Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Han får nesten ikke puste

  • 27.10.2017 kl.20:40

Nok engang så har ikke jeg skrevet noe på bloggen. Jeg skal være så ærlig og si det som det er, jeg sliter veldig mye om dagen følelsesmessig. Jeg håper det snart går over, og at ting vil bli bra igjen. Jeg må bare la alt ta sin tid egentlig, også får jeg bare ta en dag om gangen. Noen dager så har jeg det greit, mens andre dager så er jeg helt på bunnen, menmen slik er livet!

Niklas har også vært dårlig i noen dager nå, og han er ennå ikke frisk igjen. Han er veldig tett i nesa si og klarer nesten ikke å puste igjennom nesa. Jeg prøver å pusse nesen hans med sånn greie man skal bruke på baby, også gir jeg han saltvann som heter otribaby, som jeg har blitt anbefalt av apoteket.

I går så var det jo høstsuppe i barnehagen til Marius, det var noe dem skulle ha ute, men i den formen Niklas har vært i nå, så ville jeg rett og slett ikke ta han med dit, så derfor fikk ikke jeg vært med. Men det var mange foreldre som ikke hadde mulighet til å komme, så Marius var ikke den eneste der uten en voksen. Og Marius hadde stor kost seg, og det var noen i fra familien min som var der selv også på grunn av barn i samme barnehage, så det gikk greit allikevel selv om jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke var der.

Nå håper jeg bare på at Niklas snart blir bedre. Nå som han har vært så tett, så har ikke natten vært like fin som den pleier. Han sover igjennom hele natten og det har han gjort i en veldig god stund, men nå som han har vært dårlig så har det vart litt små sutring om natten, men han trøstes lett så han sovner jo igjen. Han er heller ikke ordentlig våken når han griner på natten, men det er bare det at han sliter litt med å puste med nesa si stakkar. Så jeg prøver alt jeg kan får at han skal sove godt selv om han er syk.

 

5 Kommentarer

Oda Amalie

27.10.2017 kl. 21:04
Såå skjønn😍😍💙

julietalivstil

27.10.2017 kl. 22:01
<3

28.10.2017 kl. 07:19
Har noen sett på om barnet kan ha fått RS virus?
Nei, men etter de beskrivelsene så er ikke han så ille. Han har heller ikke feber, og han spiser godt, det er bare at han har veldig mye snørr i nesa rett og slett. Vi andre i huset har også vært forskjølet så det er ikke noe rart. Men hvis han ikke blir bedre så kommer jeg nok til å få noen til å se på han :-)

livetmitt93

28.10.2017 kl. 09:55
søt :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits