Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Dritt dag betyr shopping til 99,- kr

  • 18.10.2017 - 19:44

Annonselinker

Når man ikke har en så veldig fin dag, så er det ingen ting som er bedre en å drømme seg bort i fine klær. Det beste med alt er at det er tilbud på Nelly nå, så her er det mange fine kjoler til bare 99,- kr. Det er billig så da lønner det seg og kjøpe inn litt. Det har jeg tenkt til i hvert fall. Tilbudet gjelder bare til i morgen (19.10) så det lønner seg å være rask! 

Nr 1 HER // Nr 2 HER
 

Nr 3 HER // Nr 4 HER
 

Nr 5 HER // Nr 6 HER

 

Nr 7 HER // Nr 8 HER

 

Nr 9 HER // Nr 10 HER

 

God shopping! ;-)

Bedt i bryllup - men har ett problem

  • 02.10.2017 - 14:56

annonselinker

Jeg er bedt i bryllup til min onkel nå på lørdag. Men jeg har jo ikke peiling på hva jeg kan ha på meg. Jeg synes det er så vanskelig å finne ut av hva man skal ha på seg i et bryllup. Jeg har kun vært i bryllup en gang i løpet av livet mitt, og det var i pappas sitt i 2011, så nei dette er noe jeg synes er utrolig vanskelig. Jeg føler at man kanskje må pynte seg litt mer en vanlig, men samtidig så er det dumt å kjøpe en kjole som man bare kommer til å bruke en gang. Så jeg må bruke en kjole som kan være fin å bruke på andre typer festligheter. 

Det er salg på nelly nå, så jeg har i hvert fall funnet noen, men er fremdeles usikker på hvilken av de jeg skal velge!

Nr 1 HER// Nr 2 HER// Nr 3 HER//

 Nr 4 HER// Nr 5 HER//

 

50% avslag på sko til sommeren

  • 23.03.2017 - 15:00

//affilate//

Nå er det 50% avslag på masse forskjellige sko på nelly til sommeren kommer. Jeg har funnet masse sko jeg har lyst på, og jeg kommer nok til å unne meg litt med tanke på at det er så billig, og jeg har faktisk ikke sommer sko lenger. Alle skoene mine har blitt ødelagte fordi jeg har hatt skoene mine alt for lenge, så nå er det på tide å bruke litt penger på seg selv inni mellom. 

Her er mine favoritter fra Nelly:De skoene finner du HER og HER


De skoene finner du HER og HER


De skoene finner du HER


Hvis du også er interessert til nye sko til sommeren, så lønner det seg å være kjapp - dette tilbudet gjelder bare til i morgen den 24/3 til kl 10!

Tina - mamma til tre gutter i en alder av 22 år

Ble mamma for første gang som 13 åring, og fikk mitt andre barn som 16. Jeg flyttet også for meg selv som 16 åring, sammen med min daværende samboer. Ble gravid igjen som 21 åring, og er nå alenemamma til tre gutter i en alder av 22 år! Noe du lurer på kontakt meg på epost tinaandreassen@outlook.com

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no