Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Jeg vil alltid beskytte dem igjennom det vanskelige livet

  • 14.11.2017 kl.13:52

Nå i det siste så har jeg slitet veldig mye. Jeg har egentlig hatt det litt vanskelig igjennom hele 2017, men det tar aldri slutt heller. Jeg er så glad for at jeg har barna mine igjennom denne tiden her. De får meg til å smile og le, og de får meg til å ville stå opp om morgen. Hadde jeg ikke hatt barna mine, og ting hadde vært litt sånn som nå, så hadde jeg nok ikke villet stått opp, og jeg ville nok ikke ha sett noe mening med livet.

Barna mine er nok det beste som har skjedd meg på mange måter. De får meg igjennom vanskelige perioder, og jeg vil dem alle det beste. Jeg vil at de skal bli lykkelige, og jeg vil at de skal klare å oppnå det dem vil. Jeg håper at de kan klare å få et kjempe fint liv opp igjennom årene, selv om jeg vet at de også kommer til å oppleve mye vondt - det har vel litt med livet å gjøre. Alle må oppleve litt motgang, det er det som viser oss at vi faktisk lever. Men jeg håper at jeg klarer å vise dem verdien i livet, og at det er i motbakken det går oppover.. 

Jeg vil beskytte dem i alt som gjør vondt. Jeg vil ikke oppleve og se barna mine lei seg og såret, selv om jeg vet at det også kommer til å skje mange ganger opp igjennom årene. Men jeg håper at jeg alltid kan få de til å få det bedre av å kunne prate med meg. Jeg håper at jeg kan gi dem såppas så stor trygghet og beskyttelse at dem kan prate med meg om alt som kommer til å gjøre vondt. 

Jeg har opplevd så utrolig mye selv, at jeg håper at jeg kan være den mammaen som faktisk får sønnene mine til å få et perfekt liv selv om det kan bli tøft! Jeg vet ikke helt hva jeg prøver å oppnå nå, og det ble kanskje litt rotete. Men jeg har virkelig fått opplevd livet på både godt og vondt, og alt jeg vil er å beskytte barna mine til å ikke få det like vondt som det jeg har hatt det. Jeg vil at de skal klare seg bra på skolen, og jeg vil at de skal få den trua på at dem faktisk kan oppnå akkurat hva dem vil. Jeg vil at sønnene mine alltid skal følge drømmene sine uansett hvor vanskelig det kan være. Jeg vil bare at sønnene mine skal bli lykkelige igjennom hele livene sine!

 

3 Kommentarer

livetmitt93

14.11.2017 kl. 14:15
håper ting blir bedre snart <3
Det blir det nok også <3

Victoria Larsen

14.11.2017 kl. 14:50
<3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits