Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Jeg vil fortelle at babyen er født

  • 25.07.2017 - 16:58

Jeg har lest mange plasser at foreldrene vil være de første som forteller at babyen er født, og det er jeg så enig i. Jeg mener det at det er foreldrene som skal få dele den store nyheten!

Nå nærmer fødselen min seg ganske mye, og jeg vil rett og slett ikke ha noen gratulasjoner eller noe før jeg selv har delt nyheten om at han er født. Det er noe jeg håper at alle kan respektere. Det å få barn er en ganske stor nyhet, så det er vel veldig naturlig at foreldrene selv vil dele en så stor nyhet!Håper dere kan respektere det!

Nei til utenlandske flagg på 17.mai!!

  • 12.05.2017 - 15:18

Dette temaet her kommer hvert eneste år, men enda så vil de utenlandske bruke sine egne flagg på 17.mai. I mine øyne så er ikke det riktig. 17.mai er Norges nasjonal dag og da skal man bruke de norske flaggene, og ferdig med den saken. Det er helt feil at noen av de utenlandske mener at de skal bruke sine egne flagg på vår nasjonal dag, og hvis de ikke får brukt sine flagg så blir de sure. 

Når vi bor i Norge og skal feire Norge, så skal KUN de norske flaggene bli brukt, og ikke andre land sine - uansett hvilket land det er snakk om! Jeg mener ikke å være fæl, men dere må da være enige i at det er det som er det riktige? Vi kunne eller ikke ha stått å veivet med det norske flagget i et annet land vi eller på de sine nasjonal dager. Så hvis man bor i Norge og vil feire den norske nasjonal dagen med oss, så bruk det norske flagget også, ellerså er det opp til hver enkelt om de vil være med å feire Norge eller ei. 17.mai er Norges dag uansett!!

DCIM\100GOPRO\G0134032.

Håper dere alle får en fin 17.mai feiring!

DEL GJERNE INNLEGGET VIDERE OM DU ER ENIG!

Abort - det er vel ikke så vanskelig å ta

  • 26.03.2017 - 20:20

"Det er vel ikke så vanskelig å bare ta abort. Det er jo bare å svelge en pille også er det over, verre er det ikke!"

Dessverre så er det ikke så enkelt som mange kanskje tror. Det er kanskje lett å sitte å si det når du ikke sitter der med ansvaret selv. Det er ikke så enkelt å bare dra på sykehuset å svelge en pille, og tro at alt er over etter det. Det er så mye mer som skjer med den personen som velger å avslutte livet på den i magen. Du velger faktisk å avslutte livet på ditt eget barn uansett om du er langt på vei eller ei. 

Selvfølgelig så kommer alle til å ha forskjellige tanker om abort. Veldig mange synes det er helt greit å ta abort, mens mange andre ser på abort som drap uansett. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg hater abort, og blir kvalm bare av tanken på en abort. Hvis man skal ta abort, så skal det være en veldig god grunn for det, ikke bare fordi "det ikke passer seg akkurat nå" det er ikke en god nok grunn - det er i alle fall min mening. Har du samleie så kan det bli barn av det, og da må man bare ta ansvaret for det. Det er ingen prevensjon som er 100% sikkert. Selvfølgelig så er det noe som er litt tryggere en andre, men det er uansett aldri en garanti med mindre man er steril.

Jeg har aldri likt abort, og kommer aldri til å like de som bruker abort som prevensjon. Skal man utføre abort så skal det være en veldig god grunn til det uansett, du dreper kanskje ikke i en abort når du ikke er lengere en 5-6 uker, men du avslutter uansett et liv uansett hvordan du vender å vrir på det, og det er ikke greit med mindre du har en veldig god grunn for det. Jeg synes alt for mange bruker abort som en lett løsning på livet, og det er helt forferdelig. Jeg skjønner ikke hvordan folk klarer det. Og tenk på alle de som faktisk ikke får barn i det hele tatt, også skal de som faktisk er så heldige å kunne få barn bare avslutte livet på den lille. Det er forferdelig. Da stemmer jeg nesten litt mer for å adoptere bort barnet egentlig, så fælt synes jeg en abort er!


Lille baby gutten min♥

"Bare vent til jeg blir 18 år, da skal jeg drepe deg!"

  • 02.03.2017 - 13:47Dette er noe jeg hører noen på skolen sier til hverandre når jeg var utenfor hos mamma her om dagen. Hun bor nemlig veldig nære en barneskole, og der var det litt snakk mellom tre elever på rundt 7 år pluss minus. De begynner å krangle litt smått fordi de var litt uenige, og da sier den ene "bare vent til jeg blir 18 år, da skal jeg drepe deg!" Jeg ble stående der, og blir helt satt ut der jeg står. Hvordan i all verden kan små unger stå å si noe sånt til hverandre. Jeg blir så overrasket over språk bruket på mange barn, at jeg klarer ikke å sette ord på det engang. Det er vel ikke normalt at små barn skal stå å si noe sånt til hverandre? 

Jeg tror alt for mange små barn får med seg litt for mye etter at nettbrett og alt annet har tatt over verden. Barn sitter mye på nettbrett og datamaskiner, og jeg tror veldig mange barn ser på litt mer en det de skulle ha sett den dag i dag. Det er veldig skremmende at verden har utviklet seg på denne måten. Barn leker ikke like mye lenger som før, og det synes jeg er helt forferdelig. Og jeg tror alt for mange barn spiller spill som er litt for voldsomt for små barn. Når det har gått så langt at barn begynner å prate om å drepe hverandre, da er det noe som ikke stemmer helt vil jeg tro.

Huff, nei jeg vet ikke hva jeg skal si til dette her, men jeg håper for all del at barna mine ikke kommer til å sitte å si sånt til hverandre. Da hadde jeg blitt veldig sur. Det som er så dumt med de barna på den skolen, er også at det ikke var noen voksne i nærheten som fikk høre det. Så det er ingen som får tatt det opp med foreldrene eller noe. Jeg angrer nesten litt på at jeg ikke gikk bort til dem og pratet til dem, og kanskje sa i fra til skolen. Men det er jo på en måte ikke mitt ansvar eller, selv om jeg kjenner det at jeg angrer på at jeg ikke tok ansvar i det. 

 

Tina - mamma til tre gutter i en alder av 22 år

Ble mamma for første gang som 13 åring, og fikk mitt andre barn som 16. Jeg flyttet også for meg selv som 16 åring, sammen med min daværende samboer. Ble gravid igjen som 21 åring, og er nå alenemamma til tre gutter i en alder av 22 år! Noe du lurer på kontakt meg på epost tinaandreassen@outlook.com

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no