Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Jeg vil fortelle at babyen er født

  • 25.07.2017 - 16:58

Jeg har lest mange plasser at foreldrene vil være de første som forteller at babyen er født, og det er jeg så enig i. Jeg mener det at det er foreldrene som skal få dele den store nyheten!

Nå nærmer fødselen min seg ganske mye, og jeg vil rett og slett ikke ha noen gratulasjoner eller noe før jeg selv har delt nyheten om at han er født. Det er noe jeg håper at alle kan respektere. Det å få barn er en ganske stor nyhet, så det er vel veldig naturlig at foreldrene selv vil dele en så stor nyhet!Håper dere kan respektere det!

Nei til utenlandske flagg på 17.mai!!

  • 12.05.2017 - 15:18

Dette temaet her kommer hvert eneste år, men enda så vil de utenlandske bruke sine egne flagg på 17.mai. I mine øyne så er ikke det riktig. 17.mai er Norges nasjonal dag og da skal man bruke de norske flaggene, og ferdig med den saken. Det er helt feil at noen av de utenlandske mener at de skal bruke sine egne flagg på vår nasjonal dag, og hvis de ikke får brukt sine flagg så blir de sure. 

Når vi bor i Norge og skal feire Norge, så skal KUN de norske flaggene bli brukt, og ikke andre land sine - uansett hvilket land det er snakk om! Jeg mener ikke å være fæl, men dere må da være enige i at det er det som er det riktige? Vi kunne eller ikke ha stått å veivet med det norske flagget i et annet land vi eller på de sine nasjonal dager. Så hvis man bor i Norge og vil feire den norske nasjonal dagen med oss, så bruk det norske flagget også, ellerså er det opp til hver enkelt om de vil være med å feire Norge eller ei. 17.mai er Norges dag uansett!!

DCIM\100GOPRO\G0134032.

Håper dere alle får en fin 17.mai feiring!

DEL GJERNE INNLEGGET VIDERE OM DU ER ENIG!

Tina - mamma til tre gutter i en alder av 22 år

Ble mamma for første gang som 13 åring, og fikk mitt andre barn som 16. Jeg flyttet også for meg selv som 16 åring, sammen med min daværende samboer. Ble gravid igjen som 21 åring, og er nå alenemamma til tre gutter i en alder av 22 år! Noe du lurer på kontakt meg på epost tinaandreassen@outlook.com

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no