Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Trenger å finne igjen meg selv

  • 08.11.2017 kl.15:00

 

Selv om det å bli singel igjen har vært utrolig tungt for meg på veldig mange måter, så merker jeg at jeg trenger å kjenne på den sorgen. Og jeg kjenner allerede at det begynner å bli bedre. Jeg tror jeg har godt av å kjenne på de vonde følelsene for å vite hva som er rett og galt. Jeg har til og med blitt borte fra meg selv litt etter litt fordi jeg kun har tenkt på de rundt meg, og ikke meg selv. Når jeg var i et forhold, så gjorde jeg alt for den gutten. Jeg tenkte ikke på meg selv i det hele tatt, bare på han og barna. Det er ikke sunt, og det har jeg funnet ut av nå. 

Jeg kjenner at jeg har mistet meg selv veldig mye på de årene her, så det å bli singel tror jeg egentlig bare er sunt for meg. Jeg kan finne tilbake igjen til meg selv, og kan tenke mye mer på meg selv og mine behov. Jeg har stoppet meg selv for å gjøre ting jeg vil gjøre fordi jeg har vært redd for at den jeg har vært sammen med ikke skal like det jeg vil. Og det har stoppet meg for å gjøre veldig mye. Jeg har ikke klart å følget drømmene mine, og det skal det bli en stopp på nå.

Jeg har begynt å tenke på en helt annen måte etter alt som har skjedd. Jeg lever faktisk kun engang, og det livet skal faen meg bli bra.. Jeg skal ikke lenger gå å tenke på alt jeg vil gjøre, men ikke gjør. Jeg må bare sette meg ned å skrive ned mål for mål, og faktisk gjøre de målene jeg setter for mitt liv. Jeg må komme meg videre. Nå har jeg stått på vent i lang tid, og nå er jeg faktisk lei av å ikke leve. Jeg har ikke hatt det livet jeg har hatt lyst på. Det er ikke min eks sin grunn, men min egen hvis det ble noe misforståelser. Jeg har bare meg selv å takke for å ikke har fulgt drømmene mine. 

Jeg vil ikke lenger gå å tenke på alt jeg kunne ha gjort, men som jeg ikke gjør. Jeg vil gjøre som jeg vil, og ikke tenke på alt jeg ikke har fått gjort. En dag så dør man plutselig, og jeg vil ikke dø før jeg har gjort det jeg vil få ut av livet mitt. Det å dø uten å ha nådd noen mål for livet, må være utrolig kjedelig. Ikke det at jeg har planer om å dø, men man vet aldri hva som skjer. Men nå skal ikke jeg snakke om døden! 

Men jeg skal ikke lenger være på vent, nå skal jeg ta tak i livet å gjøre akkurat som jeg vil uten noe stopp. Nå skal livet mitt starte, og jeg skal finne igjen meg selv. 

2 Kommentarer

livetmitt93

08.11.2017 kl. 15:15
huff sånt er trist :( men ting blir bedre <3
livetmitt93: Ja ting blir bedre hvis jeg bare vil! <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits