Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Månedens oppsummering av oktober

  • 31.10.2017 kl.21:56

Herregud som de månedene bare fyker av gårde. Allerede neste måned så er det jul, det sykt å tenke på det. Heldigvis så har jeg faktisk allerede begynt med julehandelen. Jeg har alltid vært så sen med å kjøpe inn julegaver, så jeg har nesten alltid brukt opp alle pengene mine i desember måneden på å kjøpe julegaver. Men i år så har jeg begynt tidligere, så da skal vi virkelig kose oss i desember måneden istedenfor. Jeg har faktisk for engang skyld begynt å glede meg litt til å pynte opp huset med julepynt! ;-)

Uansett, her er månedens oppsummering av Oktober!

Opptur

Jeg har endelig fått ordnet mye til dåpen som skal skje i november. Det er så godt å få litt på plass når det ikke er så veldig lenge til. Det er fremdeles små ting som mangler enda, men ikke så alt for mye. Jeg gleder meg litt til å kunne ordne og styre til dåpsdagen. Det er en veldig koselig ting å gjøre for småbarna synes jeg. Det er jo en tradisjon som har vært i mange år, så jeg gleder meg faktisk!

Nedtur

Det som har vært mest nedtur er jo det at jeg har hatt det veldig vondt i det siste på grunn av alt som har skjedd. Jeg har virkelig slitt mye etter bruddet mitt denne gangen. Jeg har jo selvfølgelig sett at det kom til å skje etter alt som har vært i lang lang tid. Men det er uansett vanskelig selv om det kanskje var til det beste akkurat nå. 

Været

Nå i oktober så har det rett og slett vært veldig kaldt ute. Jeg må starte bilen min en liten stund før jeg kan kjøre, fordi det har vært is på bilen min om morgen. Det er det som er noe dritt på denne tiden av året. Savner faktisk sommeren allerede. Den første snøen har faktisk kommet nå i oktober også. Heldigvis så la ikke snøen seg akkurat her jeg bor, men det var faktisk litt snø der Marius går i barnehagen, og det var litt snø oppe hos besteforeldrene mine. Det ble heldigvis borte etter noen få dager!

Bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Høydepunkt

Jeg har vært i bryllupet til min onkel i oktober. Det var selvfølgelig kjempe koselig å få være med på. Jeg var nemlig veldig redd for at jeg ikke kunne bli med etter som at jeg hadde Niklas, men pappa kunne ha han så det ble jeg veldig glad for. Det er ikke akkurat så ofte man blir bedt i bryllup, så det ville jeg bli med på. Jeg fikk til og med smake litt på alkohol for første gang siden desember i fjor. Jeg drakk ikke så mye da i og med at jeg ikke hadde drukket på lenge, samtidig som at jeg var litt redd for at jeg skulle få en telefon om at jeg måtte komme tilbake igjen på grunn av Niklas. 

Og får barna sin del, så er vel det største høydepunktet at dem fikk gå halloween. Det er noe dem gleder seg til hvert år. Vi pleier alltid å reise bort hos mamma så Marius kan gå med søskene mine, mens Joachim er for det meste sammen med en kompis. I år så ble han også invitert i halloween middag!

Tanker

Som sist tanke i september, så tenker jeg fremdeles på det samme. Jeg har virkelig hatt det tungt en god stund nå. Det blir selvfølgelig bedre, men jeg tenker fremdeles mye på hva som kunne ha vært, og hva som kunne ha blitt gjort annerledes. Det er ikke bare bare å gå igjennom noe sånt altså. Kjærligheten er noe av det beste som finnes, men det er også noe av det verste som finnes, haha!

Mest leste innlegg

22 år og alenemor til tre, hvordan går det an?
Har du det bra «Jada»
Blir skuffet gang på gang

Han får nesten ikke puste

Instagram/facebook/snapshat

Følg med på Instagram HER! Og på facebook HER! Og på snapchat så heter jeg: tinaandreassen!

3 Kommentarer

Charlotte

31.10.2017 kl. 22:03
kjempefine bilder :)

Håper går bedre i desember og November :)

julietalivstil

31.10.2017 kl. 22:10
så flott innlegg du har , mye herlige bilder og mye gode mat:)ha en fin kveld☺

livetmitt93

01.11.2017 kl. 10:10
flott mnd :D

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits