Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Nå vet jeg lengden hans

  • 09.11.2017 kl.17:32

Når Niklas ble født så turte dem ikke å måle lengden hans på grunn av at han lå i seteleie. Så jeg har aldri fått vite ordentlig hvor lang han egentlig var når han ble født, og jeg har heller aldri fått vite det i etter tid, så lenge han måtte bruke pute en lang periode. Men i dag så var vi på helsestasjon på 3 måneders kontroll, og da fikk han både vaksine, noe som forresten ikke gikk så veldig bra, heller det gikk jo bra men han begynte å hyl grine, men det var jeg forberedt på fordi han er veldig følsom av seg. Også veide hun han som vanlig, og han veier nå 5440 gr og han er 61 cm lang. Så han var ganske lang i forhold til vekta, så hun kalte han for lang og slank.

Vekta hans har blitt veldig stabil. Han går bare lenger og lenger opp til normalen, men han ligger fremdeles godt unner den grønne streken dem har. Men på lengde så var han der han skal være i den alderen han er i. Så nå skal han ikke på helsestasjon før han er 5 måneder gammel. Så jeg må si jeg er veldig fornøyd egentlig, med tanke på hvordan ting har vært, så har han virkelig kommet seg som bare det. 

5 Kommentarer

livetmitt93

09.11.2017 kl. 17:35
<3

liseaurora

09.11.2017 kl. 17:52
Så skjønn liten fyr <3
liseaurora: Ja <3

09.11.2017 kl. 18:54
Så godt å høre :)

Hvis Niklas var jente, hva ville du kalt han da? (Noen fine jentenavn du liker?)
Anonym: Jeg vet faktisk ikke hva jeg ville ha kalt barnet mitt hvis det hadde blitt ei jente. Jeg har aldri tenkt noe spesielt på jente navn, så nei jeg vet faktisk ikke.

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits