Mammaentiltre | 21 år, og gravid med nummer tre

Nå begynner ting å falle litt på plass

 • 26.04.2017 - 20:18


 

I dag har været vært så utrolig herlig. For noen dager siden så snødde det veldig mye, noe som ikke var noe koselig i det hele tatt. Det ble rett og slett skikkelig vinter igjen, men i dag derimot så har det vært et herlig vær med sol. Det kunne ha vært bedre, men det var så varmt i solveggen i stad at jeg bare måtte ta av meg jakka, så nå håper jeg at det kan fortsette slik og at snø været ikke kommer tilbake igjen før til vinteren igjen. De sier at det er noe glima endringer nå, og det tror jeg på for å si det sånn! 

Jeg har også fått inn litt av babyutstyr i hus. Det er så utrolig godt å se hva jeg har og ikke har, sånn at jeg vet hva jeg trenger og ikke trenger. Jeg vil ikke bruke masse penger på ting til babyen som jeg allerede har, det blir ganske unødvendig. Så nå mangler jeg bare å gå igjennom klærene igjen, og få sortert klærene etter str. Det er nemlig mye klær i fra str 50 til to år, så jeg må få sortert igjennom hva som kan brukes når babyen blir født, å det som skal gjemmes på til babyen blir større. Da får jeg litt mer kontroll på om det er noe klær i str 50-56 jeg mangler å ikke, sånn at jeg får handlet inn det siste snart. De babyutstyrene jeg fikk av mamma er etter Marius når han var baby, så det går litt i arv. Det meste etter Marius er nytt når Marius var baby, så det er ikke noe av det som er slitt eller noe, så da går det ganske greit å bruke det opp igjen. Jeg kan vise dere litt bilder av tingene i et annet innlegg! :-)

Jeg skal IKKE ha flere barn etter denne

 • 24.04.2017 - 18:26


 

Blir lykkelig av å gå gravid sier du?! Jeg har faktisk aldri slitet så mye i et svangerskap før som nå. I dette svangerskapet her så er det så utrolig mye som har kommet av plager. Alle svangerskap er i alle fall uten tvil forskjellige, det kan jeg faktisk skrive under på. Helt på starten av svangerskapet så hadde jeg masse kraftige magesmerter, jeg slet også lenge med kvalme, og ikke minst med hodevondt. Jeg har også slitet smått med bekkenløsning, som nå har blitt til kraftig bekkenløsning, og jeg har i lang tid slitet masse med halsbrann. 

Jeg hadde faktisk aldri trodd at jeg kom til å slite så mye i svangerskapet som det jeg har gjort denne gangen her. De andre svangerskapene mine har jo vært så enkle, også skal dette svangerskapet her være så ille. En ting er i alle fall sikkert akkurat her jeg sitter nå - Dette barnet blir det siste barnet jeg skal bære! Det frister ikke i det hele tatt å gå igjennom noe sånt igjen. Jeg har vært så ille i et par dager nå at jeg nesten ikke har klart å gjøre noen ting. Jeg har til og med hatt så sterk bekkenløsning at jeg nesten ikke har klart å gå, og da er det ille. Selvfølgelig så er det ikke sikkert at jeg hadde kommet til å slite like mye neste gang igjen, men uansett så er tre barn mer enn nok. Jeg er ganske bestemt på at jeg ikke vil ha flere barn etter denne her. 

Sikkert veldig mange som har sagt det før mens de har vært gravide, at de ikke skal ha flere barn, men som har endt opp med noen flere allikevel. Men det er ganske mye ansvar med å ha barn også, så for min del så er det nok med tre barn som bor hjemme, og det frister ikke akkurat å starte på nytt igjen når Joachim f.eks hadde flyttet ut. Så mest sannsynelig så blir dette det siste barnet jeg skal ha. 

Ikke helt slik påske jeg så for meg

 • 17.04.2017 - 20:50

Nå er påsken ganske snart over. I morgen så er hverdagen tilbake og det skal jeg ærlig innrømme skal bli veldig godt. Denne påsken her ble ikke helt som forventet for å si det sånn. Det var litt som skjedde i løpet av ferien som egentlig var veldig negativt, men som har blitt til noe positivt allikevel. Jeg vil ikke si så alt for mye om det akkurat nå, men livet lyser nå og det er rett og slett deilig. Jeg tror jeg trengte dette her selv om det føltes tungt på førsten. 

Ellers så kan jeg ikke akkurat si at vi har hatt været med oss i påsken heller. Mange vil vel sikkert ha snø og kunne gå på ski å reise på fjellet. Jeg er ikke akkurat den personen. Jeg hater å stå på ski, og jeg hater snø noe vi faktisk har fått nå i løpet av ferien. Hytte turer kan være koselig, men det er ikke noe som har skjedd i år, og det gjør egentlig ingenting. Jeg har fått gjort litt, og har virkelig kost meg i påsken så jeg klager ikke ;)


Jeg er også inn i svangerskaps uke 24 i dag. Tiden går så utrolig fort om dagen at jeg blir nesten litt skremt. Sjansen for at barnet kan overleve utenfor magen min blir bare større og større for hver dag som går. Det tryggeste er selvfølgelig at han holder seg i magen i mange uker til, men det er litt betryggende at han kan overleve hvis det skulle skje noe snart. Det er vel ikke 100% sikkert at han overlever om han skulle ha kommet til verden akkurat nå, men det blir bare tryggere og tryggere for hver dag som går. Selv om jeg håper at han kan holde seg i magen frem til jeg har termin!

 

Påskeaften

 • 15.04.2017 - 19:46

Hei, nå er det lenge siden sist jeg kom med noen innlegg. Det er litt som har skjedd siden sist, men jeg begynner å få det bra igjen nå heldigvis. Nå er jeg tilbake igjen med blogging. Jeg kjenner jeg har savnet det i de siste dagene for å være ærlig. Det er noe med blogging som jeg liker, og ikke minst så er det så utrolig koselig å ha noe å se tilbake igjen på. 

I dag så er det påskeaften, noe som er veldig koselig. For noen dager siden så ordnet jeg til påskeegg til gutta, noe dem ble veldig glade for. Smågodt er noe de fleste barn setter stor pris på regner jeg med, iallefall barna mine. Jeg har vært litt for snill mot barna mine, så jeg har latt de få spise litt godteri helt siden torsdag. Jeg mener det at når det er påske så er det påske, og da er det lov å kose seg litt ekstra. 


 Joachim har vært borte i noen dager i påsken allerede, og kommer ikke tilbake igjen før på mandag. Han har fått vært litt på campingen sammen med oldeforeldrene sine, og nå i helgen så er han hos pappaen sin og ville sove der til mandag istedenfor til søndag. Marius har også ligget borte en natt i løpet av påsken, så det har vært en ganske så rolig påske i år. I dag så tok jeg med meg Marius bort hos moren min å har spist grill mat der. Det var utrolig godt i dag for å være ærlig. Jeg håper det blir flere dager med grilling fremover. Må få fyrt opp grillen her hjemme snart også, men først så må jeg invitere noen hit - det er litt mer koselig med grilling når vi blir litt flere.

Nå skal jeg bare nyte resten av kvelden med litt godteri og filmer på tv før jeg tar kvelden. Så håper jeg at alle for en fin påskeaften videre!

Noe forferdelig har skjedd

 • 11.04.2017 - 19:33


 

Nå i det siste så har jeg ikke vært noe flink til å oppdatere bloggen. Grunnen til det er at jeg går igjennom noe veldig vanskelig nå om dagen. Jeg har aldri følt det slik som nå noen gang før, men heldigvis så har jeg familien rundt meg å barna mine, det hjelper på veldig mye. Jeg håper at alt blir bedre etter vært, og at jeg ikke kommer til å ha det sånn her i alt for lang tid. Akkurat nå så trenger jeg litt tid på meg, også kommer jeg til å oppdatere bloggen veldig mye fremover når jeg er klar for det. Jeg vet ikke når det skjer, men jeg håper at motivasjonen min kommer tilbake sterkere enn noen gang snart!

Den ene har påskeferie, mens den andre har ikke

 • 07.04.2017 - 19:53

Nå er påsken endelig her å det er som regel rundt påske tider, eller litt etter påsken det pleier å bli varmere dager. I dag så har det faktisk vært litt god temperatur ute. Jeg har fått skikkelig sommer følelse i dag for å være ærlig. Jeg har til og med vært på campingen litt i dag, og det er så utrolig koselig. Vi har sittet ute å bare koset oss kjempe masse. Joachim skulle sove der i natt, så jeg regner med at jeg kommer til å dra dit en liten tur i morgen også for å hente han igjen, med mindre han bestemmer seg får å ligge der en natt til selvfølgelig, men jeg kommer sikkert til å dra dit en liten tur uansett. 

Joachim har jo offisielt påskeferie nå og skal ikke tilbake på skolen igjen før den 18, men Marius derimot skal i barnehagen på mandag og tirsdag også har han påskeferie frem til den 18 også. Marius er litt mer rastløs av seg enn det Joachim er, så Marius synes det er veldig greit å være i barnehagen. Jeg fikk høre at det var veldig mange barn som skulle være i barnehagen de to dagene før påskeferien også. Føler meg litt slem som sender han i barnehagen når Joachim har fri, men på en annen side så får jo jeg litt tid alene med Joachim mens Marius er i barnehagen å det er ganske greit det også. Det er ikke ofte jeg er helt alene med Joachim fordi Marius er som regel rundt meg heletiden. Jeg skal i alle fall prøve så godt jeg kan å gjøre så barna for en fin påskeferie, også håper jeg at det kan bli litt grilling nå i påsken.Ha en fin påske alle sammen!

Det er så typisk at dette skulle skje nå

 • 06.04.2017 - 17:54


 

Kan ikke akkurat skryte på meg at jeg har vært så veldig effektiv i dag. Jeg har nesten ikke fått sovet på flere dager, også har jeg selvfølgelig klart å bli forkjølet. Våren var kanskje ikke så fin allikevel, haha. Joda våren er fin den, men det har vært så opp og ned med tempratur og vær forhold i det siste. I det ene øyeblikket så er det strålende sol og flere varme grader, og i neste sekund så er det pøsende regn vær og vind, og plutselig litt snø, og så kommer solen tilbake. Det er ikke noe rart man blir dårlig. Denne gangen her så er det jeg å Joachim som har blitt så uheldige å bli rammet av denne fæle forkjølelsen, så da blir vel Marius neste når vi er friske igjen, det er i hvert fall veldig typisk. Jeg har faktisk bare ligget rett ut i nesten hele dag. Jeg har følt meg rar i øyene, og nesa renner også har jeg begynt å få små vondt i hodet. Håper jeg i alle fall blir frisk i løpet av påsken. Det er forresten så utrolig typsik at man skal bli dårlig nå som påsken er like rundt hjørnet. 

Skuespill i barnehagen

 • 04.04.2017 - 18:17Da har jeg fått vært i barnehagen å sett barna gjøre skuespill om hakkebakke skogen. De var kjempe flinke alle sammen. Marius var litt sjenert på førsten, men han kom seg litt å vi hørte hva han sa. Han var så utrolig søt der han sto. Han var også en av de blideste av alle tror jeg, haha. Han smilte heletiden uansett hva som skjedde. Jeg kjente jeg ble så stolt av å se på han i dag. Jeg er så glad for at jeg kunne være med på å se på han!

 

Nyter siste gangen

 • 04.04.2017 - 13:08


 

Hei, og god tirsdag!

Jeg tar ting veldig med ro om dagen egentlig, haha. Jeg vet at jeg må lytte etter kroppen, spesielt nå som jeg er gravid. Jeg merker det at alt ikke er så enkelt lenger. Det er ikke så mye som skal til før jeg blir sliten, og før jeg får vondt i kroppen. Så derfor må jeg ta ting litt forsiktig å ikke stresse så veldig mye med diverse. I dag har jeg hatt ganske vondt i ryggen, det er ikke akkurat noe behagelig.

Babyen er veldig aktiv i dag, og jeg ser hele magen min beveger seg i alle retninger. Det er litt morsomt å se på, men det er litt små ekkelt også, hvis dere skjønner hva jeg mener. Jeg prøver i alle fall å nyte hver tid jeg har av graviditeten. Nå er det ikke så alt for lenge til det er over, og mest sannsynlig så er dette siste gangen jeg kommer til å gå gravid, så da må jeg passe på å nyte det nå.

Nå skal jeg snart oppi barnehagen til Marius å se han gjøre skuespill. Det gleder jeg meg veldig til. Marius har også gledet seg veldig mye til det, og det er veldig stas at mamma kommer å se på han. Det er som regel litt stas når foreldrene blir med for å se på barna. Og jeg liker veldig godt det å se litt på sånne type ting når det gjelder barna mine.

Begynne å bade på stranda nå?

 • 03.04.2017 - 19:44


 

Det er mandag igjen, og det er faktisk den siste uka før påskeferien begynner. Jeg håper at været kommer til å være fint nå i påsken. Det er så kjedelig hvis det skal bli en påske med bare stygt vær. I dag derimot så har det vært kjempe fint vær, og det har vært helt herlig å sitte ute. Marius spurte meg faktisk i stad om vi kunne dra å bade ute fordi han var så varm, men så varmt er det ikke enda. Det er i alle fall en som gleder seg utrolig mye til sommeren er her for fult, sånn at han kan bade på stranda. 

Nå fremover så kommer jeg vel nesten ikke til å se noe fra de barna mine. Når det er sommer så pleier dem å være ute heletiden, og går som regel bort hos noen venner, alle fall Joachim som er så stor, han er aldri hjemme om sommeren. Marius har bare lov til å gå til naboen over veien, og ikke så mye mer enn det. Selv om han er 5 år så er jeg så redd for at han skal stikke av eller gjøre noe han ikke har lov til. Han er litt umulig enda denne gutten, hehe!

April i fjor

 • 02.04.2017 - 19:18

Dette innlegget her skulle egentlig komme i går, men så ble det dessverre glemt. Men her kommer det noen bilder av april i fjor. Det er litt morsomt å se tilbake igjen på egentlig. Jeg har planer om å gjøre litt sånt for hver måned vi kommer i!

Bilde tatt 7 april 2016

Bilder tatt 10 april 2016
 

Bilder tatt 16 april 2016
 


Bilde tatt 18 april 2016
 


Bilde tatt 27 april 2016

Ha en fin kveld videre, og nyt april måneden!

Følg meg gjerne på instagram og facebook

Kjentes ut som om jeg hadde vært på fylla

 • 01.04.2017 - 20:03Natt til i dag så hadde jeg barnefri. Jeg satt faktisk våken til klokka ble nærmere halv tre på natten, jeg fikk nemlig plutselig besøk av mitt søskenbarn. Det er ikke ofte han kommer på besøk, så det var kjempe hyggelig det. I dag tidlig derimot, så var jeg så trøtt å hadde veldig vondt i hodet. Det kjente faktisk ut som om at jeg hadde vært på fylla, haha. Kjenner nå at jeg er litt glad for at jeg ikke kan drikke alkohol i alle fall, for sånn hodet mitt var i dag tidlig, er sånn hodet mitt er hver gang jeg har drikket, samtidig som at jeg er veldig kvalm, men den kvalmen hadde jeg heldigvis ikke. 

Jeg hentet igjen Marius ved to tiden i dag, og resten av dagen så var vi borte hos moren min. Det var jo ingen barn der i dag, men Marius har uansett koset seg kjempe masse sammen med de store søsknene mine. Der har det gått i høy musikk og dans, også har Marius vært litt ute å hoppet på trampoline. Det har vært så utrolig herlig vær igjen i dag. Her om dagen så kom det jo masse snø, og i går så regnet det som bare det, men i dag har det heldigvis vært sol, og det elsker jeg.Ha en fin lørdagskveld alle sammen :-)

Har ikke ledd så mye på lang tid!

 • 01.04.2017 - 11:42

Hei, i dag er det 1 april. Jeg har ingen planer om å dra en spøk i dag i det hele tatt. Jeg er ikke noe god på de april spøkene, så da gidder jeg eller ikke å prøve å komme med noe dumt noe.

Uansett i går fikk jeg besøk av ei venninne. Det var så utrolig koselig å få besøk av henne igjen. Jeg har faktisk ikke hatt kontakt med noen venner siden jeg ble gravid, noe som er veldig synd egentlig. Men uansett sånn er det vel. Det var uansett veldig koselig å få besøk i går, jeg fikk til og med barnefri, så vi dro å kjøpte oss middag ute og satt å skravla og hadde det veldig gøy til hun måtte dra igjen. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg lo så mye som i går. Jeg kjente det at det var veldig godt å kunne prate med noen andre en bare noen i familien for å si det sånn. Nå som det nærmer seg sommer så blir det litt bedre å kunne få besøk, så da skal jeg nok invitere henne på grillmat på terrassen min, det er så utrolig koselig. Ha en god 1 april, og prøv å ikke dra den aprilsnarren så alt for langt da. Finnes alt for mange som kommer med spøker man egentlig ikke skulle ha kommet med. 

Ente opp på sykehuset

 • 31.03.2017 - 13:37

Dagen i dag gikk ikke helt som planlagt. Jeg sto opp til vanlig tid, og fikk sendt begge guttene på skole og barnehage. Jeg så at mamma fremdeles var hjemme, så jeg tok en liten tur bort hos henne. Og for hennes del så var det veldig bra at jeg i det hele tatt kom. Mamma skulle på sykehuset med broren min, ikke noe alvorlige greier altså. Men når hun kom seg opp på barneskolen i det de skulle reise, så kom jeg kjørende etter henne opp mot skolen. Hun stoppet bilen, og jeg vet at hun har hatt mye problemer med bilen sin i det siste, så jeg stoppet jeg også får å se hva som skjedde. Og selvfølgelig så ville ikke bilen til mamma fungere noe mer. Hun trenger nemlig nytt batteri på bilen sin, så den gikk det ikke å starte noe mer i det hele tatt. Flaks for henne, så var jo jeg der så da fikk jeg kjørt de til sykehuset, sånn at de fikk gjort det de skulle, også måtte jeg få kjørt henne på jobb og broren min hjem. Så da er det bare å håpe på at hun får noen til å hente seg på jobben når hun er ferdig i dag, haha. Noe skal det være heletiden!I dag så reiser Joachim hos pappaen sin igjen, og blir borte til søndag. Så da blir det å få prøvd å funnet på noe med Marius. Marius er ikke så glad i de helgene Joachim er borte, fordi det er faktisk ingen barn i familien som Marius kan leke med som er hjemme de helgene. Som da vil si de minste søskene mine og søskenbarna mine. Det er litt synd for Marius sin del, men vi får da prøve å finne på noe, å kose oss litt ekstra så går det som regel greit. Det som er litt dumt at jeg ikke har noe spesielt med venner med barn på hans alder. Så det er litt av ulempen med at jeg har fått barn så tidlig!

Mest lyst til å bare kaste av meg alle klærne!

 • 27.03.2017 - 20:11


 

Nå er det så utrolig deilig ute om dagen. I to dager nå så har det vært skikkelig med sol ute, og det er så utrolig herlig. Jeg var i et lite bursdagsselskap i går, og da satt vi ute, jeg holdt på å koke ihjel ute i solen, haha. Men jeg skal ikke klage, det er rett og slett deilig. Jeg har mest lyst til å bare kaste av meg alle klærne å bare sitte ute i solen, men jeg er litt pinglete når det gjelder det ennå. Det er nemlig ikke så varmt når solen blir borte, eller det er jo rundt 16 varme grader ute i skyggen på dagen, så jeg skal vel ikke klage. Barna elsker været ute nå om dagen de å, dem vil bare være ute å det skjønner jeg veldig godt. Marius har allerede begynt å klage på at han må legge seg mens det ennå er lyst ute. Nå blir det jo ikke mørkt før klokka er sånn rundt 9, så det er ikke så stas å legge seg lenger, noe jeg skjønner veldig godt, men han kan jo ikke akkurat være oppe alt for sent selv om det er lyst ute. Jeg prøver å si til han at vi har kommet til sommertid, og da kommer det bare til å bli lysere og lysere ute for hver dag som går, og da gikk det heldigvis greit. Han er jo ganske heldig egentlig, for selv om det er lyst ute, så blir det veldig mørkt innpå rommet hans. Han har aldri vært den som har likt å sove med lys på rommet, så der har jeg alltid hatt rullgardin som ikke slipper inn noe lys, og det er vi begge to veldig takknemlige for, haha! Nå håper jeg bare fin været kan fortsette, og at det ikke kommer noe mer vinter følelse. Jeg er så ferdig med vinter nå, og er veldig klar for sommeren, å ikke minst mange pluss grader. 

20 spørsmal og svar

 • 26.03.2017 - 14:37


 

1. Hva var det siste du skrev ned på et papir? 

Skrev ned kidnummer og kontonummer til noe jeg skulle betale.

2. Hva må du alltid i vesken? 
Lommebok, lader, tyggis, sminke, osv....

3. Hva pleier du å bestille på kafé? 
Jeg pleier aldri å dra på kafé.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 
Ulike blogger, nettnyheter og facebook.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Hmm, kommer litt an på egentlig, men for det meste mamma. Kommer litt an på hva det gjelder. Veldig ofte så hender det at jeg ikke ringer noen.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? 
Orange, haha. Pleier vanligvis å ha rosa eller lilla.

7. Kan du bytte olje på bilen? 
Ehh litt flaut å si, men jeg kjører for det meste bare, haha. Men jeg tror jeg vet hvor det skal fylles :-)

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
Hamster, marsvin, kanin, fisker, hund og katt

9. Har du noen piercinger? 
Har i tunga, også har jeg hatt i øyenbrynet og i leppa for mange år siden, men det er borte nå.

10. Når trives du best i Norge?
Jeg elsker å være i norge når det er skikkelig sommer. Jeg elsker sommeren, og kunne egentlig ønske at det var sommer året rundt.

11. Hva gjør deg lei deg?
Jeg liker ikke å se andre lei seg, da får jeg det veldig vondt. Jeg er en sånn person som ikke liker at andre har det vondt, eller blir behandlet på feil måte!

12. Hva gjør deg glad? 
Å se at andre har det bra. Barna mine, familien min, venner, folk som bryr seg.

13. Hva er drømmejobben din? 
Åhh, jeg har så mange drømmer egentlig.

14. Abonnerer du på et ukeblad?
Nei.

15. Hva var det siste du kjøpte? 
Dopapir :-P haha 

16. Liker du kinesisk mat?
Ja, men kommer litt an på hva slags mat. Liker ikke all kinesisk mat for å si det sånn, haha

17. Når var du i kirken sist? 
Ehh, når Marius ble døpt tror jeg!

18. Har du noensinne vært i en ambulanse? 
Nei faktisk ikke.

19. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 
Jeg har barn, så ca 5 minutter max.


20. Banner du ofte?

Dessverre så banner jeg litt for ofte, men jeg har blitt flinkere en jeg var, og jeg prøver å jobbe litt med språkbruket mitt.

En herlig vår dag ute i solen

 • 25.03.2017 - 19:47I dag så reiste jeg og Marius bort hos moren min. Han ville leke med søsknene mine, og Joachim er borte hos oldeforeldrene sine. Så da bestemte vi oss for å bruke dagen hos mamma istedenfor å bare sitte hjemme, det blir nemlig litt for kjedelig for Marius. Vi har brukt nesten hele dagen ute hos henne i dag, det har vært så utrolig godt å varmt ute. Det er så herlig med sol nå! Allerede i natt så skal jo klokken stilles til sommertid, det er herlig det. Nå så har Marius akkurat lagt seg, og jeg skal bare sitte i sofaen å slappe av. Jeg har hatt så utrolig vondt i hodet i hele dag, så da er det viktig å få slappet av litt. 

Ha en fin dag!

Ingenting er bedre en dette

 • 22.03.2017 - 14:44


 

For et herlig vær det har vært ute om dagen. Solen varmer så utrolig godt når den først er fremme nå om dagen. Jeg håper virkelig at været kan fortsette slik. Jeg elsker sommer, og vil bare ha sommeren her nå. Nok om det - i dag så har jeg vært på samtale time på skolen ang Joachim. Som vanlig gikk det veldig bra, og læreren hadde ingenting negativt å si om Joachim. Han var flink i fagene, og fulgte alltid godt med i timen. Han var også en populær gutt på skolen, og hadde ingen faste han var med, han var litt sammen med  de alle. Ingenting er bedre for en mamma å høre at barnet ditt er flink på skolen, og alltid har noen å være med på skolen. 

Ble plutselig helt alene

 • 18.03.2017 - 17:41


 

I går så ble jeg plutselig sittende uten noen barn i hjemmet. Joachim dro hos pappaen sin, og Marius bestemte seg for å sove hos besteforeldrene sine. Det er både godt og litt fælt å ikke ha barna hjemme. Jeg ble plutselig helt alene på kvelden, og det var rett og slett skikkelig fælt, så jeg reiste bort til besteforeldrene mine å brukte fredagen min der. Det var selvfølgelig veldig koselig. Jeg liker å ha litt tid med familien. Men det som er så utrolig rart er at jeg kan sitte hjemme alene om kveldene hver dag uten problemer så lenge barna mine sover i sengene sine, men med engang jeg er helt alene i huset så blir jeg veldig rastløs å vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg kjeder livet av meg, men hadde barna vært her så hadde jeg ikke gjort det selv om de hadde sovet. Det er veldig merkelig egentlig. 

Jeg skjønner ikke hvorfor det er sånn, men det kan kanskje ha noe med at når barna er her så må jeg være hjemme, men med engang jeg blir helt alene i huset så er jeg fri til å kunne dra et sted. Det var uansett veldig koselig å kunne reise bort å være borte litt på kvelden, men jeg skal innrømme at jeg liker meg best hjemme, men inni mellom så er det godt å komme seg litt vekk!

Marius er borte

 • 14.03.2017 - 17:36Nå er det veldig rart å være alene eller Joachim er jo her da, men Marius er borte. Jeg er ikke akkurat noe vandt til at Marius er borte. Jeg pleier alltid å hente han i barnehagen, så når jeg ikke hentet han i dag, så følte jeg nesten at jeg har glemt han - men neida han er i trygge hender, han er bare hos besteforeldrene sine. Jeg skal innrømme at det er litt godt å få litt fri inni mellom. Marius er bare 5 år å krever sitt, og han er virkelig der at han skal teste grenser heletiden. Jeg takler det utrolig nok veldig fint, men blir ikke akkurat lei meg når jeg kan få litt avlasning i ny og ned. Jeg er ikke den som pleier å spørre om hjelp eller. Jeg liker å ha kontroll på barna selv, men noen ganger så er det barna som spør, og andre ganger er det besteforeldre og oldeforeldre som spør selv, og da er det opp til dem. Jeg skal jo være ærlig å si at det er veldig godt inni mellom. 

De unge takler graviditet og fødsel bedre en de eldre, og jeg kjenner det allerede.

 • 13.03.2017 - 12:37

I går så hadde jeg en skikkelig deppe dag. Alt føltes bare fælt, og ikke nok med det, det var søndag i tillegg. Dagen i går gikk så sakte at jeg får ikke sagt det engang, haha. Så derfor kom det eller ingen innlegg i går. Jeg hadde ingen motivasjon til å skrive noe som helst i går. 

I dag så føler jeg meg heldigvis mye bedre. Nå sitter jeg å skal spise litt frukt å få litt fart på dagen. Jeg har ikke så alt for mye energi om dagen på grunn av graviditeten, men prøver så godt jeg kan for å fungere i hverdagen allikevel. Jeg hadde ingen anelse om at dette svangerskapet her skulle være så tøft for kroppen min. Jeg hadde ikke så mye plager i mine tidligere svangerskap, og enda da var jeg jo yngre en det jeg er nå. Men de sier jo det, jo yngre du er jo bedre takler man graviditeten og fødselen.(Nå mener ikke jeg at man skal bli gravid i ung alder altså. Det anbefaler jeg virkelig ikke folk til å bli!) Men kan ikke akkurat si at jeg er så gammel nå eller, men det kan kanskje ha noe med at jeg har vært gravid to ganger tidligere, så da blir det hardere den tredje gangen? Ikke vet jeg, men jeg har hørt om mange av de som fikk flere og flere problemer etter jo flere barn de fikk. Mens andre har hatt lette svangerskap hver eneste gang. Alle graviditeter er jo forskjellige, så det er vel ingen fasit på akkurat dette.

I morgen så skal jeg være litt i barnehagen til Marius. Det er noe greier som skjer der i morgen tidlig. Barna skal ha noe skuespill opplegg. For i morgen så er det barnas dag i barnehagen. Dette er selvfølgelig noe jeg vil få med meg, så da blir jeg med Marius i barnehagen i morgen. Etter det så skal jeg på et lite møte, og på onsdag så er barnehagen til Marius stengt, så da må jeg finne ut av hva vi to skal finne på mens Joachim er på skolen. Tiden nå kommer til å gå så skremmende fort, nå er det noe som kommer til å skje hele uka, og allerede på torsdag så er det ultralyd - Jeg gleder meg som et lite barn til den ultralyden, og tror ikke jeg kommer til å få sove natt til torsdag.

Alt for mye drama

 • 10.03.2017 - 20:42

Da var det fredag igjen da. Helger er jo veldige koselige, men det er storsett på helgene jeg føler meg litt ensom, haha. Alle jeg ser på snap og andre plasser er på både det ene å det andre, og her sitter jeg i sofaen å ser på tv og drikker alt for mye brus med alt for mange isbiter oppi. Sånn er det å være mamma og gravid folkens. Men i noen tilfeller så er det vel kanskje likså greit. Er som regel alt for mye drama som skjer rundt omkring av de som er mye ute blant folk, og er det en ting jeg virkelig hater så er det drama. Det er jeg veldig glad for at jeg har kommet meg ganske så greit unna i løpet av mine 21 år. Så med tanke på hvor mye rart som kan skje utenfor de fire veggene mine, så er jeg veldig glad for å sitte i sofaen å drikke masse brus med alt mye isbiter oppi, og kjenne at den lille beveger seg som bare det - kanskje ikke så rart at h*n  blir aktiv i magen eller når jeg tenker meg om, haha!


Ser dere påskepynten som henger bak meg på dette bilde eller? Det har hengt der i mange år allerede, det er nesten litt flaut når jeg tenker meg om, haha!

I morgen så tror jeg planen var å ta med barna ut i akebakken. Det var tanta mi som lurte på om jeg å barna mine, og mamma og barna hennes ville være med i akebakken i morgen. Barna elsker jo å ake nå som det er snø, så da får vi passe på nå som snøen ennå er her. Så da blir det vel å ta med noe godt å spise, og masse godt å drikke på også kan vi være i akebakken i noen timer, så barna får rast ifra seg i helgen også. Blir i hvert fall alt for kjedelig for barna å bare sitte hjemme i helgene. Det har jeg prøvd på før, og det går ikke så bra.

Et ord kan forandre hele dagen

 • 10.03.2017 - 12:53


 

Det er merkelig hvordan livet egentlig fungerer. Vi blir alltid påvirket av ting som skjer rundt oss hver eneste dag på både godt å vondt. Bare et lite ord kan forandre hele dagen våres. Hvis noen sier noe stygt om deg, så er dagen ødelagt. Hvis det blir mye negativitet så blir livet negativt. Er det mye positivitet som skjer i hverdagen, så blir alt positivt. Det er rart at livet er sånn, men det er sånn det er.

I går når jeg hentet Marius i barnehagen, så hadde jeg ikke en så veldig fin dag, men når jeg kom inn i barnehagen å hentet han, så kom det ei lita jente på avdelinga til Marius bort til meg, også sa hun bare helt ut av det blå "Du er veldig pen" og med engang så fikk jeg en bedre dag. Det er ikke så mye som skal til før dagen blir bedre, eller verre.

Det er synd å si det, men jeg har hatt det ganske så negativ i lang tid når det gjelder livet mitt, og det synes ganske godt. Nå har jeg bestemt meg for å se annerledes på livet, og ikke tenke så negativt på ting, og eller fokusere på det positive. Det er så lite som kan forandre hele livet, og livet er for bra til å kaste det bort på mye negativt. Så jeg har bestemt meg for å forandre meg på det bedre, og ta vekk alt det negative. En vakker dag, så kommer jeg til å få den jobben jeg virkelig vil ha, og en vakker dag så eier jeg nok mitt eget hus. Jeg må bare være mer positiv til det, en å være negativ å tenke at jeg ikke kommer til å få den jobben jeg ønsker, og at jeg ikke kommer til å eie et hus noen gang. Den dagen kommer til å komme når jeg minst venter det. Alle andre får det livet dem vil ha, uansett hvor mye de har gått igjennom, så hvorfor skal ikke jeg klare meg?!

Mars i fjor

 • 07.03.2017 - 13:39

Jeg har vært helt elendig på å ta bilder opp igjennom de siste årene som har gått. Det angrer jeg enormt mye på den dag i dag. Jeg håper jeg blir flinkere til å ta bilder, og jeg har allerede begynt å prøve på å bli flinkere. Nå har jeg også et helt nytt kamera, som tar ganske så greie bilder, så nå har jeg ikke noe grunn til å ikke ta bilder. Jeg har heldigvis begynt å bli flinkere, men må bli enda litt mer flinkere. Jeg må huske på det at det som skjer nå vil aldri skje igjen, så det er lurt å få masse bilder av den tiden vi er i nå. 

Jeg tok noen få bilder i mars i fjor. Det er ikke mange bildene, men det er da noen. Jeg tenkte at for hver måned vi kommer i så kan jeg legge ut litt bilder ifra fjor rundt denne tiden her. Alt for lite bilder ble tatt i mars i fjor. Det er nesten litt fælt. Jeg skal virkelig bli flinkere når det gjelder bilder fremover!

De som sier at en graviditet er lett, de lyver!

 • 06.03.2017 - 18:34Det er ikke akkurat en hemmelighet at dette svangerskapet her har vært tungt på veldig mange måter. Jeg har slitet både fysisk og psykisk etter at jeg ble gravid. Jeg føler meg mislykket på mange måter, fordi det har vært så tungt å gå igjennom et svangerskap, og det er så mange tanker som sliter på meg. Jeg kan plutselig bare begynne å gråte fordi jeg ser andre rundt meg er lykkelige, og jeg føler ikke at jeg har kommet helt dit at jeg kan si at jeg er veldig lykkelig. Det kan nok ha litt med de hormonene som er i kroppen min om dagen også. 

Jeg har også slitet veldig mye med vondt i hodet i lang tid, og noen ganger så står jeg der og brekker meg, og det kjennes ut som om at jeg skal kaste opp. Jeg har også hatt smerter i ryggen som kommer å går som det selv vil. Noen ganger klarer jeg ikke å sitte ordentlig, og noen ganger er det en utfordring bare det å stå opp tur senga. Jeg har også alt for mye halsbrann, som også gjør meg dårlig. Jeg håper ikke at jeg skal være så elendig igjennom hele svangerskapet, fordi da vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. 

Noen ganger så sitter jeg å tenker på hvordan livet mitt var før jeg ble gravid, og tanken på det får meg til å gråte fordi jeg på mange måter savner å ha det slik jeg hadde det. Det sliter ekstremt mye nå som solen har begynt å komme frem, og jeg begynner å tenke på alle de fine stundene jeg hadde ute hos meg selv, med grilling sammen med venner og kjæresten, og det å være litt ung. Nå sitter jeg her gravid, og føler meg ikke ung i det hele tatt. Jeg føler meg bare ensom og alene, og føler ikke at ting er som før lenger. Jeg kjenner bare på savn av sånn det var før!

Sett igjennom masse baby klær

 • 05.03.2017 - 16:42

I dag har vi nok engang vært hos min mamma. Marius ville leke med søstra mi, og hun ville også leke med Marius, så jeg ble faktisk opp ringt i dag, haha. Jeg har faktisk fått sett igjennom litt baby klær til både gutt og jente som barnet i magen kan bruke. Så mamma skulle ta vare på klærene til jeg finner ut av hva som er i magen min. Det var så rart å se igjennom de bitte små baby klærene. Jeg kan ikke huske at Marius var så liten, men det var jo mye klær etter han her. Jeg viste Marius klærene å sa at dette har han hatt på seg når han var baby, og da så han bare rart på klærene å begynte å le fordi han syntes det var så lite, haha. Men uansett litt morsomt å se på baby klær igjen! 


Nå er det bare å vente å se om det er de rosa klærene eller om det er de blåe klærene som skal brukes! Det var også masse klær der som går til både gutt å jente. Det er så utrolig greit å kunne arve mye klær også, og ikke bare måtte kjøpe alt nytt.

Ødelagt dagen min

 • 04.03.2017 - 21:13Da var plutselig lørdagen her igjen. Og denne lørdagen her har bare gått av gårde på en to tre. Jeg hadde barnefri fra i går til i dag, og da sov jeg selvfølgelig til langt på dag i dag. Det var utrolig godt å virkelig sove ut, men herregud så ødelagt dagen blir av det. Jeg føler ikke at jeg har fått noe ut av denne lørdagen her. Jeg har som vanlig bare vært sammen med familien min idag. Litt etter at jeg sto opp så reiste jeg rett bort hos mommo og var der en liten stund, før jeg reiste bort hos mamma å var der helt til jeg skulle hente igjen Marius. 

Nå så har Marius lagt seg for en stund siden, og jeg sitter her ny dusjet å spiser godteri. Selv om jeg har sovet veldig lenge i dag, så er jeg fremdeles litt små trøtt og veldig sliten, så nå skal jeg bare slappe av å nyte resten av lørdagen. I morgen så blir det en normal dag igjen, og søndagen kommer ikke til å bli sovet bort regner jeg med. 

 

Jeg fødte i natt

 • 03.03.2017 - 14:58


 

Så utrolig merkelig og rar følelse jeg hadde når jeg våknet i dag tidlig. Jeg følte meg så utrolig glad. Jeg hadde født ei lita jente som var helt perfekt, og ingen klarte å ta øyene fra henne, hun var så søt. Men så våkner jeg opp, og innser at det hele bare var en drøm!

Den drømmen virket så utrolig ekte ut, at jeg klarer ikke å sette ord på det engang. Det virket ut som at det var virkeligheten, og jeg fikk nesten panikk når jeg sto opp, og barnet ikke var her, men heldigvis så skjønte jeg jo veldig fort at barnet fremdeles ligger i magen, haha. 

Når man går gravid, så får man så utrolig mange rare og spesielle drømmer. Det er vist veldig normalt å drømme at man har fått barnet når man egentlig ikke har det. Men når jeg også drømte at det var ei jente jeg hadde født, så må jeg si jeg er spent på å dra på ultralyd for å finne ut om det er en mening i det, eller om det bare var en "drøm" jeg hadde. Så det blir spennende å se! 

 

Nå gleder jeg meg

 • 01.03.2017 - 12:14

Nå går vi til lysere tider, og vinter månedene er over for denne gang. Tenk det, vi er faktisk inne i den først vår måneden i dag. Jeg synes det er så herlig at vi går mot varmere tider. Jeg er så lei av kulde, og det å sitte i en kald bil som må skrapes hver eneste morgen. Nå blir det bare bedre og bedre fremover, og det er så utrolig herlig. Og det beste med det hele er at den 26 mars så skal vi stille klokken til sommertid igjen, åhh jeg gleder meg sånn! 

Sånn det er ute nå er ikke fult så koselig. Nå er det bare vått og sørpete over alt. Jeg kan jo ikke gå ute engang før jeg er kliss våt i skoene, og Marius som går i barnehagen har med seg veldig mye våte klær hjem. Det er denne tiden her når snøen smelter, og det begynner å regne litt som ikke er noe koselig med vår. Det er uansett herlig at snøen blir borte, og at det blir varmere i luften. Det har faktisk begynt å bli varmegrader ute om dagen.

Noen bilder av vinteren vi har hatt!

 

Ha en herlig første mars, og velkommen til vår ;-)
 

Fastelaven

 • 26.02.2017 - 19:06

Nå er tiden inne for fastelavensboller igjen. Vi har jo bare vært hos mamma i dag, så derfor ble det til at vi spise det hos henne i år. Det er veldig godt med bolle med krem, men herregud så kvalmende. Jeg spiste faktisk opp to stk, og det angrer jeg veldig på enda. Barna mine var ikke så ivrige på det, men dem spiste en hver de også, men det var ikke sånn skikkelig stas for dem merket jeg. Det hører allikevel med på denne dagen, og vi pleier faktisk ikke å spise det noe mer en på denne dagen eller. 


Nå er vi hjemme igjen, og Marius har nettopp tatt en dusj før han gikk å la seg. Han gleder seg veldig mye til barnehagen igjen i morgen. Han har ikke vært så mye i barnehagen denne uken her på grunn av forkjølelse, så det har vært litt kjedelige dager for han her hjemme. Så nå gleder han seg masse til barnehagen i morgen, og det tror jeg han har veldig godt av også. 

En fantastisk fin søndag

 • 26.02.2017 - 15:54I dag har vi hatt en herlig dag i akebakken, med fantastisk fint vær. Det er så herlig å være ute når solen varmer så mye - mye tyder på at våren er på vei! Jeg er litt usikker på hvor lenge vi var ute, men lenge nok til at alle var fornøyde med ute dagen. Joachim ble ikke med i dag, når han var hos en kompis istedenfor. For ca en time siden nå, så hentet jeg igjen Joachim, og reiste bort hos moren min. Vi skal spise middag her i dag. Det begynner å bli en liten stund siden sist vi spise her nå, så nå syntes jeg det var på tide, hehe neida. Men barna vil ha noen å leke med, så da tenkte jeg at vi likså godt kunne bruke søndagen her istedenfor å bare sitte hjemme på en søndag. 

Det har ikke helt gått opp for meg enda

 • 24.02.2017 - 21:57

Nå sitter jeg her og er allerede 17 uker på vei, og enda så har det ikke helt gått opp for meg at jeg faktisk skal få et barn til. Jeg skal bli trebarnsmor i august. Jeg skal ærlig innrømme at det er utrolig skummelt å tenke på. Noen ganger så lurer jeg på hva jeg egentlig driver med. Jeg er ikke gamle jenta enda, og jeg er vel egentlig ikke ferdig med å oppleve ting, og det være med venner! 

Og ikke nok med det, jeg vet ikke hvordan det kommer til å bli mamma igjen. Kommer det til å bli mer krevende nå en tidligere med tanke på at jeg har to barn fra før, eller kommer jeg til å klare meg veldig fint? Er babyen rolig eller kommer den bare til å gråte? Kommer jeg til å få fødsels depresjon eller kommer jeg ikke til å få det? Kommer jeg til å klare å være tilstede for de alle i huset eller kommer jeg bare til å konsentrere meg om babyen? (håper for all del at det ikke er noe som skjer) og helt ærlig så er jeg veldig sikker på at det ikke kommer til å skje, men uansett det er så mange tanker som kommer i hodet mitt om dagen. Jeg både tror og håper at jeg kommer til å klare meg veldig fint, men uansett så er det mange tanker som kommer, men jeg tror det er ganske normalt å få sånne tanker når man skal få et barn til, eller bare det å få barn generelt. På mange måter så tror jeg det er bedre for meg å få et barn til nå, enn å vente til barna mine blir kjempe store. Jeg har i alle år jeg har levd, sagt at jeg skulle ha tre barn. Og det har aldri kommet en tanke om at det aldri kom til å skje. Jeg ville selvfølgelig ha drømme jobben, og drømme hjemmet før jeg skulle få barn i det hele tatt, men helt slik ble det jo ikke med noen av barna, haha. Men jeg tenker som så at drømme hjemmet, og mulig drømme jobben kommer etter vært hvis jeg prøver godt nok på å få det. For at jeg skal få det livet jeg vil ha, så må jeg jo gjøre noe med det. Jeg får ikke det livet jeg vil uten å gjøre noe med det. Livet kommer ikke av seg selv, man må kjempe for det livet man vil ha, det tror jeg faktisk veldig mange glemmer - meg selv inkludert! 

En som gleder seg til i morgen

 • 24.02.2017 - 16:12

For et herlig vær det er i dag. Solen skinner, og den varmer utrolig godt nå. Jeg ser så frem til varmere tider, nå synes jeg vinteren kan bli over! Marius har vært veldig syk nå i det siste, så han har ikke vært i barnehagen på nesten en hel uke. Det har vært veldig kjedelig å bare flyge hjemme også, men når han er dårlig så må han bare prøve å slappe av, men det er ikke han så veldig flink til. Jeg håper han blir ordentlig frisk snart så han kommer seg i barnehagen igjen, det tror jeg han håper på selv også. 

Nå har jeg drevet med veldig mye rydding, og skal vaske hele huset. I morgen så skal nemlig Marius feire bursdagen sin, noe han gleder seg veldig mye til. Så derfor prøver jeg å rydde og vaske som bare det i dag, sånn at jeg kan begynne med kakene i morgen. Jeg er faktisk veldig spent på å lage alle kakene i morgen, fordi nå skal jeg prøve meg på noe nytt. Jeg har nemlig aldri lagd bløtkake noen gang, og det skal jeg faktisk lage i morgen - så må si jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å bli. 

 

Alle barn har vinterferie, men ikke mine!

 • 21.02.2017 - 16:05

Nå har de fleste rundt om i landet vinterferie, iallefall alle de som går på skolen her. Joachim er dessverre en av de uheldige som ikke har vinterferie. Han har jo på en måte det han også da - men i og med at jeg jobber så må han være på sfo, men der gjør dem bare morsomme ting som Joachim elsker, så han trives med å være på sfo. Han er ikke av den typen som synes det er noe morsomt å bare flyge hjemme uten å ha noe som helst å gjøre. Der er begge guttene mine veldig like, for sånn er Marius også. Er han hjemme ifra barnehagen bare en helg, så gleder han seg som bare det til å være i barnehagen igjen, men det har mye med det at barna mine liker å leke med andre barn, og de liker nok det å ikke henge på hverandre heletiden. Også er det nok litt godt å slippe moren sin heletiden, haha! 

Jeg ser bare frem til påsken nå for å være ærlig, og så fort som tiden går nå om dagen så er det vel ikke lenge til eller. Jeg skal søke om påskeferie, sånn at jeg kan ha fri sammen med barna mine, også håper jeg at formen blir bedre snart. Vi har jo planer om å dra på campingen å grille og leke å ha det veldig gøy i påsken. Det er noe vi gleder oss veldig til. Jeg gleder meg iallefall veldig mye. Jeg synes det er så koselig å være på campingen, og det er egentlig ganske koselig å være der selv om det er snø ute.

Disse bildene her ble tatt i mars 2016. Det var vel da det var påske i fjor også, var det ikke det? Uansett barna stor trives på campingen uansett om det er sommer eller om det fremdeles er litt snø. Jeg tror ihvertfall at det kommer til å bli kjempe koselig å reise der og tilbringe litt av påsken der i år. Påsken er en ganske fin tid også. Jeg håper at påsken blir en tid barna mine kommer til å setter pris på!

Savner camping livet

 • 20.02.2017 - 20:17

Nå så har det faktisk vært en herlig tempratur ute, og sola har endelig begynt å varme. Det har faktisk vært 6 varmegrader i hele dag. Nå som jeg er så vandt med at det er minus grader, så føles 6 varmegrader veldig varmt ut. 

Jeg kjenner det at jeg savner det å reise på campingen sammen med familien. Både besteforeldrene mine, moren min, tanta mi og onkelen min har campingplass på samme sted, og det tar meg max 10 minutter fra her jeg bor til å komme dit. Barna mine stor trives der, og de prater også mye om campingen om dagen. Vi har heldigvis blitt enige om at vi skal reise dit en tur i påsken og grille å kose oss kjempe masse. Det er noe vi alle ser veldig frem til. 

Det er så godt å tenke på at vinteren snart er over, og at våren er på tur. Jeg elsker virkelig sommer og sol, og jeg håper det kommer til å bli mange varme dager nå i sommer. 
 

Uken som gikk -

 • 19.02.2017 - 12:13

Bilde


Dette bilde er uten tvil det fineste bilde denne uken. Se så lur Marius ser ut, han er skikkelig grom på dette bilde♥

Akkurat nå

Nå så sitter jeg bare å slapper av med kaffe, mens jeg oppdaterer her. Marius sitter å spiller på nettbrette sitt å skravler i ett sett, haha. 

Høydepunkt

På lørdag for en uke siden så var jeg, mamma, tanta mi og onkelen min og alle barna våres på barneskolen til Joachim å akte. Det var en veldig hyggelig dag, med grilling å aking. Det var også sol, og den varmet så utrolig godt - jeg fikk en veldig vår følelse den dagen. Barna koste seg som bare det, og det gjorde vi voksne også. Dette er en dag både store og små setter pris på om vinteren! 

Nedtur

Den eneste nedturen denne uken - det må være den halsbrannen jeg har fått nå i det siste. Det er ikke noe godt i det heletatt. Det er sånne type ting som hører med i en graviditet som ikke er så koselig. Jeg pleier kun å ha halsbrann som gravid, så derfor synes jeg utrolig synd på de som har dette heletiden året rundt. 

Tanke

På mandag så ble min minste bror to år gammel. Det er helt utrolig hvor fort tiden har gått. Jeg synes ikke det er lenge siden han var en liten baby. Han er så utrolig søt og ikke helt sånn som de fleste to åringer pleier å være. Han er nemlig veldig ryddig av seg, og liker ikke å bli møkkete, haha. Det er så rart og søtt på samme tid. Han er virkelig den flotteste gutten som finnes, og jeg er så utrolig glad for at han er min lille bror. Det merkes at han er den minste i søskenflokken. Vi alle barna til mamma er veldig opptatt av Aksel, og det samme med barna mine!

Opptur

Denne uken her så har det skjedd litt av vært. Det var morsdag for en uke siden, og svigermoren min har fylt år. Så vi feiret henne og Marius på morsdagen. Vi tok likså godt bursdagen til Marius sammen med henne med familien til min kjære, så vi slipper å bli så mange borte hos oss litt nærmere bursdagen hans. Jeg har to familier som jeg skal feire med på lørdag igjen. 

Det har også vært valentins day, det var ikke noe som ble feiret her i hus. Men jeg ga barna mine litt mer oppmerksomhet en vanlig, også var vi borte hos moren min etter barnas ønske. De er veldig glad i og leke med søskene mine. 

Aksel god gutten har også fått feiret bursdagen sin. Det var en veldig fin dag, og mamma lagde bløtkake igjen. Det har hun ikke lagd på mange år, hun har alltid lagd masse andre kaker, men så sa jeg å Sindre at vi synes det var på tide å lage bløtkake på bursdager igjen, så da gjorde mamma som vi ba om, haha.

 

Mest leste innlegg

Starte livet mitt på nytt

21 år og gravid med nummer tre

Gravid som 12, 16 og 21 år gammel

Instagram


Følg med på instagram HER! Følg bloggen min på facebook HER!

Ikke den beste lørdagen, men samtidig en fin lørdag.

 • 18.02.2017 - 20:41

God lørdag alle sammen. 
 

Dagen i dag for meg har ikke startet så alt for bra. Jeg har vært små dårlig i hele dag. Jeg har gått rundt med konstant vondt i hodet, og har vært små kvalm igjen. Det er noen uker siden jeg var så kvalm sist nå, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg skulle være så uggen i dag. Det har begynt å gå over litt nå heldigvis. Det eneste som plager meg nå er halsbrann, for den er ganske intens om dagen, og ikke minst forkjølelsen! 

Vi har hatt et hyggelig besøk i dag med middag. Nå er det lenge siden vi hadde besøk sist, så nå var det koselig å få besøk igjen. Jeg trives for det meste å dra på besøk enn å ha besøk, men inni mellom så må jeg jo si at det er litt koselig med besøk. Jeg er ikke den personen som liker å sitte hjemme heletiden, så jeg må som regel bort en liten tur hver eneste dag - det er litt merkelig egentlig. 

Nå skal jeg bare sitte å slappe av resten av kvelden. Marius er lagt for kvelden, og jeg skal prøve å se om det er noe å se på tv. Også skal jeg kose meg med litt smash og chilinøtter! Ikke så fryktelig spennende blogginnlegg, men som sagt så har jeg ikke vært helt i slaget idag, så da er det eller ikke så mye jeg har orket å gjøre idag.

Setter mer pris på det nå, enn det jeg gjorde før

 • 17.02.2017 - 20:09


 

Endelig er det helg. Etter at jeg begynte å jobbe igjen, så merker jeg at helgene betyr litt mer enn det de gjorde når jeg bare gikk hjemme. Nå er det så jeg gleder meg til å slappe av. Før jeg fikk jobb så var helga som uke dagene, bare at i helgene så var også barna hjemme sammen med meg. Derfor er det litt godt å ha en jobb og gå til hver dag.

Vi har tatt helgen veldig rolig så langt. Vi var alle veldig slitne etter jobb og barnehage. Og Joachim har reist hos pappaen sin for helgen, og skal ligge der til søndag. Noe han selvfølgelig gleder seg til hver gang. 

Vi andre her hjemme tok fredagen til å kjøpe mat ute, så da slapp jeg å lage middag - det er deilig inni mellom det! Nå er Marius lagt i seng, og jeg sitter i sofaen å skal kose meg med litt god saker. Jeg har så lyst på alt mulig om dagen, og jeg er så tørst om dagen - jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg drikker og drikker men føler meg like tørst uansett om jeg drikker vann eller om jeg drikker brus, det er nesten litt irriterende, haha. Uansett nå skal jeg kose meg med sjokolade og sukkertøy, og masse drikke. Jeg har ingen planer for morgen dagen ennå, så der får jeg bare ta ting litt som det kommer, men jeg skal ihvertfall ikke stresse med noe. Så jeg og Marius får bli enige om noe i morgen litt utpå dagen. 

Kjærligheten er så stor

 • 14.02.2017 - 20:23

Nå er forkjølelsen på vei. Jeg nyser og jeg hoser som bare det. Fin start på kjærlighetens dag ;-) Jeg har ikke vært forkjølet siden oktober eller noe, så det var vel sikkert på tide. Før så var jeg forkjølet heletiden, og det er jeg faktisk ikke lenger - det er deilig det. 

Men uansett, det er vel ikke noe vits i å skrive om min forkjølelse. I dag er det valentinsday, vi har ikke akkurat gjort noe stort ut av det. Noe vi nesten aldri har gjort. Det var en gang for noen år siden jeg fikk noen roser av min kjære, men det var litt fordi han var med en kompis som gjorde det til dama si, så da gjorde han det til meg også, men det er en stund siden nå, haha. Kan ikke si at vi er så romantiske av oss, det har vi aldri vært og kommer nok aldri til å være. Men det viktigste med denne dagen er vel ikke å gi hverandre noe, men bare det å være sammen med de man elsker høyest av alt. Og jeg har ikke bare en kjæreste jeg elsker, jeg har også to barn jeg elsker - så min valentinsday har gått i og gi barna mine enda mer oppmerksomhet en til vanlig.Håper dere alle har fått tid sammen med noen som betyr mye for dere. Uansett om det er kjæresten, barnet ditt, venner eller familien!♥♥

 

Følg meg på sosiale medier

 • 14.02.2017 - 18:15

Som jeg nevnte i mitt første innlegg på denne bloggen, så har jeg startet blogg livet mitt, og livet mitt generelt på nytt. Jeg har hatt alt for mye negativt opp igjennom året som har gått, og starten av det nye året også. Så nå har jeg bestemt meg for å starte alt på nytt, både livet mitt, bloggen, instagram og facebook siden min!

Hvis du vil følge meg videre på reisen til et bedre liv, så følg gjerne med på denne bloggen. Jeg har også facebook side og instagram side som jeg skal bli mer aktiv på, og der kommer jeg også til å infomere når det kommer nye innlegg på bloggen.

Facbook siden min


 

Her kommer jeg alltid til å publisere alle innleggene mine når jeg har skrevet nye innlegg! Følg facebook siden HER

Instagram


 

Her kommer jeg også til å infomere litt om nye innlegg, men ikke alltid - men det kommer til å komme andre bilder en det som kommer på bloggen! Følg meg på Instagram HER

Nå kan dere glede dere til masse fine bilder

 • 12.02.2017 - 21:22

Nå har jeg endelig tatt det store skrittet og bestilt meg nytt kamera. Herregud, jeg har sagt helt siden desember at jeg skulle kjøpe meg nytt kamera, men det har ikke skjedd noe før nå! Jeg kan være veldig treg når det gjelder små ting. Jeg har en liten unnskylding da - det kameraet jeg ville ha har vært utsolgt i lang tid nå, men så sjekket jeg tilfeldigvis inn på elkjøp igjen og da hadde dem fått igjen det kameraet jeg ville ha, og jeg er så glad. Jeg gleder meg til jeg får kameraet mitt.

Nå som jeg snart for mitt nye kamera så skal jeg bli mye flinkere til å ta masse bilder! Jeg har alltid elsket Nikon sine kameraer, så derfor har jeg i lang tid ventet på at dette kameraet var på lager igjen. Nå har jeg hatt sony kamera, og for å være ærlig så er jeg ikke så glad i sony - derfor kommer det til å bli en drøm å få Nikon igjen♥ Nå kan dere bare glede dere til masse fine bilder på både bloggen og instagram. Du kan følge meg på instagram HER :-)

Det er noe jeg vil ha en liten forandring på

 • 12.02.2017 - 20:07

I dag ble jeg vekt klokken 10 på morgen. Jeg var veldig trøtt når jeg sto opp i dag, men jeg kan jo ikke sove så alt for lenge om dagen eller. Selv om det er morsdag i dag, så var det jeg som sto for frokosten - som alltid ;-) Jeg kokte egg til oss som vi tok på baguetter, også lagde jeg varm kakao til meg og barna, noe barna alltid setter stor pris på. 

For å være ærlig, så har jeg aldri ordnet til noe frokost bord hjemme. Det er noe jeg vil ha en liten forandring på. Vi pleier vanligvis bare å gå inn i kjøleskapet og finne det vi skal ha på maten, og ordne det innpå kjøkkenet også gå til spisebordet å spise. I uke dagene, så har vi ikke så god tid til noe annet, men sånn som i helgene så hadde det vært veldig koselig å ordnet til et frokostbord med masse pålegg, brød, knekkebrød, sjokolademelk/kakao, te eller eplejuice/appelsinjuice. Jeg vet også at barna hadde sette utrolig stor pris på det, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har ordnet til det noen gang. Det er litt dårlig av meg, det skal jeg ærlig innrømme! Men da kan det kanskje bli en ny greie i helgene(?) Da har vi også enda mer å se frem til når det blir helg.Vi har tatt turen bort hos moren min en liten tur i dag, der jeg tok en kaffe kopp med mamma. Og ellers så har vi vært å feiret bursdag. Min svigermor og Marius har feiret bursdag sammen i dag borte hos svigerforeldrene mine. Vi må nemlig dele opp bursdagen til Marius i og med at vi blir så utrolig mange, så da sa bestemoren til Marius at han kunne feire bursdagen sin sammen med henne i dag, også kan han feire bursdagen sin med familien min litt nærmere bursdagen sin. Det ble både to bursdagsfeiringer og litt morsdag i ett. Marius ble iallefall veldig fornøyd med det han fikk i gaver i dag. Det er så utrolig koselig å se at han setter så stor pris på gavene sine. Alt falt virkelig i smak for denne gutten. Han fikk både leker, sengesett og penger. Nå teller han bare dager til neste bursdagsfeiring, hehe.

Nå skal jeg bare sitte i sofaen å glo på tv. Jeg skal selvfølgelig få med meg hvem som vinner kjendisfarmen. Jeg er litt usikker på hvem jeg heier på, men det står mellom Petter og Lothepus. Egentlig så spiller det ingen rolle hvem som vinner, bare det blir en av de guttene ;-)

Ha en fortsatt god søndag, og til dere som er mamma - ha en fin morsdag!

Kunne ikke ha bedt om noe bedre

 • 11.02.2017 - 20:45

For en fantastisk start på lørdagen vi har fått i dag! Jeg våknet i dag tidlig av at jeg hadde fått en melding av moren min, om vi ville være med ut i akebakken ved 12 tiden. Barna mine elsker å være ute, så det var ikke så vanskelig å si ja til det spørsmålet. Vi hadde planer om å dra i en ordentlig akebakke oppi veldresaga, men der var det noe som skjedde, så der gikk det ikke an å ake i dag. Så vi bestemte oss eller for å dra i akebakken på skolen der Joachim går istedenfor.  Det er en ganske så fin og stor bakke der som barna virkelig elsket. Joachim har jo aket der mange ganger når han har vært på skolen, så for han så var det ganske så greit. Onkelen min hadde med seg engangsgrill så vi fikk grillet pølser, også hadde han med litt potetgull så barna koste seg veldig. Vi hadde også med litt brus og kaffe, så det har vært en veldig fin dag i dag. Og det beste med det hele - det har vært sol ute, og det var faktisk ganske varmt i sola i dag. Jeg fikk en vår følelse i kroppen, og det var veldig deilig. Vi var ute i ca. 3 timer før vi reise igjen. Da ble vi med hos moren min, og fikk spist middag der, noe som var utrolig godt. 

 

Starte livet mitt på nytt

 • 11.02.2017 - 18:00


 

Nå har jeg lagd meg en ny blogg. Jeg har i lang tid blogget på et annet bloggnavn, men det er så mye negativitet på den bloggen. Jeg vil derfor starte på nytt her. Jeg har fått et nytt liv, og vil legge alt det andre bak meg. Det har vært så utrolig mye fælt som har skjedd det siste året som har gått, så nå vil jeg fokusere på nytt, på en ny blogg!

Jeg håper selvfølgelig at denne bloggen her blir mye bedre en den andre bloggen jeg hadde. Jeg skal prøve så godt jeg kan å legge litt mer i bloggen en det jeg har gjort på min tidligere blogg. Jeg har vært veldig fæl til å bytte blogger i lang tid, og det skal det bli en slutt på. Den bloggen jeg hadde før jeg lagde meg ny nå, den har jeg hatt helt siden juni 2016, så den bloggen er den jeg har hatt lengst - men håper selvfølgelig på at denne bloggen her blir den bloggen jeg kommer til å ha mye lenger. 

Jeg kommer til å blogge om den nye graviditeten min, og hvordan det er for meg å være mamma. Dere kommer til å få ett innblikk inn i livet mitt. Jeg kommer naturligvis ikke til å dele alt. Jeg skal jo ha litt privat liv selv om jeg er blogger - men jeg kommer til å dele litt som kanskje er litt personlig for det. Jeg kommer til å dele mine tanker, og mine meninger. 

Jeg håper dere vil følge med på det "nye" livet mitt, og at dere kommer til å like denne bloggen her mer en den andre. (for dere som har fulgt med på meg før) Jeg håper også på at jeg kommer til å få mange nye lesere på denne bloggen! Klem♥

Ny blogg!

 • 09.02.2017 - 23:49

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Tina - Venter mitt tredje barn i en alder av 21 år

Ble mamma for første gang som 13 åring, og fikk mitt andre barn som 16. Jeg flyttet også for meg selv som 16 åring, sammen med min samboer. Nå er jeg gravid igjen med barn nummer tre i en alder av 21 år! Noe du lurer på kontakt meg på epost tinaandreassen@outlook.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • TradeTracker sørger for at affiliates tjener penger på nettstedene sine. Registrer deg i dag du også!
  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no