Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Gratulerer med farsdagen alle fedre

  • 12.11.2017 kl.13:47

Da var det farsdag igjen. Det er ingen dag jeg gjør så veldig mye ut av til min pappa eller mine barns pappa. Hadde jeg fremdeles bodd sammen med pappaen til barna så hadde jeg nok gitt han litt ekstra. Da skulle han ha fått akkurat den frokosten han ville ha hatt, og han skulle ha fått en pakke av guttene. Men når jeg ikke bor med han så gjør jeg ikke så mye ut av det naturligvis.

 

Desverre så er det ikke alle pappaer som fortjener oppmerksomhet på denne dagen. Det finnes så alt for mange fedre som ikke tar ansvar for sine barn. De fedrene er ikke ekte fedre selv om det er av eget kjøtt og blod. Men heldigvis så finnes det mange gutter her i verden som stiller opp for de barna som ikke har noe pappa, og de fortjener oppmerksomhet selv om de ikke er de biologiske fedrene!

Så til alle fedre som faktisk tar ansvar - gratulerer med farsdagen!

7 Kommentarer

Nina Cecilie

12.11.2017 kl. 13:54
min for ikke oppmerksomhet, for han bryr sæ itj om mæ og da gjør jeg ikke noe med det heller, har det fint uten han:)
Huff så leit å høre. Blir så provosert av sånne fedre! Bra du har det bedre uten han, og som du sier han fortjener ingenting av deg :-)

julietalivstil

12.11.2017 kl. 15:07
ha en fin dag☺
Takk for det, du også :-)

Charlotte

12.11.2017 kl. 16:13
Ja, er ikke alle som fortjener noe oppmerksomhet i dag, dessverre. Jeg venter en sønn i mars, og barnefaren stiller ikke opp i det hele tatt. Men stor respekt for alle de fedrene som tar ansvar, og stiller opp for noe som de har vært med å laget! De fortjener en gratulasjon og bli skjemt bort :)
Det er så provoserene med menn som bare stikker av når jenta er gravid. Dem har vært med på moroa så da kan dem ta ansvar også synes jeg! Ja de fedrene som stiller opp dem er gullverdt :-)

Charlotte

12.11.2017 kl. 21:13
Ja, du sier noe der.... Ikke alle som er like smarte.... uff..

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits