hits

Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Fem ting du kanskje ikke vet om meg

  • 27.11.2017 - 21:07

Tenkte jeg kunne dele noen fakta om meg, som dere kanskje ikke vet fra før. Noen av dere vet det helt sikkert, mens noen andre vet kanskje ikke så veldig mye om meg. Tenker at det er en litt fin mulighet å bli litt bedre kjent med meg! ;-)

 


1. Jeg elsker å sitte i bil
Jeg er veldig glad å sitte i bilen å bare kjøre. Jeg liker å kjøre selv, og jeg elsker å sitte på. Jeg tenker på så utrolig mye når jeg kjører bil, og jeg får faktisk så mange bedre tanker i hodet av å være i bil. Jeg tenker på en helt annen måte, og det er så godt. Jeg sitter å drømmer meg bort i alt mulig, og jeg tenker så mye mer klart når jeg sitter i bil. Så jeg sier aldri nei takk til en lang tur med bil ;-)

2. Jeg liker å reise
Jeg elsker å være på turer. Det eneste som har stoppet meg litt i det siste er egentlig pengene. Når jeg først skal på en ferie så vil jeg ikke spare på pengene, jeg vil jo helst bruke mest mulig penger. Når man er på ferie så skal man ikke være gjerrig! Så jeg håper på en liten ferie snart, om det blir med eller uten barn det for jeg se. Jeg har veldig lyst på en ferie med barna, men jeg har også lyst til å komme meg litt bort uten også en gang!

3. Jeg blir lett sur, skuffet og deppa
Det er så leit å være så følsom. Men jeg er den personen som blir veldig fort irritert og sur rett og slett. Det er ikke mye som skal til. Og jeg blir så utrolig fort skuffet, men det har så mye med at jeg har så lett for å være optimist, men så ender det bare opp med skuffelse. Det er heller ikke mye som skal til før jeg blir skikkelig lei meg. Jeg blir så utrolig fort såret av ting. Det plager meg at jeg er så følsom av meg, men det er bare sånn jeg er!

4. Jeg får så fort dårlig samvittighet 
Det er så utrolig irriterende. Jeg for dårlig samvittighet for alt, selv om jeg kanskje ikke har en grunn til å få det engang. Jeg kan si så mye som jeg både mener, og som jeg ikke mener men som er mer som en spøk - og da får jeg dårlig samvittighet med engang. Jeg kan ikke lyve til noen, for da får jeg dårlig samvittighet, men det er jo for såvidt bare bra, haha. Men hvis jeg skal tulle med noen, så burde jeg ikke få dårlig samvittighet. Og hvis jeg er ærlig med en ting, så burde jeg heller ikke få dårlig samvittighet selv om personen jeg sier det til kanskje blir litt sur. Jeg må jo være ærlig med folk uten å få dårlig samvittighet av den grunn. Men neida, jeg får dårlig samvittighet uansett hva. Jeg liker ikke å såre folk!

5. Jeg starter en samtale med å si "ja"
Haha, den er så tragisk. Hvis noen ringer meg så sier jeg "ja" med engang jeg tar telefonen. Huff, jeg høres jo så sur ut når jeg bare sier ja i telefonen når noen ringer. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg sier det. Så jeg prøver så godt jeg kan å starte en samtale med å si hei eller hallo. 

Fra 13-åring til 22-åring

  • 05.06.2017 - 20:33

Her skriver jeg litt om hvordan jeg har hatt det i løpet av mine år etter at jeg fikk barn. Det er litt av vært som har skjedd i løpet av min tid som 13 åring til nå som jeg er 22 år.
 
Meg som 13-åring!Når jeg bare var 13 år gammel så ble jeg mamma for aller første gang. Jeg var veldig mye hjemme på grunn av angst og depresjoner ang det at jeg ble mamma. Jeg har hatt det veldig vanskelig igjennom 13 års alderen.

Meg som 14-åringNår jeg var 14 år gammel så startet jeg faktisk å blogge for aller første gang, og jeg har helt siden den gang vært veldig glad i blogging. Dessverre så har jeg byttet alt for mange blogger opp igjennom årene, noe jeg angrer fryktelig mye på den dag i dag. Om jeg husker riktig så tror jeg det ble slutt mellom meg og barnefaren til Joachim rundt 14 års alderen min også!

Meg som 15-åringNår jeg var 15 år gammel så begynte jeg å få livet mitt mer og mer på plass. Jeg begynte å henge mye mer med venner på min alder, og koste meg virkelig når jeg kunne få være litt ung. Jeg gikk jo på skolen, så jeg var med venner da, også ble jeg med venner og sånn etter legge tid på Joachim. Mamma var jo hjemme uansett, så det var helt greit at jeg var borte sammen med venner på kveldstid, og inni mellom så dro jeg bort etter skoletid også, men det var ikke ofte skjedde. Jeg begynte også å drikke litt smått når jeg var 15 år gammel - det anbefaler jeg egentlig ingen til å begynne med!


Meg som 16-åringNår jeg var 16 år gammel, så ble jeg faktisk gravid igjen. Jeg fant da ut at jeg skulle flytte for meg selv, så jeg flyttet inn sammen med barnefaren til lille Marius. Det var veldig uvandt og flytte for meg selv som så ung, men det var veldig godt for meg også. Jeg angrer ikke på at jeg flyttet som 16 åring med tanke på at jeg ventet et barn til. Jeg ble gravid ganske raskt etter at jeg fylte 16 år, så jeg ble også mamma som 16 åring!


Meg som 17-åringNår jeg var 17 år gammel, så begynte jeg faktisk å trene på treningssenter og var veldig fornøyd. Men når jeg etter vært ga meg med treninga så gikk jeg veldig mye ned i vekt, og klarte faktisk ikke å gå opp i vekt igjen. Så jeg må da ha gjort noe galt med den treninga jeg gjorde, noe som også er veldig rart med tanke på at jeg hadde personlig trener på førsten!


Meg som 18-åringRett før jeg fylte 18 år, så flyttet vi til et større hus. Der bort jeg enda faktisk! Jeg fikk også førerkort når jeg var 18 år, og klarte faktisk å vrake bilen min den første vinteren min, haha. Må jo prøve på det meste i løpet av årene vettu ;-P Neida, jeg krasjet i en lastebil i ikke noe høy hastighet. Det var alt for glatt ute, og ikke hadde dem strødd der. Det pleier faktisk å skje veldig mange ulykker på den plassen jeg krasjet faktisk. 


Meg som 19-åringNår jeg var 19 år, så gjorde jeg ikke så alt for mye egentlig. Jeg begynte vel å delta på veldig mye kurs og prøvde å jobbe på noen plasser. Samtidig som at jeg prøvde å være en god mamma! Jeg har egentlig ikke så mye å si om den tiden jeg var 19 år.


Meg som 20-åringSom 20 åring, så begynte jeg å bli litt mer sosial blant venner. Det var virkelig noe jeg trengte, når jeg for det meste bare satt hjemme sammen med barn.
 

Meg som 21-åringNår jeg var 21 åring, så hadde jeg det veldig ofte det morsomt. Jeg fikk også prøvd ut utelivet litt noen ganger i helgene når jeg hadde barnefri. Jeg har egentlig hatt en av mine nest beste dager som 21 åring om jeg kan si det sånn. Jeg har hatt så mange fine og minneverdige måneder som  21 åring. Jeg ble også gravid igjen som 21 åring!
 

Meg som 22-åringSom 22 åring, så har jeg nå gått gravid - eller jeg går gravid. Og har vel egentlig hatt mest kontakt med familien enn venner så langt. Men det er veldig naturlig med tanke på at jeg har to barn, og går rundt gravid å ikke orker å gjøre så alt for mye. Det er selvfølgelig mye jeg kan gjøre og være med på enda, men det er liksom ikke det eneste jeg tenker på nå som jeg går gravid!
 

Kom gjerne med tips til blogginnlegg, hvis det er noe dere vil jeg skal skrive om, eller noe dere lurer på!

It's my birthday today

  • 18.05.2017 - 18:22


 

Da var dagen kommet nok en gang. Årene bare raser forbi, og jeg er offisielt 22 år i dag. Det er litt skummelt å bli eldre, men det er sånn livet er. Jeg synes ikke noe om å bli eldre lenger, det stoppet opp den dagen jeg ble 18 år å kunne kjøre bil. Men uansett, jeg må jo bli eldre jeg også når jeg har barn. På mange måter så er det vel greit å bli eldre også når jeg tenker meg om. Men selv om alderen min blir større så kan jeg ikke si at jeg føler meg noe eldre ;-)

Min aller første gang

  • 25.04.2017 - 15:04

Min første kjæreste

- Den første kjæresten jeg hadde var når jeg gikk i 6 klasse tror jeg. Jeg har hatt mange små forhold før det også, men det var i 6 klasse jeg faktisk var sammen med en fyr i ca et halv år tror jeg det var. Jeg vil ikke dele noe navn på bloggen, men uansett jeg husker det veldig godt, og det var vel min første kjærlighet faktisk, haha. Husker jeg var helt ifra meg når det ble slutt, det var så utrolig vondt og i hvert fall når det ikke tok så lang tid før han hadde funnet seg ei annen ei som han ble sammen med. Dere kan jo tenke dere hvordan man egentlig er i 6 klasse, haha. Men det er utrolig at jeg faktisk var sammen med han en stund, og venninna mi var sammen med broren hans, haha, huff det var tider :-P 

Min første fest

- Min første fest var jeg på når jeg var 15 år gammel, da ble jeg invitert til en fest som de kalte for pimp and hoe eller noe. Jeg husker jeg var sykt nervøs for å dra på den festen. Jeg ble først veldig gira på å dra på min første fest, men skal innrømme jeg fikk kalde føtter når dagen kom. Jeg ble plutselig veldig usikker på om jeg skulle bli med, men jeg var jo litt nysgjerrig også, så det ble jo til at jeg ble med de andre venninnene mine på min alder, og de eldre gutta dems. Og selvfølgelig så var det mange eldre single gutter der som prøvde alt de kunne på oss yngre jenter som også var single. Jeg husker jeg ble spurt om jeg ville bli med han ene hjem. Han mente han bare skulle passe på meg, men han var så på meg hele kvelden så jeg takket nei og da husker jeg han ble litt sur, men heldigvis så var det andre oppegående gutter der som sa til han at han bare kunne dra fordi jeg ikke ville, og det måtte han bare respektere. Så han ga seg heldigvis, å jeg ble sovende på sofaen til han som hadde festen sammen med mange andre folk. Jeg husker faktisk at jeg ble litt små redd når han ene var så på at jeg skulle bli med han hjem. Jeg skjønte jo veldig fort hva han egentlig var ute etter, men han klarte ikke å lure denna frøkna nei.  

Min første leilighet

- Min første leilighet var en veldig liten, men veldig koselig leilighet. Der flyttet jeg sammen med pappaen til Marius mens jeg gikk gravid. Jeg var da 16 år når jeg flyttet dit. Jeg husker det var så utrolig skummelt å skulle sove et annet sted en hjemme hos mamma. Jeg har jo aldri likt å sove borte, men når jeg flyttet for meg selv så måtte jeg jo bli vandt til å sove i mitt eget hjem. Jeg husker jeg hørte lyder over alt, og jeg var skikkelig husredd faktisk, haha. Men herregud så stolt jeg var når jeg endelig hadde fått egen leilighet uten at mamma skulle bestemme. Vi flyttet faktisk inn i den leiligheten 25 desember 2011. Rett etter juleaften så flytter vi, haha. Vi var jo forberedt på det da, så vi fikk jo ganske mye vi hadde brukt for i vår første leilighet. 

Første gangen jeg sminket meg

- Jeg begynte å sminke meg litt i en tidlig alder, men det var bare mens jeg var hjemme. Jeg tror jeg var rundt 8-9 år når jeg begynte å sminke meg for første gang. Jeg sminket meg hver eneste dag mens jeg var hjemme, men når jeg begynte å sminke meg fast før jeg skulle på skolen å sånn var i 6-7 klasse tror jeg. Noen synes det er litt tidlig, mens andre synes at det er ganske normalt. Når jeg tenker på det den dag i dag så er det jo litt tidlig å begynne å sminke seg til man skal på skolen allerede som 11-12 åring, men jeg tror det nesten har blitt litt mer normalt i dag enn da - skremmende nok. 

Første gangen jeg trente på treningssenter

- Første gangen jeg begynte å trene på et treningssenter var faktisk etter at jeg fikk Marius. Jeg var veldig opptatt av at jeg ville ha en perfekt kropp etter graviditeten med han, men det har nok mye med alderen min å gjøre, og ikke minst kropps presset som er her. Jeg skal også innrømme at jeg alltid har vært veldig opptatt av min egen kropp, og har alltid ville ha hatt en fin kropp. Jeg skal ærlig si at jeg aldri har fått den kroppen jeg ville ha, men jeg har vært passe fornøyd. Det negative er at etter at jeg sluttet å trene på treningssenteret så begynte jeg å gå ned i vekt litt etter litt, og jeg har aldri helt klart å få tilbake normal vekten min. Nå så veier jeg jo litt mer en det jeg pleier, men nå er jeg gravid. Så det er vel veldig naturlig. Men jeg håper at jeg kommer til å veie litt mer etter graviditeten enn det jeg gjorde før jeg ble gravid igjen nå. 


Håper dere likte innlegget :-)

Tina - mamma til tre gutter i en alder av 22 år

Ble mamma for første gang som 13 åring, og fikk mitt andre barn som 16. Jeg flyttet også for meg selv som 16 åring, sammen med min daværende samboer. Ble gravid igjen som 21 åring, og er nå alenemamma til tre gutter i en alder av 22 år! Noe du lurer på kontakt meg på epost tinaandreassen@outlook.com

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no