Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Månedens oppsummering av oktober

 • 31.10.2017 - 21:56

Herregud som de månedene bare fyker av gårde. Allerede neste måned så er det jul, det sykt å tenke på det. Heldigvis så har jeg faktisk allerede begynt med julehandelen. Jeg har alltid vært så sen med å kjøpe inn julegaver, så jeg har nesten alltid brukt opp alle pengene mine i desember måneden på å kjøpe julegaver. Men i år så har jeg begynt tidligere, så da skal vi virkelig kose oss i desember måneden istedenfor. Jeg har faktisk for engang skyld begynt å glede meg litt til å pynte opp huset med julepynt! ;-)

Uansett, her er månedens oppsummering av Oktober!

Opptur

Jeg har endelig fått ordnet mye til dåpen som skal skje i november. Det er så godt å få litt på plass når det ikke er så veldig lenge til. Det er fremdeles små ting som mangler enda, men ikke så alt for mye. Jeg gleder meg litt til å kunne ordne og styre til dåpsdagen. Det er en veldig koselig ting å gjøre for småbarna synes jeg. Det er jo en tradisjon som har vært i mange år, så jeg gleder meg faktisk!

Nedtur

Det som har vært mest nedtur er jo det at jeg har hatt det veldig vondt i det siste på grunn av alt som har skjedd. Jeg har virkelig slitt mye etter bruddet mitt denne gangen. Jeg har jo selvfølgelig sett at det kom til å skje etter alt som har vært i lang lang tid. Men det er uansett vanskelig selv om det kanskje var til det beste akkurat nå. 

Været

Nå i oktober så har det rett og slett vært veldig kaldt ute. Jeg må starte bilen min en liten stund før jeg kan kjøre, fordi det har vært is på bilen min om morgen. Det er det som er noe dritt på denne tiden av året. Savner faktisk sommeren allerede. Den første snøen har faktisk kommet nå i oktober også. Heldigvis så la ikke snøen seg akkurat her jeg bor, men det var faktisk litt snø der Marius går i barnehagen, og det var litt snø oppe hos besteforeldrene mine. Det ble heldigvis borte etter noen få dager!

Bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Høydepunkt

Jeg har vært i bryllupet til min onkel i oktober. Det var selvfølgelig kjempe koselig å få være med på. Jeg var nemlig veldig redd for at jeg ikke kunne bli med etter som at jeg hadde Niklas, men pappa kunne ha han så det ble jeg veldig glad for. Det er ikke akkurat så ofte man blir bedt i bryllup, så det ville jeg bli med på. Jeg fikk til og med smake litt på alkohol for første gang siden desember i fjor. Jeg drakk ikke så mye da i og med at jeg ikke hadde drukket på lenge, samtidig som at jeg var litt redd for at jeg skulle få en telefon om at jeg måtte komme tilbake igjen på grunn av Niklas. 

Og får barna sin del, så er vel det største høydepunktet at dem fikk gå halloween. Det er noe dem gleder seg til hvert år. Vi pleier alltid å reise bort hos mamma så Marius kan gå med søskene mine, mens Joachim er for det meste sammen med en kompis. I år så ble han også invitert i halloween middag!

Tanker

Som sist tanke i september, så tenker jeg fremdeles på det samme. Jeg har virkelig hatt det tungt en god stund nå. Det blir selvfølgelig bedre, men jeg tenker fremdeles mye på hva som kunne ha vært, og hva som kunne ha blitt gjort annerledes. Det er ikke bare bare å gå igjennom noe sånt altså. Kjærligheten er noe av det beste som finnes, men det er også noe av det verste som finnes, haha!

Mest leste innlegg

22 år og alenemor til tre, hvordan går det an?
Har du det bra «Jada»
Blir skuffet gang på gang

Han får nesten ikke puste

Instagram/facebook/snapshat

Følg med på Instagram HER! Og på facebook HER! Og på snapchat så heter jeg: tinaandreassen!

Barna har gått knask eller knep

 • 31.10.2017 - 20:06

 

Da har barna fått gått halloween. Barna har virkelig kost seg. Det var ikke så alt for mye godteri barna fikk, men sånn er det når det er mange andre barn som også skal få godteri. Og det er jo veldig mange som ikke liker denne dagen, så det er ikke godteri å få på alle dører. Men det må vi jo bare respektere. Det er veldig mange som ikke liker denne dagen her. Men det er jo bare små uskyldige barn som ville være litt skumle å skremme til seg litt smågodt ;-) Marius ble uansett fornøyd med det han fikk, og Joachim har ikke kommet hjem enda engang, så det blir spennende å se hvor mye han har fått!

Vil bare ønske dere alle en skremmende fin halloween kveld videre!

Halloween

 • 31.10.2017 - 12:18


Jeg tror jeg er den eneste som ikke har styret og ordnet hjemmet mitt i skikkelig halloween stil. Jeg har aldri gjort så veldig mye ut av den dagen selv om jeg har barn. Barna mine går selvfølgelig halloween sånn som de andre barna gjør. Men jeg har stort sett aldri vært hjemme på den dagen, så da har jeg heller aldri orket å pynte ned hele hjemmet mitt. Jeg pleier som regel å ta med meg barna og reise bort hos moren min sånn at de kan gå sammen med søstrene mine. Joachim har bestemt seg for å gå halloween sammen med en kompis i år, det gjorde han vel i fjor også. Men Marius skal gå med søstrene mine. 

De begge to har gledet seg i lang tid for å gå halloween, og det forstår jeg selvfølgelig veldig godt. Jeg syntes også at det var veldig gøy å kle meg ut og gå halloween og få masse godteri når jeg var liten. Jeg hører det er så mange foreldre som synes det er så dumt at halloween må være på en uke dag, fordi barna helst ikke skal spise godteri noe mer enn i helgene. Men det er jo ikke så ofte det er noe sånt som skjer, så jeg synes det er helt greit at barna mine skal få godteri på halloweeen selv om det er på en tirsdag. Jeg er faktisk veldig streng på godteri og brus ellers, men på sånne dager her så er det helt greit. 

Det som er så synd med denne dagen her, er vel det at det er så utrolig mange som er redde for halloween dagen, og det er vel spesielt de eldre. Så jeg håper at alle barn og foreldre kan respektere de som faktisk har slukket ute lysene sine. Jeg synes det er så bra at den regelen er for de som ikke liker denne dagen! 

"Du er ei hore!"

 • 30.10.2017 - 21:54

Jeg har ofte blitt kalt for mye rar opp igjennom årene fordi jeg har blogget. Jeg har faktisk hatt en blogg siden jeg var 14 år, og det var da i 2009. Jeg har fått hørt at jeg er ei hore, og jeg har fått høre at jeg er løs og at jeg er dum i hodet osv.. Jeg har fått veldig mye skrevet av hatefulle mennesker. Det som er så utrolig synd er at jeg ikke tar meg nær av det lenger. Det er selvfølgelig bra at jeg ikke tar meg nær av det, men det er synd at det skal gå så langt at jeg ikke tar meg nær av å få høre sånt lenger. Det skal normalt sett ikke bli en vane sak å bli kalt opp for stygge ting! 

Jeg har selv valgt og blogge, og jeg har selv valgt å være ærlig og åpen om da ble jeg ble gravid for første gang og andre gang, og tredje gang. Men det er en ting som er sikkert og det er at jeg er ingen hore. Det virker ikke som om at folk egentlig vet hva hore er for noe. Det å være hore vil si at man tar betalt for å ha sex med noen, og det har jeg aldri gjort og kommer selvfølgelig aldri til å gjøre. Jeg er heller ikke løs, haha. Det er nesten litt flaut å si det, og egentlig så har vel ingen noen ting med hvor mange sexpartnere jeg har hatt, men om jeg skal være såppas ærlig så har jeg faktisk bare ligget med under 5 partnere i løpet av mine 22 år. Det er flaut å innrømme på mange måter så lenge de fleste på min alder har ligget med mange flere en det. Så nei, jeg kan ikke akkurat på stå og si at jeg har vært så løs nei, haha huff! Og jeg er vel egentlig veldig glad for at jeg ikke har ligget med så mange også. 

Så greit nok, jeg fikk barn i en alt for ung alder, men det betyr ikke at jeg er ei hore eller at jeg er løs på tråen. Det som er med meg, det er at jeg ligger ikke med folk bare for å ligge med folk, selv om mange tydeligvis tror det. Hvis jeg skal ligge med en gutt, så må det være følelser inni bildet. Jeg ligger ikke rundt med folk bare for å ligge med folk. Jeg må ha følelser for den gutten hvis jeg skal klare å ligge med han, og jeg får ikke fort følelser for noen. Så det å komme i sengs med meg er ikke så enkelt som noen kanskje tror. 

Kom raskt tilbake til min egen kropp

 • 29.10.2017 - 22:41

Det er rart hvor forskjellige alle er når det gjelder tiden etter fødsel. Mange sliter med å komme tilbake til den kroppen de hadde før en graviditet, mens mange andre kommer tilbake igjen til kroppene sine med en gang. Jeg har alltid vært heldig etter hver eneste fødsel, men det kan ha noe med at jeg har vært veldig ung alle gangene, samtidig som at jeg aldri har gått opp så veldig mye i vekt mens jeg har vært gravid. Jeg har alltid bare gått opp det barnet og det andre i magen veier, og ikke noe ekstra kilo. 

Vi alle er veldig forskjellige, og det er så utrolig bra. Alle skal være fornøyde med kroppene sine etter fødsel uansett. Jeg har hele tiden fått høre den at det ikke ser ut som om at jeg har fått noen barn i det hele tatt, det er både litt trist og litt godt å høre på mange måter. Jeg er jo veldig glad for at jeg kommer tilbake til min egen kropp veldig fort. Jeg skal jo innrømme at jeg også er veldig opptatt av kropp, og det er alle andre også. For eller så ville det aldri ha vært et så stort kropps press. Men jeg synes at alle skal være fornøyde med kroppene sine uansett form og fasong. Det hadde ikke vært så koselig om alle hadde helt like kropper. Det er bra at vi alle er forskjellige. Og de fleste passer å være i sine egne kropper. Noen vil uansett være negative til kvinne kroppen uansett hvordan man ser ut. Er man tynn så blir man kaldt for skjellet, og er man litt større så blir man kaldt for feit. Ingen er brae nok tydeligvis. Så derfor synes jeg at vi alle skal være fornøyde.

Jeg lager rolige babyer

 • 29.10.2017 - 20:30

Vi har hatt en veldig fin og rolig søndag i dag. Det ble utrolig nok ikke så mye tull med tanke på at klokka ble stilt en time tilbake i natt heller. Niklas våknet faktisk klokken 8 i dag tidlig, og hadde vi ikke stilt klokken i natt, så kunne jo klokken ha vært 9 istedenfor. Så jeg skal ikke klage akkurat. Jeg har tydeligvis vært flink til å lage snille barn. Niklas har vært veldig flink med å sove hele natten i en god stund nå. Jeg kan ikke huske sist han var våken om natten, også sover han til klokken blir alt ifra 7 til 8. Og sånn var Marius når han var baby også. Han var faktisk kun våken engang i løpet av natten, og det var den første natten etter at vi hadde kommet hjem ifra sykehuset, ellers så har han alltid sovet hele natten igjennom. Joachim var veldig opp og ned, men han hadde litt kolikk! 

Jeg må også bare si at jeg er så utrolig stolt over utviklinga til Niklas nå om dagen. Han var jo den bitte lille babyen som ikke var 50 cm lang engang og ikke veide mer en 3010 gram når han ble født. Noen klær i strl 50 var litt for stort til han når jeg kom hjem ifra sykehuset. Mens nå så er alt klær i strl 56 ryddet bort fordi nesten alt har blitt for lite, så nå bruker han klær i strl 62 og det er akkurat passe. Han har virkelig kommet seg. Han ligger ganske greit der barn på hans "alder" skal ligge. Han er 3 måneder på fredag, og bruker nå klær i strl 3 måneder + litt til, og på flaska så drikker han opp 200 ml, og han drikker for hver 2-4 time!

Valgte hjemmetid istedenfor

 • 28.10.2017 - 19:45

I dag tok jeg med meg de to minste guttene mine og reiste bort til besteforeldrene dems en liten tur. Vi var der en liten stund før vi reiste, og Marius stor koste seg som vanlig borte hos dem. Jeg hadde egentlig blitt invitert bort i dag, men droppet det istedenfor, og det er jeg egentlig litt glad for nå kjenner jeg! 

Så jeg har heller holdt meg hjemme og har stor kost meg sammen med de to minste guttene mine. Fikk til og med lagd meg en biff middag, mens Marius spiste pølse. Han er nemlig ikke så veldig glad i kjøtt egentlig, men det tror jeg faktisk ikke de fleste barn er. Men vi har i hvert fall kost oss. Jeg fikk til og med besøk i stad, så det var koselig. Nå skal jeg bare sitte hjemme og nyte resten av kvelden. Niklas er fremdeles tett i nesa, men han er i godt humør og han begynner å bli litt bedre en det han var, men han er fremdeles ikke helt i form.

 

Ja, jeg vet det. Min egen sønn på 5 år har snart nådd meg igjen i høyden, haha! Sånn er det å være lav, og ha barn med høye gutter, da blir barna litt høye som regel ;-) Joachim har snart nådd meg igjen faktisk, det er ikke mye om å gjøre i hvert fall, haha.

Han får nesten ikke puste

 • 27.10.2017 - 20:40

Nok engang så har ikke jeg skrevet noe på bloggen. Jeg skal være så ærlig og si det som det er, jeg sliter veldig mye om dagen følelsesmessig. Jeg håper det snart går over, og at ting vil bli bra igjen. Jeg må bare la alt ta sin tid egentlig, også får jeg bare ta en dag om gangen. Noen dager så har jeg det greit, mens andre dager så er jeg helt på bunnen, menmen slik er livet!

Niklas har også vært dårlig i noen dager nå, og han er ennå ikke frisk igjen. Han er veldig tett i nesa si og klarer nesten ikke å puste igjennom nesa. Jeg prøver å pusse nesen hans med sånn greie man skal bruke på baby, også gir jeg han saltvann som heter otribaby, som jeg har blitt anbefalt av apoteket.

I går så var det jo høstsuppe i barnehagen til Marius, det var noe dem skulle ha ute, men i den formen Niklas har vært i nå, så ville jeg rett og slett ikke ta han med dit, så derfor fikk ikke jeg vært med. Men det var mange foreldre som ikke hadde mulighet til å komme, så Marius var ikke den eneste der uten en voksen. Og Marius hadde stor kost seg, og det var noen i fra familien min som var der selv også på grunn av barn i samme barnehage, så det gikk greit allikevel selv om jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke var der.

Nå håper jeg bare på at Niklas snart blir bedre. Nå som han har vært så tett, så har ikke natten vært like fin som den pleier. Han sover igjennom hele natten og det har han gjort i en veldig god stund, men nå som han har vært dårlig så har det vart litt små sutring om natten, men han trøstes lett så han sovner jo igjen. Han er heller ikke ordentlig våken når han griner på natten, men det er bare det at han sliter litt med å puste med nesa si stakkar. Så jeg prøver alt jeg kan får at han skal sove godt selv om han er syk.

 

Dette kom brått på meg

 • 24.10.2017 - 20:38

 

I morgen så er det faktisk bare en uke til Niklas skal på ny kontroll av hoftene sine. Jeg håper så utrolig mye at han har blitt bedre så han kan få den av. Det er mye mer styr med denne puta enn hva det ville ha vært uten den. Jeg er rett og slett skikkelig lei, men selvfølgelig så er det jo hvert det hvis han faktisk blir bedre av den.

I dag så kom faktisk den første snøen. Det kom veldig brått synes jeg, og jeg er langt ifra klar til vinteren enda. For min del så trenger ikke snøen å komme før i desember. Heldigvis så har ikke snøen lagt seg her jeg bor, men det er ikke akkurat så veldig langt opp man trenger før det er snø på veiene. Nesten alle biler jeg har sett som har kjørt forbi meg har hatt snø på taket. Jeg hater vinteren så utrolig mye, og vil bare ha sommeren tilbake allerede. Jeg har nesten en liten følelse på at det kommer til å bli en lang og kald vinter i år, og jeg gleder meg ikke akkurat, haha!

Søket etter det perfekte

 • 23.10.2017 - 15:40

 

Jeg er ikke perfekt, du er ikke perfekt, ingen er perfekte!

Jeg føler at alt handler om å være perfekt om dagen. Det er vel ingen som er perfekte her i verden, hverken når det gjelder utseende eller personlighet. 

Jeg har gjort så mange feil i løpet av livet, og jeg har virkelig fått kjent på den følelsen av å mislykkes med de gale valgene jeg har tatt oppigjennom årene. Men det er sånn livet er! Hadde ikke jeg tatt de valgene jeg har tatt, så hadde livet mitt vært mye annerledes. Det er ikke engang sikkert at jeg hadde hatt barn, og det er heller ikke sikkert at jeg hadde hatt jobb for det. Jeg vet ikke hvordan livet mitt kunne ha vært hvis jeg hadde valgt annerledes. Det er det nemlig ingen som vet om seg selv.

Jeg kunne kanskje ha lykkes mer i livet, eller det kunne ha vært omvendt - at jeg heller hadde hatt det helt forferdelig. Livet mitt er opp og ned som alle andres liv. Jeg har mine perioder i livet der alt føles meningsløst, og alt jeg vil er bare bort ifra verden. Mens andre ganger så har jeg det så utrolig bra, og jeg angrer ikke på noe. Sånn er livet for oss alle uansett. Jeg er så redd for å ta valg her i livet, rett og slett fordi jeg er livredd for å angre på de valgene jeg tar. Det har skjedd så utrolig ofte at jeg har angret på valgene mine, noe som har ført til at jeg nesten aldri klarer å ta rett valg hvis det er noe. Jeg er for redd for både det ene og det andre, det valget kan føre til. 

Det samme gjelder når det er snakk om utseende. Det er så mange som legger seg under kniven om dagen, og jeg skal ærlig innrømme at jeg blir totalt påvirket sånn som mange andre blir. Jeg ser folk som opererer både nese, ansikt, pupper og rumpe. Jeg blir veldig påvirket av det. Det er mange ganger jeg selv har hatt tanken på at jeg vil operere nesa mi fordi jeg hater den, og det har jeg alltid gjort. Jeg synes også at puppene mine og rumpa mi er for små, så der vil jeg også legge meg under kniven, men jeg er for redd for å gjøre det. 

Jeg er redd for at hvis jeg velger å legge meg under kniven, hva kan skje? Jo, det kan skje så utrolig mye. Det kan oppstå komplikasjoner, og det kan hende at det ikke blir bra nok. Det er ikke sikkert at jeg hadde blitt fornøyd med den nye meg, om jeg hadde valgt å lagt meg under kniven. Så der har jeg fremdeles tatt et riktig valg så langt, fordi jeg tørr ikke. Jeg har så lyst fordi alle andre gjør det, så hvorfor ikke - men tenk om jeg ikke blir fornøyd med resultatet, da sitter jeg plutselig der å angrer igjen! 

Jeg tror at livet våres og de valgene vi tar har en mening uten av vi tenker over det. Mest sannsynlig så er det meningen at livet våres er slik det er den dag i dag. Det er sånn livet våres skal være, og da er det vi selv som må velge å gjøre det beste ut av det livet. Dette hørtes sikkert bare teit ut, og alt ble helt sikkert veldig rotete, men jeg følte bare for å få ut litt av tankene mine. Jeg tror veldig mange tar livet for gitt, bare for å leve et liv man egentlig ikke skal leve, og fordi alt tydeligvis skal handle om å være mest perfekt.

Mine beste minner så langt i år

 • 22.10.2017 - 18:58

Mine beste minner i vinter -

Mine beste minner i vinter må være at jeg faktisk fikk kjenne mitt første spark av Niklas når jeg bare var 16 uker på vei. Det var en så ubeskrivelig følelse å få kjenne det første sparket av han. Jeg husker det så utrolig godt enda, og jeg kan fremdeles kjenne den følelsen jeg fikk i kroppen, og den lykkefølelsen jeg fikk når jeg kjente det. Det kan ikke beskrives engang!


Vi var også utrolig mye ute å aket i akebakkene i nærheten her, noe barna satte så utrolig stor pris på. Barna stor koste seg fra da vi kom til akebakken til vi reiste igjen. Det har vært så utrolig koselig, og det er noe jeg håper vi kan gjøre mye mer av til vinteren igjen!

 

 

 

 

 

Mine beste minner i vår -

Mitt beste minne i vår, det må være at jeg fikk endelig vite kjønnet på babyen som lå i magen. Jeg hadde først en følelse på at det var ei jente, fordi alle symptomene jeg hadde tydet veldig mye på at det var ei jente. Men når det nærmet seg ultralyd så hadde jeg ingen følelse på at det kunne være hverken ei jente eller en gutt, så jeg var så utrolig usikker. Men jeg fikk vite at jeg ventet en liten gutt, og ble rett og slett veldig glad for det!

 

Mine beste minner i sommer -

Tidlig i sommer så var det sirkus i barnehagen til Marius. Det er noe han hadde gledet seg veldig lenge til. Han var nemlig klovn denne gangen her, og det er noe de fleste barna ser frem til å være har jeg fått inntrykket av. Det var i hvert fall veldig morsomt å se at Marius var klovn!

 


Selv om vi ikke har hatt så veldig mange fine sommer dager nå i sommer, så var det fremdeles noen varme dager vi hadde. og da brukte vi mye av tiden våres på stranda. Det er noe barna mine virkelig har stor kost seg med, og det er ingen ting som gjør meg gladere enn å se at barna mine koser seg å har det morsomt. 

 

 


Jeg ble også trebarnsmor i slutten av sommeren, og det er virkelig et minne for livet. Det å bli mamma er en ubeskrivelig ting uansett hvor mange ganger man har fått opplevd å bli mamma. Jeg er så stolt over min lille gutt, etter alt som har skjedd. Det ble jo ikke en fin start på livet hans stakkar, men herregud som vi har klart oss for det!

 

 

 

Mine beste minner i høst -

Niklas kom med sitt første smil når han var rundt 5 uker gammel. Det var så utrolig morsomt å se han smile for første gang. Joachim og Marius har også hatt en veldig stor glede av at Niklas har smilt så mye fra da han var 5 uker og nå fremover.

 

Jeg har også fått vært i bryllup i løpet av høsten. Det var et kjempe fint bryllup. Det var bare så utrolig synd at jeg ikke fikk vært med i kirka, men de som skulle ha Niklas kunne ikke ta han før litt senere på dagen, så da fikk jeg bare vært med på det andre. Men det var uansett utrolig koselig, og et minne for livet!

 

Jeg har ikke hatt et så veldig fint år i 2017, så derfor er det viktig for meg å prøve og huske på alt det positive som har skjedd i år. Jeg må prøve og fokusere mer på de positive tingene som skjer i livet, enn å ha så mye fokus på det negative. Jeg har nemlig vært veldig flink til å glemme de positive tingene i livet mitt. Og det tror jeg er veldig fort gjort å gjøre hvis man opplever mye som man tar som negativt. Så jeg må jobbe litt med meg selv, og prøve å finne ut av hva som er bra i livet!

Blir skuffet gang på gang

 • 22.10.2017 - 12:51

 

Jeg er totalt ødelagt om dagen. Jeg har det så utrolig vondt og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg vil bare legge meg ned og synes synd på meg selv, men jeg kommer meg ingen vei med det.

Jeg føler meg så mislykket. Er jeg så lite hvert? Betyr jeg ingen ting etter alt jeg har gjort i livet? Jeg har alltid vært den personen som har gjort alt for alle, og den som vil at alle rundt meg skal ha det bra. Det er alt jeg ønsker av alle som er rundt meg, og det jeg får tilbake er som regel ingen ting. 

Jeg har virkelig lært, jeg skal ikke være så dum snill lenger, det ender bare opp med at jeg blir såret gang på gang uansett. 

Gjør jeg en ting som kanskje er galt av meg så mister jeg alt, selv om jeg har gjort ting som er mer positivt enn negativt så kommer alt til meg, og det er jeg som straffes. 

Jeg søker hele tiden etter godskjennelse av utseendet mitt fordi jeg tror ikke jeg ser bra nok ut. Og jeg får alltid den bekreftelsen jeg søker etter gang på gang, men det hjelper ingen ting. 

Jeg vet ikke hva jeg vil frem til med dette innlegget. Men jeg er så usikker på mine egne følelser, og alt jeg kjenner er et tapet av noe bra!

Gleder meg til forandringene

 • 20.10.2017 - 19:55

I dag så har jeg nesten bare vært borte. Jeg reiste å besøkte hun ene tanta mi i dag tidlig. Nå er det en liten stund siden jeg var hos henne sist. Så det var veldig koselig å dra hos henne igjen. Hun er så behagelig å prate med, så derfor er det alltid så godt å kunne besøke hun inni mellom. Jeg skal også få en liten ting av henne. Jeg gleder meg til jeg får det i hus, da kommer det selvfølgelig bilde. Da blir det en liten forandring i huset mitt igjen, og det liker jeg. Jeg har så mange planer når det gjelder huset mitt om dagen. Stua er jeg fremdeles veldig fornøyd med, så der blir det ingen forandring. Nå mangler jeg bare gangen min, lillestua mi og soverommet mitt. Jeg kjenner jeg klør i fingrene for å begynne, så jeg håper jeg får det jeg skal få snart så jeg kan begynne. Når det gjelder rommet mitt så må jeg nok en liten tur på ikea, så det skal jeg få prøvd å gjort snart. 

Og ellers av dagen så har vi vært i bursdagsselskap til noen i familien. Det er alltid koselig å samles, men det ble nok litt for mye bråk til Niklas. Han fikk nemlig ikke til å sove når vi var på bursdag, så det endte opp med at han ble litt små sur, og veldig trøtt. Men når jeg fikk tatt på han ute klær og satte han i barnesete så fikk han heldigvis roen til å sove. Han har forresten begynt å bli veldig våken om dagen, og følger veldig med på alt som skjer rundt han. Han er også veldig blid hvis han får nok oppmerksomhet.

Har du det bra «Jada»

 • 19.10.2017 - 19:02

 

...Men sannheten er kanskje en annen! Jeg har det ikke direkte vondt eller på mange måter. Jeg har det ganske bra som en mamma, og trives veldig sammen med barna mine. Jeg har det veldig bra sånn sett, og jeg har det ikke vondt på denne måten. Jeg har heller ingen problemer med å være alene med barna, jeg klarer meg veldig bra for å være ærlig. Jeg hadde faktisk trodd det skulle bli enda tøffere enn det det er. Det er selvfølgelig litt tøft å være alene med tre barn, men langt ifra så vanskelig som jeg først trodde det kunne bli. 

Men uansett tilbake igjen til det jeg skulle frem til. Jeg har det på mange måter ikke så bra heller. Jeg er ikke lenger sammen med den gutten jeg virkelig brydde meg om. Jeg har blitt singel, og jeg hater singellivet og har alltid gjort det. Jeg har vært i et forhold i godt over 6 år, så det å ikke være sammen med han lenger er veldig tungt på mange måter. Jeg er så utenfor at det hender seg at jeg sitter å gråter inni mellom på kveldene. Det hjelper på at jeg ikke er uvenn med han, og jeg håper jeg ikke blir det. Det er så mange grunner til at det ble slutt. Det er ikke bra at vi krangler hver eneste dag, det er noe jeg er veldig lei. Det har vært veldig mye som har skjedd i det siste, og det er det som har gjort at det har blitt slutt. Jeg har lenge slitet mye med at ting har vært slik det har vært. Alt jeg ønsket var at vi skulle klare alt sammen, og at vi kom til å ha det fint. Men jeg tror det er sunt for oss og se ting på en liten annen måte. Vi får begge to tid til å tenke litt etter alt som har skjedd. 

Det å gå igjennom et brudd er vanskelig uansett grunnen. Det er ikke sikkert at jeg hadde tatt det like tungt hvis jeg ikke hadde hatt barn med han, men når jeg har barn med en fyr så gjør det vondt når vi ikke klarer å få det til å fungere. Men det er sånn det pleier å bli. Mange som kan ha vært sammen i mange år, og har hatt det veldig bra i alle år, men så kommer det barn i bildet og forholdet tar slutt. Det å ha barn tar veldig mye energi og man blir kanskje litt fortere irritert når man har så mye å tenke på når det gjelder barna. For vår del nå så er det ikke bra for barna å se at vi foreldrene krangler, så da er det best at vi bor fra hverandre. Det at vi kan klare å være venner er det beste for barna, og jeg tror vi kommer til å klare det fint. Og så får vi bare ta ting der ifra, og se hva fremtiden bringer etter vært. Marius har også tatt dette her litt tungt, men det er jo ikke så rart med tanke på at han har vært vandt til å ha oss begge to hver dag, og nå så er det ikke sånn lenger.

Dritt dag betyr shopping til 99,- kr

 • 18.10.2017 - 19:44

Annonselinker

Når man ikke har en så veldig fin dag, så er det ingen ting som er bedre en å drømme seg bort i fine klær. Det beste med alt er at det er tilbud på Nelly nå, så her er det mange fine kjoler til bare 99,- kr. Det er billig så da lønner det seg og kjøpe inn litt. Det har jeg tenkt til i hvert fall. Tilbudet gjelder bare til i morgen (19.10) så det lønner seg å være rask! 

Nr 1 HER // Nr 2 HER
 

Nr 3 HER // Nr 4 HER
 

Nr 5 HER // Nr 6 HER

 

Nr 7 HER // Nr 8 HER

 

Nr 9 HER // Nr 10 HER

 

God shopping! ;-)

Jeg vil reise

 • 17.10.2017 - 22:37

 

 

 

 

Jeg har så lyst til å reise bort om dagen. Jeg vil dra til et varmere strøk, og bare komme meg vekk ifra alt som er her hjemme. Jeg har pratet på det en stund nå, og har planer om å reise etter vært. Jeg har faktisk lyst til å reise til Spania i leiligheten til bestemor eller pappa, og rett og slett ta med meg barna mine, og ikke ha noen bekymringer eller noen ting.

De har ikke fått vært med meg til noen sted noen gang. Jeg har så dårlig samvittighet for det, men jeg har ikke fått alt til å strekke helt til. Det er jo litt dyrere og skulle ha med seg barn på tur enn om jeg skulle ha reist alene. Jeg har kanskje en plan om å prøve å ta med meg barna til Spania neste år, men da er jeg litt avhengig av at det er noen flere voksne som kan være med meg. Jeg tør nemlig ikke å reise helt alene med tre barn. 

Marius har jo så lyst til å dra på ferie han også, og han har så lyst til å prøve å fly. Så han ville bruke spare pengene sine til å dra på ferie sa han. Jeg tror ikke jeg vil bruke opp alle spare pengene hans på tur, men jeg vil begynne å spare litt smått jeg. Det hadde jo vært så utrolig koselig for oss alle å bare kommet oss unna Norge litt. Og bare ligge på stranden og bade masse og bare kose oss. Også vil jeg jo prøve å se om det er noen fine opplevelser for barna der. Jeg har kun vært på den Spania plassen en gang, så jeg vet ikke helt hva som kan oppleves der for små barn, men jeg finner vel ut av det. 

Sist jeg var i syden, det var jo i 2013, det var da disse bildene over ble tatt. Siden da så har jeg nesten bare holdt meg her i nærheten. Eller jeg var på kiel tur i august i fjor da, men det kan ikke akkurat sammenlignes for å si det sånn. Føler det blir litt mer ferie med fly og være borte i en uke, enn å ta båten å bare bli borte i et par dager. Jeg har også utrolig lyst til å reise til utlandet en gang uten noen barn også, og bare ha det veldig gøy med venner eller noe. Åhh, jeg vil reise nå! Men jeg får nok vente til neste år - da er Niklas litt større og ting blir litt lettere.

Dåp Niklas: Invitasjoner

 • 17.10.2017 - 18:35

 

Nå har jeg endelig fått dåpsinvitasjonene så nå har jeg fått pakket de inn. Nå mangler jeg bare å få sendt de ut til de som skal ha. Det er heldigvis litt over en måned til enda før dåpen begynner. Jeg begynner fremdeles å føle litt på presse til å få alt i orden. Jeg er så usikker på om jeg skal bestille bordkort eller ikke også. Jeg tror på mange måter at det kanskje er best å bestemme sitteplassene til folkene. Etter som jeg har sett så er det vel det som er mest normalt i barnedåp og konfirmasjon. Men det får jeg bare finne ut etter vært. 

Vekstkontroll på helsestasjon

 • 16.10.2017 - 13:05

 

Som dere sikkert har fått med dere så var jo Niklas veldig liten når han ble født. Han veide bare 3010 gram, og han gikk helt ned til 2800 ca og slet lenge med å komme tilbake igjen til fødselsvekta. Han har alltid vært litt  mindre en gjennomsnittet, så han blir fremdeles fulgt opp litt ekstra hos helsesøster. Det er jeg selvfølgelig veldig glad for. Det er ingen ting som er bedre enn å bli ekstra fulgt opp når ting har vært slik det har vært. Niklas har hatt en veldig tøff start på livet sånn generelt. Så det at helsestasjon følger han ekstra er noe jeg er veldig takknemlig for. Jeg fikk høre at han vokser fint med sin egen kurve nå. Han veier jo ikke like mye som andre barn på hans alder, men det viktigste er jo at han holder sin egen vekt bra. Han ligger bare litt over den rødelinja dem har på helsestasjonen, så hvis han faller ned den så er det litt bekymrende. Heldigvis så holder han vekta si veldig stabil. Jeg er alltid nervøs hver gang jeg skal på helsestasjonen. Han skal tilbake igjen til helsestasjonen den 9 november. Da er han 3 måneder gammel, så da skal han også ta 3 måneder sprøyta. Den gruer jeg meg også veldig mye til. Jeg har sikkert ingenting å grue meg for, men jeg synes det er så fælt å se at dem skal stikke han i låret, og jeg er så redd for hvordan han kommer til å reagere. De andre barna mine har ikke reagert så mye på de sprøytene, og Marius gråt ikke engang de gangene han fikk sprøyte, så jeg er spent på Niklas!

Bursdagsselskapet til Silje og Sindre

 • 15.10.2017 - 22:13

 

Da har vi vært på bursdagsfeiring. Det var selvfølgelig like koselig som vanlig. Jeg var litt skeptisk på hvordan Niklas kom til å være igjennom bursdagen ettersom at han har hatt litt magevondt i dag som da har ført til at det har vært litt grining. Men det gikk overraskende bra, han gråt litt men ikke like mye som jeg først hadde trudd. Sindre hadde også prøvd å lage en kake for første gang - nemlig en oreo kake helt ifra bunnen av. Den smakte faktisk veldig godt, og det var jeg nok ikke alene om å synes, fordi den kaka var den som ble fortest borte. Jeg klarte faktisk ikke å spise så veldig mye i dag, jeg har vært litt små uggen i hele kroppen i hele dag. Så det er ikke mye jeg har klart å få i meg. Håper ikke at det er noe som er på vei til å komme, det har jeg nemlig ikke tid til når jeg har tre barn!

 

 

 

 

Snart klar for bursdagsfeiring

 • 15.10.2017 - 14:36

I dag så skal vi feire bursdag for søskene mine. Hun ene søsteren min hadde egentlig bursdag i august, men det er så mye som har skjedd hele tiden, så hun har ikke fått feiret bursdagen sin med familien til mamma. Og broren min hadde bursdag på fredag å ble hele 16 år gammel, så vi skal også feire han i dag. Så da blir det to bursdager i dag. 

Jeg synes det er helt sykt å tenke på at lille broren min allerede er 16 år gammel. Herregud jeg husker han som den plagsomme lille broren som aldri lot meg være i fred noen gang. Han var så plagsom når han var mindre han så jeg får ikke sagt det nok engang, haha. Det er 6 år mellom oss, og han har virkelig vært en pest å plage i alle år. Men nå som han har blitt så stor så er han veldig snill å hjelpsom. Han har vokst opp for å si det sånn. Han er ikke lenger en pest å en plage, men det kan kanskje ha noe med at jeg ikke bor i samme hus som han lenger, haha neida. Det er i hvert fall helt sykt at han allerede er 16 år, og om to år så kan han få førerkort på bil liksom. Det kan nok jeg utnytte litt etter vært ;-) 

Jeg og Niklas er hos mamma allerede og ser på alt dem ordner istand. Etter vært så kommer de andre barna mine igjen også. Litt usikker på når Marius kommer, men Joachim kommer i hvert fall rett før bursdagen starter. Niklas er dessverre litt urolig og sur i dag. Det er jo typsik det når det skal være selskap. Det er dessverre magen han hans som er litt vond igjen. Det er heldigvis ikke ofte han sliter med magen, men han har noen perioder der han er veldig urolig og har små vondt, og det er selvfølgelig slitsomt for oss alle. Det er ikke noe godt å se at han vrir seg i mage smerter, men det er sånn det er noen ganger. Vi skal i hvert fall prøve å ha en fin bursdagsselskap allikevel!

Det har vært litt mye for oss i det siste!

 • 14.10.2017 - 14:32

Hei! Jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har blogget så mye som jeg har ønsket i det siste. Jeg ser det fremdeles er mange som titter innom for å se om det har kommet noen nye innlegg, men så er det fremdeles bare de samme gamle innleggene og ingen nye. Jeg vil blogge mye mer en det jeg gjør, fordi det er så utrolig morsomt å se tilbake igjen til, og spesielt når jeg har barn som vokser fortere en noe annet rart, haha! 

Grunnen til at jeg ikke har fått blogget så mye i det siste er rett og slett fordi jeg har slitt litt om dagen etter alt som har skjedd. Jeg har rett og slett hatt det litt tungt i det siste, så jeg har prøvd å bare ha all fokus på barna. Marius har også vær litt ekstra krevende i det siste på grunn av alt som har skjedd den siste tiden. Ting har rett og slett ikke vært så enkelt om dagen for å være ærlig, men vi alle jobber med saken - så da er det bare å håpe på at ting roer seg litt snart. Det begynner jo å bli en liten fremgang i dette her, så det kommer til å ordne seg. Men det er tung for meg å se hvordan Marius er om dagen, så jeg håper virkelig at ting kommer til å bli bedre for hver dag som går!

Ellers om dagen så koser vi oss masse sammen. Marius har fått mange gode venner som han leker med her ute, noe som er veldig godt for han nå som ting har blitt slik det har blitt. Det er bra at han kan finne på litt sammen med andre og ikke tenke så mye over alt annet. Niklas vokser som bare det om dagen. Nå er det ikke lenge til at baby klærene er for småe, så nå har jeg fått kjøpt inn nye klær til han i str 62, det er noe han snart må bruke faktisk. Niklas forandrer seg så utrolig mye for hver dag som går, og det er stadig noe nytt som skjer med han. Merker at han begynner å bli stor i hvert fall ;-)

I går så var vi hos fysioterapeuten for å sjekke han litt. Han har alltid ligget litt i en "bananform" som de kaller det, men han blir bare bedre og bedre å kommer seg for hver dag. Han har også alltid vært litt sånn som presser hodet sitt bakover, og det er noe han gjør etter at han lå i magen min. Han har virkelig klart å ligget i en veldig merkelig stilling når han lå i magen min. Han snudde seg jo veldig sent når han lå inni der, så det er litt som har skjedd med han etter det. Men vi jobber med saken, og håper at han blir helt bra igjen. Både jeg og fysioterapeuten ser fremgang. Han har kommet seg mye bare etter sist jeg var der, og det var vel for ca 2-3 uker siden. Så det går fremover, og det er jeg veldig glad for! Nå er det faktisk bare rundt ca 3 uker til han skal på ny ultralyd av hoftene sine også, så da håper vi alle på at han er bra i hoftene sine, og kan ta av seg puta!

 

22 år og alenemor til tre, hvordan går det an?

 • 09.10.2017 - 18:25

.. Det kan da umulig være så enkelt å være så ung og ha så mange unger, å samtidig være alene om dem. Det hadde jeg aldri klart, å så lenge jeg ikke hadde klart det, hvordan i all verden klarer hun det da. Jeg er sikker på at hun får mer hjelp en det hun sier selv at hun har!

Det er noe som er veldig enkelt å si om meg med tanke på at jeg er alene med tre barn. Jeg skal ærlig innrømme at jeg helt sikkert hadde sagt det samme hvis jeg ikke var i den situasjonen selv. Da kunne nok jeg også ha kommet med den at det hadde jeg aldri klart, hvordan skulle jeg ha klart det?!

Men sannheten er at man klarer det man MÅ klare. Det kan være veldig utfordrende og hektisk til tider, men jeg må jo bare klare det og det gjør jeg. Livet er vanskelig, det skal jeg ikke legge skjul på. Men alle kommer en eller annen gang til å møte på ting som kan føles vanskelig opp igjennom årene, uansett om det er med barn eller uten. Livet er ikke enkelt, og livet skal ikke være enkelt hele tiden. Det er de vanskelige situasjonene som gjør oss til sterkere personer. Og alle for det bra til slutt, og alle for til det man må hvis man står opp for det og gjør det som må gjøres. Hvis du bare setter deg ned og sier at dette klarer jeg ikke, så selvfølgelig klarer du det ikke. Gjør man ting man synes er vanskelig og tungt, så klarer man det man vil tilslutt, og man vil bli lykkelig.

Det å bare stikke av fra vanskelige situasjoner gjør deg som regel bare svakere, og du vil oppleve at ting blir vanskeligere. Jeg vet veldig mye om hvordan livet egentlig er, fordi jeg har opplevd så utrolig mye som har vært vanskelig å utfordrende. Men det er det som har gjort til at jeg klarer å stå på mine egne bein, selv om jeg sitter med ansvar for tre gutter alene. Hadde ikke jeg klart å stått i ting som føles helt for forferdelig, så hadde nok ikke jeg klart å tatt meg av noen barn alene i det hele tatt. 

Så ja, det er vanskelig og det kan være veldig hektisk å ha et barn som skal på skolen, og en som skal i barnehagen samtidig som at jeg tar av meg en liten baby. Men jeg klarer meg helt fint, fordi jeg ser det positive i det. Og jeg gjør det beste ut av den situasjonen jeg sitter i. Jeg har klart å kommet meg i en veldig fin rutine når det gjelder alt. Så alt går på skinner, og jeg har ingen problemer med det livet jeg har fått. Alle tre guttene mine er lykkelige, og det gjør meg glad. Jeg tenker hver eneste kveld at denne dagen klarte jeg fint, og ungene mine er fornøyde og da kan jeg legge meg fornøyd i senga. Og faktisk være super stolt over meg selv, for det jeg faktisk klarer.

 

Og det gjelder faktisk dere alle. Se det positive i alt dere støter på, og gjør det beste ut av det som skjer, og dere vil få til det dere vil! Dette innlegget her ble sikkert litt rotete, men jeg hører så mange som bare kommer med at det og det må da være veldig vanskelig, hvordan klarer du ditt og datt. Jo det skal jeg si deg, les innlegget så skjønner du!

Bryllupsdagen til min onkel

 • 08.10.2017 - 20:22

I går så var jeg i bryllupet til min onkel. Det var en kjempe koselig dag med masse hyggelige mennesker. Det var både familien til begge sider og noen venner av dem. Jeg fikk i meg litt alkohol, men ble langt ifra full. Jeg ville ta det veldig med ro etter som at det er så lenge siden sist jeg rørte alkohol, samtidig som at jeg var så redd for at jeg skulle få en telefon om at jeg måtte komme hjem på grunn av Niklas. Men det gikk veldig bra, og jeg hadde en veldig fin kveld sammen med de alle. Jeg er veldig glad for at jeg fikk bli med i bryllupet, og på mange måter så er jeg veldig glad for at jeg ikke ble full sånn at jeg fikk med meg alt som skjedde i bryllupet. Det var ganske mange der som ble veldig fulle for å si det sånn. Jeg kan eller ikke si at det var den rette plassen for meg å bli så alt for full. Jeg var ganske så ung i forhold til mange av de andre der. Men det ble en minnerik kveld, og jeg er så glad i brudeparet!♥ 

Jeg velger å ikke legge ut noen bilder på bloggen, men hvis dere går innpå instagram HER så er det noen bilder av dagen! Og hvis dere legger meg til på snapchat ( tinaandreassen ) så er det noen video og bilder der også!

Forandringer i stua

 • 06.10.2017 - 13:34

Nå har jeg endelig fått ordnet i stua mi, som jeg egentlig har hatt lyst til å gjøre for lenge siden. Men jeg har ikke turt å ta sjansen fordi jeg var sikker på at det ikke gikk. Men nå var jeg så utrolig lei av hele stua, så i går så måtte jeg bare prøve. Og jeg ble veldig fornøyd. Nå mangler jeg bare å få kjøpt inn litt smått med litt nytt interiør. Nå som jeg har hjemmet mitt alene, så vil jeg gjøre noen forandringer. Jeg vil ikke ha det samme som jeg hadde med han andre i hus. 

Så når jeg er ute av et forhold, så må jeg fikse på hjemme mitt ;-) Vil ikke minnes alt for mye på han når jeg er hjemme!

 

 

 

Niklas 2 måneder

 • 03.10.2017 - 15:18

 

Tenk at lille Niklas allerede er 2 måneder gammel. Herregud så fort de to månedene her har gått. Jeg synes ikke det er så lenge siden han kom til verden. Han er en så utrolig skjønn og god liten gutt. Han er veldig blid om dagen og lyser opp hverdagen min utrolig mye. Jeg har det veldig tøft om dagen på grunn av alt som har skjedd, men med denne lille gutten i hus så blir alt så mye bedre. 

Han er veldig våken om dagen også, og er stortsett alltid i godt humør. Han er også veldig mamma gutt, men det er vel kanskje ikke så rart når han er med meg 24/7. Han endrer også på utseende sitt hver dag, og han blir bare søtere og søtere. Han har blitt litt mer rund i ansiktet nå, og det er så utrolig søtt. Jeg er så glad for å være mammaen hans!

 

Bedt i bryllup - men har ett problem

 • 02.10.2017 - 14:56

annonselinker

Jeg er bedt i bryllup til min onkel nå på lørdag. Men jeg har jo ikke peiling på hva jeg kan ha på meg. Jeg synes det er så vanskelig å finne ut av hva man skal ha på seg i et bryllup. Jeg har kun vært i bryllup en gang i løpet av livet mitt, og det var i pappas sitt i 2011, så nei dette er noe jeg synes er utrolig vanskelig. Jeg føler at man kanskje må pynte seg litt mer en vanlig, men samtidig så er det dumt å kjøpe en kjole som man bare kommer til å bruke en gang. Så jeg må bruke en kjole som kan være fin å bruke på andre typer festligheter. 

Det er salg på nelly nå, så jeg har i hvert fall funnet noen, men er fremdeles usikker på hvilken av de jeg skal velge!

Nr 1 HER// Nr 2 HER// Nr 3 HER//

 Nr 4 HER// Nr 5 HER//

 

Sommeren 2017 i bilder

 • 02.10.2017 - 11:44

Dette innlegget skulle jeg egentlig ha når sommeren var over, men det hadde jeg visst ikke gjort!

Sommeren 2017 i bilder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har hatt en fin sommer, men det er også veldig mye som har skjedd i sommer som ikke har vært så bra også. Så jeg har litt blandet følelser for denne sommeren. Jeg ble også trebarnsmor i slutten av sommeren!♥

Du kan også se våren 2017 i bilder HER!

Sulter meg ihjel

 • 01.10.2017 - 21:12

Da var bursdagen over for denne gang, og nå er det lenge til neste bursdagsselskap her i hus. Det ble en kjempe fin dag, med mange blide mennesker. Jeg synes det er så koselig når vi alle samles. Det skjer nemlig ikke så veldig ofte for å si det sånn. Joachim ble kjempe fornøyd med alt han fikk, og det er selvfølgelig kjempe bra. Det er litt spesielt å tenke på at jeg er 22 år gammel, og har en sønn på 9 år allerede, haha. Jaja sånn kan det gå!

Nå er jeg skikkelig sliten for å være ærlig. Begge de store guttene er i seng, og Niklas sover enda. Jeg har akkurat fått faren min til å komme hit med pizza til meg. Jeg kom nemlig på at jeg ikke har spist noe spesielt med mat i dag. Jeg trodde jeg hadde en pizza i fryseren, men det hadde jeg selvfølgelig ikke. Og så lenge jeg har blitt alene, så er ikke ting så enkelt lenger. Så da måtte jeg kontakte pappa for å høre om han kunne dra på butikken for meg, og så snill pappa som jeg har så gjorde han det for meg. Det er godt å ha en familie som stiller opp for meg når det trengs. Det er ikke ofte jeg spør om hjelp, men akkurat i dag så måtte jeg bare. Jeg ble så sulten at jeg rett og slett ble kvalm og svimmel, og det er ikke bra. 

 

To som skjemte meg bort i går

 • 01.10.2017 - 15:00

 

Da er vi kommet til første oktober allerede. Herregud så fort dette året her har gått egentlig. Joachim har nå vært på pappa helg, og Marius har sovet hos besteforeldrene sine til i  dag. Så i går så hadde jeg kun Niklas, så da fikk jeg middags gjester på besøk. Jeg trengte kun å tenke på Niklas i går egentlig. Gjestene mine lagde middagen og ryddet etterpå, så jeg hadde det veldig fint i går jeg, haha. Er ikke ofte jeg blir skjemtbort på denne måten - har alltid vært jeg som har gjort alt helt siden jeg flyttet for meg selv, så dette var veldig uvant, men også veldig godt. 

Nå driver jeg å ordner til bursdag her hjemme. Joachim og søsteren min skal feire bursdagen sin her i dag. Dem begge to hadde bursdag i september, men ingen av de har rukket å bli feiret enda, så da tenkte jeg å mamma at vi likså godt kunne feire dem to sammen, så lenge det blir de samme folkene uansett. Og da slipper jeg å gjøre alt i dag også, haha. Det er ikke så enkelt å ta seg av en baby og bake samtidig. Så jeg har da i hvert fall fått baket to kaker, også har mamma lagd litt. Så nå er det igjen ca en time til gjestene kommer.

Tina - mamma til tre gutter i en alder av 22 år

Ble mamma for første gang som 13 åring, og fikk mitt andre barn som 16. Jeg flyttet også for meg selv som 16 åring, sammen med min daværende samboer. Ble gravid igjen som 21 åring, og er nå alenemamma til tre gutter i en alder av 22 år! Noe du lurer på kontakt meg på epost tinaandreassen@outlook.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • TradeTracker sørger for at affiliates tjener penger på nettstedene sine. Registrer deg i dag du også!
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no