Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Tørr ikke å være den jeg vil være

  • 05.11.2017 kl.21:56

 

Det er litt flaut å innrømme, men jeg tørr ikke å være den jeg faktisk vil være. Jeg er den sjenerte jenta som alltid holder munn. Jeg sier ikke mye, og jeg tørr nesten aldri å åpne meg til noen ansikt til ansikt. Jeg har heller ikke turt å slippet meg litt løs, fordi jeg vet at andre forventer at jeg ikke gjør det. Det er så utrolig teit, jeg vet det. Men jeg tørr ikke å være den jeg vil fordi jeg vet at folk kommer til å reagere, fordi dem ikke er vandt til å se meg som den personen. 

Jeg vil være den som prater med folk uten å være redd for å ikke bli hørt. Det er nemlig det som gjør at jeg ikke sier så mye. Jeg er redd for at ingen hører det jeg sier. Jeg vil også være den jenta som kan gjøre noe barnslig eller være litt mer frempå, men jeg vet at folk ikke tror at jeg kommer til å være sånn, og det gjør meg redd for å faktisk slippe meg litt løs. 

Når jeg fikk i meg alkohol før, så kunne jeg være den som skravlet mye, og den som faktisk kunne danse litt å gjøre litt. Etter at folk har kommentert på at jeg faktisk gjorde sånn og sånn, så turte jeg plutselig ikke å gjøre det lenger.. Folk virker sjokkerte for at jeg gjør det ene og det andre, og da tørr jeg plutselig ikke mer. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg er sånn. Jeg klarer liksom ikke å være den jeg innerst inne er, fordi jeg er redd for å få kommentarer på det - for da blir det plutselig ikke til at jeg klarer det noe mer. 

Det er så tragisk at jeg er sånn. Jeg vil ikke være sånn! Dette er faktisk noe jeg aldri har sagt til noen før. Men jeg merker at det er en lettelse å faktisk skrive det jeg føler.

Jeg vil virkelig forandre meg som person. Jeg vil tørre å slippe meg løs, og jeg vil ikke være sjenert lenger. Jeg vil ikke være hun stille som sitter i et hjørne. Jeg vil ikke være den jenta jeg har vært i så mange år. Jeg vil forandre meg mye, og jeg håper at jeg kan klare å jobbe med den saken. Jeg vil ikke være redd for hva alle andre mener om meg. Men jeg vet at det kommer til å bli hardt for meg og komme meg ut av den komfortsonen, men hvis jeg skal være den jeg vil være, og den jeg egentlig er innerst inne, så må jeg bare prøve så godt jeg kan. Det kan sikkert ta sin tid, men jeg må bare ta steg for steg å håpe at jeg kan klare å bli den jeg vil etter vært!

1 Kommentar

Nina cecilie

05.11.2017 kl. 22:17
Huff trist og lese :/

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits