Mammaentiltre | 21 år, og gravid med nummer tre

Jeg ble mobbet igjennom hele barneskolen!

  • 18.03.2017 - 21:19

Før jeg ble mamma for aller første gang så var ikke jeg den populære jenta som folk likte. Jeg var den som nesten alle snakket stygt om. Jeg var den jenta som ble stengt utenfor, å den ingen ville være så mye med. Jeg var den som ikke var noe flink i fag, og jeg var den som slet i timene på skolen. Jeg husker den tiden på skolen så alt for godt, og det er ikke noe jeg liker å se tilbake igjen på. Jeg husker så godt at alle jente var så sure på meg og plaget meg fordi jeg hadde pupper, da gikk jeg i 5 klasse tror jeg det var. Jeg ville da ikke dusje sammen med de andre jentene etter gymmen på skolen, etter vært så ville jeg ikke være med i gymmen i det heletatt, fordi alle prøvde å gjøre sånn at jeg skulle få vondt heletiden. Jeg hatet skolen bare mer og mer. 

Jeg ble rett og slett mobbet hver eneste dag på skolen. Jeg var også den første i klassen som fikk mensen og den første til å få masse kviser, det gjorde meg enda mer upopulær. Jeg husker at hvis en gutt begynte å like meg, så prøvde de andre jentene å gjøre alt for at den gutten skulle hate meg. Dem prøvde så godt dem kunne får å få alle guttene til å ikke like meg. Alt endte meg at jeg byttet skole to ganger, og jeg ble like mye mobbet uansett hvor jeg var. Jeg begynte å hate livet mitt, å ville ikke tilbake på skolen i det heletatt. Hver dag jeg skulle på skolen så ble jeg dårlig. Jeg har skulket skolen så alt for mange ganger på grunn av dette. Jeg fikk ofte høre at jeg var stygg og at jeg bare kunne glemme å være med de og de folkene. Jeg fikk høre at det beste hadde vært om jeg ikke kom tilbake igjen på skolen. De ville ikke ha meg på skolen noe mer. 


 

Dessverre så er dette minner som sitter i hodet på meg hver eneste dag, og det gjør vondt å tenke tilbake igjen på. Jeg husker jeg gjemte meg på do opp til flere ganger på skolen, fordi alle var slemme mot meg. Jeg merker at jeg fremdeles er litt sårbar når det gjelder dette ennå. Jeg prøver heletiden å skal vise at jeg er pen nok, og at jeg er bra nok hver eneste dag på grunn av dette. Jeg er eller ikke noe flink til å slippe folk innpå meg, fordi jeg er redd for å bli såret!

Etter at jeg selv har blitt mobbet så mye i løpet av min barndom, så blir jeg forbanna hver eneste gang jeg hører om andre som mobber. Jeg har aldri skjønt vitsen i å prate så jævlig stygt om andre mennesker. Jeg blir så provosert når jeg hører folk prater om hvor stygg den og den er, og hvor "feit" den og den er, eller hvor "tynn" den personen der er. Hva er vitsen? Ingen kan noe for hvordan man ser ut i utseende, og det er faktisk alt for mange som sliter med vekta si, og det hjelper ikke akkurat på at folk skal kritisere andres kropper. Det verste med alt, er at veldig mange tar sitt eget liv på grunn av mobbere! De som mobber for det sikkert jævlig bra meg seg selv ved å kritisere andres utseende og kropp, og deretter høre at den personen er død. 

Jeg veide 38 kilo før jeg ble gravid!

  • 05.03.2017 - 19:28

Nå kommer vel sikkert mange til å hate meg så lenge jeg skriver dette her. Men jeg veide faktisk bare 38 kilo før jeg ble gravid. Jeg vet ikke hvorfor jeg plutselig veide så lite, men jeg har slitet med at jeg gikk mye ned i vekt for tre år siden. Jeg har ikke prøvd på å gå ned i vekt, og det har faktisk plaget meg i lang tid. Jeg har prøvd å spist masse uten å ha lykkes med det. Problemet har vel også vært det at det var ikke så mye mat som skulle til før jeg ble alt for mett. 

Dessverre så er det veldig fyfy å prate om hvor lite man veier, men det er tydeligvis helt greit å prate om hvor mye man veier, noe jeg føler blir litt for dumt. Det er like fælt å veie for lite som det er å veie for mye. Jeg har i så lang tid håpet på å kunne veie mer en det jeg har gjort, men samtidig så har jeg aldri vært fornøyd med kroppen min. Før jeg ble gravid så synes jeg at jeg så "stor" ut selv om vekta mi var lite. Men når jeg ser på bilder av meg nå fra i sommer, så blir jeg nesten sint på meg selv for at jeg kunne tenke noe sånt om kroppen min. Jeg var jo tynn, men det er vel sånn med oss alle jenter - vi blir stort sett aldri fornøyd! Nå som jeg snart er halvveis i svangerskapet så veier jeg fremdeles mindre en det man skal veie etter min høyde. Det er nesten litt sykt å tenke på. Jeg håper at jeg kommer til å ha en "normal" vekt for høyden min når jeg er ferdig med graviditeten. Det er også sikkert galt av meg å si det. Jeg vet det er mye kropps press blant unge, men det skal ikke være noe galt å ville ha en vekt man vil ha. Alle vil være fornøyd med seg selv. Jeg skal være ærlig å si at den vekta som er normalt for meg som er så lita er rundt 48-50 kilo. Og jeg håper at jeg kommer til å bli fornøyd med min egen vekt etter vært når jeg er ferdig med graviditeten. På mange måter så har ikke vekten så mye å si så lenge man er fornøyd med kroppen sin, men det å veie 38 kilo når man er 21 år er ikke så behagelig. Så derfor håper jeg at vekta mi kommer til å være litt større når jeg er ferdig med å gå gravid. 

Tina - Venter mitt tredje barn i en alder av 21 år

Ble mamma for første gang som 13 åring, og fikk mitt andre barn som 16. Jeg flyttet også for meg selv som 16 åring, sammen med min samboer. Nå er jeg gravid igjen med barn nummer tre i en alder av 21 år! Noe du lurer på kontakt meg på epost tinaandreassen@outlook.com

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • TradeTracker sørger for at affiliates tjener penger på nettstedene sine. Registrer deg i dag du også!
    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no