Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Valgte hjemmetid istedenfor

  • 28.10.2017 kl.19:45

I dag tok jeg med meg de to minste guttene mine og reiste bort til besteforeldrene dems en liten tur. Vi var der en liten stund før vi reiste, og Marius stor koste seg som vanlig borte hos dem. Jeg hadde egentlig blitt invitert bort i dag, men droppet det istedenfor, og det er jeg egentlig litt glad for nå kjenner jeg! 

Så jeg har heller holdt meg hjemme og har stor kost meg sammen med de to minste guttene mine. Fikk til og med lagd meg en biff middag, mens Marius spiste pølse. Han er nemlig ikke så veldig glad i kjøtt egentlig, men det tror jeg faktisk ikke de fleste barn er. Men vi har i hvert fall kost oss. Jeg fikk til og med besøk i stad, så det var koselig. Nå skal jeg bare sitte hjemme og nyte resten av kvelden. Niklas er fremdeles tett i nesa, men han er i godt humør og han begynner å bli litt bedre en det han var, men han er fremdeles ikke helt i form.

 

Ja, jeg vet det. Min egen sønn på 5 år har snart nådd meg igjen i høyden, haha! Sånn er det å være lav, og ha barn med høye gutter, da blir barna litt høye som regel ;-) Joachim har snart nådd meg igjen faktisk, det er ikke mye om å gjøre i hvert fall, haha.

4 Kommentarer

Veronica

29.10.2017 kl. 00:11
Fine dere er❤ hvor høy er du?
Veronica: Er ca 155-56 en plass, er lenge siden jeg målte meg sist nå ;-)

Victoria Larsen

29.10.2017 kl. 10:09
Såå gøy!! :-D

livetmitt93

29.10.2017 kl. 10:56
koselig :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits