Mammaentiltre | 21 år, og gravid med nummer tre

Min aller første gang

  • 25.04.2017 - 15:04

Min første kjæreste

- Den første kjæresten jeg hadde var når jeg gikk i 6 klasse tror jeg. Jeg har hatt mange små forhold før det også, men det var i 6 klasse jeg faktisk var sammen med en fyr i ca et halv år tror jeg det var. Jeg vil ikke dele noe navn på bloggen, men uansett jeg husker det veldig godt, og det var vel min første kjærlighet faktisk, haha. Husker jeg var helt ifra meg når det ble slutt, det var så utrolig vondt og i hvert fall når det ikke tok så lang tid før han hadde funnet seg ei annen ei som han ble sammen med. Dere kan jo tenke dere hvordan man egentlig er i 6 klasse, haha. Men det er utrolig at jeg faktisk var sammen med han en stund, og venninna mi var sammen med broren hans, haha, huff det var tider :-P 

Min første fest

- Min første fest var jeg på når jeg var 15 år gammel, da ble jeg invitert til en fest som de kalte for pimp and hoe eller noe. Jeg husker jeg var sykt nervøs for å dra på den festen. Jeg ble først veldig gira på å dra på min første fest, men skal innrømme jeg fikk kalde føtter når dagen kom. Jeg ble plutselig veldig usikker på om jeg skulle bli med, men jeg var jo litt nysgjerrig også, så det ble jo til at jeg ble med de andre venninnene mine på min alder, og de eldre gutta dems. Og selvfølgelig så var det mange eldre single gutter der som prøvde alt de kunne på oss yngre jenter som også var single. Jeg husker jeg ble spurt om jeg ville bli med han ene hjem. Han mente han bare skulle passe på meg, men han var så på meg hele kvelden så jeg takket nei og da husker jeg han ble litt sur, men heldigvis så var det andre oppegående gutter der som sa til han at han bare kunne dra fordi jeg ikke ville, og det måtte han bare respektere. Så han ga seg heldigvis, å jeg ble sovende på sofaen til han som hadde festen sammen med mange andre folk. Jeg husker faktisk at jeg ble litt små redd når han ene var så på at jeg skulle bli med han hjem. Jeg skjønte jo veldig fort hva han egentlig var ute etter, men han klarte ikke å lure denna frøkna nei.  

Min første leilighet

- Min første leilighet var en veldig liten, men veldig koselig leilighet. Der flyttet jeg sammen med pappaen til Marius mens jeg gikk gravid. Jeg var da 16 år når jeg flyttet dit. Jeg husker det var så utrolig skummelt å skulle sove et annet sted en hjemme hos mamma. Jeg har jo aldri likt å sove borte, men når jeg flyttet for meg selv så måtte jeg jo bli vandt til å sove i mitt eget hjem. Jeg husker jeg hørte lyder over alt, og jeg var skikkelig husredd faktisk, haha. Men herregud så stolt jeg var når jeg endelig hadde fått egen leilighet uten at mamma skulle bestemme. Vi flyttet faktisk inn i den leiligheten 25 desember 2011. Rett etter juleaften så flytter vi, haha. Vi var jo forberedt på det da, så vi fikk jo ganske mye vi hadde brukt for i vår første leilighet. 

Første gangen jeg sminket meg

- Jeg begynte å sminke meg litt i en tidlig alder, men det var bare mens jeg var hjemme. Jeg tror jeg var rundt 8-9 år når jeg begynte å sminke meg for første gang. Jeg sminket meg hver eneste dag mens jeg var hjemme, men når jeg begynte å sminke meg fast før jeg skulle på skolen å sånn var i 6-7 klasse tror jeg. Noen synes det er litt tidlig, mens andre synes at det er ganske normalt. Når jeg tenker på det den dag i dag så er det jo litt tidlig å begynne å sminke seg til man skal på skolen allerede som 11-12 åring, men jeg tror det nesten har blitt litt mer normalt i dag enn da - skremmende nok. 

Første gangen jeg trente på treningssenter

- Første gangen jeg begynte å trene på et treningssenter var faktisk etter at jeg fikk Marius. Jeg var veldig opptatt av at jeg ville ha en perfekt kropp etter graviditeten med han, men det har nok mye med alderen min å gjøre, og ikke minst kropps presset som er her. Jeg skal også innrømme at jeg alltid har vært veldig opptatt av min egen kropp, og har alltid ville ha hatt en fin kropp. Jeg skal ærlig si at jeg aldri har fått den kroppen jeg ville ha, men jeg har vært passe fornøyd. Det negative er at etter at jeg sluttet å trene på treningssenteret så begynte jeg å gå ned i vekt litt etter litt, og jeg har aldri helt klart å få tilbake normal vekten min. Nå så veier jeg jo litt mer en det jeg pleier, men nå er jeg gravid. Så det er vel veldig naturlig. Men jeg håper at jeg kommer til å veie litt mer etter graviditeten enn det jeg gjorde før jeg ble gravid igjen nå. 


Håper dere likte innlegget :-)

En måned til min bursdag

  • 18.04.2017 - 09:15

Nå er det allerede bare en måned til jeg fyller år igjen. Det er litt skummelt at årene går så utrolig fort. Jeg synes ikke det er lenge siden jeg endelig var 18 år og kunne kjøre bil og kjøpe alkohol på butikken, haha. Uansett om en måned så er jeg allerede 22 år gammel. Jeg kan nesten ikke tro det selv når jeg skriver det eller sier det. Senest i går så sa jeg at jeg ble 19 år gammel, haha - er lov å håpe! Mange som sier at når man kommer til en viss alder så går årene nedover igjen og ikke oppover ;) Men neida, det er bare en alder, og egentlig så burde ikke tallet 22 skremme meg så veldig mye, men jeg synes tiden går litt for fort, og jeg har ikke så lyst til å bli så gammel. Jeg får trøste meg med at jeg er ung enda, og det er lenge til jeg kan kalle meg for gammel, haha! Jeg skal uansett nyte min siste måned som 21 år gammel jente.


Slenger med et bilde av meg selv den dagen jeg skulle feire at jeg ble 21 år gammel. Her skulle jeg ha en liten fest med noen venner, og det ble en veldig fin og vellykket kveld med masse prating og kos. Nå så kan jeg ikke feire bursdagen min på samme måte så lenge jeg er gravid, men skal da prøve å få en fin bursdagsfeiring i år også! 

Tina - Venter mitt tredje barn i en alder av 21 år

Ble mamma for første gang som 13 åring, og fikk mitt andre barn som 16. Jeg flyttet også for meg selv som 16 åring, sammen med min samboer. Nå er jeg gravid igjen med barn nummer tre i en alder av 21 år! Noe du lurer på kontakt meg på epost tinaandreassen@outlook.com

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • TradeTracker sørger for at affiliates tjener penger på nettstedene sine. Registrer deg i dag du også!
    Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no