Mammaentiltre | 22 år, og gravid med nummer tre

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Inspirasjon til babyhjørnet

  • 11.03.2017 - 21:56

Nå sitter jeg godt i sofaen å drømmer meg litt bort i babyrom. Denne babyen som er i magen min får ikke noe rom for seg selv med det første. Det er bare tre soverom her i huset, så derfor må barnet dele rom med oss. Om det hadde vært flere soverom i huset her, så hadde jeg uansett tatt barnet innpå rommet sammen med meg på førsten uansett. Jeg synes ikke at små babyer skal ligge på rommet alene. Så nå har jeg sittet å fått litt inspirasjon på hvordan jeg kan gjøre det over sengen til den lille. Jeg gleder meg så utrolig mye til jeg kan begynne å kjøpe inn litt å ordne litt til babyen kommer. Akkurat nå så har jeg ikke gjort noen ting, fordi jeg vil vente til jeg vet kjønnet på den lille. Jeg er litt sånn at hvis det er ei jente, så skal tingene være veldig jentete, og er det en gutt så skal det være veldig guttete. Det er helt sikkert veldig mange som synes det er veldig teit, men jeg liker å ha det litt sånn. 
 

Rommet til Marius

  • 08.03.2017 - 18:26En liten titt på rommet til Marius. Jeg fikk ordnet innpå der i går, og Marius ble veldig fornøyd. Med den nye reolen med kassene i, så ble det mye ryddigere å finere på rommet hans, så dette skal jeg kjøpe til Joachim også. Barna mine har ikke de største rommene, men med denne løsningen så ble rommet litt større, så jeg er fornøyd! Nå mangler jeg bare å kjøpe inn noen hyller til å ha innpå rommet hans, og da kan jeg bli veldig fornøyd med rommet. Han har så utrolig mye store leker også, og de vet jeg ikke helt hvor jeg skal gjøre av, så jeg må finne på en løsning der å.

Tina - Venter mitt tredje barn i en alder av 22 år

Ble mamma for første gang som 13 åring, og fikk mitt andre barn som 16. Jeg flyttet også for meg selv som 16 åring, sammen med min samboer. Nå er jeg gravid igjen med barn nummer tre i en alder av 21 år! Noe du lurer på kontakt meg på epost tinaandreassen@outlook.com

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no