Mammaentiltre | 22 år, og gravid med nummer tre

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Kanskje en tur på rikshospitalet

 • 10.08.2017 - 10:32

 

I dag er Niklas allerede en uke gammel. Jeg synes tiden har gått både sagte og fort. Jeg merker at dagene på sykehuset er litt lange når jeg bare går rundt og ikke får ordentlig svar på det jeg vil. Dem sier ikke noe om når vi kan reise hjem, fordi dem vet ikke selv. Så jeg går bare rundt og tenker "kan jeg reise hjem i morgen? Eller må jeg bli til over helgen?" Jeg vet liksom ingenting, og det er rett og slett slitsomt. Også er det noen ganger det høres ut som om at jeg kan reise hjem ganske så snart, også høres det plutselig ut som om at vi må være her en stund! 

Jeg skal ærlig innrømme at dette her tar på. Jeg hadde aldri sett for meg at det skulle skje så mye, når det har gått så bra med mine andre gutter. Det er så typisk at dette skulle skje nå som jeg har fler barn. Det hadde vært litt bedre hvis det kunne ha skjedd når jeg ikke hadde hatt fler en den på sykehuset - ikke det at det hadde vært noe koselig uansett, men det gjør ekstra vondt for meg å være her når jeg har flere barn hjemme. I går fikk jeg også beskjed om at de hadde ringt til rikshospitalet for å høre om hva de skulle gjøre, så det kan hende at vi må dit en tur. Dem hadde sagt at de skulle ringe opp igjen hit, men når jeg spurte hun som jobber her i går, så hadde de ikke fått vite noe enda. Så nå går jeg rundt og bare håper på at jeg skal få vite noe. Det som gjør dagene mine litt bedre er at jeg ser at det begynner å gå fremover, men han sliter fremdeles med metningsfall og han er veldig opp og ned med spisinga si, noen ganger så drikker han bare 30 ml og andre ganger så drikker han nesten 60 ml, så det er veldig ustabilt. Men jeg krysser fingrene for at jeg får noen svar snart, og at lille gutt kan bli ordentlig frisk sånn at jeg kan komme tilbake til guttene mine og starte en ordentlig hverdag igjen.

August i fjor

 • 01.08.2017 - 09:58

Nå har vi allerede kommet til August måneden. Det er den siste sommer måneden våres, og det er så utrolig trist å tenke på. Nå er høsten rett rundt hjørnet igjen. Jeg synes sommeren går alt for fort, og vinter varer alt for lenge, haha. Men det gjelder vel å se det positive i hver årstid i hver måned så går det som regel greit :-) 

August måneden min i bilder i fjor!


Bilde tatt 4.08
 

 


Bilder tatt 6.08


Bilde tatt 7.08

 

Bilde tatt 08.08

 

Bilde tatt 11.08

 


Bilde tatt 17.08

 


 


Bilder tatt 18.08

 


 

 

Bilder tatt 19.08

 

Bilde tatt 22.08

 

Bilde tatt 23.08


Bilde tatt 30.08

 

Bilde tatt 31.08

 

Nå håper jeg bare at det fremdeles blir mange fine sommer dager i august, og at høsten ikke har kommet riktig ennå. Denne måneden her skal jeg virkelig prøve og nyte så godt jeg kan, og i denne måneden her så er det mye spennende som kommer til å skje!!♥

Håper dere alle får en kjempe fin august måned!

Månedens oppsummering av juli

 • 31.07.2017 - 20:13

Opptur

Vi har hatt så mange fine dager på campingen i juli med masse bading og lek. Jeg har også brukt litt for mye penger når vi har vært på campingen, men sånn er det. Jeg kunne ha vært litt flinkere med penge bruket mitt, men det har vært sommerferie og da blir det som regel litt ekstra kos på oss. Jeg ble også offisielt høygravid i juli♥

Nedtur

Nå i juli så har lille gutt vært ganske aktiv i magen, noe som har gått veldig uttover ribbeina mine. Det er veldig ubehagelig for å si det sånn, haha. Jeg har også vært mye plaget med masse små smerter i magen, spesielt mye nå i slutten av juli! Vi fant også ut at han ikke ligger i hodeleie lenger, og det gjør meg veldig redd egentlig. Fødselen kan skje når som helst, og jeg vil helst at hode skal komme ut først, og jeg har ikke så veldig lyst til å plutselig måtte gå igjennom keisersnitt igjen.

Været

Været i juli har ikke vært så ille egentlig. Det har vært veldig mange fine soldager i juli, men det kunne fremdeles ha vært bedre. Det har vært veldig mye kald vind og mye regn i juli også. Det var mye finere vær i juli i fjor!

Bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Høydepunkt

Jeg har tilbringet litt tid sammen med ei god venninne i juli. Først så var det vi sammen med Marius på lekeparken, noe som ble veldig vellykket. Marius stor koste seg med masse is og masse leking. Også var det en dag da det bare ble oss to uten barn, noe som selvfølgelig var kjempe koselig. Det er veldig godt å kunne være litt sammen med venner uten noen barn inni mellom også! :-)

Cravings

Det har gått mye i smurfegodteri og cola!

Mest leste innlegg

- Hva skal babyen hete?

- Det blir nok juli baby

- Barnevogna til lille gutt

- Jeg vil fortelle at babyen er født

Instagram kontoen min

Følg meg på Instagram HER

Følg meg på Facebook HER

En uke uten noen barn

 • 29.07.2017 - 14:43

Nå har det vært mange fine dager, og det har vært så utrolig godt. Jeg skal innrømme at det har vært noen litt for varme dager, men jeg må bare prøve og nyte det, selv om jeg kjenner at det er litt for varmt for meg om dagen. Det er ikke så enkelt å gå høygravid på sommeren. Det er ikke til å anbefale i hvert fall, haha. Men det har langt ifra vært så mange fine sommer dager som i fjor. I fjor var det nesten bare fint vær, og i år så har det vært alt for mye regn og veldig mye vind. For min del så har det egentlig vært litt greit også, for det er ikke mye sol jeg klarer å sitte i før jeg koker, haha! 

I morgen så får jeg igjen Marius. Nå har jeg vært en hel uke uten barn. Det har selvfølgelig vært veldig godt å avslappende, men det er også veldig uvant og litt små kjedelig. Marius har i hvert fall stor kost seg har jeg sett på bilder jeg har fått av besteforeldrene hans, og det er vel det viktigste. De har funnet på masse gøy sammen med han, så i morgen så regner jeg med at jeg kommer til å få høre masse ifra han. Det skal bli veldig godt å få han igjen i morgen, mens Joachim skal bli borte i en uke til!


 

Han ligger fremdeles trygt i magen

 • 27.07.2017 - 14:31


 

I går ble jeg med ei venninne på en liten café date, det er alltid så utrolig koselig. Vi fikk kost oss med iskaffe, noe som er så utrolig godt at det skulle ikke ha vært mulig, haha. Også måtte jeg bare unne meg en is i den herlige sommer dagen. Det var ikke sol ute i går, men det var veldig varmt ute i går for det.

Etter at jeg hadde vært med henne en god stund, så reiste jeg bort hos mamma og spiste noe middag der. Jeg har faktisk spist middag hos mamma hele tiden nå mens jeg har hatt fri. Jeg har liksom ikke orket å laget noe middag mens barna mine har vært borte, så da er det mye lettere å bare spise hos mamma. Senere på kvelden så dro jeg bort hos venninna mi, det var også veldig koselig. Det er ganske greit å prøve å finne på litt nå mens jeg har muligheten til det. Snart så har jeg tre barn og da er det ikke så ofte jeg bare kan reise bort å finne på ting. 

Nå om dagen så har jeg veldig mye med kynnere, og jeg er helt utslitt så jeg merker jeg er litt glad for at jeg ikke har noen barn nå, sånn at jeg virkelig kan slappe av litt. Det skal bli så godt å få ut lille gutt nå, sånn at jeg kan få igjen kroppen min og kanskje få igjen litt energi. På mandag så begynner Marius i barnehagen igjen, så da skal jeg prøve å slappe av masse da også. Tror Marius gleder seg til å begynne i barnehagen igjen også. Han er en barnehage gutt, og nå har han hatt fri en stund!

Begge barna mine er borte

 • 24.07.2017 - 20:28

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen hjemme hos mamma. Jeg har faktisk brukt nesten hele dagen min hjemme hos henne. Begge barna mine er borte nå, så nå har jeg litt frihet til å kunne slappe av ordentlig. Jeg merker at denne dagen her har gått veldig fort, noe som er både litt trist og litt godt. Jeg har slitet veldig mye med vond rygg i dag, så jeg har slitet litt med å sitte i ro. Jeg merker jeg blir så urolig i kroppen når jeg har vondt i ryggen. Jeg er også utrolig trøtt om dagen, men jeg klarer ikke å sove på dag tid, og ikke vil jeg sove bort dagene jeg har fri.

Jeg skal innrømme at det har vært litt godt å ikke måtte høre gutta mine krangle i dag. De to guttene har hatt sine perioder der de har vært veldig ute etter hverandre i det siste. Men nå skal det jo sies at de har vært med hverandre hele tiden, og det kan nok bli litt for mye for dem, de er ikke vandt til å henge med hverandre 24/7 når det er hverdag. Det blir nok litt bedre når de begynner på skole og barnehage igjen, da er de bare med hverandre i noen timer før legge tid. Nå så blir de jo borte fra hverandre i to uker før de kommer til å se hverandre igjen, så da regner jeg med at det ikke kommer til å bli like mye krangling. Ha en fin mandagskveld videre!

Det er vel bare sånn barn er?

 • 22.07.2017 - 22:50
 

Det har vært nok en solfylt dag i dag, og det er så utrolig godt. I dag har begge ungene kost seg som bare det på campingen, med både lek og bading. Det er veldig koselig å være på campingen når det er så fint vær som det har vært nå. Det eneste som er litt slitsomt er at barna alltid vil på kiosken. Det er helt greit å gå innom inni mellom men ikke hele tiden og hver dag, det blir nemlig fort veldig dyrt. Det er ikke noe billig der i det hele tatt. Men det går som regel greit når jeg sier nei en gang i blant, heldigvis. Det har utrolig nok ikke vært like mye mas i dag som det pleier, og godt er det. Men det er vel sånn barn er. Jeg husker jo selv hvor morsomt det var å bruke opp alle pengene på kiosken når jeg var liten. 


 

Jeg er fremdeles veldig sliten om dagen, og noe sier meg at fødselen ikke er så langt unna. I de siste dagene har jeg hatt veldig ofte og tette kynnere, men de har ikke vært så vonde så derfor er det ikke rier. Men jeg merker på kroppen min at noe snart skjer. Jeg sover ikke så godt om kveldene lenger eller, så jeg er veldig utslitt på dag tid. I morgen så reiser Marius hos besteforeldrene sine og blir borte i en uke, så da skal jeg virkelig prøve å slappe av så mye som mulig. Joachim reiser også bort på mandag, så da har jeg faktisk en hel uke uten noen barn - og det tror jeg at jeg trenger før fødselen også. Jeg har også små vondt i beina om dagen, og jeg har fått vann i beina, så nå ser jeg ikke de kulene nede på beina lenger, haha. Jeg har aldri hatt vann i kroppen før, men fikk høre at det er ganske normalt at jeg kan få det nå så lenge jeg er høygravid på sommeren og det er så varmt ute.

Det går fra det ene til det andre

 • 20.07.2017 - 21:17

Nå er det herlig sommer vær ute igjen. Jeg tok jo da med meg barna på campingen i dag, der barna har lekt og kost seg kjempe masse. Vi har også vært på stranda en god stund i løpet av dagen. Joachim var mer opptatt av å ligge og sole seg en å bade, haha - mens Marius badet og kom opp og ut i vannet igjen hele tiden. Han er litt her og der, men det viktigste er at han har kost seg. Det har begge guttene gjort. Vi må jo prøve så godt vi kan å nyte den skyfrie himmelen når det først er skyfritt. Når man bor i Norge så vet man aldri hvordan været blir i morgen. Om det så hadde vært 30 grader i dag, så kunne det fort ha blitt 12 grader allerede i morgen. Jeg kan ikke akkurat si at jeg synes at denne sommeren her har vært så fin, det har selvfølgelig vært noen dager med veldig fint vær, men det har vært alt for mange kalde dager også, og det verste er at det er kun sola som varmer enda, og sånn pleier det ikke å være på sommeren. 


 

Etter at vi hadde vært på campingen en stund, så reiste vi bort og kjøpte oss noe middag, også reiste vi bort hos mamma å var hos henne til kvelden kom. Når vi kom bort hos mamma så begynte Marius og Aksel å bade i bassenget dem har i hagen, mens Joachim reiste bort hos noen andre gutter for å leke. Så det har vært en veldig fin og koselig dag i dag! Jeg derimot har veldig vondt i ribbeina mine om dagen, haha. Herregud som lille gutt sparker meg oppi ribbeina, og han presser seg fremdeles veldig ofte nedover. Noen ganger så gjør det rett og slett litt vondt.

Jeg strekker ikke helt til med barna i år

 • 20.07.2017 - 13:55


 

Jeg er helt utslitt om dagen å orker nesten ikke å gjøre noen ting. Det merkes veldig mye her om dagen, haha. Jeg vet ikke hvorfor jeg er så ille nå, men det har vel noe med at jeg er rundt slutten av graviditeten. Jeg kjenner at jeg ikke strekker helt til med noe som helst nå om dagen rett og slett. Nå er det ikke lenge til barna skal bort en ukes tid eller, så jeg skulle jo ha prøvd å funnet på litt sammen med dem, men det er ikke så enkelt når energi nivået mitt er helt på bunn. 

De klarer vel å gjøre mye selv også, så i år så får dem nesten bare finne på litt selv. Når de skal på ferie uten meg, så kommer det helt sikkert til å skje noe hele tiden med de, så de overlever vel. Det er det som er litt slitsom med å gå gravid på sommeren, det er liksom ikke så mye man klarer å gjøre når man går høygravid på sommeren. Jeg går rett og slett bare rundt å har små vondt i hele kroppen, og jeg er konstant trøtt og sliten, mens barna har full av energi som jeg ikke klarer å hjelpe de med å få ut. Heldigvis så var dem masse venner rundt her vi bor, så de har alltids noen å kunne leke litt med, og hvis vi er på campingen hos familien så har dem masse barn å leke med der også. 

Kommer jeg i det hele tatt å få det fint igjen?

 • 14.07.2017 - 20:51

Nå om dagen så har jeg det ikke så veldig bra på grunn av noe greier som har skjedd, så jeg prøver så godt jeg kan å finne på masse sammen med andre. Det går greit en liten stund også blir alt bare fælt igjen dessverre. Jeg håper det kommer til å gå over, selv om det ikke føles sånn akkurat nå. Jeg har i hvert fall fått vært med ei venninne på lekeparken sammen med Marius i dag, der vi kjøpte oss litt is og satt å skravlet og så på Marius lekte, det var kjempe koselig, så det er noe vi skal prøve å finne på litt mer av. 


 

Vi har også vært på campingen resten av dagen og bare kost oss med bading og mat. Alle barna koser seg når de er der, så det er veldig koselig å greit å være en plass der de koser seg til vi kommer til vi reiser. Joachim trives i hvert fall på campingen, og har fått så mange venner der, så han ser man nesten ikke når vi er der. Han ligger på campingen nå om dagen også.

Tørr ikke å reise til syden

 • 11.07.2017 - 20:42


 

Litt sen oppdatering i dag, men jeg våknet faktisk ikke opp før klokka var 10 i dag, og det gjorde eller ikke Marius. Joachim var oppe tidlig som vanlig, men ville ikke vekke meg å Marius. Og da var det bare å spise frokost og gå litt rundt her hjemme. Guttene har lekt masse på rommene sine også har de vært ute å syklet. Været stopper ikke dem til å være ute. Det har dessverre vært veldig trist og fælt vær ute i dag. Vi hadde egentlig planer om å dra til lekeparken, men med regn vær så orket ikke jeg det, så da holdte vi oss eller hjemme også fikk jeg besøk av ei god venninne. 

Litt senere på dagen så kom også min mamma innom og spiste middag sammen med oss, det var veldig koselig. Det er ikke ofte det er hun som kommer til meg å spiser, det er stort sett jeg som kommer til hun å spiser, haha. Men det greit med en liten vri også. Vi har også vært på campingen en liten tur i dag. Håper det blir litt finere vær i morgen sånn at barna kanskje kan få badet litt igjen. Det er litt morsommere for barna å være der når det går an å bade. Jeg må si jeg synes denne sommeren her har vært veldig kjedelig så langt. Det har ikke vært så mye fint vær som i fjor, og det er litt trist. Det er nesten så det frister å reise til syden og få litt sol på kroppen, men akkurat nå så tørr jeg ikke å reise dit eller - jeg vet jo aldri når det kommer til å skje noe når det gjelder fødselen nå.

Hodet hans satt fast mellom beina på meg

 • 10.07.2017 - 20:58


 

Det hender at jeg får spørsmål om jeg har begynt å grue meg til fødselen eller om jeg ikke gjør det. Jeg har egentlig aldri gruet meg noe spesielt til fødselen noen gang. Jeg hadde en utrolig fin fødsel med Marius, og med Joachim så ble det jo med keisersnitt. Så når jeg først skulle få Marius, så gruet jeg meg litt med tanke på alle skrekk historiene jeg fikk høre hele tiden. Men når jeg først lå der for å føde så tenkte jeg ikke så veldig mye, men når jeg var ferdig derimot så følte jeg meg så utrolig fin og så lettet. Jeg syntes fødselen min med Marius var en drømme fødsel. Det gjorde jo litt vondt når hodet hans satt mellom beina på meg og de satt og holdte igjen hodet hans, men det var jo for at jeg ikke skulle revne der nede, og det gjorde jeg ikke eller. Men ellers så var fødselen veldig fin. Jeg bare føda og reiste meg opp å la meg i neste seng uten å ha vondt noe sted etterpå. Det gjorde jo selvfølgelig litt vondt å tisse etter en fødsel, men jeg hadde en dusjhode ved siden av doen som jeg fikk beskjed om å bruke på førsten, og da gikk det veldig greit å tisse, og det tok ikke lang tid før jeg ikke hadde vondt noe mer når jeg tisset.

Så nei, jeg gruer meg ikke så veldig mye til fødsel nå, men samtidig så begynner det å bli litt skummelt at jeg skal ligge der igjen og presse ut en liten baby. Så jeg har egentlig litt blandet følelser når det gjelder fødselen. Jeg både gruer meg litt, fordi jeg vet ikke hvordan denne fødselen her kommer til å bli. Kommer den til å bli like fin som sist, eller kommer det til å bli mye verre - det er jo noe jeg ikke vet før jeg ligger der, så den tanken skremmer meg litt. Men jeg gruer meg på en annen måte ikke til fødselen eller, fordi jeg har på mange måter ingen ting å grue meg til, ettersom at jeg ikke hadde det så ille sist gang. Så man kan vel eller si at jeg er mer spent enn at jeg gruer meg. 

Jeg vil drikke meg dritafull

 • 10.07.2017 - 18:41


 

Som gravid så er det så utrolig mye ting man må holde seg unna. Nå har jo jeg gått gravid i veldig lang tid, og er faktisk snart ferdig. Og i lang tid så har jeg hatt så lyst til å bare drikke meg drita full. Det har nok mest med det at jeg ikke har muligheten til det, for på en annen måte så savner jeg det ikke allikevel, men jeg savner kanskje det å ha den muligheten til at jeg kan det. Dagen etter fylla savner jeg ikke i det hele tatt, haha. Naturligvis så er det ikke bare muligheten til å drikke alkohol jeg savner, men det å kunne spise en saftig biff som ikke må være 100% gjennom stekt, det savner jeg å spise! Som gravid så skal man nemlig ikke spise rått kjøtt. Jeg vil ikke ha en biff som nesten ikke er stekt, men jeg vil ha en biff som er litt mer saftig, nå føler jeg bare at jeg kan spise tørt kjøtt, haha. Det er også så mye mer mat jeg må passe på om jeg kan spise eller ikke. Jeg savner det å bare kunne spise noe uten å måtte tenke om jeg kan spise den og den retten. Det er jo nesten ingen ting jeg kan spise uten å få halsbrann eller, så jeg gleder meg til det er over også. Det er egentlig veldig mye man må ta hensyn til når man går gravid. 

Jeg savner også det å kunne drikke energi drikke. Det har jeg faktisk skrevet om på bloggen før også. Før jeg ble gravid så drakk jeg nemlig en boks med energi drikke hver dag, så det er et stort savn. Jeg vil nok ikke begynne å drikke så mye energi drikke, men jeg gleder meg til å kunne ta en boks igjen for første gang på flere måneder, og ikke minst det å kunne gå i bikini om sommeren å føle meg fin. Det gjør jeg nemlig ikke nå. Så langt så har jeg faktisk ikke hatt på meg bikini engang, og det synes fordi jeg har skikkelig skille av at jeg bare går rundt med topp. Jeg er vandt til å ha en helt flatmage, og nå går jeg rundt med en stor gravid mage. Så jeg savner rett og slett min gamle kropp, selv om det er koselig å gå med gravid mage også. Men jeg må jo si at jeg savner å ha min egen kropp!

Jeg ble plutselig helt alene

 • 08.07.2017 - 14:50


(Usminka, og føler meg ikke helt fin, haha)

Da ble det plutselig barnefri på meg i dag. Marius har mast litt på at han vil sove over hos besteforeldrene sine, og det fikk han selvfølgelig lov til i natt. Jeg har så langt ingen planer for dagen eller kvelden. Det blir vel bare å slappe av å nyte friheten litt. Jeg synes det alltid er litt vanskelig å finne på noe å gjøre når jeg har fri, fordi jeg er så vandt til å ikke ha fri. Jeg må i hvert fall prøve å nyte det så godt jeg kan, om en månedstid så har jeg ingen frihet i det hele tatt for da har jeg en baby i hus, så hvis de største skal bort da så har jeg fremdeles en liten en å ta meg av. 

Men det gjør meg ingen ting. Det er ikke så mye å finne på når man ikke har barn i hus eller. Før jeg ble gravid så var det drikking det gikk i hver gang jeg hadde fri, og da satt jeg kvalm og var ekkel i hele kroppen når jeg først skulle få tilbake igjen barna, og det er ikke så deilig det eller for å si det sånn, haha. Så i dag så blir det nok bare å slappe av å reise litt rundt å være litt sosial, men ikke stort mer en det. Ha en fin lørdags kveld alle sammen!

Offisielt sommerferie

 • 07.07.2017 - 18:54

Nå har det ikke blitt noe blogging igjen, haha. I går så var vi bare på campingen, noe vi har vært hele uka. Marius synes det er så morsomt å være der å leke med barna som er der. Det har jo både vært søskene mine og søskenbarna mine, samtidig som at det har vært noen andre barn der fra barnehagen og andre plasser. Så det er alltid noen å leke med der, noe som gjør det veldig gøy for Marius nå som Joachim også har vært borte en stund. 

I dag så er det bare jeg som har vært på campingen en tur mens Marius har vært i barnehagen. Nå har han ferie å skal ikke tilbake igjen i barnehagen før om tre uker, så nå håper jeg bare at det kan bli mye fint vær fremover sånn at vi kan tilbringe masse tid på campingen. Søskene mine skal ikke være der på to uker nå, men han har fremdeles andre barn å leke med, og Joachim kommer jo tilbake igjen på søndag også, så da kommer han uansett til å ha noen å være med. Jeg synes det er veldig godt og være på campingen jeg også, da har jeg folk å prate med.  

Hvor er Joachim?

 • 05.07.2017 - 20:20

Ukene bare flyr avgårde nå om dagen, det er faktisk onsdag allerede. Det har nok litt med at det er så fint vær om dagen. Det har faktisk vært mye sol nå - eller det har vært regn tre ganger allerede i dag, også har det vært sol. Så det har vært regn, sol, regn sol opp til flere ganger allerede bare idag - typisk norsk sommer ;-) Vi har nok en gang vært på campingen og badet, det er så godt når det går an å sitte på stranda på campingen å bade. Når vi først kom ned på stranda i dag så begynte det jo å regne litt, men det var heldigvis ikke så mye som kom, og solen kom like fort tilbake som den ble borte så det gikk veldig greit. 

Joachim har jo vært borte siden fredag nå, og kommer ikke hjem igjen før på søndag tror jeg. Han har vært hos bestemoren sin en uke snart, også skal han til pappaen sin på fredag, og da kommer han til meg igjen på søndag. Da blir han faktisk bare hos meg i to uker før han reiser bort i to uker igjen. Sånn er det bare når han har en annen familie å forholde seg til også. Han har jo besteforeldre, onkler og en pappa som også vi ha han, så det blir litt slik når det er sommerferie. Og jeg vet at Joachim setter så stor pris på det å kunne være sammen med familien sin på pappaen sin side. 

Den første uka Joachim reiser bort igjen, så skal også Marius bort. Han skal være borte i en hel uke sammen med besteforeldrene sine. Så jeg kommer faktisk til å få en fri uke uten noen barn. Det kommer til å bli veldig uvant for meg som er vant til å ha i alle fall ett barn hele tiden. Det er ikke ofte jeg har fri fra Marius i hvert fall. Joachim er jo borte hos pappaen sin annen hver helg, og inni mellom så har han sovet over hos andre også. Mens Marius han er bare hos meg så og si, det hender selvfølgelig at han også ligger borte en natt inni mellom. Så jeg er spent på hvordan det kommer til å bli å få en hel uke uten noen barn, med mindre jeg har en baby da?! Det kan også skje ;-)


 

Han reiser i fra meg

 • 04.07.2017 - 20:03

I dag så kom endelig solen tilbake. I går så var det regn vær igjen, ikke noe koselig i det hele tatt. Det har ikke vært så alt for varmt i dag, men bra nok når solen først har kommet, så derfor tok vi med barna på en liten kvelds bad på stranda i dag. Det var nok litt kaldt å bade, men de skulle bade for det. Det er vel ikke så mye som stopper barna for å bade, hehe. De må jo uansett passe på når de har muligheten til det, og det har ikke vært så kaldt at de ikke skulle ha badet, men det kunne ha vært varmere også for å si det sånn. 

Nå så er Marius lagt for kvelden, og jeg skal bare slappe av. Jeg har små vondt i magen i dag, så derfor skal jeg prøve å ta det litt med ro. Marius skal jo i barnehagen igjen i morgen, han har nemlig igjen ut denne uken her før han har sommerferie. Grunnen til det er rett og slett fordi formen min er litt opp og ned, så derfor vil jeg prøve å slappe av mest mulig når jeg har mulighet til det. Etter denne uken her så har jo Marius fri i 3 uker fra barnehagen. I fjor så hadde han 4 uker fri, og det var ikke så mye som skjedde i løpet av de 4 ukene, vi var bare på campingen, så Marius syntes de 4 ukene var litt lange. Han er en barnehage gutt, så han trives veldig i barnehagen. Nå i ferien så skal han være med besteforeldrene sine på en liten tur, så da regner jeg med at han kommer til å kose seg kjempe masse. Jeg tørr rett og slett ikke å reise så veldig langt unna nå som jeg er gravid, så jeg er veldig glad for at besteforeldrene hans ville ha han med på en liten tur. 

 

Selvfølgelig så måtte dette skje meg!

 • 01.07.2017 - 21:50I dag og i går så har det vært så utrolig varmt ute. Det er rett og slett deilig. Nå har virkelig sommeren kommet for fult kjennes det ut som. Jeg bare elsker at sommeren har kommet, det er bare så synd at jeg er gravid i denne varmen - for det er nemlig ikke bare bare, haha. Nå skjønner jeg i hvert fall hva folk har ment om å gå høygravid om sommeren. Men jeg overlever jeg, og prøver så godt å nyte det for det fulle. Må bare bli litt flinkere til å kanskje huske å ha med en kjølebag med masse kaldt drikke, så kanskje det blir litt bedre!
 

Vi har som dere ser på bildene over, vært på stranda i dag. Det var utrolig mange folk der i dag, og det med god grunn. Det har vært utrolig varmt, og vi har bare kost oss. Marius har badet som bare det sammen med søskenbarna mine og søsknene mine. Jeg prøvde og gå uti for å kjenne på vannet jeg også, men det var alt for kaldt for meg, haha. Jeg er ei pingle når det gjelder kaldt vann for å si det sånn. Jeg klarte til og med å bli veldig solbrent på beinet. Jeg er flink med å smøre Marius med solkrem, men glemmer av meg selv. Jeg er egentlig ikke den som pleier å bli solbrent heller, så det er rart at jeg ble så brent som det jeg ble, men det kan kanskje ha noe med graviditeten å gjøre, jeg vet ikke. Vi skal tilbake igjen på campingen i morgen også, og da skal vi feire bursdagen til lille søsteren min Malin, så i morgen så blir det nok både litt bading, og pizza spising og masse is. Tror jeg skal ha på meg noe annet en shorts i morgen for å si det sånn, haha. Får vel bare takke meg selv for det ;-)

Juli i fjor

 • 01.07.2017 - 10:28

Tenk det, nå er vi allerede i juli. Jeg synes tiden går så utrolig fort at jeg får ikke sagt det nok engang, haha. Denne måneden her blir jo egentlig veldig spennende, fordi det kan faktisk hende at jeg blir tre barns mor allerede nå i juli. Jeg har jo ikke termin før i august, men han kom komme trygt til verden allerede nå i slutten av juli, så det blir spennende å se når han har tenkt til å komme. Uansett jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder av juli i fjor, sånn jeg pleier å gjøre hver gang vi kommer inn i ny måned!

Bilder av juli i fjor!


2 Juli

 


5 Juli

 


6 Juli

 


8 Juli

 


14 Juli

 


16 Juli

 


21 Juli

 
24 Juli

Jeg håper dere alle har hatt det kjempe fin i juni, og at dere alle er like klar som meg for å ta imot juli måneden. Jeg håper virkelig at det blir en ordentlig sommer nå i juli!

Månedens oppsummering av juni

 • 30.06.2017 - 21:34

Opptur

Det har faktisk vært en del opptur denne måneden her. Det var jo sirkus i barnehagen til Marius, noe som var utrolig koselig å være med på. Marius var klovn denne gangen, og det hadde han gledet seg lenge til. Jeg har også fått kjøpt meg ny telefon, noe som virkelig var på tide. Jeg var veldig glad i telefonen min, men problemmet var jo at telefonen gikk tom for strøm heletiden, selv om den ikke var i bruk så brukte den mye.Jeg har også blogget i ett år sammenhengig uten stopp. Selvfølgelig så har jeg ikke blogget på denne bloggen her i ett år, men jeg blogget på en annen før jeg begynte her, så til sammen så har jeg blogget i ett år. Jeg starte å blogge ordentlig den 20 juni 2016 - men egentlig så har jeg hatt blogg siden 2009, men jeg har blogget og slutta heletiden.

 

Nedtur

I juni så har jeg hatt litt problemer for å være ærlig. Jeg har slitet veldig mye med halsbrann, men det har jeg gjort igjennom hele svangerskapet så det er vel ikke noe nytt. Men jeg har også vært alt for slapp denne måneden, og har vært mye svimmel, det var faktisk så ille at jeg holdte på å kjøre av veien, men heldigvis så hadde jeg kommet meg så langt at jeg hadde mulighet til å stoppe bilen. Grunnen til det har vært på grunn av jern mangel, så jeg går på jern tabletter nå. Jeg har også slitt veldig mye med å sove om nettene fordi jeg har vært så urolig i beina mine, og har hatt mye leggkramper - noe som hører med i svangerskapet.

Været

Været i juni har ikke akkurat vært noe å skryte av. Det har vært alt for mye regn og alt for mye vind. Det har heldigvis vært noen få dager med sol, og da solen først har vært fremme uten vind, så har det vært veldig varmt. Guttene mine har faktisk badet på stranda allerede.

Bilder
 

Høydepunkt

Sommerferien har begynt og Joachim er allerede ferdig med 3 trinn. Det er helt sykt hvor fort tiden har gått siden da han begynte på skolen. Det er som de fleste pleier å si "Når barna først har begynt på skolen, så går tiden så fort at de begynner på ungdomsskolen før du vet ordet av det!" Og de har veldig rett. Jeg synes ikke det er lenge siden Joachim begynte i 1 klasse, og nå skal han allerede opp i 4 klasse!

Jeg har også fått vært på ultralyd. Sist jeg var på ultralyd så lå lille gutt litt under gjennomsnitts vekt, noe som gjorde at de ville følge enda mer med vekta hans, men når jeg kom inn dit igjen så hadde han lagt på seg veldig mye, så de så ingen grunn for å ta meg inn igjen. Det var en veldig god nyhet, selv om det ikke hadde gjort meg noen ting å kunne få se ha enda en gang, men det er vel uansett ikke så lenge til jeg får se han i virkeligheten!


 

Cravings

Godteri uten tvil. Jeg har spist litt mye smågodt i det siste, men jeg har bare ikke klart å la være - selv om jeg vet det at man ikke skal spise for mye usunt i svangerskapet.

Mest leste innlegg

- Er det en skam å grue seg til fødselen?

- Du vet du er gravid når...

- Han har det ikke noe bra i magen min

Instagram kontoen minFølg meg gjerne på Instagram HER!

Følg meg også på facebook HER!

Glad for at det ikke skjer for ofte

 • 30.06.2017 - 20:21


 

I dag har jeg vært på skikkelig shoppings runde sammen med tanta mi, haha. Vi skulle egentlig bare en tur på ikea for å se etter litt, men vi endte også opp på CC stadion på hamar, fordi jeg skulle se etter en kjole til søsteren min Malin for mamma. Hun jobber så hun rakk ikke å dra helt til hamar selv uten at Malin måtte ha blitt med, og da hadde det ikke blitt så stas med gava. Men jeg er ikke ute i noe jobb nå, så da kunne likså greit jeg bare stikke innom å kjøpe kjolen til henne. 

Når vi først kom dit så måtte vi bare ta oss en matbit, så vi gjorde det før vi kikket i butikker. Vi var også innom en klesbutikk for å se etter klær. Jeg fant som vanlig ingenting. Det er ikke ofte jeg finner klær på klesbutikker, jeg finner mest klær på nett. Det er vel litt synd egentlig, men slik er det bare. Vi var jo også innom ikea, men jeg fant ikke det jeg skulle se etter der heller, så da får jeg eller lete en annen plass. 

Nå er jeg helt ærlig skikkelig sliten. Jeg er glad for at jeg ikke gjør dette så alt for ofte, det er jo så varmt ute nå også. Hvis det er like fint vær ute i morgen, så skal jeg nok ta med meg Marius på campingen å bade. Nå så skal jeg bare slappe av, og prøve å nyte kvelden. Vi har akkurat kommet hjem ifra bursdag.

Jeg som har vært så flink nå...

 • 29.06.2017 - 20:21


 

I dag som i går så har det vært så utrolig fint vær, så derfor har det eller ikke kommet noen blogg innlegg. Jeg har jo egentlig vært veldig flink og kommet med to innlegg om dagen nå, noe som også egentlig er målet mitt. Men i dag så har det vært så godt å bare sitte ute, så derfor har jeg sittet ute og bare kost meg i solen nå mens den har vært her. Det er tydeligvis spådd stygt vær igjen, så da gjelder det å nyte solen når den først er fremme! 

I morgen så er planen og dra på ikea og se etter litt smått til babyen, og kanskje noe annet til hjemmet. Jeg må også få kjøpt inn noen bursdags gaver til søsknene mine. Malin hadde jo bursdagen sin den 21 juni, men da fikk hun ikke feiret den, så hun skal feire bursdagen sin på søndag, og i morgen så skal vi i bursdag til lille broren min Alexander på pappas side, så da blir det bursdags helg til helgen. Joachim skal reise til bestemoren sin i morgen å bli borte i noen dager, så jeg får se hva ellers vi andre skal finne på mens Joachim blir borte. 

Trodde jeg hadde kreft i sommer

 • 28.06.2017 - 20:27


 

Den 21 juni så var jeg inne hos legen fordi jeg hadde oppdaget en kul i brystet mitt som jeg var litt redd for. Jeg hadde oppdaget den kulen for noen dager siden, men tenkte ikke noe mer over den før jeg plutselig kom på at jeg hadde kjent en kul tidligere, så jeg tenkte jeg bare skulle kjenne etter igjen, og da hadde kulen vokst siden sist jeg kjente på den. Jeg fikk panikk for at jeg hadde fått kreft. Jeg ringte til legen, men det var ikke bare enkelt. Jeg fikk beskjed om å ringe tilbake igjen neste dag, og det gjorde jeg å da fikk jeg time samme dagen. Så den 21 juni så var jeg inne hos fast legen, og han visste ikke helt hva kulen kunne være, så han ville sende meg videre til sykehuset for en sjekk. Han var redd for at det var en kreft kul, men den kunne også være godartet det var han ikke sikker på. Veldig mange reagerte på at han sa noe sånt til meg uten å være sikker på hva det kunne være.

Allerede den 29 juni så hadde jeg time på sykehuset. Jeg følte jeg satt å ventet på venterommet i all evighet før jeg i det hele tatt kom inn, selv om jeg egentlig ikke ventet så veldig lenge. Jeg var så redd for hva det kunne være, og hva legene kom til å si. Jeg kom etter vært inn og de tok ultralyd av brystet mitt. Dem fant ikke noe galt når de tok ultralyden, men ville uansett sjekke det opp ordentlig så hun sendte meg videre til noen som kunne ta prøver av brystet mitt, så dit kom jeg rett etter ultralyden. Jeg fikk da lokalbedøvelse i brystet også tok dem noen tester. Jeg fikk da veldig mye smerter i brystet og etter vært så ble jeg veldig blå, men det var visst helt normalt. Etter en liten stund så fikk jeg et brev i posten, og der sto det at de ikke fant noe galt. De regnet med at kulen etter vært ville forsvinne av seg selv, og det gjorde den også etter en god stund. Jeg ble så glad når jeg fikk vite at det ikke var noe galt. Jeg var så redd for å få kreft. Jeg skal ærlig innrømme at jeg fremdeles kjenner litt etter om jeg har noen kuler på kroppen nå også, men jeg kjenner ikke etter hele tiden, men en gang i blant så må jeg bare kjenne etter for å være på den sikre siden. 

Jeg er livredd for å få kreft, det regner jeg ikke at jeg er alene om. Kreft er en så utrolig skummel ting å få, og det er kreft i familien så jeg er veldig redd for å være en av de uheldige som skal få det. 

Vi unge blir dømt av de eldre mødrene

 • 27.06.2017 - 12:01


 

Noen ganger så får jeg spørsmål av andre om Joachim vet hvor ung mamma han egentlig har. Etter som at han har blitt så stor som det han har blitt. Han er jo allerede 8 år gammel og fyller 9 år i september i år. Joachim har helt siden han var liten blitt fortalt at moren hans er ung. Vi har ikke vært redde for å være åpene om det. Han selv har også pratet om det nå i etter tid, men han er ikke lei seg for det, eller skamfull over å ha en ung mor. 

Joachim ser på meg som en voksen på lik linje som det de andre barna gjør med sine eldre foreldre. Joachim vet hvordan regler jeg vil ha i hjemmet, og han respekterer meg som andre barn gjør med sine eldre foreldre. Han har aldri sett ned på meg selv om jeg er ung. Han er fult klar over at jeg bare var 13 år når han ble født, og han er klar over at jeg bare er 22 år gammel nå, og har den yngste mammaen i klassen, men det er ikke noe som plager han. 

Når jeg var gravid og litt av tiden etter på så var jeg redd for at jeg aldri kom til å bli tatt på alvor av Joachim, men der tok jeg feil. Han har aldri sett på meg som for ung til å kunne bestemme over han. Det er de eldre som har sett ned på meg som en ansvarlig person. Jeg er jo enig i at man ikke skal få barn i så ung alder. Det er ingen lek å bli foreldre, det er et veldig stort ansvar så jeg vil aldri anbefale unge jenter til å bli gravid som ung bare fordi det ser koselig ut. 

Når Joachim skulle begynne på skolen, så var jeg redd for hvordan han kom til å få det med tanke på de andre barna som har eldre foreldre som prater negativt om unge mødre. Men jeg har ikke opplevd at Joachim har hatt noe problem med det heldigvis. Jeg ville jo ikke at Joachim skulle få det fælt på skolen fordi han hadde en ung mor. Joachim er visst en veldig populær gutt på skolen som er sammen med alle. Han passer til og med på de barna som ikke har noen å leke med, så han har tydeligvis ikke hatt en skade av å ha en ung mor. 

Herregud så smått

 • 22.06.2017 - 18:59

Jeg tror barna mine er i feriemodus allerede. Nå er det andre dagen jeg har måtte vekke de fordi dem skal på skole og barnehage, og det er ikke akkurat likt til å være barna mine for å si det sånn. Jeg tror nesten jeg drømmer når det først skjer, så sjeldent pleier det å skje, haha. Barna mine pleier vanligvis alltid til å stå opp tidlig uansett om det er i uke dagene eller i helgene. Så jeg må nesten bare nyte det - det er bare så synd at vi må ha stått opp tidlig de to dagene de faktisk har sovet. I morgen så er det siste skole dagen til Joachim. Det er helt sykt å tenke på at i morgen så er han ferdig i 3 trinn. De tre skole årene her har gått så utrolig fort! Nå for vi bare håpe på at vi får en fin sommer før neste skole år begynner.

Nå har jeg også endelig vært flink til å vaske alle baby klærene til lille gutt. Herregud så mye smått. Det var skikkelig rart å se på alle de små klærene, og så små har faktisk de to andre guttene vært også, det er helt sykt å tenke på. Jeg synes ikke det er lenge tiden de var så små eller, men barn vokser så utrolig fort. Jeg er i hvert fall veldig glad for at jeg har sluppet å kjøpe nye baby klær. Det er bare bort kasta penger hvis man har mulighet til å få noe gratis. Baby klær blir nemlig ikke utslitt! 

 

Fint å ha noe å finne på

 • 21.06.2017 - 19:49

Nå er Marius lagt for kvelden og jeg kan sette meg ned å skrive litt. Marius ble litt syk i går og var veldig slapp, så jeg ble oppringt av barnehagen om jeg kunne hente han igjen så han kunne få slappe av. I dag derimot så har han hatt energi som bare det, og har rett og slett kjedet seg veldig mye mens de andre har vært på skole og barnehage. Så han gleder seg veldig mye til å kunne dra i barnehagen igjen i morgen. 

Når jeg hadde fått hentet Joachim på skolen, og vi fikk spist litt middag så tok jeg med meg guttene bort hos mamma, sånn at guttene kunne få leke litt der før legge tid. Det ble de begge to veldig glade for. Jeg og mamma tok med oss alle barna på barneskolen ved der mamma bor, så barna kunne få leke der i noen timer. Barna lekte og koste seg som bare det, så jeg og mamma fant ut at vi kunne begynne å ta med barna dit litt oftere, enn å bare være utenfor hos mamma. Det ble ikke like mye tull med barna der som det fort kan bli hjemme på plenen hos mamma, haha. Så dette er noe vi skal gjøre litt oftere. Nå er det vel ikke lenge til vi skal være på campingen eller. Der pleier også alle barna å leke veldig fint. Ett år med blogging

 • 20.06.2017 - 13:39

I dag så fikk jeg opp et minne på facebook siden min om at jeg har blogget i ett år nå uten stopp. Jeg blogget på en annen blogg før denne her. Jeg synes tiden har gått så utrolig fort. Ett år er ingen ting lenger, og det merker man spesielt etter at man har fått barn - jeg har i alle fall merket det veldig etter at jeg fikk barn. Jeg føler tiden nesten bare går avgårde uten at jeg rekker å følge helt med, haha. 

Hele hoved målet mitt med bloggen min i fjor var at jeg trodde jeg hadde fått kreft. Jeg skal lage et nærmere innelegg om det i et annet innelgg. Bloggen ble etter vært utviklet til å følge meg igjennom min vanskelig periode der jeg slet veldig mye med å komme meg ut i arbeidslivet, og etter vært så fikk jeg en vanskelig nyhet om at jeg ventet barn, og siden så har bloggen blitt en gravid/mamma blogg. Og jeg synes det er utrolig morsomt å se tilbake igjen på bare det som har skjedd i løpet av den tiden, så jeg kommer nok til å fortsette med det. Etter vært så kommer nok bloggen til å utvikle seg enda mer, og jeg gleder meg til å ha med dere på reisen, og jeg gleder meg selv til å være med på reisen. Jeg håper min reise inn i livet kommer til å bli fin, og jeg gleder meg til å se tilbake igjen på det som har skjedd og det som kommer til å forme meg enda mer. Det er det jeg elsker med blogg - jeg kan bla tilbake igjen i arkivet og se tilbake igjen på det som har skjedd. Så jeg er veldig sikker på at jeg ikke kommer til å slutte med bloggen. Jeg må bare lære meg til å bli enda bedre på bloggen.

Noen bilder av min blogg reise i løpet av dette året her!

Jeg håper dere vil følge meg videre på denne blogg reisen min! ;-)
 

Ikke det livet jeg så får meg som liten!

 • 18.06.2017 - 20:42


 

Jeg har ikke akkurat det livet jeg trodde jeg kom til å få som liten. Jeg har alltid hatt lyst på barn helt siden jeg var liten jente, men jeg hadde aldri sett for meg at jeg kom til å sitte med tre barn i en alder av 22 år. Jeg har også alltid trodd at når jeg skulle få mitt første barn så eide jeg mitt eget hus, og at alle barna mine skulle være med den samme gutten. Jeg hadde også en drøm om at jeg hadde fast jobb, og at det var en jobb jeg elsket før jeg i det hele tatt skulle ha barn.

Men som dere fleste vet så blir ikke livet helt slik man kanskje ser for seg som liten. Det er så mye som skjer, og så mange valg man får opp igjennom livet som man kanskje ikke tenker noe over når man er liten. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at jeg kom til å få barn når jeg bare var 13 år gammel. Og det var også en nyhet som stakk veldig godt inni meg når jeg fant ut at jeg faktisk skulle bli mamma allerede som 13. Jeg må si jeg fikk veldig panikk og visste ikke hva jeg gikk til i det hele tatt. Jeg fikk en veldig brå og vanskelig start på livet, men det har virkelig fått meg til å bli sterkere!

Det verste med det hele var jo også at jeg ble tobarnsmor allerede som 16-åring. Det hadde jeg eller aldri sett for meg kom til å skje. Jeg var jo så nøye på at jeg ikke skulle bli gravid igjen på mange år. Men allikevel så ble jeg gravid, og jeg bestemte meg for å beholde det barnet. Jeg har heldigvis klart meg i alle år, og jeg har alltid hatt god støtte fra familien. Hadde jeg hatt en familie som hadde kuttet meg ut av mine valg, så hadde jeg nok ikke hatt det like fint som jeg har hatt det. 

I november i fjor så hadde jeg ingen trua på at jeg i det hele tatt kom til å få flere barn. Jeg var så usikker på om jeg ville ha flere barn en de to jeg hadde, eller om jeg skulle få ett barn til om mange år. Jeg tenkte jeg skulle få fast jobb, og skaffet meg faktisk en arbeidsplass med håp om at jeg skulle få noe fast etter vært, sånn at jeg kunne få kjøpe meg et hus og se hva som egentlig kom til å skje videre. Men i desember så ble den drømmen snudd på hodet. Da fant jeg nemlig nok engang ut at jeg faktisk var gravid igjen. Jeg hadde så mange tanker i hodet den tiden, og ble deprimert rett og slett! Nå sitter jeg her, og jeg prøver så godt jeg kan å gjøre det beste ut av det livet jeg har fått. Jeg gleder meg også til jeg kan få den lille gutten min, og jeg er veldig sikker på at jeg kommer til å klare dette her med glans. Etter vært så får nok jeg fast jobb jeg også, og kan kjøpe meg hus. Men akkurat nå så er det den lille familien min som betyr mest. 

Med tanke på hvor mange overraskelser jeg har fått opp igjennom livet nå, så må jeg si jeg er spent på å se hva det neste er. Hvordan er egentlig livet mitt om noen måneder eller om et år? Det får jeg ikke vite før den dagen kommer, men med tanke på hvor lite som skal til før man får hele livet forandret, så er jeg veldig spent på hva det neste er!

Jeg var optimist med en kjole, som ikke ble en kjole på grunn av magen!

 • 17.06.2017 - 21:21


 

For et vær vi har hatt i dag. Det var virkelig på tide synes jeg, haha. Jeg tok med meg Marius bort hos mamma i dag tidlig, og da var de på god vei til å pakke. Dem skulle nemlig på campingplassen i dag, så da ble vi med ned dit vi også. Der har vi bare kost oss som bare det. Det har vært veldig varmt i dag, og barna har lekt og kost seg som bare det. Vi har til og med vært på stranda for første gangen i år. Ungene synes det var kjempe godt og koselig å kunne få bade på stranda i dag. Jeg turte helt ærlig ikke å kjenne på vannet engang, det så veldig kaldt ut selv om barna prøvde å nekte for det. Vannet er jo så høyt oppe nå på grunn av den ottaflommen som har kommet, så det er mye mer vann der nå enn ellers. Vanligvis så pleier det å være sand der vi kan sitte, men ikke nå. 

Vi har også grillet å kost oss som bare det. Marius fant igjen barnehage kompisen sin som han har lekt masse sammen med også, så han har virkelig kost seg. Jeg håper at det blir flere av de dagene her, for det er så mye bedre og kunne være på campingen å sitte litt nede ved vannet enn å bare sitte hjemme og kjede oss. Jeg er så klar for sommeren nå. 


Jeg må også bare innse at jeg har lagt på meg en god del, haha. Jeg har bestilt meg klær fra nettet, og tenkte jo at den sikkert var veldig fin på nå mens jeg var gravid samtidig som at det er kjempe fin uten baby magen. Men der tok jeg veldig feil. Det var ikke bare bare og få på seg den "kjolen" som ikke ble noe kjole med babymage, så det klesplagget ble ikke helt som forventet, haha. Huff, jeg følte meg som en oppblåst ballong for å være ærlig. Jeg måtte til og med få hjelp for å få den av igjen. Så den kjolen som ikke ble noe kjole i år, den skal ikke på før jeg er ferdig som gravid! ;-)

Jeg har lagt på meg litt over alt nå den siste uka. Merker jeg har blitt litt rundere i ansiktet også, haha. Ha en fin lørdag alle sammen!

Svimte nesten av mens jeg kjørte bil

 • 17.06.2017 - 13:23

Det er rett og slett det verste jeg har opplevd på veldig lenge. I går så skulle jeg dra og hente Marius i barnehagen, men det gikk ikke helt som planlagt. På vei opp til barnehagen så kjente jeg at jeg ble veldig svimmel og begynte å se veldig uklart, og begynte å svette. Jeg kjørte selvfølgelig inn på siden og stoppet bilen fort som mulig. Jeg hadde heldigvis kommet meg bort på parkeringsplassen på barneskolen like ved barnehagen, så jeg fikk stoppet bilen der og åpnet opp døra. Det kjentes ut som om at jeg skulle kaste opp, og rett etterpå så ble det nesten svart for meg. Jeg tror faktisk jeg ble borte i ett minutt før jeg prøvde å ta tak i telefonen for å ringe mamma.

Jeg tok også en tyggis i munnen og tok hodet mitt ut av bil døra for å få frisk luft, og heldigvis så kom det en litt kald vind og den hjalp meg veldig mye faktisk. Jeg ble heldigvis bedre igjen etter at jeg fikk litt frisk luft, og fikk tatt meg en tyggis og fikk pratet med mamma. Jeg begynte jo som sagt å føle meg bedre så jeg tok sjangsen å kjøre den lille turen bort til barnehagen for å hente Marius. Det gikk veldig bra, men kjente jeg ble litt svimmel når jeg gikk ut av bilen, men det gikk fort over igjen. Også kjørte vi ned hos mamma. Hun bor like ved barnehagen. Så vi kjørte ned dit, og da vi nærmet oss huset hennes så kjente jeg det igjen. Heldigvis så fikk jeg parkert bilen nok engang og vi gikk inn.

Det første jeg måtte gjøre var å ta et glass med cola bare for å få i meg noe kaldt og noe med litt sukker. Jeg kjente det hjalp på, men jeg gikk uansett å la meg ned i sofaen like ved søstra mi,  og kort tid etterpå så kom mamma hjem igjen også.

Når jeg fikk i meg litt mer drikke å mat så ble jeg bedre igjen. Jeg vet ikke hva som skjedde, men det var veldig varmt i lufta i går og det ble litt varmt inni bilen, men jeg fikk jo lukket opp vinduet men uten nytte. Og jeg har kanskje ikke vært så flink til å drikke masse på dag tid, det må jeg bli flinkere til. I går ble jeg rett og slett veldig redd! Tenk om jeg hadde kjørt med barn i bilen, og hadde kjørt et sted der det ikke hadde vært så lett å bare stoppet bilen da. Det kunne ha gått skikkelig ille.

Jeg er i hvert fall glad for at det gikk så bra som det gikk, og jeg har ikke vært sånn nå. Så jeg håper det bare var en engangstilfelle, eller så må jeg nok ringe legen. Hadde tenkt til det i går også, men gjorde det ikke så lenge jeg ble helt fin igjen etter å ha drukket litt og spist litt.


 

Ny telefon

 • 15.06.2017 - 13:18

Nå har jeg endelig fått kjøpt meg ny telefon som holder på strømmen litt bedre enn det min tidligere telefon gjorde. Den gamle telefonen min måtte jeg lade to ganger om dagen for at jeg skulle ha strøm. Så nå er det veldig godt med ny telefon som ikke trengs å lades hele tiden. Nå skal det jo sies at jeg har hatt min tidligere telefon veldig lenge, og telefoner varer vel ikke for evig. Så langt er jeg veldig fornøyd med min nye telefon. Jeg ga ikke så mye for den eller faktisk, så jeg er fornøyd! 
 

Nå har vi endelig hatt noen dager med fint vær også. Nå virker det faktisk ut som om at sommeren har kommet, og det elsker jeg. Nå har jeg i lang tid lengtet etter sommer varmen, og nå har den endelig kommet.

Gi rundt 8000 for en telefon?

 • 13.06.2017 - 20:06

Jeg hadde mange planer i dag, men det skjedde ikke. Jeg har eller bare vært hjemme og ligget på sofaen å små sovet mens barna har vært på skole og barnehage. Som jeg skrev i går så har jeg vært veldig sliten i hele helgen, og i dag var min første fri dag etter helgen, så da tok jeg meg en skikkelig hvil. Jeg kjente jeg trengte det i dag, men det er nok ikke noe som kommer til å skje for ofte. Jeg merker at dagen blir litt ødelagt av det, men engang i blant så er det vel lov. Jeg må nesten bare høre litt på kroppen min og passe på å hvile så mye som mulig før fødselen begynner. Så da får jeg eller ta de planene jeg hadde for dagen i dag i morgen istedet. 

Jeg har veldig lyst på ny telefon, og har sett litt på nett etter en, men jeg er så usikker. Tror jeg må dra og se på telefoner istedet, sånn at jeg kan prøve telefonen før jeg kjøper noe. Nå har jeg hatt denne telefonen her siden desember 2015, og det merkes for å si det sånn. Jeg fikk penger til bursdagsgave som jeg ikke har brukt ennå, så derfor tenkte jeg at jeg kanskje skulle bruke de pengene på ny telefon. Det er jo så dyrt for telefoner, jeg vil ikke gi rundt 8000 kr å sånn for en telefon for å si det sånn, så jeg kommer nok til å gå for noe billigere noe. Jeg har funnet en telefon til ca 3700, men er litt usikker på hvordan den er, så jeg vurderer og dra innom å se på den før jeg kjøper. Vil ikke bruke masse penger på en telefon som ikke er så bra. Nå har jeg samsung galaxy s6, og den har holdt seg veldig bra i lang tid nå, så jeg har vært veldig fornøyd med den, men kan ikke akkurat kjøpe igjen den samme telefonen, haha. Men jeg skal ikke ha noe annet en samsung, det er jeg veldig bestemt på. 

Han krever litt for mye til tider

 • 12.06.2017 - 13:29


 

Nå er det mandag igjen, og det er rett og slett litt godt. Som dere ser så har jeg vært borte i fra bloggen i hele helgen. Grunnen til det er rett og slett fordi jeg har vært så utrolig sliten nå i helgen. På lørdag så hadde jeg litt fri på dagtid, noe som var veldig godt, og litt senere på kvelden så kom noen venner på besøk. Så det har vært en veldig koselig helg selv om jeg har vært veldig trøtt og sliten. 

På søndag så var jeg borte hos mamma så og si hele dagen, og holdte på å sovne opp til flere ganger, haha. Det verste var at på kvelden etter at jeg hadde lagt Marius for kvelden, og Joachim satt på rommet sitt så klarte jeg å sovne på sofaen, og våknet opp til at Joachim satt å så på meg og da fant jeg ut at det var legge tid for han også. Jeg våknet heldigvis til igjen litt før jeg også gikk å la meg. Det var veldig godt å kunne få sove litt egentlig, tror jeg trenger litt mer søvn om dagen enn ellers. 

Marius har planleggings dag i barnehagen i dag, så vi er borte hos mamma en tur, sånn at Marius får noen å leke med. Han synes fremdeles at ting er litt kjedelig. Ting skal nemlig gå i 110 hos han hele tiden, men den energien har dessverre ikke jeg. Marius krever nemlig veldig mye, det har han gjort i alle år. Han har aldri klart å slappe av og vært litt rolig. Han har utrolig mye energi i kroppen, kunne ønske jeg kunne ha fått litt av energien hans, haha. Vi har til og med vært så heldig å ha 1-2 timer med sol i dag også før regnet kom tilbake igjen med tordenvær. Det var så godt å sitte ute i solen i stad før den ble borte igjen. Nå håper jeg at sommeren kan komme.

Bildedryss fra i vår

 • 08.06.2017 - 10:45

Dette halv året her har gått så utrolig fort. Det er sommer allerede og det er så utrolig herlig. Det er godt å kunne få slippe å ha på seg masse klær hver eneste dag. Det er i hvert fall veldig godt å kunne slippe å ta på barna masse klær hver eneste dag. Det blir litt mindre klæs vask av dresser og regnklær om dagen og det er herlig! Vinteren har vært veldig lang synes jeg, men våren har gått litt for fort. Men uansett så er det veldig deilig at sommeren har kommet og at vi snart kan sitte på stranda og bade. 

Her kommer noen bilder som ble tatt i vår!Våren har virkelig vært herlig. Vår er en utrolig fin årstid. Det er da gresset blir grønt, og det blir varmere i luften. Jeg elsker våren, men jeg elsker sommer enda mer, men spent på å se hvordan jeg kommer til å like denne sommeren. Enten så blir det vel for kaldt ellerså kommer det vel til å bli for varmt, haha. Vi normenn blir aldri fornøyde egentlig. Jeg er veldig glad i varmen, men nå som jeg er gravid så er det ikke så mye som skal til før jeg holder på å koke ihjel og blir uvel i kroppen. Men jeg skal nyte det så godt jeg kan allikevel!♥

Sirkus i barnehagen

 • 07.06.2017 - 20:50

I dag så har det vært sirkus i barnehagen. Det er noe de har i barnehagen hvert år, og noe barna virkelig elsker for hvert år også. Det er jo fryktelig morsomt å se på alt det rare de gjør. Man ser virkelig at alle barna stor koser seg når de driver på, og det er rett og slett morsomt å se at de blir så fornøyde! Vi var dessverre ikke like heldige med været i dag, så vi måtte jo selvfølgelig ta sirkuset i gymsalen på skolen istedenfor utenfor skolen. Det er som regel litt morsommere når de har det ute, for da blir det litt mer grising av både vann og alt mulig. Det blir ikke helt det samme når vi er inne, for da må de være litt mer inne vennlige. Men det ble en fin dag uansett. Marius var klovn denne gangen her, og det koste han seg virkelig med å være, haha. 


(Jeg beklager for dårlig kvalitet på bildene, men jeg filmet med telefonen mens jeg tok bilder)

Når sirkuset var ferdig, så var det og dra opp til barnehagen å få kaker og kaffe. De feiret nemlig bursdagen til barnehagen dems i dag, så da ble det gratis kaker, saft og kaffe. Det har vært en utrolig koselig dag, og det er nesten så jeg gleder meg til neste gang allerede. Det er ikke så ofte det er noe som skjer i barnehagen, så det er veldig koselig når barnehagen først ordner til noe. 

Når vi kom hjem så ble klokken veldig mye, og begge guttene begynte å bli veldig slitne etter i dag. Joachim måtte jo begynne med lekser med engang han kom hjem, fordi det rakk han ikke å gjøre før vi måtte dra opp til sirkuset, så han ble veldig sliten av det også. Mens Marius måtte dusjes. Han hadde nemlig krem i hele håret, og ikke minst ansiktsmaling i ansiktet, haha. Så nå er de begge to i seng, og helt ærlig så er det nok ikke så alt for lenge til jeg skal legge meg eller. Jeg er skikkelig sliten etter denne dagen her selv. Jeg fikk litt smått med vondt i magen i stad også. Kanskje han kommer til å komme ut tidligere en forventet? Det tror faktisk jeg!

Er det en skam å grue seg til fødselen?

 • 07.06.2017 - 12:00

Nei, det er slettes ingen skam å grue seg til fødsel. Jeg tror de fleste jeg har hørt om har gruet seg til fødsel. Jeg vil tro det er ganske normalt å grue seg til noe sånt. En fødsel er ikke bare en enkel ting å gjøre. En fødsel er også en stor risiko å gjøre. Du vet aldri hva som kan skje i en fødsel, men nå skal ikke jeg sitte her å skremme folk enda mer, fordi det er også en ting som har irritert meg. Jeg skjønner ikke hvorfor folk skal sitte å skremme opp folk med noe som er så naturlig som en fødsel.

Når jeg skulle få Joachim så gikk jeg igjennom keisersnitt for mitt eget beste i følge sykehuset. Der har også alle forskjellige meninger. Utrolig nok så mener de fleste at keisersnitt er en enkel løsning for å få ut barnet, men det er det ikke! Jeg har gått igjennom begge deler, og jeg kan ikke si at jeg syntes keisersnitt var noe bedre en vaginal fødsel. Helt ærlig så syntes jeg keisersnitt var verre en vaginalt, men vi alle er jo forskjellige. Når jeg tok keisersnitt så hadde jeg ikke vondt der og da når barnet ble født, men jeg hadde veldig vondt noen uker etterpå, og det å gå var en utfordring på førsten. Så jeg kan ikke si at jeg synes at keisersnitt er en enkel løsning for å få ut barnet, som utrolig nok mange mener. De som ikke har gått igjennom keisersnitt kan nok kanskje tro det, men de som har gått igjennom det er nok enige med meg om at det ikke er en enkel løsning. 


 

Når jeg fikk Marius så fødte jeg vaginalt, og det var også noe jeg gruet meg litt til fordi jeg hadde bare fått høre skrekk historier om fødsel av andre. Alle skremte meg opp med det at å føde det var så vondt, det kjentes ut som at de skulle dø av smerte og blablabla... Jeg fikk rett og slett angst av alt det folk sa til meg. Men man skal ikke høre på det andre sier, fordi alle fødseler er forskjellige uansett. Men den fødselen jeg hadde med Marius den var så utrolig fin. Jeg syntes ikke det å føde han var noe vondt i det hele tatt. Det var jo selvfølgelig ikke godt å føde, men det var ikke så vondt som jeg fikk høre at det var. 

Jeg tror det er derfor alt for mange blir redde og får angst for å føde på grunn av alle skrekk historiene man hører rundt omkring. Man kan ikke høre på det andre sier, det har jeg fått erfart. Du vet aldri hvordan din fødsel vil bli før du ligger der. Det er kanskje enkelt for meg å si som hadde en fin fødsel sist, men jeg gruer meg i hvert fall ikke til fødsel nå så lenge det gikk så bra sist. De på sykehuset sier også det at hvis man hadde en enkel fødsel sist, så er sannsynligheten stor for at man får en enkel fødsel neste gang også. Og veldig mange sier at fødselen blir lettere for hvert barn man får, men det er selvfølgelig ikke alt man kan tro på, for som sagt så er alle fødseler forskjellige. Så selv om mange andre har opplevd det sånn, så kan andre igjen oppleve det annerledes, det er noe man aldri vet før det skjer.

Det gikk i tusen knas

 • 04.06.2017 - 14:00


 

Nå er jeg nok en gang hjemme hos moren min sammen med barna. Det var det første de spurte meg om i dag tidlig om vi kunne dra hit igjen i dag. Det er jo tross alt søndag, og det er ikke akkurat den beste dagen. Det er alltid så kjedelig på søndager, så da må man bare gjøre det beste ut av dagen, og ingenting er bedre en kvalitetstid sammen med familien. Det er jo så trist vær ute i dag. Det er regn og mørkt ute, og ikke noe speiselt varmt eller om jeg kan si det sånn. Kjenner jeg savner varme akkurat nå. Det er jo så mange som reiser til et varmere strøk nå, og det forstår jeg veldig godt. Jeg har litt lyst til det samme, men jeg må nok vente litt med det tror jeg. Helt ærlig så tørr jeg ikke å dra så alt for langt unna nå som jeg har kommet såppas så langt i svangerskapet. For ta meg en liten ferie en stund etter at lille gutt er født :-)

Jeg har også blitt så utrolig vimsete nå om dagen. Jeg klarer nesten ikke å gjøre noen ting før det er noe som skjer. I går kveld så skulle jeg inn på kjøkknet for å finne meg noen isbiter og brus, men i det jeg tok ut isbitene fra fryseren så klarte jeg å vimse posen med isbiter rett i glasset mitt så den falt i gulvet og sprutet glass utover hele kjøkknet. Så jeg måtte støvsuge hele kjøkknet i går kveld da jeg egentlig ville sitte i sofaen å kose meg med isbiter og brus. Jeg blir så oppgitt over meg selv inni mellom, haha. Det er ikke første gangen det skjer for å si det sånn. Nesten uansett hva jeg tar i så går det i gulvet først, haha. Jeg har også begynt å vimse så fælt når det gjelder alt om dagen egentlig. Jeg glemmer nesten alt som skal gjøres og vimser frem og tilbake å vet ikke hva jeg driver med. Nesten rart jeg ikke har glemt meg selv oppi det hele. Heldigvis så har jeg fått høre at det er ganske normalt å bli litt ekstra glemsk nå rundt denne tiden her som gravid, så jeg får skylde på det! ;-)

Det blir ikke så enkelt å bare reise bort senere

 • 03.06.2017 - 19:07

Kan ikke si at jeg synes at denne sommeren her har startet på en fin måte. Herregud det er jo kaldere nå i juni enn det det har vært i slutten av mai. Det kjennes faktisk ut som om at høsten er på vei istedenfor sommeren for å være ærlig. Det er faktisk så ille at jeg har måtte skru på varmepumpa litt igjen. I går kveld så satt jeg under pledd og var skikkelig kald. Jeg håper for all del at det blir bedre sommertempratur etter vært, ellerså blir dette er lang sommer tror jeg, haha!

Nå så har jeg tatt med meg barna bort hos moren min sånn at de får lekt litt. Jeg er litt selskapssyk om dagen jeg også, så da er det veldig greit å dra et sted der det går ann å prate litt og bare slappe av. Jeg må jo si at jeg er litt mammadalt og liker å være hjemme hos henne. Nå så har jeg jo ikke like mye kontakt med henne som før. Nå får jeg nemlig bare vært med henne når det er helg og helligdager, så derfor prøver jeg å være mye hos henne når det er fri dager. Jeg må passe på å reise bort litt nå som jeg har muligheten til det. Etter vært når jeg har fått babyen så blir det ikke så lettvint og bare dra bort hit og dit hele tiden, så jeg får bare nyte det nå. Jeg kan dra bort når jeg får lille gutt også - men det blir ikke like enkelt å bare reise bort akkurat når jeg føler for det da jeg har fått han, da må det planlegges litt mer.

Juni i fjor

 • 01.06.2017 - 13:41

Nå er faktisk våren over og vi har kommet til sommeren. Det er helt utrolig hvor fort tiden har gått egentlig. Det har allerede gått et halvt år siden nyttårsaften, tenk det! Nå er det faktisk ikke lenge til de som går på skolen for sommerferie, og det går fort til mange andre får sommerferie også. Jeg har bare igjen denne måneden her som blir uten baby, det er iallefall helt sykt å tenke på. Allerede i juli så kan det jo hende at lille gutt kommer, det vet jeg ikke - hvis han kommer litt før tiden så kan det faktisk hende at dette her blir den siste måneden uten baby! Jeg håper han kan holde seg inne til august sånn egentlig, men uansett så vet man aldri hva som skjer.

Her kommer noen bilder i fra juni i fjor:


1 Juni
 


2 Juni
 
6 Juni
 


22 Juni
 


23 Juni
 
25 Juni

Håper dere alle har hatt en fin vår, og at dere alle er like klare som meg med å ta i mot sommeren med åpene armer! Jeg er spent på hvordan sommer vi kommer til å få i år!

Månedens oppsummering av mai

 • 31.05.2017 - 21:06

Opptur

Vi fikk en utrolig fin og koselig 17.mai feiring i år. Dagen startet med at vi reiste bort og spise frokost. Det er en utrolig fin start på dagen synes jeg, haha. Jeg var utrolig redd for at vi skulle få stygt vær nå på 17.mai, men det fikk vi heldigvis ikke, så det gjorde i alle fall dagen veldig mye bedre! Det var også for en gangsskyld veldig enkelt å få parkeringsplass sånn at jeg fikk være med Joachim å finne klassen hans før han skulle gå i skoletoget. Og jeg rakk å se han gå i tog før jeg måtte være med Marius!


Etter at vi hadde gått i 17.mai tog hele gjengen så var det noe som skjedde på skolen til Joachim. Jeg rakk ikke å få med meg forestillinga så lenge jeg måtte være med Marius, men Joachim hadde virkelig kost seg. Vi var på skolen en liten stund og pratet litt med andre før vi reiste bort hos moren min for å grille der. Kort fortalt så var 17.mai en veldig koselig dag i år, og det var 18 varmegrader til og med!
 

Nedtur

Til min store panikk så fylte jeg 22 år den 18 mai. Det var faktisk veldig nedtur fordi jeg liker virkelig ikke å bli eldre, haha. Men sånn er livet - det er ikke akkurat den største nedturen, det skal jeg innrømme. Det verste må egentlig være at jeg har hatt sinnsykt mye med halsbrann nå i mai. Det blir bare verre og verre jo lengre jeg kommer inn i svangerskapet. Må si jeg gleder meg til det går over, jeg pleier aldri å ha halsbrann når jeg ikke går gravid.
 

Været

Været har vært utrolig rart nå i mai. Det har vært snø, regn, skyer og vind, sol og torden. Alt på en måned for å si det sånn, haha. På starten så var det litt kaldt, men så ble det veldig varmt sånn rundt 21 grader, men veldig brått så ble det veldig kaldt igjen og det blåste helt forferdelig - kort tid etter igjen så kom virkelig varmen. Den siste helgen i mai så var det nemlig 30 varmegrader ute, og jeg visste seriøst ikke hvor jeg skulle gjøre av meg fordi jeg var så varm. På søndagen så kom det skikkelig med tordenvær, faktisk så ille at det ristet i hele terrassen min, haha.
 

Bilder
 


Høydepunkt

Vi var på tivoli i "byen" våres den 7 mai. Det var kjempe stas for begge guttene. De fikk også kjøre 8 runder med karuseller hver, så de var rimelig fornøyde. Det var en koselig dag for alle. 

Cravings

Sjokolademelk. Det har jeg drukket nesten hver dag eller annen hver dag ca i hele mai måneden. Jeg har hatt velig ofte lyst på det, og da spesielt om morgen.

Mest leste innlegg

- Ha sex som 12-åring
- Har ikke gått hele 8.klasse
- Ikke et helt vanlig liv som 16-åring
- Fødsel på gang? Han presser nedover!
- Lei av å bare få gutter

- Det var rett og slett skuffende

Instagram kontoen min kan du følge HER!


 

Følg meg også gjerne på facebook HER hvis du vil få med deg hver gang jeg kommer med et nytt innlegg!

Dette skjedde i helgen

 • 29.05.2017 - 21:31


(Bilde fra i sommer)

I helgen mens jeg ikke blogget så har det vært helt fantastisk vær. På lørdag så var det faktisk 30 varmegrader her jeg bor, og det har vært både godt og litt for varmt. Man skal ikke klage når man får så mye varme, men jeg må jo innrømme at det er litt hardt å være gravid i denne varmen. Det var ikke lenge jeg klarte å sitte i solen før jeg ble svimmel å nesten gikk i bakken, så jeg måtte inn å sette meg opp til flere ganger på kort tid. Det er det som er så dumt når man er gravid på sommeren, men jeg må bare bli litt flinkere til å drikke masse, og kanskje bli enda litt mer flink til å huske isbiter. Jeg elsker jo isbiter i drikka så det burde ikke bli noe problem sånn sett. Men det er jo ikke så enkelt når jeg skal bort på noe. Jeg fikk også barnefri på lørdag, så da ble jeg med noen venner og hadde det artig. Det er litt godt inni mellom å være med noen andre en bare barna og familien :-)

I går så var det bare å slappe av med familien, og litt senere så fikk jeg igjen begge barna mine. Joachim har vært hos bestefaren sin på far sin side i helgen, mens Marius sov en natt hos besteforeldrene sine. Når de kom hjem igjen i går så fant vi ut at vi skulle grille noen pølser. Vi har nemlig fått ny gassgrill av min pappa, så vi måtte jo prøve den og se hvordan den grillen var. Vi sto faktisk i tordenvær og grillet i går, haha. Godt ingen av oss er redde for torden. Det værste var jo at det tordnet så utrolig at det ristet i terrassen min, haha! 

Jeg blir sur på meg selv

 • 29.05.2017 - 12:29


 

Nå må det bli nok, jeg skuffer meg selv gang på gang. Jeg sier hele tiden at jeg skal bli flinkere med bloggen, men hver gang så er det noe som skjer og jeg blogger ikke. Jeg synes det er utrolig gøy å blogge, og det er så utrolig morsomt å se tilbake igjen på i senere tid. I hvert fall nå som jeg er gravid også. Det som har stoppet meg er at jeg gang på gang glemmer å ta bilder, og det er jo ikke akkurat så morsomt å blogge uten å kunne legge ut et eneste bilde. Jeg har blitt så utrolig sløv når det gjelder bilder at jeg nesten blir litt sur på meg selv. For hver eneste dag som går og jeg har glemt å knipse bilder så angrer jeg etterpå. Ikke bare fordi jeg vil ha bilder på bloggen, men også fordi det er så greit å ha bilder av både meg selv og barna som jeg kan ha i fotoalbum og på pcen som minner til da barna blir eldre og ikke minste jeg blir eldre. Det er jo så morsomt å se tilbake igjen på gamle bilder og tenke på den dagen.

Jeg var veldig flink til å ta bilder før når Joachim var baby, og når Marius var baby. Men etter at de har blitt eldre så har det bare blitt stopp, og jeg skjønner virkelig ikke hvorfor. Så nå må jeg nok engang skjerpe meg og bli flinkere. Nå som sommeren har kommet så er det så mange fine bilder jeg får tatt. Og jeg elsker jo å se på gamle bilder. 

Verste måten å våkne opp på

 • 25.05.2017 - 19:35

I dag fikk jeg en helt forferdelig oppvåkning. Det å være gravid fører nemlig med seg en god del med kramper og smerter. Jeg våknet i dag tidlig av at muskelen i beinet mitt hadde gått ut, så jeg måtte dra det tilbake og masere beinet mitt og da gikk det over. Fy fader å vondt det gjorde. Jeg ligger i senga og skriker med engang jeg våkner om morgen. Det var en utrolig koselig måte å våkne på, haha. Men sånn er det å være gravid dessverre, så jeg må nok bare overleve med det. 

I dag så har jeg hatt med meg barna bort hos mamma. Det er jo fri i dag, så da tenkte jeg at jeg likså godt kunne ha med meg barna bort til mamma sånn at gutta fikk noen å leke med. Været i dag har vært like bra i dag som i går. Det har vært litt mye skyer i dag, men allikevel så har det vært utrolig varmt ute. I sola klarte jeg faktisk ikke å sitte i stad. Forhåpentligvis så blir det vel litt bedre når jeg får kjøpt meg litt mer sommer klær, også må jeg bli mye flinkere til å drikke masse kald drikke.

Jeg har så lyst, men jeg tørr ikke!

 • 24.05.2017 - 21:29


 

Det er like herlig ute i dag som i går. Jeg kjenner jeg blir i bedre humør av dette været altså, haha. Blir mye prat om været nå merker jeg, men herregud det har jo vært så mye dritt vær og det har vært vinter, og nå kommer virkelig sommeren kjennes det ut som, og det er så utrolig herlig. Jeg er veldig glad i sommer. Nå gjenstår det bare å få kjøpt inn litt nytt med tynnere klær så det ikke blir for varmt å sitte ute i solen! 

Jeg har faktisk sittet ute i hele dag, og det har vært utrolig godt. Jeg var på campingen en tur i dag, og vannet ser veldig godt ut. Nesten så jeg har lyst til å gå utti, men så tøff er jeg ikke. Det er nok litt for kaldt for meg enda, jeg som nesten ikke klarer å bade midt på sommeren engang. Vi har også vært på grilling i fin været i dag. Grillmat det er så utrolig godt. Problemet er bare at nå har jeg kommet dit i svangerskapet at jeg ikke klarer å spise så mye mat om gangen. Jeg blir alt for fort mett, også blir jeg fort sulten igjen. Det er utrolig irriterende, men sånn har jeg vært de to andre gangene jeg har vært gravid også.

Nå er jeg bare sliten egentlig, det tror jeg de to andre guttene var i stad også. Marius spurte meg til og med istad om vi snart kunne reise hjem fordi han var trøtt, og det er ikke helt likt han, haha. Joachim begynte å bli litt trøtt å sliten han også. Dem er jo i mye aktivitet samtidig som at det er varmt i lufta, da blir man som regel litt trøtt å sliten. I morgen så er jo alt stengt, så jeg håper for all del at det blir fint vær i morgen også sånn at vi får vært mest mulig ute!

Må nyte det nå

 • 24.05.2017 - 14:53

Herlighet for et fint vær vi fikk i går. Det var ikke en eneste sky på himmelen. Nå håper jeg sommeren har kommet for å bli, og at det ikke blir kaldt og fælt ute igjen. Barna koste seg veldig mye i går også. Merker at de også får et helt annet humør når det er fint vær ute. De krangler ikke eller noen ting når været er kjempe fint og de kan være ute og leke å ha det gøy. Jeg også satt ute i hele går, og til og med på kvelden så var det varmt ute, det er så deilig. Håper bare at jeg kan få litt farge på kroppen snart. Fant også ut i går at jeg ikke har noen sommer klær, så det må jeg virkelig få kjøpt meg. 
Har også fått en gutt i hus som elsker å plukke blomster til mammaen sin. Det setter jeg selvfølgelig stor pris på. Jeg får nyte det nå, det kommer nok en dag da det ikke er like stas å plukke blomster til mammaen sin, hehe.

Lei av å bare få gutter

 • 23.05.2017 - 13:15


 

Når jeg fant ut at jeg ventet en gutt til så begynte noen å prate. "Det må da være utrolig kjedelig å bare få gutter, da må du vel prøve å få et barn til da og håpe på at det blir ei jente." For å si det sånn så har jeg ingen problemer med å få en gutt til. Jeg er like lykkelig om jeg er mamma til tre gutter eller om det hadde blitt ei jente - men en ting er i alle fall sikkert, jeg skal ikke ha flere barn bare fordi jeg vil ha jente. 

Jeg synes tre barn er mer en nok, så jeg skal ikke ha flere barn en de jeg har nå. Jeg tror det er en mening med livet, og jeg fikk nå vite at jeg venter en gutt til, så da er det vel meningen at jeg skal ha gutter å ikke jenter, og det gjør meg ingenting. Det hadde sikkert vært morsomt med ei jente også, men jeg har uansett så mange søstre så jeg klarer meg utrolig fint. Jeg synes det er veldig koselig å ha gutter, så jeg er veldig fornøyd med å få tre sønner!♥

Egentlig så synes jeg selv at jeg passer veldig bra med å være en gutte mamma. Jeg skal i hvert fall lære opp guttene mine til å bli snille gutter som behandler mennesker med respekt. Og jeg håper at de alle tre kommer til å være snill mot de kjærestene de kommer til å få. Og at de kommer til å bli noen gutter som folk føler seg trygge rundt. Jeg vil selvfølgelig ikke at de skal bli skikkelig tøffel gutter som gjør alt andre sier de skal gjøre. Jeg håper de har sine egne meninger og at dem klarer å være ærlige og trofaste på alle slags type måter! 

"Hvordan klarer du hverdagen?"

 • 21.05.2017 - 17:21


 

Denne søndagen her må være en av de treigeste søndagene på evigheter, haha. Jeg synes minuttene føles som timer akkurat nå. Jeg som vanligvis pleier å synes dagene går fort. Jeg er så utrolig trøtt også, så har vel noe med det å gjøre. Jeg skulle jo egentlig kjøpe meg jerntabletter, men så langt har jeg ikke kommet, så det er det første jeg må kjøpe i morgen. Jeg hadde jern mangel på 6. Jeg er ikke helt sikker på hvor mye den skal ligge på, men jeg fikk i alle fall streng beskjed om å begynne på de tablettene. Jordmora skjønte ikke hvordan jeg taklet hverdagen med så lite jern i kroppen, så det sier vel litt! 

Nå er jeg å barna borte hos moren min en tur, og her kommer vi vel til å være en stund regner jeg med. Det er så greit at gutta har noen å leke med på en sånn dag. Nå er det endelig litt godt vær ute igjen også. Det har vært mange kalde dager nå i det siste, så nå håper jeg at tempraturen kan holde seg bra resten av sommertiden. Jeg savner å kunne sitte i solen uten å måtte ha på meg så utrolig mye med klær, mens nå i det siste så har jeg måtte ha på meg jakke å alt som er.

Bursdagsfeiringen er over!

 • 20.05.2017 - 16:37


 

Da var denne dagen overstått, så nå blir det ikke noe bursdag hos meg før til september, og da har jeg faktisk baby i hus også! Det er veldig hyggelig med bursdagsselskap, men herregud så sliten man blir etter en sånn dag. Det var ikke mange kaker jeg orket å lage i dag eller for å være ærlig, så det ble ikke akkurat de store greiene, men det ble da borte det som ble lagd. 

Nå så er jeg faktisk så trøtt å sliten at jeg kunne ha sovnet om jeg la meg ned. Jeg sliter allerede med å ha øyene åpne her jeg sitter nå til og med, haha. Joachim ble med oldeforeldrene sine hjem etter bursdagen, og ville sove der i en natt. Så nå er det bare jeg å Marius som er hjemme. Vi skal snart bestille oss noe mat. Jeg orker ikke å lage middag i dag for å være helt ærlig. 

Resultalte av hår forandringen

 • 20.05.2017 - 12:47

Nå kan dere få et lite bilde av mitt nye hår. Håret mitt er litt rart nå rett etter at jeg har farget det, men forhåpentligvis så blir det bedre etter at jeg har fått vasket det et par ganger.

Men nå må jeg gå, fordi nå får jeg gjester hit på nursdags feiringen min. Så vi blogges senere! ;-)

Nå vet jeg endelig grunnen

 • 19.05.2017 - 18:29

Jeg blogger ikke så mye som jeg har lyst til om dagen, men jeg har ikke hatt så alt for mye energi om dagen, og i dag så fikk jeg vite grunnen til det. Jeg har nemlig vært hos jordmor i dag, og da fant hun ut at jeg hadde jernmangel, så det er visst grunnen til at jeg ikke er så aktiv om dagen. Ellers så var alt bra med både meg og babyen. Magen min vokser som den skal, og det er jeg selvfølgelig veldig glad for. 

I går hadde jeg bursdag, og det var så koselig å få så mange gratularsjoner på bursdagen min. Alle spør om jeg føler meg ett år eldre, men det gjør jeg selvfølgelig ikke. Jeg tror egentlig ingen føler seg noe eldre etter en bursdag, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg gruet meg så fryktelig mye til å fylle år, haha! I morgen så skal jeg feire dagen min, så nå har jeg ryddet å ordnet litt hjemme. I morgen så er det å bake noen kaker før bursdagen begynner. Jeg er veldig glad i selskaper, så derfor skal det bli veldig koselig å feire dagen min i morgen. Jeg håper bare været holder seg fint så det går an å være litt ute i morgen :-) I dag så er det heldigvis veldig fint vær igjen, og det er utrolig deilig. Det har ikke vært så mange varme dager nå i det siste!


 

Gratulerer med dagen, Norge!

 • 17.05.2017 - 20:39

Da er 17.mai overstått for i år. Det har vært en kjempe koselig dag sammen med familien og god stemning. Her i hjemmet så startet vi dagen med å dra bort å spise frokost. Det er selvfølgelig like koselig hver gang. Jeg liker å være sammen med familie å venner på en sånn dag, og tenker masse på de som faktisk ikke har noen å feire 17.mai sammen med. Det finnes dessverre alt for mange av de som ikke har familie i nærheten eller venner som de kan være med. Det er så utrolig trist, men jeg håper allikevel at alle har fått en fin dag i dag!

Etter frokosten så starta kaoset for min del. Jeg måtte få kjørt Joachim bort til skolen der han skulle møte klassen sin, og det er ikke bare bare på 17 mai for å si det sånn. Det er ganske mye kaos på en sånn dag, men det gikk, å jeg fikk utrolig nok en parkeringsplass utrolig fort. Når Joachim endelig fant klassen sin så kjørte jeg tilbake igjen for å være med Marius, sånn at vi fikk se Joachim gå tog før vi skulle videre til barnehage toget. 

Når vi var ferdige med å gå i barnehagetoget å alt det der, så var det å finne igjen bilen å reise videre til barneskolen der Joachim var. Marius ble med pappaen sin bort hos tippoldefaren sin å feiret der, mens jeg tok med meg Joachim bort hos mamma. Der ble det grilling og et veldig hyggelig selskap sammen med familien, og etter vært så ble det kaker og kos. Marius kom etter vært han også, så det har vært en kjempe koselig 17 mai feiring for min del! Vi var faktisk heldige med været også, bare for å nevne det, haha. For engang skyld på noen dager, så ble det faktisk overskyet og litt sol og 18 varmegrader. I det siste så har det faktisk bare vært regn og kaldt, så vi var heldige med været i dag ;-)Alt i alt så har det vært en fantastisk dag! Nå er begge ungene lagt i sengene sine. De var begge to veldig slitne etter dagen i dag, og i morgen så er det hverdag igjen. Jeg sitter i sofaen og skal virkelig bare slappe av resten av kvelden før jeg også skal finne sengen. Blir nok ikke så alt for lenge til det eller kjenner jeg.

Uansett - GRATULERER MED DAGEN, NORGE♥♥

Ville ikke la Marius gå i toget

 • 16.05.2017 - 18:28

Er det bare jeg som ikke ordner skikkelig i hjemmet til morgen dagen? Jeg ser så mange pynter opp huset sitt, og baker masse kaker med norges farger å alt som er. Jeg er ikke helt der enda har jeg merket, hehe. Kanskje jeg blir slik etter vært når jeg blir eldre, eller nei jeg tror faktisk ikke det. Jeg har aldri gjort så veldig mye ut av 17.mai! Selvfølgelig så pynter jeg meg og ordner barna mine, og jeg er med i barnehage toget sammen med Marius, og jeg får Joachim i toget å rekker og se han før jeg må være med Marius, og vi feirer jo dagen med masse god saker og grill mat, men å pynte hjemme å sånt det har jeg aldri gjort.


(17.mai i fjor)

Egentlig så er 17.mai en veldig stressende dag om jeg kan si det sånn. Men hva gjør man ikke for landet sitt. Barna setter også veldig stor pris på denne dagen utrolig nok. Det finnes mange barn som ikke synes det å gå i barnetog er noe stas, men Joachim har ikke noe i mot det, og Marius vil også selv gå i barnehage tog. Jeg hadde egentlig planer om å ikke gå i barnehage toget i år, og eller bare konsentrere meg om skoletoget, men så hadde Marius veldig lyst til å gå i barnehagetoget, så da får jeg bare bli med på det. Det er bare engang i året, så jeg overlever en sånn dag :-) I morgen så er det også min siste dag som 21-åring, det er veldig spesielt, haha! Panikken sniker seg frem for hver dag som går nå. Herregud jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli så redd for å bli eldre noen gang, haha det er nesten litt flaut! 

Kommer til å føle meg som en olding!

 • 12.05.2017 - 13:43


 

Nå begynner mye å falle på plass igjen, og det er rett og slett deilig. Nå har jeg endelig fått kastet alt av søppel som ikke kommer til å bli brukt, og jeg kan endelig ordne ordentlig i hjemmet. Nå har det vært mye å gjøre en liten stund, så det er deilig å bli ferdig med det!

I går var det forresten akkurat en uke til bursdagen min, og jeg må si jeg begynner å få panikk allerede, haha. Tenk det -  jeg får allerede panikk bare av å bli 22 år gammel, det er jo egentlig ikke så mye i det hele tatt. Lurer på hvordan jeg kommer til å bli når jeg skal fylle 25 år eller 30 år. Jeg kommer sikkert til å føle meg som en olding, haha! Men neida, man er vel ikke noe eldre enn man føler seg selv. Alder er bare et tall har jeg fått høre ;-) Men jeg må jo innrømme at jeg synes tiden har gått alt for fort siden den tiden jeg fikk barn. Jeg føler ikke at det er lenge siden jeg bare var 13 år og ble mamma, og eller ikke at det er lenge siden jeg var 16 år og flyttet for meg selv å fikk nok ett barn. Og hvor mye jeg faktisk gledet meg til å bli 18 år, fordi da kunne ikke folk si så mye om meg - da var jeg nemlig myndig, og på torsdag så er jeg allerede 22 år gammel. Tiden går jo nesten i fra meg! 

Nå skal jeg ordne og rydde hjemme før jeg skal hente igjen Marius. Joachim skal til pappaen sin i helgen, så han blir hentet av pappaen sin på skolen i dag, så jeg trenger ikke å ordne med han i dag. Og i morgen så får jeg besøk av noen venner med litt grilling på terrassen, så dette kommer nok til å bli en kjempe fin helg. Og neste helg så skal jeg feire bursdagen min, noe barna i alle fall gleder seg til - da får de nemlig kake, hehe. De er litt glade i kaker for å si det sånn. Jeg synes at det er et styr å ordne til, men jeg synes det er utrolig koselig med selskap, også er jeg jo litt glad i å få pakker/penger, så det kommer jo noe positiv ut av bursdagen min allikevel ;-) 

PS: I dag er det bare 90 dager igjen til termin!

Gammelt minne ifra 2009

 • 08.05.2017 - 19:05

Nå om dagen så driver jeg med en skikkelig oppryddning i ting som bare har stått i kasser og i poser i skapene som er rundt i huset her jeg bor. Her er det ikke noen boder, men det er masse skap plass, så nå har jeg fått godt igjennom mye av det jeg har hatt liggende helt siden jeg flyttet for meg selv faktisk. Mye av det jeg har hatt har blitt kastet tidligere også, men det tar ikke lang tid før det er masse rart rundt omkring i huset igjen for å si det sånn. Så nå skal det bli veldig deilig å bli kvitt alt som ikke kommer til å bli brukt. 

Når jeg gikk igjennom noen ting i går så fant jeg igjen dette albumet her. Det ble skrevet i for veldig mange år siden. Tror det var i 2009 eller noe. Jeg hadde faktisk glemt av den. Litt morsomt å finne igjen sånne ting. Jeg skrev ikke så mye i det albumet som jeg egentlig skulle gjøre den tiden da, haha.
 

Glade mai dager

 • 07.05.2017 - 19:18

I går så var det en skikkelig fin dag med masse sol og ingen vind. Jeg hadde med meg barna mine på tivoli i går, så dem fikk kjørt 8 runder hver, og det var de veldig fornøyde med. Dagen i går var rett og slett utrolig herlig. Det var ikke noe spesielt med krangling på barna i går eller, og det er ikke verst altså, haha. Jeg skulle egentlig komme med ett innlegg i går, men når vi først kom hjem igjen så var jeg så utrolig sliten og helt ferdig at jeg orket ikke å ta frem pcen engang. 

I dag så er det også veldig fint vær med sol, men langt ifra sånn som i går. Vi har vært på campingen en tur og der har det blåst veldig surt, så det har ikke vært så godt vær i dag som i går. I går så var det jo rett og slett så varmt at jeg til og med har blitt litt solbrent, og farge har jeg fått også - det liker jeg! Ellers av dagen i dag så har vi bare vært borte sammen med familien, og i morgen så er hverdagen tilbake igjen, så mens barna er på barnehage og skole i morgen så skal jeg gå igjennom litt mer ting i huset her. Jeg har så mye som skal kastes, så det er godt å kunne bli kvitt det før sommeren virkelig kommer for fult. Det er nemlig ikke like moro og gå rundt å drive med masse rart inne når det er fint vær ute, så da må jeg passe på å bli kvitt alt jeg kan nå :-) 

Ha en fin søndag videre alle sammen!

To som gleder seg veldig

 • 05.05.2017 - 20:51


 

I dag har jeg ikke vært noe effektiv i det hele tatt. I dag har jeg rett og slett vært skikkelig sliten å trøtt, og har ligget å duppet av i sofaen hele tiden mens barna har vært i barnehage og skole. Det har vel litt med graviditeten å gjøre regner jeg med. Man blir litt tappet for energi når man begynner å komme seg litt utti svangerskapet. Ellers så er egentlig formen min veldig bra om dagen. Jeg har ikke like vondt i bekkenet lenger eller, og det er rett og slett deilig. Det er dessverre ikke mye jeg kan gjøre før jeg får vondt i bekkenet, men hvis jeg tar ting litt rolig så går det ganske greit. 

Jeg har også tatt med meg barna på campingen en tur i dag, så barna har virkelig fått lekt seg. Det er ganske mange som er på camping plassen nå, og det er så utrolig koselig. Det kom veldig mye vind på campingen i stad, men det roet seg etter vært heldigvis. Det har faktisk vært 21 varmegrader ute i dag, og det er så utrolig herlig. Jeg håper været holder seg slik resten av sommeren. I morgen så skal vi på tivoli, så da håper jeg i alle fall at været holder seg fint. Jeg er nesten sikker på at jeg kommer til å bli vekt veldig tidlig i morgen fordi det er en som vil på tivoli, men jeg orker nok ikke å dra så alt for tidlig nei, haha. Begge to gleder seg veldig mye til å dra dit, men vi kommer nok ikke til å reise før ved 12 tiden eller noe regner jeg med.

Jeg håper virkelig at det stemmer

 • 03.05.2017 - 15:10


 

Jeg kjenner det nå at jeg blir fort påvirket av været. Jeg er så utrolig glad om dagen, og det har mye med været å gjøre. Det er så herlig å kunne sitte ute i sola, og ikke trenge å ha på seg masse med klær. Til helgen så er det spådd enda varmere ute, og det håper jeg virkelig stemmer. I helgen så er det også tivoli her, så jeg skal ha med barna mine på det. Det er noe dem gleder seg veldig mye til, så da håper jeg at været ikke snur sånn at det blir regn vær, det er nemlig veldig typisk her når det først er noe som skjer. Så får våres del så håper jeg at været holder, og at det stemmer at det skal bli varmere! Eneste som er litt syn er at til uka igjen så er det spådd skyer og ikke mer en 7 grader igjen, men får bare krysse fingrene for at det snur seg. Nå er jeg virkelig klar for sommer♥

Ha en herlig dag i solen alle sammen, og nyt det! ;-)

100 dager igjen

 • 02.05.2017 - 22:26

Nå er det så utrolig herlig vær om dagen. Det har faktisk vært sol helt siden fredag uten en eneste sky omtrent. Jeg har virkelig fått sommerfølelsen nå for å si det sånn. Jeg har faktisk fått farge på kroppen allerede eller på armene og i ansiktet da, resten av kroppen er fremdeles blek ;-) Jeg har ikke kledd av meg så veldig mye selv om det har vært strålende sol og nesten 20 varmegrader, man kan bli litt lurt fordi det er fremdeles bare sola som virkelig varmer. Jeg håper i allefall at det fortsetter i denne retningen her, og at fin været ikke blir brukt opp. Vi har faktisk grillet tre dager på rad også, noe som har vært utrolig godt!

I dag så har jeg vært med noen i familien til Gjøvik, og har fått vært med på rusta. Jeg har faktisk ikke vært innom den butikken før i dag. Ikke siden den kom i nære området i alle fall. Det var veldig mye billig der, og veldig mye fint. Jeg skal nok få kjøpt noe etter vært jeg også, men det blir mye lettere og dra dit igjen når den butikken kommer til Hamar.

Ellers i dag så har dagen gått i og sitte litt på campingen frem til jeg skulle hente igjen barna, og da var det å lage noe middag, og resten av dagen har begge guttene bare vært ute å lekt sammen med noen andre gutter i nærheten her. Merker at barna er veldig glade for at det er så herlig vær ute om dagen. Mens de har lekt å hatt det gøy så har jeg tatt husvask. Veldig deilig å bli ferdig med det. Nå har jeg veldig vondt bak i bekkenet og er veldig sliten, så nå gleder jeg meg bare til å legge meg for kvelden! I dag er det også bare 100 dager igjen til  jeg har termin♥

Herregud, jeg blir snart mamma igjen

 • 02.05.2017 - 20:07


 

Selv om jeg har vært gravid en god stund nå, så er det ikke alltid det slår meg at jeg faktisk skal bli mamma på ny. Noen ganger så sitter jeg bare for meg selv og tenker "Oi, jeg er faktisk gravid og skal bli mamma igjen" Det er litt merkelig at det enda ikke har slått meg helt. Jeg føler meg jo ganske gravid om dagen, så det er merkelig at jeg plutselig glemmer av at jeg skal bli mamma igjen. 

Heldigvis så er jeg veldig glad for å bli mamma igjen. Det å bli mamma er kjempe koselig. Jeg gleder meg for hver dag til han kommer ut, og kjenner at jeg savner det å kunne få ha kroppen min for meg selv igjen, hehe. Det å gå gravid er ikke bare bare for å si det sånn. Men herregud så glad jeg er for at jeg i det hele tatt kan få barn. Det å bli mamma er noe av det beste som har hendt meg. Det kan være utrolig slitsomt til tider, men det er også utrolig herlig å kunne få bli mamma. 


 

Mai i fjor

 • 01.05.2017 - 11:34

Nå er det mai allerede. Jeg synes mai er en utrolig fin måned fordi da begynner det virkelig å bli varmt i lufta. Det er også glade mai dager med karuseller, og det er 17 mai, og jeg har bursdagen min! Ikke like stas å bli eldre lenger, men uansett så er mai en av de månedene jeg virkelig elsker. Kan ikke si at jeg gleder meg så veldig til 17 mai kaoset, men det får bare gå, haha!
 
Bilder tatt 6 mai 2016

 
Bilder tatt 10 mai 2016

 
Bilder tatt 15 mai 2016

 


Bilde tatt 16 mai 2016

 


Bilder tatt 17 mai 2016

Månedens oppsummering av april

 • 30.04.2017 - 14:58

Tenkte det kunne være litt morsomt med ett innlegg som oppsummerer måneden som har gått. Jeg har jo tidligere hatt "denne ukens" men nå så tenkte jeg at jeg heller kunne ta en "denne månedens" istedenfor. Om det faller i smak eller ei det vet jeg ikke. Men jeg tror det kan være litt morsomt å ha et sånt innlegg for hver måned som har gått! 

Nå i april så er det litt av hvert som har skjedd. Det har vært mange tunge øyeblikk, men samtidig har det vært noen fine også. Bloggen har nesten ikke blitt oppdatert i det hele tatt i april, men enda så er det faktisk en del som har vært innom, og det setter jeg stor pris på. Jeg har hatt det veldig tungt en liten periode i april, så det er utrolig koselig å se at noen av dere enda kommer innom bloggen selv om den ikke har blitt oppdatert på samme måte som tidligere.

Månedens opptur:

Helt siden jeg ble gravid så har ikke jeg hatt så mye kontakt med mine tidligere venner, noe som selvfølgelig er veldig synd. Men det har seg slik at det er ikke alt jeg har fått vært med på, samtidig som at jeg har hatt litt å gjøre om dagen. Jeg har eller ikke hatt det så veldig fint hele tiden, så da har det ikke fristet å ha så mye kontakt med venner - men i løpet av april så har jeg faktisk truffet to av mine venner, og det har selvfølgelig vært veldig koselig. Selv om det har vært tunge tider, så er det utrolig godt å ha noen venner å forholde seg til, så jeg håper at kontakten kommer til å fortsette fremover! 

Månedens nedtur: 

Jeg har virkelig fått gjennom gått litt av hvert denne måneden. Det har vært mye tull i det siste. Jeg har også hatt mye urininfeksjon med nyrebekkenbetennelse i løpet av april, fy fader å forferdelig det har vært. Det har vært veldig vondt, men jeg har heldigvis fått tabletter - det som er problemet med de tablettene er at jeg har blitt så utrolig kvalm av de. Jeg har også vært så uheldig å ha vært veldig forkjølet i april også, så ja denne måneden her har ikke vært så enkel altså, haha.

Været i april:

Fy for det vær det har vært nå i april. Det er helt sikkert veldig merkelig at jeg vil skrive om været på bloggen, men jeg er veldig interessert i været av en eller annen grunn, haha (flaut) Uansett været i april har vært så opp og ned - i det ene sekundet har det vært strålende sol, men da har det også kommet masse sur vind, også har det vært veldig mye snø. Det rare har vært når det har snødd som bare det og rett etterpå så er det den varme sola som er fremme, og bare noen minutter etterpå så har det vært skikkelig med snø igjen. Det er ikke noe rart man har blitt dårlig i april for å si det sånn. Men de to siste dagene i april har det vært strålende sommer vær, det er herlig!

Månedens bilder: 

Månedens høydepunkt:

I april så fikk jeg endelig tatt opp video av at den lille gutten i magen sparket å beveget seg. Jeg har tidligere prøvd og fange opp bevegelsene på film, men det har ikke vært så enkelt, men i april så fikk jeg det endelig til. Han har vært veldig aktiv i magen nå i april også egentlig. Hvis du vil se videoen så kan du trykke HER!

Mest leste innlegg denne måneden:

Avslører termin datoen
Noe forferdelig har skjedd
Ikke helt slik påske jeg så for meg 
Kanskje det er ei jente i magen allikevel? 

Instagram profilen min!


Du kan følge meg på instagram HER, og facebook HER!

Nå begynner ting å falle litt på plass

 • 26.04.2017 - 20:18


 

I dag har været vært så utrolig herlig. For noen dager siden så snødde det veldig mye, noe som ikke var noe koselig i det hele tatt. Det ble rett og slett skikkelig vinter igjen, men i dag derimot så har det vært et herlig vær med sol. Det kunne ha vært bedre, men det var så varmt i solveggen i stad at jeg bare måtte ta av meg jakka, så nå håper jeg at det kan fortsette slik og at snø været ikke kommer tilbake igjen før til vinteren igjen. De sier at det er noe glima endringer nå, og det tror jeg på for å si det sånn! 

Jeg har også fått inn litt av babyutstyr i hus. Det er så utrolig godt å se hva jeg har og ikke har, sånn at jeg vet hva jeg trenger og ikke trenger. Jeg vil ikke bruke masse penger på ting til babyen som jeg allerede har, det blir ganske unødvendig. Så nå mangler jeg bare å gå igjennom klærene igjen, og få sortert klærene etter str. Det er nemlig mye klær i fra str 50 til to år, så jeg må få sortert igjennom hva som kan brukes når babyen blir født, å det som skal gjemmes på til babyen blir større. Da får jeg litt mer kontroll på om det er noe klær i str 50-56 jeg mangler å ikke, sånn at jeg får handlet inn det siste snart. De babyutstyrene jeg fikk av mamma er etter Marius når han var baby, så det går litt i arv. Det meste etter Marius er nytt når Marius var baby, så det er ikke noe av det som er slitt eller noe, så da går det ganske greit å bruke det opp igjen. Jeg kan vise dere litt bilder av tingene i et annet innlegg! :-)

Jeg skal IKKE ha flere barn etter denne

 • 24.04.2017 - 18:26


 

Blir lykkelig av å gå gravid sier du?! Jeg har faktisk aldri slitet så mye i et svangerskap før som nå. I dette svangerskapet her så er det så utrolig mye som har kommet av plager. Alle svangerskap er i alle fall uten tvil forskjellige, det kan jeg faktisk skrive under på. Helt på starten av svangerskapet så hadde jeg masse kraftige magesmerter, jeg slet også lenge med kvalme, og ikke minst med hodevondt. Jeg har også slitet smått med bekkenløsning, som nå har blitt til kraftig bekkenløsning, og jeg har i lang tid slitet masse med halsbrann. 

Jeg hadde faktisk aldri trodd at jeg kom til å slite så mye i svangerskapet som det jeg har gjort denne gangen her. De andre svangerskapene mine har jo vært så enkle, også skal dette svangerskapet her være så ille. En ting er i alle fall sikkert akkurat her jeg sitter nå - Dette barnet blir det siste barnet jeg skal bære! Det frister ikke i det hele tatt å gå igjennom noe sånt igjen. Jeg har vært så ille i et par dager nå at jeg nesten ikke har klart å gjøre noen ting. Jeg har til og med hatt så sterk bekkenløsning at jeg nesten ikke har klart å gå, og da er det ille. Selvfølgelig så er det ikke sikkert at jeg hadde kommet til å slite like mye neste gang igjen, men uansett så er tre barn mer enn nok. Jeg er ganske bestemt på at jeg ikke vil ha flere barn etter denne her. 

Sikkert veldig mange som har sagt det før mens de har vært gravide, at de ikke skal ha flere barn, men som har endt opp med noen flere allikevel. Men det er ganske mye ansvar med å ha barn også, så for min del så er det nok med tre barn som bor hjemme, og det frister ikke akkurat å starte på nytt igjen når Joachim f.eks hadde flyttet ut. Så mest sannsynelig så blir dette det siste barnet jeg skal ha. 

Ikke helt slik påske jeg så for meg

 • 17.04.2017 - 20:50

Nå er påsken ganske snart over. I morgen så er hverdagen tilbake og det skal jeg ærlig innrømme skal bli veldig godt. Denne påsken her ble ikke helt som forventet for å si det sånn. Det var litt som skjedde i løpet av ferien som egentlig var veldig negativt, men som har blitt til noe positivt allikevel. Jeg vil ikke si så alt for mye om det akkurat nå, men livet lyser nå og det er rett og slett deilig. Jeg tror jeg trengte dette her selv om det føltes tungt på førsten. 

Ellers så kan jeg ikke akkurat si at vi har hatt været med oss i påsken heller. Mange vil vel sikkert ha snø og kunne gå på ski å reise på fjellet. Jeg er ikke akkurat den personen. Jeg hater å stå på ski, og jeg hater snø noe vi faktisk har fått nå i løpet av ferien. Hytte turer kan være koselig, men det er ikke noe som har skjedd i år, og det gjør egentlig ingenting. Jeg har fått gjort litt, og har virkelig kost meg i påsken så jeg klager ikke ;)


Jeg er også inn i svangerskaps uke 24 i dag. Tiden går så utrolig fort om dagen at jeg blir nesten litt skremt. Sjansen for at barnet kan overleve utenfor magen min blir bare større og større for hver dag som går. Det tryggeste er selvfølgelig at han holder seg i magen i mange uker til, men det er litt betryggende at han kan overleve hvis det skulle skje noe snart. Det er vel ikke 100% sikkert at han overlever om han skulle ha kommet til verden akkurat nå, men det blir bare tryggere og tryggere for hver dag som går. Selv om jeg håper at han kan holde seg i magen frem til jeg har termin!

 

Påskeaften

 • 15.04.2017 - 19:46

Hei, nå er det lenge siden sist jeg kom med noen innlegg. Det er litt som har skjedd siden sist, men jeg begynner å få det bra igjen nå heldigvis. Nå er jeg tilbake igjen med blogging. Jeg kjenner jeg har savnet det i de siste dagene for å være ærlig. Det er noe med blogging som jeg liker, og ikke minst så er det så utrolig koselig å ha noe å se tilbake igjen på. 

I dag så er det påskeaften, noe som er veldig koselig. For noen dager siden så ordnet jeg til påskeegg til gutta, noe dem ble veldig glade for. Smågodt er noe de fleste barn setter stor pris på regner jeg med, iallefall barna mine. Jeg har vært litt for snill mot barna mine, så jeg har latt de få spise litt godteri helt siden torsdag. Jeg mener det at når det er påske så er det påske, og da er det lov å kose seg litt ekstra. 


 Joachim har vært borte i noen dager i påsken allerede, og kommer ikke tilbake igjen før på mandag. Han har fått vært litt på campingen sammen med oldeforeldrene sine, og nå i helgen så er han hos pappaen sin og ville sove der til mandag istedenfor til søndag. Marius har også ligget borte en natt i løpet av påsken, så det har vært en ganske så rolig påske i år. I dag så tok jeg med meg Marius bort hos moren min å har spist grill mat der. Det var utrolig godt i dag for å være ærlig. Jeg håper det blir flere dager med grilling fremover. Må få fyrt opp grillen her hjemme snart også, men først så må jeg invitere noen hit - det er litt mer koselig med grilling når vi blir litt flere.

Nå skal jeg bare nyte resten av kvelden med litt godteri og filmer på tv før jeg tar kvelden. Så håper jeg at alle for en fin påskeaften videre!

Noe forferdelig har skjedd

 • 11.04.2017 - 19:33


 

Nå i det siste så har jeg ikke vært noe flink til å oppdatere bloggen. Grunnen til det er at jeg går igjennom noe veldig vanskelig nå om dagen. Jeg har aldri følt det slik som nå noen gang før, men heldigvis så har jeg familien rundt meg å barna mine, det hjelper på veldig mye. Jeg håper at alt blir bedre etter vært, og at jeg ikke kommer til å ha det sånn her i alt for lang tid. Akkurat nå så trenger jeg litt tid på meg, også kommer jeg til å oppdatere bloggen veldig mye fremover når jeg er klar for det. Jeg vet ikke når det skjer, men jeg håper at motivasjonen min kommer tilbake sterkere enn noen gang snart!

Den ene har påskeferie, mens den andre har ikke

 • 07.04.2017 - 19:53

Nå er påsken endelig her å det er som regel rundt påske tider, eller litt etter påsken det pleier å bli varmere dager. I dag så har det faktisk vært litt god temperatur ute. Jeg har fått skikkelig sommer følelse i dag for å være ærlig. Jeg har til og med vært på campingen litt i dag, og det er så utrolig koselig. Vi har sittet ute å bare koset oss kjempe masse. Joachim skulle sove der i natt, så jeg regner med at jeg kommer til å dra dit en liten tur i morgen også for å hente han igjen, med mindre han bestemmer seg får å ligge der en natt til selvfølgelig, men jeg kommer sikkert til å dra dit en liten tur uansett. 

Joachim har jo offisielt påskeferie nå og skal ikke tilbake på skolen igjen før den 18, men Marius derimot skal i barnehagen på mandag og tirsdag også har han påskeferie frem til den 18 også. Marius er litt mer rastløs av seg enn det Joachim er, så Marius synes det er veldig greit å være i barnehagen. Jeg fikk høre at det var veldig mange barn som skulle være i barnehagen de to dagene før påskeferien også. Føler meg litt slem som sender han i barnehagen når Joachim har fri, men på en annen side så får jo jeg litt tid alene med Joachim mens Marius er i barnehagen å det er ganske greit det også. Det er ikke ofte jeg er helt alene med Joachim fordi Marius er som regel rundt meg heletiden. Jeg skal i alle fall prøve så godt jeg kan å gjøre så barna for en fin påskeferie, også håper jeg at det kan bli litt grilling nå i påsken.Ha en fin påske alle sammen!

Det er så typisk at dette skulle skje nå

 • 06.04.2017 - 17:54


 

Kan ikke akkurat skryte på meg at jeg har vært så veldig effektiv i dag. Jeg har nesten ikke fått sovet på flere dager, også har jeg selvfølgelig klart å bli forkjølet. Våren var kanskje ikke så fin allikevel, haha. Joda våren er fin den, men det har vært så opp og ned med tempratur og vær forhold i det siste. I det ene øyeblikket så er det strålende sol og flere varme grader, og i neste sekund så er det pøsende regn vær og vind, og plutselig litt snø, og så kommer solen tilbake. Det er ikke noe rart man blir dårlig. Denne gangen her så er det jeg å Joachim som har blitt så uheldige å bli rammet av denne fæle forkjølelsen, så da blir vel Marius neste når vi er friske igjen, det er i hvert fall veldig typisk. Jeg har faktisk bare ligget rett ut i nesten hele dag. Jeg har følt meg rar i øyene, og nesa renner også har jeg begynt å få små vondt i hodet. Håper jeg i alle fall blir frisk i løpet av påsken. Det er forresten så utrolig typsik at man skal bli dårlig nå som påsken er like rundt hjørnet. 

Skuespill i barnehagen

 • 04.04.2017 - 18:17Da har jeg fått vært i barnehagen å sett barna gjøre skuespill om hakkebakke skogen. De var kjempe flinke alle sammen. Marius var litt sjenert på førsten, men han kom seg litt å vi hørte hva han sa. Han var så utrolig søt der han sto. Han var også en av de blideste av alle tror jeg, haha. Han smilte heletiden uansett hva som skjedde. Jeg kjente jeg ble så stolt av å se på han i dag. Jeg er så glad for at jeg kunne være med på å se på han!

 

Nyter siste gangen

 • 04.04.2017 - 13:08


 

Hei, og god tirsdag!

Jeg tar ting veldig med ro om dagen egentlig, haha. Jeg vet at jeg må lytte etter kroppen, spesielt nå som jeg er gravid. Jeg merker det at alt ikke er så enkelt lenger. Det er ikke så mye som skal til før jeg blir sliten, og før jeg får vondt i kroppen. Så derfor må jeg ta ting litt forsiktig å ikke stresse så veldig mye med diverse. I dag har jeg hatt ganske vondt i ryggen, det er ikke akkurat noe behagelig.

Babyen er veldig aktiv i dag, og jeg ser hele magen min beveger seg i alle retninger. Det er litt morsomt å se på, men det er litt små ekkelt også, hvis dere skjønner hva jeg mener. Jeg prøver i alle fall å nyte hver tid jeg har av graviditeten. Nå er det ikke så alt for lenge til det er over, og mest sannsynlig så er dette siste gangen jeg kommer til å gå gravid, så da må jeg passe på å nyte det nå.

Nå skal jeg snart oppi barnehagen til Marius å se han gjøre skuespill. Det gleder jeg meg veldig til. Marius har også gledet seg veldig mye til det, og det er veldig stas at mamma kommer å se på han. Det er som regel litt stas når foreldrene blir med for å se på barna. Og jeg liker veldig godt det å se litt på sånne type ting når det gjelder barna mine.

Begynne å bade på stranda nå?

 • 03.04.2017 - 19:44


 

Det er mandag igjen, og det er faktisk den siste uka før påskeferien begynner. Jeg håper at været kommer til å være fint nå i påsken. Det er så kjedelig hvis det skal bli en påske med bare stygt vær. I dag derimot så har det vært kjempe fint vær, og det har vært helt herlig å sitte ute. Marius spurte meg faktisk i stad om vi kunne dra å bade ute fordi han var så varm, men så varmt er det ikke enda. Det er i alle fall en som gleder seg utrolig mye til sommeren er her for fult, sånn at han kan bade på stranda. 

Nå fremover så kommer jeg vel nesten ikke til å se noe fra de barna mine. Når det er sommer så pleier dem å være ute heletiden, og går som regel bort hos noen venner, alle fall Joachim som er så stor, han er aldri hjemme om sommeren. Marius har bare lov til å gå til naboen over veien, og ikke så mye mer enn det. Selv om han er 5 år så er jeg så redd for at han skal stikke av eller gjøre noe han ikke har lov til. Han er litt umulig enda denne gutten, hehe!

April i fjor

 • 02.04.2017 - 19:18

Dette innlegget her skulle egentlig komme i går, men så ble det dessverre glemt. Men her kommer det noen bilder av april i fjor. Det er litt morsomt å se tilbake igjen på egentlig. Jeg har planer om å gjøre litt sånt for hver måned vi kommer i!

Bilde tatt 7 april 2016

Bilder tatt 10 april 2016
 

Bilder tatt 16 april 2016
 


Bilde tatt 18 april 2016
 


Bilde tatt 27 april 2016

Ha en fin kveld videre, og nyt april måneden!

Følg meg gjerne på instagram og facebook

Kjentes ut som om jeg hadde vært på fylla

 • 01.04.2017 - 20:03Natt til i dag så hadde jeg barnefri. Jeg satt faktisk våken til klokka ble nærmere halv tre på natten, jeg fikk nemlig plutselig besøk av mitt søskenbarn. Det er ikke ofte han kommer på besøk, så det var kjempe hyggelig det. I dag tidlig derimot, så var jeg så trøtt å hadde veldig vondt i hodet. Det kjente faktisk ut som om at jeg hadde vært på fylla, haha. Kjenner nå at jeg er litt glad for at jeg ikke kan drikke alkohol i alle fall, for sånn hodet mitt var i dag tidlig, er sånn hodet mitt er hver gang jeg har drikket, samtidig som at jeg er veldig kvalm, men den kvalmen hadde jeg heldigvis ikke. 

Jeg hentet igjen Marius ved to tiden i dag, og resten av dagen så var vi borte hos moren min. Det var jo ingen barn der i dag, men Marius har uansett koset seg kjempe masse sammen med de store søsknene mine. Der har det gått i høy musikk og dans, også har Marius vært litt ute å hoppet på trampoline. Det har vært så utrolig herlig vær igjen i dag. Her om dagen så kom det jo masse snø, og i går så regnet det som bare det, men i dag har det heldigvis vært sol, og det elsker jeg.Ha en fin lørdagskveld alle sammen :-)

Har ikke ledd så mye på lang tid!

 • 01.04.2017 - 11:42

Hei, i dag er det 1 april. Jeg har ingen planer om å dra en spøk i dag i det hele tatt. Jeg er ikke noe god på de april spøkene, så da gidder jeg eller ikke å prøve å komme med noe dumt noe.

Uansett i går fikk jeg besøk av ei venninne. Det var så utrolig koselig å få besøk av henne igjen. Jeg har faktisk ikke hatt kontakt med noen venner siden jeg ble gravid, noe som er veldig synd egentlig. Men uansett sånn er det vel. Det var uansett veldig koselig å få besøk i går, jeg fikk til og med barnefri, så vi dro å kjøpte oss middag ute og satt å skravla og hadde det veldig gøy til hun måtte dra igjen. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg lo så mye som i går. Jeg kjente det at det var veldig godt å kunne prate med noen andre en bare noen i familien for å si det sånn. Nå som det nærmer seg sommer så blir det litt bedre å kunne få besøk, så da skal jeg nok invitere henne på grillmat på terrassen min, det er så utrolig koselig. Ha en god 1 april, og prøv å ikke dra den aprilsnarren så alt for langt da. Finnes alt for mange som kommer med spøker man egentlig ikke skulle ha kommet med. 

Ente opp på sykehuset

 • 31.03.2017 - 13:37

Dagen i dag gikk ikke helt som planlagt. Jeg sto opp til vanlig tid, og fikk sendt begge guttene på skole og barnehage. Jeg så at mamma fremdeles var hjemme, så jeg tok en liten tur bort hos henne. Og for hennes del så var det veldig bra at jeg i det hele tatt kom. Mamma skulle på sykehuset med broren min, ikke noe alvorlige greier altså. Men når hun kom seg opp på barneskolen i det de skulle reise, så kom jeg kjørende etter henne opp mot skolen. Hun stoppet bilen, og jeg vet at hun har hatt mye problemer med bilen sin i det siste, så jeg stoppet jeg også får å se hva som skjedde. Og selvfølgelig så ville ikke bilen til mamma fungere noe mer. Hun trenger nemlig nytt batteri på bilen sin, så den gikk det ikke å starte noe mer i det hele tatt. Flaks for henne, så var jo jeg der så da fikk jeg kjørt de til sykehuset, sånn at de fikk gjort det de skulle, også måtte jeg få kjørt henne på jobb og broren min hjem. Så da er det bare å håpe på at hun får noen til å hente seg på jobben når hun er ferdig i dag, haha. Noe skal det være heletiden!I dag så reiser Joachim hos pappaen sin igjen, og blir borte til søndag. Så da blir det å få prøvd å funnet på noe med Marius. Marius er ikke så glad i de helgene Joachim er borte, fordi det er faktisk ingen barn i familien som Marius kan leke med som er hjemme de helgene. Som da vil si de minste søskene mine og søskenbarna mine. Det er litt synd for Marius sin del, men vi får da prøve å finne på noe, å kose oss litt ekstra så går det som regel greit. Det som er litt dumt at jeg ikke har noe spesielt med venner med barn på hans alder. Så det er litt av ulempen med at jeg har fått barn så tidlig!

Mest lyst til å bare kaste av meg alle klærne!

 • 27.03.2017 - 20:11


 

Nå er det så utrolig deilig ute om dagen. I to dager nå så har det vært skikkelig med sol ute, og det er så utrolig herlig. Jeg var i et lite bursdagsselskap i går, og da satt vi ute, jeg holdt på å koke ihjel ute i solen, haha. Men jeg skal ikke klage, det er rett og slett deilig. Jeg har mest lyst til å bare kaste av meg alle klærne å bare sitte ute i solen, men jeg er litt pinglete når det gjelder det ennå. Det er nemlig ikke så varmt når solen blir borte, eller det er jo rundt 16 varme grader ute i skyggen på dagen, så jeg skal vel ikke klage. Barna elsker været ute nå om dagen de å, dem vil bare være ute å det skjønner jeg veldig godt. Marius har allerede begynt å klage på at han må legge seg mens det ennå er lyst ute. Nå blir det jo ikke mørkt før klokka er sånn rundt 9, så det er ikke så stas å legge seg lenger, noe jeg skjønner veldig godt, men han kan jo ikke akkurat være oppe alt for sent selv om det er lyst ute. Jeg prøver å si til han at vi har kommet til sommertid, og da kommer det bare til å bli lysere og lysere ute for hver dag som går, og da gikk det heldigvis greit. Han er jo ganske heldig egentlig, for selv om det er lyst ute, så blir det veldig mørkt innpå rommet hans. Han har aldri vært den som har likt å sove med lys på rommet, så der har jeg alltid hatt rullgardin som ikke slipper inn noe lys, og det er vi begge to veldig takknemlige for, haha! Nå håper jeg bare fin været kan fortsette, og at det ikke kommer noe mer vinter følelse. Jeg er så ferdig med vinter nå, og er veldig klar for sommeren, å ikke minst mange pluss grader. 

20 spørsmal og svar

 • 26.03.2017 - 14:37


 

1. Hva var det siste du skrev ned på et papir? 

Skrev ned kidnummer og kontonummer til noe jeg skulle betale.

2. Hva må du alltid i vesken? 
Lommebok, lader, tyggis, sminke, osv....

3. Hva pleier du å bestille på kafé? 
Jeg pleier aldri å dra på kafé.

4. Hvilke nettsider besøker du daglig? 
Ulike blogger, nettnyheter og facebook.

5. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Hmm, kommer litt an på egentlig, men for det meste mamma. Kommer litt an på hva det gjelder. Veldig ofte så hender det at jeg ikke ringer noen.

6. Hvilken farge er det på tannbørsten din? 
Orange, haha. Pleier vanligvis å ha rosa eller lilla.

7. Kan du bytte olje på bilen? 
Ehh litt flaut å si, men jeg kjører for det meste bare, haha. Men jeg tror jeg vet hvor det skal fylles :-)

8. Hva har du hatt av kjæledyr? 
Hamster, marsvin, kanin, fisker, hund og katt

9. Har du noen piercinger? 
Har i tunga, også har jeg hatt i øyenbrynet og i leppa for mange år siden, men det er borte nå.

10. Når trives du best i Norge?
Jeg elsker å være i norge når det er skikkelig sommer. Jeg elsker sommeren, og kunne egentlig ønske at det var sommer året rundt.

11. Hva gjør deg lei deg?
Jeg liker ikke å se andre lei seg, da får jeg det veldig vondt. Jeg er en sånn person som ikke liker at andre har det vondt, eller blir behandlet på feil måte!

12. Hva gjør deg glad? 
Å se at andre har det bra. Barna mine, familien min, venner, folk som bryr seg.

13. Hva er drømmejobben din? 
Åhh, jeg har så mange drømmer egentlig.

14. Abonnerer du på et ukeblad?
Nei.

15. Hva var det siste du kjøpte? 
Dopapir :-P haha 

16. Liker du kinesisk mat?
Ja, men kommer litt an på hva slags mat. Liker ikke all kinesisk mat for å si det sånn, haha

17. Når var du i kirken sist? 
Ehh, når Marius ble døpt tror jeg!

18. Har du noensinne vært i en ambulanse? 
Nei faktisk ikke.

19. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 
Jeg har barn, så ca 5 minutter max.


20. Banner du ofte?

Dessverre så banner jeg litt for ofte, men jeg har blitt flinkere en jeg var, og jeg prøver å jobbe litt med språkbruket mitt.

En herlig vår dag ute i solen

 • 25.03.2017 - 19:47I dag så reiste jeg og Marius bort hos moren min. Han ville leke med søsknene mine, og Joachim er borte hos oldeforeldrene sine. Så da bestemte vi oss for å bruke dagen hos mamma istedenfor å bare sitte hjemme, det blir nemlig litt for kjedelig for Marius. Vi har brukt nesten hele dagen ute hos henne i dag, det har vært så utrolig godt å varmt ute. Det er så herlig med sol nå! Allerede i natt så skal jo klokken stilles til sommertid, det er herlig det. Nå så har Marius akkurat lagt seg, og jeg skal bare sitte i sofaen å slappe av. Jeg har hatt så utrolig vondt i hodet i hele dag, så da er det viktig å få slappet av litt. 

Ha en fin dag!

Ingenting er bedre en dette

 • 22.03.2017 - 14:44


 

For et herlig vær det har vært ute om dagen. Solen varmer så utrolig godt når den først er fremme nå om dagen. Jeg håper virkelig at været kan fortsette slik. Jeg elsker sommer, og vil bare ha sommeren her nå. Nok om det - i dag så har jeg vært på samtale time på skolen ang Joachim. Som vanlig gikk det veldig bra, og læreren hadde ingenting negativt å si om Joachim. Han var flink i fagene, og fulgte alltid godt med i timen. Han var også en populær gutt på skolen, og hadde ingen faste han var med, han var litt sammen med  de alle. Ingenting er bedre for en mamma å høre at barnet ditt er flink på skolen, og alltid har noen å være med på skolen. 

Ble plutselig helt alene

 • 18.03.2017 - 17:41


 

I går så ble jeg plutselig sittende uten noen barn i hjemmet. Joachim dro hos pappaen sin, og Marius bestemte seg for å sove hos besteforeldrene sine. Det er både godt og litt fælt å ikke ha barna hjemme. Jeg ble plutselig helt alene på kvelden, og det var rett og slett skikkelig fælt, så jeg reiste bort til besteforeldrene mine å brukte fredagen min der. Det var selvfølgelig veldig koselig. Jeg liker å ha litt tid med familien. Men det som er så utrolig rart er at jeg kan sitte hjemme alene om kveldene hver dag uten problemer så lenge barna mine sover i sengene sine, men med engang jeg er helt alene i huset så blir jeg veldig rastløs å vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg kjeder livet av meg, men hadde barna vært her så hadde jeg ikke gjort det selv om de hadde sovet. Det er veldig merkelig egentlig. 

Jeg skjønner ikke hvorfor det er sånn, men det kan kanskje ha noe med at når barna er her så må jeg være hjemme, men med engang jeg blir helt alene i huset så er jeg fri til å kunne dra et sted. Det var uansett veldig koselig å kunne reise bort å være borte litt på kvelden, men jeg skal innrømme at jeg liker meg best hjemme, men inni mellom så er det godt å komme seg litt vekk!

Marius er borte

 • 14.03.2017 - 17:36Nå er det veldig rart å være alene eller Joachim er jo her da, men Marius er borte. Jeg er ikke akkurat noe vandt til at Marius er borte. Jeg pleier alltid å hente han i barnehagen, så når jeg ikke hentet han i dag, så følte jeg nesten at jeg har glemt han - men neida han er i trygge hender, han er bare hos besteforeldrene sine. Jeg skal innrømme at det er litt godt å få litt fri inni mellom. Marius er bare 5 år å krever sitt, og han er virkelig der at han skal teste grenser heletiden. Jeg takler det utrolig nok veldig fint, men blir ikke akkurat lei meg når jeg kan få litt avlasning i ny og ned. Jeg er ikke den som pleier å spørre om hjelp eller. Jeg liker å ha kontroll på barna selv, men noen ganger så er det barna som spør, og andre ganger er det besteforeldre og oldeforeldre som spør selv, og da er det opp til dem. Jeg skal jo være ærlig å si at det er veldig godt inni mellom. 

De unge takler graviditet og fødsel bedre en de eldre, og jeg kjenner det allerede.

 • 13.03.2017 - 12:37

I går så hadde jeg en skikkelig deppe dag. Alt føltes bare fælt, og ikke nok med det, det var søndag i tillegg. Dagen i går gikk så sakte at jeg får ikke sagt det engang, haha. Så derfor kom det eller ingen innlegg i går. Jeg hadde ingen motivasjon til å skrive noe som helst i går. 

I dag så føler jeg meg heldigvis mye bedre. Nå sitter jeg å skal spise litt frukt å få litt fart på dagen. Jeg har ikke så alt for mye energi om dagen på grunn av graviditeten, men prøver så godt jeg kan for å fungere i hverdagen allikevel. Jeg hadde ingen anelse om at dette svangerskapet her skulle være så tøft for kroppen min. Jeg hadde ikke så mye plager i mine tidligere svangerskap, og enda da var jeg jo yngre en det jeg er nå. Men de sier jo det, jo yngre du er jo bedre takler man graviditeten og fødselen.(Nå mener ikke jeg at man skal bli gravid i ung alder altså. Det anbefaler jeg virkelig ikke folk til å bli!) Men kan ikke akkurat si at jeg er så gammel nå eller, men det kan kanskje ha noe med at jeg har vært gravid to ganger tidligere, så da blir det hardere den tredje gangen? Ikke vet jeg, men jeg har hørt om mange av de som fikk flere og flere problemer etter jo flere barn de fikk. Mens andre har hatt lette svangerskap hver eneste gang. Alle graviditeter er jo forskjellige, så det er vel ingen fasit på akkurat dette.

I morgen så skal jeg være litt i barnehagen til Marius. Det er noe greier som skjer der i morgen tidlig. Barna skal ha noe skuespill opplegg. For i morgen så er det barnas dag i barnehagen. Dette er selvfølgelig noe jeg vil få med meg, så da blir jeg med Marius i barnehagen i morgen. Etter det så skal jeg på et lite møte, og på onsdag så er barnehagen til Marius stengt, så da må jeg finne ut av hva vi to skal finne på mens Joachim er på skolen. Tiden nå kommer til å gå så skremmende fort, nå er det noe som kommer til å skje hele uka, og allerede på torsdag så er det ultralyd - Jeg gleder meg som et lite barn til den ultralyden, og tror ikke jeg kommer til å få sove natt til torsdag.

Alt for mye drama

 • 10.03.2017 - 20:42

Da var det fredag igjen da. Helger er jo veldige koselige, men det er storsett på helgene jeg føler meg litt ensom, haha. Alle jeg ser på snap og andre plasser er på både det ene å det andre, og her sitter jeg i sofaen å ser på tv og drikker alt for mye brus med alt for mange isbiter oppi. Sånn er det å være mamma og gravid folkens. Men i noen tilfeller så er det vel kanskje likså greit. Er som regel alt for mye drama som skjer rundt omkring av de som er mye ute blant folk, og er det en ting jeg virkelig hater så er det drama. Det er jeg veldig glad for at jeg har kommet meg ganske så greit unna i løpet av mine 21 år. Så med tanke på hvor mye rart som kan skje utenfor de fire veggene mine, så er jeg veldig glad for å sitte i sofaen å drikke masse brus med alt mye isbiter oppi, og kjenne at den lille beveger seg som bare det - kanskje ikke så rart at h*n  blir aktiv i magen eller når jeg tenker meg om, haha!


Ser dere påskepynten som henger bak meg på dette bilde eller? Det har hengt der i mange år allerede, det er nesten litt flaut når jeg tenker meg om, haha!

I morgen så tror jeg planen var å ta med barna ut i akebakken. Det var tanta mi som lurte på om jeg å barna mine, og mamma og barna hennes ville være med i akebakken i morgen. Barna elsker jo å ake nå som det er snø, så da får vi passe på nå som snøen ennå er her. Så da blir det vel å ta med noe godt å spise, og masse godt å drikke på også kan vi være i akebakken i noen timer, så barna får rast ifra seg i helgen også. Blir i hvert fall alt for kjedelig for barna å bare sitte hjemme i helgene. Det har jeg prøvd på før, og det går ikke så bra.

Et ord kan forandre hele dagen

 • 10.03.2017 - 12:53


 

Det er merkelig hvordan livet egentlig fungerer. Vi blir alltid påvirket av ting som skjer rundt oss hver eneste dag på både godt å vondt. Bare et lite ord kan forandre hele dagen våres. Hvis noen sier noe stygt om deg, så er dagen ødelagt. Hvis det blir mye negativitet så blir livet negativt. Er det mye positivitet som skjer i hverdagen, så blir alt positivt. Det er rart at livet er sånn, men det er sånn det er.

I går når jeg hentet Marius i barnehagen, så hadde jeg ikke en så veldig fin dag, men når jeg kom inn i barnehagen å hentet han, så kom det ei lita jente på avdelinga til Marius bort til meg, også sa hun bare helt ut av det blå "Du er veldig pen" og med engang så fikk jeg en bedre dag. Det er ikke så mye som skal til før dagen blir bedre, eller verre.

Det er synd å si det, men jeg har hatt det ganske så negativ i lang tid når det gjelder livet mitt, og det synes ganske godt. Nå har jeg bestemt meg for å se annerledes på livet, og ikke tenke så negativt på ting, og eller fokusere på det positive. Det er så lite som kan forandre hele livet, og livet er for bra til å kaste det bort på mye negativt. Så jeg har bestemt meg for å forandre meg på det bedre, og ta vekk alt det negative. En vakker dag, så kommer jeg til å få den jobben jeg virkelig vil ha, og en vakker dag så eier jeg nok mitt eget hus. Jeg må bare være mer positiv til det, en å være negativ å tenke at jeg ikke kommer til å få den jobben jeg ønsker, og at jeg ikke kommer til å eie et hus noen gang. Den dagen kommer til å komme når jeg minst venter det. Alle andre får det livet dem vil ha, uansett hvor mye de har gått igjennom, så hvorfor skal ikke jeg klare meg?!

Mars i fjor

 • 07.03.2017 - 13:39

Jeg har vært helt elendig på å ta bilder opp igjennom de siste årene som har gått. Det angrer jeg enormt mye på den dag i dag. Jeg håper jeg blir flinkere til å ta bilder, og jeg har allerede begynt å prøve på å bli flinkere. Nå har jeg også et helt nytt kamera, som tar ganske så greie bilder, så nå har jeg ikke noe grunn til å ikke ta bilder. Jeg har heldigvis begynt å bli flinkere, men må bli enda litt mer flinkere. Jeg må huske på det at det som skjer nå vil aldri skje igjen, så det er lurt å få masse bilder av den tiden vi er i nå. 

Jeg tok noen få bilder i mars i fjor. Det er ikke mange bildene, men det er da noen. Jeg tenkte at for hver måned vi kommer i så kan jeg legge ut litt bilder ifra fjor rundt denne tiden her. Alt for lite bilder ble tatt i mars i fjor. Det er nesten litt fælt. Jeg skal virkelig bli flinkere når det gjelder bilder fremover!

De som sier at en graviditet er lett, de lyver!

 • 06.03.2017 - 18:34Det er ikke akkurat en hemmelighet at dette svangerskapet her har vært tungt på veldig mange måter. Jeg har slitet både fysisk og psykisk etter at jeg ble gravid. Jeg føler meg mislykket på mange måter, fordi det har vært så tungt å gå igjennom et svangerskap, og det er så mange tanker som sliter på meg. Jeg kan plutselig bare begynne å gråte fordi jeg ser andre rundt meg er lykkelige, og jeg føler ikke at jeg har kommet helt dit at jeg kan si at jeg er veldig lykkelig. Det kan nok ha litt med de hormonene som er i kroppen min om dagen også. 

Jeg har også slitet veldig mye med vondt i hodet i lang tid, og noen ganger så står jeg der og brekker meg, og det kjennes ut som om at jeg skal kaste opp. Jeg har også hatt smerter i ryggen som kommer å går som det selv vil. Noen ganger klarer jeg ikke å sitte ordentlig, og noen ganger er det en utfordring bare det å stå opp tur senga. Jeg har også alt for mye halsbrann, som også gjør meg dårlig. Jeg håper ikke at jeg skal være så elendig igjennom hele svangerskapet, fordi da vet jeg ikke hvor jeg skal gjøre av meg. 

Noen ganger så sitter jeg å tenker på hvordan livet mitt var før jeg ble gravid, og tanken på det får meg til å gråte fordi jeg på mange måter savner å ha det slik jeg hadde det. Det sliter ekstremt mye nå som solen har begynt å komme frem, og jeg begynner å tenke på alle de fine stundene jeg hadde ute hos meg selv, med grilling sammen med venner og kjæresten, og det å være litt ung. Nå sitter jeg her gravid, og føler meg ikke ung i det hele tatt. Jeg føler meg bare ensom og alene, og føler ikke at ting er som før lenger. Jeg kjenner bare på savn av sånn det var før!

Sett igjennom masse baby klær

 • 05.03.2017 - 16:42

I dag har vi nok engang vært hos min mamma. Marius ville leke med søstra mi, og hun ville også leke med Marius, så jeg ble faktisk opp ringt i dag, haha. Jeg har faktisk fått sett igjennom litt baby klær til både gutt og jente som barnet i magen kan bruke. Så mamma skulle ta vare på klærene til jeg finner ut av hva som er i magen min. Det var så rart å se igjennom de bitte små baby klærene. Jeg kan ikke huske at Marius var så liten, men det var jo mye klær etter han her. Jeg viste Marius klærene å sa at dette har han hatt på seg når han var baby, og da så han bare rart på klærene å begynte å le fordi han syntes det var så lite, haha. Men uansett litt morsomt å se på baby klær igjen! 


Nå er det bare å vente å se om det er de rosa klærene eller om det er de blåe klærene som skal brukes! Det var også masse klær der som går til både gutt å jente. Det er så utrolig greit å kunne arve mye klær også, og ikke bare måtte kjøpe alt nytt.

Ødelagt dagen min

 • 04.03.2017 - 21:13Da var plutselig lørdagen her igjen. Og denne lørdagen her har bare gått av gårde på en to tre. Jeg hadde barnefri fra i går til i dag, og da sov jeg selvfølgelig til langt på dag i dag. Det var utrolig godt å virkelig sove ut, men herregud så ødelagt dagen blir av det. Jeg føler ikke at jeg har fått noe ut av denne lørdagen her. Jeg har som vanlig bare vært sammen med familien min idag. Litt etter at jeg sto opp så reiste jeg rett bort hos mommo og var der en liten stund, før jeg reiste bort hos mamma å var der helt til jeg skulle hente igjen Marius. 

Nå så har Marius lagt seg for en stund siden, og jeg sitter her ny dusjet å spiser godteri. Selv om jeg har sovet veldig lenge i dag, så er jeg fremdeles litt små trøtt og veldig sliten, så nå skal jeg bare slappe av å nyte resten av lørdagen. I morgen så blir det en normal dag igjen, og søndagen kommer ikke til å bli sovet bort regner jeg med. 

 

Jeg fødte i natt

 • 03.03.2017 - 14:58


 

Så utrolig merkelig og rar følelse jeg hadde når jeg våknet i dag tidlig. Jeg følte meg så utrolig glad. Jeg hadde født ei lita jente som var helt perfekt, og ingen klarte å ta øyene fra henne, hun var så søt. Men så våkner jeg opp, og innser at det hele bare var en drøm!

Den drømmen virket så utrolig ekte ut, at jeg klarer ikke å sette ord på det engang. Det virket ut som at det var virkeligheten, og jeg fikk nesten panikk når jeg sto opp, og barnet ikke var her, men heldigvis så skjønte jeg jo veldig fort at barnet fremdeles ligger i magen, haha. 

Når man går gravid, så får man så utrolig mange rare og spesielle drømmer. Det er vist veldig normalt å drømme at man har fått barnet når man egentlig ikke har det. Men når jeg også drømte at det var ei jente jeg hadde født, så må jeg si jeg er spent på å dra på ultralyd for å finne ut om det er en mening i det, eller om det bare var en "drøm" jeg hadde. Så det blir spennende å se! 

 

Nå gleder jeg meg

 • 01.03.2017 - 12:14

Nå går vi til lysere tider, og vinter månedene er over for denne gang. Tenk det, vi er faktisk inne i den først vår måneden i dag. Jeg synes det er så herlig at vi går mot varmere tider. Jeg er så lei av kulde, og det å sitte i en kald bil som må skrapes hver eneste morgen. Nå blir det bare bedre og bedre fremover, og det er så utrolig herlig. Og det beste med det hele er at den 26 mars så skal vi stille klokken til sommertid igjen, åhh jeg gleder meg sånn! 

Sånn det er ute nå er ikke fult så koselig. Nå er det bare vått og sørpete over alt. Jeg kan jo ikke gå ute engang før jeg er kliss våt i skoene, og Marius som går i barnehagen har med seg veldig mye våte klær hjem. Det er denne tiden her når snøen smelter, og det begynner å regne litt som ikke er noe koselig med vår. Det er uansett herlig at snøen blir borte, og at det blir varmere i luften. Det har faktisk begynt å bli varmegrader ute om dagen.

Noen bilder av vinteren vi har hatt!

 

Ha en herlig første mars, og velkommen til vår ;-)
 

Fastelaven

 • 26.02.2017 - 19:06

Nå er tiden inne for fastelavensboller igjen. Vi har jo bare vært hos mamma i dag, så derfor ble det til at vi spise det hos henne i år. Det er veldig godt med bolle med krem, men herregud så kvalmende. Jeg spiste faktisk opp to stk, og det angrer jeg veldig på enda. Barna mine var ikke så ivrige på det, men dem spiste en hver de også, men det var ikke sånn skikkelig stas for dem merket jeg. Det hører allikevel med på denne dagen, og vi pleier faktisk ikke å spise det noe mer en på denne dagen eller. 


Nå er vi hjemme igjen, og Marius har nettopp tatt en dusj før han gikk å la seg. Han gleder seg veldig mye til barnehagen igjen i morgen. Han har ikke vært så mye i barnehagen denne uken her på grunn av forkjølelse, så det har vært litt kjedelige dager for han her hjemme. Så nå gleder han seg masse til barnehagen i morgen, og det tror jeg han har veldig godt av også. 

En fantastisk fin søndag

 • 26.02.2017 - 15:54I dag har vi hatt en herlig dag i akebakken, med fantastisk fint vær. Det er så herlig å være ute når solen varmer så mye - mye tyder på at våren er på vei! Jeg er litt usikker på hvor lenge vi var ute, men lenge nok til at alle var fornøyde med ute dagen. Joachim ble ikke med i dag, når han var hos en kompis istedenfor. For ca en time siden nå, så hentet jeg igjen Joachim, og reiste bort hos moren min. Vi skal spise middag her i dag. Det begynner å bli en liten stund siden sist vi spise her nå, så nå syntes jeg det var på tide, hehe neida. Men barna vil ha noen å leke med, så da tenkte jeg at vi likså godt kunne bruke søndagen her istedenfor å bare sitte hjemme på en søndag. 

Det har ikke helt gått opp for meg enda

 • 24.02.2017 - 21:57

Nå sitter jeg her og er allerede 17 uker på vei, og enda så har det ikke helt gått opp for meg at jeg faktisk skal få et barn til. Jeg skal bli trebarnsmor i august. Jeg skal ærlig innrømme at det er utrolig skummelt å tenke på. Noen ganger så lurer jeg på hva jeg egentlig driver med. Jeg er ikke gamle jenta enda, og jeg er vel egentlig ikke ferdig med å oppleve ting, og det være med venner! 

Og ikke nok med det, jeg vet ikke hvordan det kommer til å bli mamma igjen. Kommer det til å bli mer krevende nå en tidligere med tanke på at jeg har to barn fra før, eller kommer jeg til å klare meg veldig fint? Er babyen rolig eller kommer den bare til å gråte? Kommer jeg til å få fødsels depresjon eller kommer jeg ikke til å få det? Kommer jeg til å klare å være tilstede for de alle i huset eller kommer jeg bare til å konsentrere meg om babyen? (håper for all del at det ikke er noe som skjer) og helt ærlig så er jeg veldig sikker på at det ikke kommer til å skje, men uansett det er så mange tanker som kommer i hodet mitt om dagen. Jeg både tror og håper at jeg kommer til å klare meg veldig fint, men uansett så er det mange tanker som kommer, men jeg tror det er ganske normalt å få sånne tanker når man skal få et barn til, eller bare det å få barn generelt. På mange måter så tror jeg det er bedre for meg å få et barn til nå, enn å vente til barna mine blir kjempe store. Jeg har i alle år jeg har levd, sagt at jeg skulle ha tre barn. Og det har aldri kommet en tanke om at det aldri kom til å skje. Jeg ville selvfølgelig ha drømme jobben, og drømme hjemmet før jeg skulle få barn i det hele tatt, men helt slik ble det jo ikke med noen av barna, haha. Men jeg tenker som så at drømme hjemmet, og mulig drømme jobben kommer etter vært hvis jeg prøver godt nok på å få det. For at jeg skal få det livet jeg vil ha, så må jeg jo gjøre noe med det. Jeg får ikke det livet jeg vil uten å gjøre noe med det. Livet kommer ikke av seg selv, man må kjempe for det livet man vil ha, det tror jeg faktisk veldig mange glemmer - meg selv inkludert! 

En som gleder seg til i morgen

 • 24.02.2017 - 16:12

For et herlig vær det er i dag. Solen skinner, og den varmer utrolig godt nå. Jeg ser så frem til varmere tider, nå synes jeg vinteren kan bli over! Marius har vært veldig syk nå i det siste, så han har ikke vært i barnehagen på nesten en hel uke. Det har vært veldig kjedelig å bare flyge hjemme også, men når han er dårlig så må han bare prøve å slappe av, men det er ikke han så veldig flink til. Jeg håper han blir ordentlig frisk snart så han kommer seg i barnehagen igjen, det tror jeg han håper på selv også. 

Nå har jeg drevet med veldig mye rydding, og skal vaske hele huset. I morgen så skal nemlig Marius feire bursdagen sin, noe han gleder seg veldig mye til. Så derfor prøver jeg å rydde og vaske som bare det i dag, sånn at jeg kan begynne med kakene i morgen. Jeg er faktisk veldig spent på å lage alle kakene i morgen, fordi nå skal jeg prøve meg på noe nytt. Jeg har nemlig aldri lagd bløtkake noen gang, og det skal jeg faktisk lage i morgen - så må si jeg er veldig spent på hvordan det kommer til å bli. 

 

Alle barn har vinterferie, men ikke mine!

 • 21.02.2017 - 16:05

Nå har de fleste rundt om i landet vinterferie, iallefall alle de som går på skolen her. Joachim er dessverre en av de uheldige som ikke har vinterferie. Han har jo på en måte det han også da - men i og med at jeg jobber så må han være på sfo, men der gjør dem bare morsomme ting som Joachim elsker, så han trives med å være på sfo. Han er ikke av den typen som synes det er noe morsomt å bare flyge hjemme uten å ha noe som helst å gjøre. Der er begge guttene mine veldig like, for sånn er Marius også. Er han hjemme ifra barnehagen bare en helg, så gleder han seg som bare det til å være i barnehagen igjen, men det har mye med det at barna mine liker å leke med andre barn, og de liker nok det å ikke henge på hverandre heletiden. Også er det nok litt godt å slippe moren sin heletiden, haha! 

Jeg ser bare frem til påsken nå for å være ærlig, og så fort som tiden går nå om dagen så er det vel ikke lenge til eller. Jeg skal søke om påskeferie, sånn at jeg kan ha fri sammen med barna mine, også håper jeg at formen blir bedre snart. Vi har jo planer om å dra på campingen å grille og leke å ha det veldig gøy i påsken. Det er noe vi gleder oss veldig til. Jeg gleder meg iallefall veldig mye. Jeg synes det er så koselig å være på campingen, og det er egentlig ganske koselig å være der selv om det er snø ute.

Disse bildene her ble tatt i mars 2016. Det var vel da det var påske i fjor også, var det ikke det? Uansett barna stor trives på campingen uansett om det er sommer eller om det fremdeles er litt snø. Jeg tror ihvertfall at det kommer til å bli kjempe koselig å reise der og tilbringe litt av påsken der i år. Påsken er en ganske fin tid også. Jeg håper at påsken blir en tid barna mine kommer til å setter pris på!

Savner camping livet

 • 20.02.2017 - 20:17

Nå så har det faktisk vært en herlig tempratur ute, og sola har endelig begynt å varme. Det har faktisk vært 6 varmegrader i hele dag. Nå som jeg er så vandt med at det er minus grader, så føles 6 varmegrader veldig varmt ut. 

Jeg kjenner det at jeg savner det å reise på campingen sammen med familien. Både besteforeldrene mine, moren min, tanta mi og onkelen min har campingplass på samme sted, og det tar meg max 10 minutter fra her jeg bor til å komme dit. Barna mine stor trives der, og de prater også mye om campingen om dagen. Vi har heldigvis blitt enige om at vi skal reise dit en tur i påsken og grille å kose oss kjempe masse. Det er noe vi alle ser veldig frem til. 

Det er så godt å tenke på at vinteren snart er over, og at våren er på tur. Jeg elsker virkelig sommer og sol, og jeg håper det kommer til å bli mange varme dager nå i sommer. 
 

Uken som gikk -

 • 19.02.2017 - 12:13

Bilde


Dette bilde er uten tvil det fineste bilde denne uken. Se så lur Marius ser ut, han er skikkelig grom på dette bilde♥

Akkurat nå

Nå så sitter jeg bare å slapper av med kaffe, mens jeg oppdaterer her. Marius sitter å spiller på nettbrette sitt å skravler i ett sett, haha. 

Høydepunkt

På lørdag for en uke siden så var jeg, mamma, tanta mi og onkelen min og alle barna våres på barneskolen til Joachim å akte. Det var en veldig hyggelig dag, med grilling å aking. Det var også sol, og den varmet så utrolig godt - jeg fikk en veldig vår følelse den dagen. Barna koste seg som bare det, og det gjorde vi voksne også. Dette er en dag både store og små setter pris på om vinteren! 

Nedtur

Den eneste nedturen denne uken - det må være den halsbrannen jeg har fått nå i det siste. Det er ikke noe godt i det heletatt. Det er sånne type ting som hører med i en graviditet som ikke er så koselig. Jeg pleier kun å ha halsbrann som gravid, så derfor synes jeg utrolig synd på de som har dette heletiden året rundt. 

Tanke

På mandag så ble min minste bror to år gammel. Det er helt utrolig hvor fort tiden har gått. Jeg synes ikke det er lenge siden han var en liten baby. Han er så utrolig søt og ikke helt sånn som de fleste to åringer pleier å være. Han er nemlig veldig ryddig av seg, og liker ikke å bli møkkete, haha. Det er så rart og søtt på samme tid. Han er virkelig den flotteste gutten som finnes, og jeg er så utrolig glad for at han er min lille bror. Det merkes at han er den minste i søskenflokken. Vi alle barna til mamma er veldig opptatt av Aksel, og det samme med barna mine!

Opptur

Denne uken her så har det skjedd litt av vært. Det var morsdag for en uke siden, og svigermoren min har fylt år. Så vi feiret henne og Marius på morsdagen. Vi tok likså godt bursdagen til Marius sammen med henne med familien til min kjære, så vi slipper å bli så mange borte hos oss litt nærmere bursdagen hans. Jeg har to familier som jeg skal feire med på lørdag igjen. 

Det har også vært valentins day, det var ikke noe som ble feiret her i hus. Men jeg ga barna mine litt mer oppmerksomhet en vanlig, også var vi borte hos moren min etter barnas ønske. De er veldig glad i og leke med søskene mine. 

Aksel god gutten har også fått feiret bursdagen sin. Det var en veldig fin dag, og mamma lagde bløtkake igjen. Det har hun ikke lagd på mange år, hun har alltid lagd masse andre kaker, men så sa jeg å Sindre at vi synes det var på tide å lage bløtkake på bursdager igjen, så da gjorde mamma som vi ba om, haha.

 

Mest leste innlegg

Starte livet mitt på nytt

21 år og gravid med nummer tre

Gravid som 12, 16 og 21 år gammel

Instagram


Følg med på instagram HER! Følg bloggen min på facebook HER!

Ikke den beste lørdagen, men samtidig en fin lørdag.

 • 18.02.2017 - 20:41

God lørdag alle sammen. 
 

Dagen i dag for meg har ikke startet så alt for bra. Jeg har vært små dårlig i hele dag. Jeg har gått rundt med konstant vondt i hodet, og har vært små kvalm igjen. Det er noen uker siden jeg var så kvalm sist nå, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg skulle være så uggen i dag. Det har begynt å gå over litt nå heldigvis. Det eneste som plager meg nå er halsbrann, for den er ganske intens om dagen, og ikke minst forkjølelsen! 

Vi har hatt et hyggelig besøk i dag med middag. Nå er det lenge siden vi hadde besøk sist, så nå var det koselig å få besøk igjen. Jeg trives for det meste å dra på besøk enn å ha besøk, men inni mellom så må jeg jo si at det er litt koselig med besøk. Jeg er ikke den personen som liker å sitte hjemme heletiden, så jeg må som regel bort en liten tur hver eneste dag - det er litt merkelig egentlig. 

Nå skal jeg bare sitte å slappe av resten av kvelden. Marius er lagt for kvelden, og jeg skal prøve å se om det er noe å se på tv. Også skal jeg kose meg med litt smash og chilinøtter! Ikke så fryktelig spennende blogginnlegg, men som sagt så har jeg ikke vært helt i slaget idag, så da er det eller ikke så mye jeg har orket å gjøre idag.

Setter mer pris på det nå, enn det jeg gjorde før

 • 17.02.2017 - 20:09


 

Endelig er det helg. Etter at jeg begynte å jobbe igjen, så merker jeg at helgene betyr litt mer enn det de gjorde når jeg bare gikk hjemme. Nå er det så jeg gleder meg til å slappe av. Før jeg fikk jobb så var helga som uke dagene, bare at i helgene så var også barna hjemme sammen med meg. Derfor er det litt godt å ha en jobb og gå til hver dag.

Vi har tatt helgen veldig rolig så langt. Vi var alle veldig slitne etter jobb og barnehage. Og Joachim har reist hos pappaen sin for helgen, og skal ligge der til søndag. Noe han selvfølgelig gleder seg til hver gang. 

Vi andre her hjemme tok fredagen til å kjøpe mat ute, så da slapp jeg å lage middag - det er deilig inni mellom det! Nå er Marius lagt i seng, og jeg sitter i sofaen å skal kose meg med litt god saker. Jeg har så lyst på alt mulig om dagen, og jeg er så tørst om dagen - jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg drikker og drikker men føler meg like tørst uansett om jeg drikker vann eller om jeg drikker brus, det er nesten litt irriterende, haha. Uansett nå skal jeg kose meg med sjokolade og sukkertøy, og masse drikke. Jeg har ingen planer for morgen dagen ennå, så der får jeg bare ta ting litt som det kommer, men jeg skal ihvertfall ikke stresse med noe. Så jeg og Marius får bli enige om noe i morgen litt utpå dagen. 

Kjærligheten er så stor

 • 14.02.2017 - 20:23

Nå er forkjølelsen på vei. Jeg nyser og jeg hoser som bare det. Fin start på kjærlighetens dag ;-) Jeg har ikke vært forkjølet siden oktober eller noe, så det var vel sikkert på tide. Før så var jeg forkjølet heletiden, og det er jeg faktisk ikke lenger - det er deilig det. 

Men uansett, det er vel ikke noe vits i å skrive om min forkjølelse. I dag er det valentinsday, vi har ikke akkurat gjort noe stort ut av det. Noe vi nesten aldri har gjort. Det var en gang for noen år siden jeg fikk noen roser av min kjære, men det var litt fordi han var med en kompis som gjorde det til dama si, så da gjorde han det til meg også, men det er en stund siden nå, haha. Kan ikke si at vi er så romantiske av oss, det har vi aldri vært og kommer nok aldri til å være. Men det viktigste med denne dagen er vel ikke å gi hverandre noe, men bare det å være sammen med de man elsker høyest av alt. Og jeg har ikke bare en kjæreste jeg elsker, jeg har også to barn jeg elsker - så min valentinsday har gått i og gi barna mine enda mer oppmerksomhet en til vanlig.Håper dere alle har fått tid sammen med noen som betyr mye for dere. Uansett om det er kjæresten, barnet ditt, venner eller familien!♥♥

 

Følg meg på sosiale medier

 • 14.02.2017 - 18:15

Som jeg nevnte i mitt første innlegg på denne bloggen, så har jeg startet blogg livet mitt, og livet mitt generelt på nytt. Jeg har hatt alt for mye negativt opp igjennom året som har gått, og starten av det nye året også. Så nå har jeg bestemt meg for å starte alt på nytt, både livet mitt, bloggen, instagram og facebook siden min!

Hvis du vil følge meg videre på reisen til et bedre liv, så følg gjerne med på denne bloggen. Jeg har også facebook side og instagram side som jeg skal bli mer aktiv på, og der kommer jeg også til å infomere når det kommer nye innlegg på bloggen.

Facbook siden min


 

Her kommer jeg alltid til å publisere alle innleggene mine når jeg har skrevet nye innlegg! Følg facebook siden HER

Instagram


 

Her kommer jeg også til å infomere litt om nye innlegg, men ikke alltid - men det kommer til å komme andre bilder en det som kommer på bloggen! Følg meg på Instagram HER

Nå kan dere glede dere til masse fine bilder

 • 12.02.2017 - 21:22

Nå har jeg endelig tatt det store skrittet og bestilt meg nytt kamera. Herregud, jeg har sagt helt siden desember at jeg skulle kjøpe meg nytt kamera, men det har ikke skjedd noe før nå! Jeg kan være veldig treg når det gjelder små ting. Jeg har en liten unnskylding da - det kameraet jeg ville ha har vært utsolgt i lang tid nå, men så sjekket jeg tilfeldigvis inn på elkjøp igjen og da hadde dem fått igjen det kameraet jeg ville ha, og jeg er så glad. Jeg gleder meg til jeg får kameraet mitt.

Nå som jeg snart for mitt nye kamera så skal jeg bli mye flinkere til å ta masse bilder! Jeg har alltid elsket Nikon sine kameraer, så derfor har jeg i lang tid ventet på at dette kameraet var på lager igjen. Nå har jeg hatt sony kamera, og for å være ærlig så er jeg ikke så glad i sony - derfor kommer det til å bli en drøm å få Nikon igjen♥ Nå kan dere bare glede dere til masse fine bilder på både bloggen og instagram. Du kan følge meg på instagram HER :-)

Det er noe jeg vil ha en liten forandring på

 • 12.02.2017 - 20:07

I dag ble jeg vekt klokken 10 på morgen. Jeg var veldig trøtt når jeg sto opp i dag, men jeg kan jo ikke sove så alt for lenge om dagen eller. Selv om det er morsdag i dag, så var det jeg som sto for frokosten - som alltid ;-) Jeg kokte egg til oss som vi tok på baguetter, også lagde jeg varm kakao til meg og barna, noe barna alltid setter stor pris på. 

For å være ærlig, så har jeg aldri ordnet til noe frokost bord hjemme. Det er noe jeg vil ha en liten forandring på. Vi pleier vanligvis bare å gå inn i kjøleskapet og finne det vi skal ha på maten, og ordne det innpå kjøkkenet også gå til spisebordet å spise. I uke dagene, så har vi ikke så god tid til noe annet, men sånn som i helgene så hadde det vært veldig koselig å ordnet til et frokostbord med masse pålegg, brød, knekkebrød, sjokolademelk/kakao, te eller eplejuice/appelsinjuice. Jeg vet også at barna hadde sette utrolig stor pris på det, og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke har ordnet til det noen gang. Det er litt dårlig av meg, det skal jeg ærlig innrømme! Men da kan det kanskje bli en ny greie i helgene(?) Da har vi også enda mer å se frem til når det blir helg.Vi har tatt turen bort hos moren min en liten tur i dag, der jeg tok en kaffe kopp med mamma. Og ellers så har vi vært å feiret bursdag. Min svigermor og Marius har feiret bursdag sammen i dag borte hos svigerforeldrene mine. Vi må nemlig dele opp bursdagen til Marius i og med at vi blir så utrolig mange, så da sa bestemoren til Marius at han kunne feire bursdagen sin sammen med henne i dag, også kan han feire bursdagen sin med familien min litt nærmere bursdagen sin. Det ble både to bursdagsfeiringer og litt morsdag i ett. Marius ble iallefall veldig fornøyd med det han fikk i gaver i dag. Det er så utrolig koselig å se at han setter så stor pris på gavene sine. Alt falt virkelig i smak for denne gutten. Han fikk både leker, sengesett og penger. Nå teller han bare dager til neste bursdagsfeiring, hehe.

Nå skal jeg bare sitte i sofaen å glo på tv. Jeg skal selvfølgelig få med meg hvem som vinner kjendisfarmen. Jeg er litt usikker på hvem jeg heier på, men det står mellom Petter og Lothepus. Egentlig så spiller det ingen rolle hvem som vinner, bare det blir en av de guttene ;-)

Ha en fortsatt god søndag, og til dere som er mamma - ha en fin morsdag!

Kunne ikke ha bedt om noe bedre

 • 11.02.2017 - 20:45

For en fantastisk start på lørdagen vi har fått i dag! Jeg våknet i dag tidlig av at jeg hadde fått en melding av moren min, om vi ville være med ut i akebakken ved 12 tiden. Barna mine elsker å være ute, så det var ikke så vanskelig å si ja til det spørsmålet. Vi hadde planer om å dra i en ordentlig akebakke oppi veldresaga, men der var det noe som skjedde, så der gikk det ikke an å ake i dag. Så vi bestemte oss eller for å dra i akebakken på skolen der Joachim går istedenfor.  Det er en ganske så fin og stor bakke der som barna virkelig elsket. Joachim har jo aket der mange ganger når han har vært på skolen, så for han så var det ganske så greit. Onkelen min hadde med seg engangsgrill så vi fikk grillet pølser, også hadde han med litt potetgull så barna koste seg veldig. Vi hadde også med litt brus og kaffe, så det har vært en veldig fin dag i dag. Og det beste med det hele - det har vært sol ute, og det var faktisk ganske varmt i sola i dag. Jeg fikk en vår følelse i kroppen, og det var veldig deilig. Vi var ute i ca. 3 timer før vi reise igjen. Da ble vi med hos moren min, og fikk spist middag der, noe som var utrolig godt. 

 

Starte livet mitt på nytt

 • 11.02.2017 - 18:00


 

Nå har jeg lagd meg en ny blogg. Jeg har i lang tid blogget på et annet bloggnavn, men det er så mye negativitet på den bloggen. Jeg vil derfor starte på nytt her. Jeg har fått et nytt liv, og vil legge alt det andre bak meg. Det har vært så utrolig mye fælt som har skjedd det siste året som har gått, så nå vil jeg fokusere på nytt, på en ny blogg!

Jeg håper selvfølgelig at denne bloggen her blir mye bedre en den andre bloggen jeg hadde. Jeg skal prøve så godt jeg kan å legge litt mer i bloggen en det jeg har gjort på min tidligere blogg. Jeg har vært veldig fæl til å bytte blogger i lang tid, og det skal det bli en slutt på. Den bloggen jeg hadde før jeg lagde meg ny nå, den har jeg hatt helt siden juni 2016, så den bloggen er den jeg har hatt lengst - men håper selvfølgelig på at denne bloggen her blir den bloggen jeg kommer til å ha mye lenger. 

Jeg kommer til å blogge om den nye graviditeten min, og hvordan det er for meg å være mamma. Dere kommer til å få ett innblikk inn i livet mitt. Jeg kommer naturligvis ikke til å dele alt. Jeg skal jo ha litt privat liv selv om jeg er blogger - men jeg kommer til å dele litt som kanskje er litt personlig for det. Jeg kommer til å dele mine tanker, og mine meninger. 

Jeg håper dere vil følge med på det "nye" livet mitt, og at dere kommer til å like denne bloggen her mer en den andre. (for dere som har fulgt med på meg før) Jeg håper også på at jeg kommer til å få mange nye lesere på denne bloggen! Klem♥

Ny blogg!

 • 09.02.2017 - 23:49

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 

Tina - Venter mitt tredje barn i en alder av 22 år

Ble mamma for første gang som 13 åring, og fikk mitt andre barn som 16. Jeg flyttet også for meg selv som 16 åring, sammen med min samboer. Nå er jeg gravid igjen med barn nummer tre i en alder av 21 år! Noe du lurer på kontakt meg på epost tinaandreassen@outlook.com

 • Følg bloggen:
 • Blogg.no
 • Facebook
 • Instagram
 • Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no