Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Halloween

  • 31.10.2017 kl.12:18


Jeg tror jeg er den eneste som ikke har styret og ordnet hjemmet mitt i skikkelig halloween stil. Jeg har aldri gjort så veldig mye ut av den dagen selv om jeg har barn. Barna mine går selvfølgelig halloween sånn som de andre barna gjør. Men jeg har stort sett aldri vært hjemme på den dagen, så da har jeg heller aldri orket å pynte ned hele hjemmet mitt. Jeg pleier som regel å ta med meg barna og reise bort hos moren min sånn at de kan gå sammen med søstrene mine. Joachim har bestemt seg for å gå halloween sammen med en kompis i år, det gjorde han vel i fjor også. Men Marius skal gå med søstrene mine. 

De begge to har gledet seg i lang tid for å gå halloween, og det forstår jeg selvfølgelig veldig godt. Jeg syntes også at det var veldig gøy å kle meg ut og gå halloween og få masse godteri når jeg var liten. Jeg hører det er så mange foreldre som synes det er så dumt at halloween må være på en uke dag, fordi barna helst ikke skal spise godteri noe mer enn i helgene. Men det er jo ikke så ofte det er noe sånt som skjer, så jeg synes det er helt greit at barna mine skal få godteri på halloweeen selv om det er på en tirsdag. Jeg er faktisk veldig streng på godteri og brus ellers, men på sånne dager her så er det helt greit. 

Det som er så synd med denne dagen her, er vel det at det er så utrolig mange som er redde for halloween dagen, og det er vel spesielt de eldre. Så jeg håper at alle barn og foreldre kan respektere de som faktisk har slukket ute lysene sine. Jeg synes det er så bra at den regelen er for de som ikke liker denne dagen! 

3 Kommentarer

Victoria Larsen

31.10.2017 kl. 13:16
Det er så sant som du sier! Blir for dumt at noen skal gjøre ugang, fordi noen faktisk ikke liker denne tradisjonen. Det er jo hver sin smak :-) God Halloween!

livetmitt93

31.10.2017 kl. 13:32
har heller ikke pynta her:)
livetmitt93: Godt jeg ikke er helt alene om det da ;-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits