Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Svar på spørsmål - hva kaller guttene moren min, hvorfor ammer jeg ikke++

  • 13.11.2017 kl.17:18

 

Kaller guttene dine moren din for mormor? Eller sier de navnet hennes?

Joachim sier navnet hennes, mens Marius kaller henne for mommo, og det kommer nok Niklas til å gjøre også ;-)

 

Hvor høy er du egentlig?

Jeg er ikke helt sikker, men tror jeg var 156 eller noe sist jeg målte meg. Nei seriøst jeg er faktisk ikke sikker, men jeg er rundt 154-157 et sted!

 

Hvorfor ammer du ikke barnet ditt?

For meg så var ikke amming noe jeg så på som noe alternativ. Jeg har prøvd å amme både Joachim og Marius, og det gikk ikke så bra noen av gangene, så jeg ville rett og slett ikke gjøre det med han siste heller. Samtidig som at det var jo litt av hvert som skjedde på sykehuset, så jeg er veldig sikker på at alt bare ville ha blitt veldig stressende og fælt for meg. Han slet jo veldig med å få i seg mat, så da måtte jeg uansett bare ha sittet mye på et rom å pumpet ut melka hans istedenfor å amme han på sykehuset. Også har det vært litt mye rundt hodet på meg i det siste, så jeg tror ikke det hadde vært sunt for noen av oss om jeg hadde ammet. Og morsmelkerstatning er ikke noe verre en å amme, og når jeg gir han mme så er det lettere for meg å vite hvor mye han får i seg.

 

 

Hvor gamle er søsknene dine?

Jeg har søsken på både mammas side og på pappas side, så de alle søsknene mine er 16, 13, 10, to av de er 9, nei de er ikke tvillinger det er den ene på pappas side og den andre på mammas side, haha. Også har jeg ei på 6 og den siste på snart 3 år. Så jeg har noen søsken for å si det sånn ;-)

 

Synes du Marius og Niklas er veldig like på mange måter med tanke på at de har samme far?

Jeg ser noen likhetstrekk på de alle barna mine egentlig. Så det er ikke så godt å si, men de alle har jo kommet ifra meg, så litt like er dem nok alle tre uansett!

 

Noe mer dere lurer på, så er det bare å spørre ;-)

5 Kommentarer

livetmitt93

13.11.2017 kl. 17:27
<3

julietalivstil

13.11.2017 kl. 18:45
<3

Guro

13.11.2017 kl. 19:08
Ammet første mann i en liten periode, men gikk over på mme etter 3 måneder, man må ikke amme for enhver pris, med første mann gjorde- :) Men ammer andre mann nå, og det har jo gått veldig bra- veldig digg å slippe alt flaskestyret. Er liksom pluss og minus med begge deler, men flott at du velger helt selv hva du ønsker å gjøre, det er alltid det beste :)
Ja hvis man klarer å amme, og ser at det kommer til å gå bra, så er jo deg kjempe bra :-) Men for meg så hadde det blitt for mye stress med amming, også har jeg prøvd det med de to eldste og det gikk ikke så bra :-) Men godt å høre at du har fått det til ;-)

15.11.2017 kl. 20:23
Må man komme veldig tidlig i puberteten hvis man skal klare å få barn så veldig ung? Før i tiden fikk ikke jenter mensen før de fylte 17☺ mener ikke noe slemt altså

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits