Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Bursdagsselskapet til Silje og Sindre

  • 15.10.2017 - 22:13

 

Da har vi vært på bursdagsfeiring. Det var selvfølgelig like koselig som vanlig. Jeg var litt skeptisk på hvordan Niklas kom til å være igjennom bursdagen ettersom at han har hatt litt magevondt i dag som da har ført til at det har vært litt grining. Men det gikk overraskende bra, han gråt litt men ikke like mye som jeg først hadde trudd. Sindre hadde også prøvd å lage en kake for første gang - nemlig en oreo kake helt ifra bunnen av. Den smakte faktisk veldig godt, og det var jeg nok ikke alene om å synes, fordi den kaka var den som ble fortest borte. Jeg klarte faktisk ikke å spise så veldig mye i dag, jeg har vært litt små uggen i hele kroppen i hele dag. Så det er ikke mye jeg har klart å få i meg. Håper ikke at det er noe som er på vei til å komme, det har jeg nemlig ikke tid til når jeg har tre barn!

 

 

 

 

Gratulerer med dagen, Marius♥

  • 28.02.2017 - 12:48





Nå er du allerede fem år gammel, og du har bare igjen ett år til før du skal begynne på skolen. Du har blitt så utrolig fort stor, men uansett så vil du alltid være min lille gutt. Du har forandret meg veldig mye på de årene du kom til verden, og det er på en veldig god måte. Du har blitt en veldig god gutt, det har du vel alltid vært - men du tenker på de rundt deg. Du liker ikke å se at andre rundt deg er lei seg, da setter du deg ved siden av de og trøster de, og spør om det går bra. Du er veldig omtenksom gutt, og den egenskapen håper jeg du kommer til ha resten av livet ditt!

Du er også en veldig aktiv gutt, som ikke klarer å sitte lenge stille, men det har vel litt med alderen din å gjøre. Du er over alt heletiden, og det er ikke ofte du sitter rolig. Hvis du først sitter rolig så skjønner vi som kjenner deg at det er noe galt, da er du som oftes syk eller noe. Jeg vil si at det er en veldig positiv ting. Jeg synes det er bra at du eller er en aktiv gutt, enn at du bare skulle ha sittet et sted fra da du sto opp til du la deg, da hadde jeg nemlig blitt veldig bekymret, fordi barn på din alder skal ikke bare sitte stille på en stol hele dagen. 

Du eier også humor. Du ler av vitser, og du ler av de riktige tingene. Du ler veldig mye når jeg tenker meg om, hehe. Du er også en person som prøver alt du kan for at de rundt deg skal le av deg. Hvis du ser at noen rundt deg virker sure så begynner du med engang, og det beste av alt er at alle begynner og le av det du gjør, og det elsker du. Å du gir deg ikke når du ser at folk først begynner å ler av deg. 

Du er også en veldig irriterende lillebror ifølge Joachim. Du lar han aldri være i fred, du prøver alt du kan for å være med Joachim - men noen ganger så får Joachim litt nok av deg. Du bryr deg ikke noe om at Joachim vil ha alene tid på rommet sitt, du gir deg aldri uansett. Når Joachim blir sint nok fordi du ikke gir deg, så kommer du løpende inn på stua og smiler og ler fordi du har gjort han irritert. Du vet virkelig hva du skal gjøre for å få han sint, men dere er også ofte veldig gode venner, og dere leker bra sammen. Dere to er som brødre skal være. Dere krangler og dere er bestevenner. Dere passer på hverandre, og hvis Joachim har vært borte en helg eller noen dager, så maser du på om han snart kan komme hjem fordi du savner han.






Du er verdens beste gutt, og mammaen din elsker deg mer enn noe annet i hele verden. Det har jeg gjort helt siden jeg fant ut at du lå i magen min, og kjærligheten til deg ble bare sterkere og sterkere etter at du ble født!♥♥

Gratuler med dagen, min herlige sønn!♥♥

Marius sin bursdagsfeiring er overstått!

  • 25.02.2017 - 20:36

Nå er denne bursdagen overstått, og det ble en veldig vellykket dag. Marius ble kjempe fornøyd med alt han fikk, og han har kost seg veldig mye idag. Jeg derimot har stresset siden i dag tidlig, og kom på flere og flere ting jeg hadde glemt å kjøpe på butikken, så jeg har vært på butikken opp til flere ganger før bursdagen begynte. Godt det ikke er bursdager så alt for ofte, hehe. Dagen ble da vellykket allikevel, så vi er alle fornøyde. Alle var fornøyde med kakene mine også. Jeg skulle egentlig lage noen andre typer muffins, men når jeg hadde glemt å kjøpe alt å kom bare på mer og mer jeg glemt så ga jeg opp. Marius ble i alle fall fornøyd med muffinsene uansett, og det viktigste er jo at han i alle fall ble fornøyd!













Nå har Marius lagt seg for kvelden, og Joachim ble med bort hos oldeforeldrene sine. Han ville sove der i natt. Nå skal jeg bare sitte å slappe av og se på serier og finne noe å spise. Nå er jeg veldig sliten etter dagen. Det merkes at jeg er gravid, fordi jeg blir så utrolig fort sliten en det jeg vanligvis pleier å bli. 

Ha en fin lørdagskveld alle sammen! :-)

Bursdagsselskap for min lille bror

  • 16.02.2017 - 20:23

God kveld!

Rett etter jobb i dag, så hentet jeg barna mine og dro bort hos mamma. Min lillebror Aksel fylte jo to år på mandag, så da ble det bursdagsselskap i dag. Det var ikke alle som hadde tid i helgen, så da tok mamma likså godt bursdagen i dag istedenfor. Barna har lekt og kost seg som bare det, og det har ikke vært noe spesielt med krangling eller noen ting - som det fort pleier å bli når det blir mange på en plass. Det har vært en veldig fin bursdagsfeiring med blide voksne og barn - med andre ord, en veldig vellykket dag!









Ha en fin torsdagskveld videre!

Gratulerer med dagen, Aksel♥

  • 13.02.2017 - 12:16

Det er helt utrolig hvor fort tiden faktisk går. Den 13 februar 2015 så ble jeg store søster til en liten gutt som heter Aksel, og nå har han allerede blitt 2 år gammel. Hvor har tiden blitt av? Jeg synes ikke det er lenge siden jeg holdte i den lille babyen, som jeg kunne sitte med i flere timer å bare kose med. Nå er han to år gammel, og ikke akkurat den roligste gutten lenger. Han er en skikkelig aktiv liten gutt, som har så utrolig mye glede i seg. Han virker så lykkelig og uskyldig, haha. Jeg er faktisk nærmere 20 år eldre en han, så han har alltid vært den lille broren jeg virkelig har passet på og beskyttet som om han skulle ha vært min egen. Han er en så utrolig fantastisk liten gutt. Jeg har passet på han og vært i nærheten av han helt siden han ble født. Han er, og kommer alltid til å være min fine lillebror som jeg kommer til å beskytte resten av livet!♥







Gratulerer med dagen, min fantastiske lillebror!♥♥

Tina - mamma til tre gutter i en alder av 22 år

Ble mamma for første gang som 13 åring, og fikk mitt andre barn som 16. Jeg flyttet også for meg selv som 16 åring, sammen med min daværende samboer. Ble gravid igjen som 21 åring, og er nå alenemamma til tre gutter i en alder av 22 år! Noe du lurer på kontakt meg på epost tinaandreassen@outlook.com

  • Følg bloggen:
  • Blogg.no
  • Facebook
  • Instagram
  • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no