Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Ønske liste til Niklas - jul

  • 16.11.2017 - 20:18

//affiliatelink//

Nå er det ikke lenge til det er jul. Jeg har allerede begynt med julehandelen, men mangler fremdeles å handle inn litt til barna mine. Jeg har ikke tenkt til å kjøpe noen julegaver til Niklas i år. Han er jo veldig liten og skjønner ingenting av julen enda. Så derfor skal andre få lov til å kjøpe julegaver til han, også kan jeg heller kjøpe noe til han hvis det er noe jeg føler han trenger, eller vet at han trenger men som han ikke får til jul.

Her er noen ting jeg ønsker til han!

Lekematte -  Den er det faktisk 20% rabatt på nå, og kan kjøpes HER!

 

Akebrett - Den er det 10% rabatt på nå, og kan kjøpes HER!

 

Kulebane - Den er det 10% rabatt på nå, og kan kjøpes HER!

 

Smartphone med lyd - Den kan kjøpes HER!

 

 

 

 

Rangle og bitering i ett - Den kan kjøpes HER!

 

En valp med lyder - Den kan kjøpes HER!

Kanskje det var noen tips for dere andre også som har noen små barn i familien! ;-) Dem har i hvert fall tilbuder på Lekmer.no

Barnevogna til lille gutt

  • 16.07.2017 - 18:37

I lang tid så har vogna til lille gutt bare stått i bilen, men nå har jeg endelig fått den inn og gjort den klar til bruk. Jeg kan seriøst ikke huske at jeg har vært så treg med å få ting på plass før. Nå har jeg vært skikkelig sen med alt som skal gjøres til lille gutt kan komme, men det går fremover for hver dag heldigvis, haha. Kom forresten på at det er på tide å begynne å pakke litt smått til jeg skal på sykehuset også. 

Uansett her er i hvert fall barnevogna jeg skal bruke. Den er etter min lille bror Aksel, så den er jo brukt - men den er fremdeles like fin, og den er veldig god å trille og det er vel det viktigste!

 

Garderoben til babyen

  • 05.07.2017 - 09:54

For en stund siden så fikk jeg endelig ordnet garderoben til babyen, og jeg fikk se hva jeg faktisk har. Jeg har faktisk nok til han, så jeg kommer ikke til å kjøpe inn noe mer en det jeg har. Grunnen til det er at når jeg skulle få Marius, så hadde jeg alt for mye klær, så han fikk ikke brukt halv parten av det han hadde, og det samme problemet hadde jeg når jeg skulle få Joachim. Og når man også får en baby, så får man som regel alltid ett klesplagg på sykehuset eller hjemme av familie og venner, så derfor har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal handle inn noe mer klær, ikke i strl 50-56 i alle fall.


Han har 19 body fra strl 50 til 56, det meste er i 56, men han har noen i strl 50. Jeg vil ikke ha for mye i strl 50 for å være ærlig!
 


Han har også 8 pysjamas i strl 50 og 56. Han trenger ikke mer en det. Også har han 13 bukser, og en heldress/kose dress. Han har mer en nok egentlig. Han har også litt sokker og sånt, og noen tynne luer! Han kommer nok til å få enda mer, og det er mulig jeg kommer til å finne ut at han må ha noe mer av noe, men da kjøper jeg det heller litt på sparket, enn å kjøpe inn masse nå også var det egentlig unødvendig. 

Gratis babybox

  • 30.05.2017 - 19:59

Nå har jeg endelig fått gratis babybox i fra apoteket. Jeg tar gjerne imot de gratis tingene man kan få på apotek1 og noen dagligvare butikker. Jeg kjente det i går når jeg tok opp pakken at jeg ble veldig baby syk når jeg så alt det som lå oppi den asken. Jeg føler jo at jeg begynner å få det litt travelt nå, så jeg må virkelig begynne å få noe på plass. Jeg har faktisk en babypakke til som jeg kan hente som jeg ikke har hentet enda, så det får jeg prøve på i morgen!Dette var det jeg fikk gratis av apoteket:


 To søte flasker ♥ En skje til da han skal begynne å spise grøt!
 


♥ To søte og småe smokker. De var rett og slett skikkelig søte, hehe!
 


♥ En bleie pakke ♥ Våtservietter ♥ Engangs kluter ♥ Salve ♥ Blenda sensitive for å vaske klær ♥ Amme innlegg til meg ♥ Truse innlegg til meg
 

Det var også med masse lesestoff om det å bli mamma, og litt om barn! Det er så koselig å få sånt gratis. Jeg fikk også gratis tilgang på viaplay i 2 måneder! Jeg synes det er så utrolig bra at vi i Norge er så heldige å få sånne tilbud når vi venter barn. Jeg er i hvert fall veldig glad i å ta i mot ting jeg kan få gratis.

Tina - mamma til tre gutter i en alder av 22 år

Ble mamma for første gang som 13 åring, og fikk mitt andre barn som 16. Jeg flyttet også for meg selv som 16 åring, sammen med min daværende samboer. Ble gravid igjen som 21 åring, og er nå alenemamma til tre gutter i en alder av 22 år! Noe du lurer på kontakt meg på epost tinaandreassen@outlook.com

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no