Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Bursdagsselskapet til Silje og Sindre

  • 15.10.2017 - 22:13

 

Da har vi vært på bursdagsfeiring. Det var selvfølgelig like koselig som vanlig. Jeg var litt skeptisk på hvordan Niklas kom til å være igjennom bursdagen ettersom at han har hatt litt magevondt i dag som da har ført til at det har vært litt grining. Men det gikk overraskende bra, han gråt litt men ikke like mye som jeg først hadde trudd. Sindre hadde også prøvd å lage en kake for første gang - nemlig en oreo kake helt ifra bunnen av. Den smakte faktisk veldig godt, og det var jeg nok ikke alene om å synes, fordi den kaka var den som ble fortest borte. Jeg klarte faktisk ikke å spise så veldig mye i dag, jeg har vært litt små uggen i hele kroppen i hele dag. Så det er ikke mye jeg har klart å få i meg. Håper ikke at det er noe som er på vei til å komme, det har jeg nemlig ikke tid til når jeg har tre barn!

 

 

 

 

Snart klar for bursdagsfeiring

  • 15.10.2017 - 14:36

I dag så skal vi feire bursdag for søskene mine. Hun ene søsteren min hadde egentlig bursdag i august, men det er så mye som har skjedd hele tiden, så hun har ikke fått feiret bursdagen sin med familien til mamma. Og broren min hadde bursdag på fredag å ble hele 16 år gammel, så vi skal også feire han i dag. Så da blir det to bursdager i dag. 

Jeg synes det er helt sykt å tenke på at lille broren min allerede er 16 år gammel. Herregud jeg husker han som den plagsomme lille broren som aldri lot meg være i fred noen gang. Han var så plagsom når han var mindre han så jeg får ikke sagt det nok engang, haha. Det er 6 år mellom oss, og han har virkelig vært en pest å plage i alle år. Men nå som han har blitt så stor så er han veldig snill å hjelpsom. Han har vokst opp for å si det sånn. Han er ikke lenger en pest å en plage, men det kan kanskje ha noe med at jeg ikke bor i samme hus som han lenger, haha neida. Det er i hvert fall helt sykt at han allerede er 16 år, og om to år så kan han få førerkort på bil liksom. Det kan nok jeg utnytte litt etter vært ;-) 

Jeg og Niklas er hos mamma allerede og ser på alt dem ordner istand. Etter vært så kommer de andre barna mine igjen også. Litt usikker på når Marius kommer, men Joachim kommer i hvert fall rett før bursdagen starter. Niklas er dessverre litt urolig og sur i dag. Det er jo typsik det når det skal være selskap. Det er dessverre magen han hans som er litt vond igjen. Det er heldigvis ikke ofte han sliter med magen, men han har noen perioder der han er veldig urolig og har små vondt, og det er selvfølgelig slitsomt for oss alle. Det er ikke noe godt å se at han vrir seg i mage smerter, men det er sånn det er noen ganger. Vi skal i hvert fall prøve å ha en fin bursdagsselskap allikevel!

Tina - mamma til tre gutter i en alder av 22 år

Ble mamma for første gang som 13 åring, og fikk mitt andre barn som 16. Jeg flyttet også for meg selv som 16 åring, sammen med min daværende samboer. Ble gravid igjen som 21 åring, og er nå alenemamma til tre gutter i en alder av 22 år! Noe du lurer på kontakt meg på epost tinaandreassen@outlook.com

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no