Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Søket etter det perfekte

  • 23.10.2017 kl.15:40

 

Jeg er ikke perfekt, du er ikke perfekt, ingen er perfekte!

Jeg føler at alt handler om å være perfekt om dagen. Det er vel ingen som er perfekte her i verden, hverken når det gjelder utseende eller personlighet. 

Jeg har gjort så mange feil i løpet av livet, og jeg har virkelig fått kjent på den følelsen av å mislykkes med de gale valgene jeg har tatt oppigjennom årene. Men det er sånn livet er! Hadde ikke jeg tatt de valgene jeg har tatt, så hadde livet mitt vært mye annerledes. Det er ikke engang sikkert at jeg hadde hatt barn, og det er heller ikke sikkert at jeg hadde hatt jobb for det. Jeg vet ikke hvordan livet mitt kunne ha vært hvis jeg hadde valgt annerledes. Det er det nemlig ingen som vet om seg selv.

Jeg kunne kanskje ha lykkes mer i livet, eller det kunne ha vært omvendt - at jeg heller hadde hatt det helt forferdelig. Livet mitt er opp og ned som alle andres liv. Jeg har mine perioder i livet der alt føles meningsløst, og alt jeg vil er bare bort ifra verden. Mens andre ganger så har jeg det så utrolig bra, og jeg angrer ikke på noe. Sånn er livet for oss alle uansett. Jeg er så redd for å ta valg her i livet, rett og slett fordi jeg er livredd for å angre på de valgene jeg tar. Det har skjedd så utrolig ofte at jeg har angret på valgene mine, noe som har ført til at jeg nesten aldri klarer å ta rett valg hvis det er noe. Jeg er for redd for både det ene og det andre, det valget kan føre til. 

Det samme gjelder når det er snakk om utseende. Det er så mange som legger seg under kniven om dagen, og jeg skal ærlig innrømme at jeg blir totalt påvirket sånn som mange andre blir. Jeg ser folk som opererer både nese, ansikt, pupper og rumpe. Jeg blir veldig påvirket av det. Det er mange ganger jeg selv har hatt tanken på at jeg vil operere nesa mi fordi jeg hater den, og det har jeg alltid gjort. Jeg synes også at puppene mine og rumpa mi er for små, så der vil jeg også legge meg under kniven, men jeg er for redd for å gjøre det. 

Jeg er redd for at hvis jeg velger å legge meg under kniven, hva kan skje? Jo, det kan skje så utrolig mye. Det kan oppstå komplikasjoner, og det kan hende at det ikke blir bra nok. Det er ikke sikkert at jeg hadde blitt fornøyd med den nye meg, om jeg hadde valgt å lagt meg under kniven. Så der har jeg fremdeles tatt et riktig valg så langt, fordi jeg tørr ikke. Jeg har så lyst fordi alle andre gjør det, så hvorfor ikke - men tenk om jeg ikke blir fornøyd med resultatet, da sitter jeg plutselig der å angrer igjen! 

Jeg tror at livet våres og de valgene vi tar har en mening uten av vi tenker over det. Mest sannsynlig så er det meningen at livet våres er slik det er den dag i dag. Det er sånn livet våres skal være, og da er det vi selv som må velge å gjøre det beste ut av det livet. Dette hørtes sikkert bare teit ut, og alt ble helt sikkert veldig rotete, men jeg følte bare for å få ut litt av tankene mine. Jeg tror veldig mange tar livet for gitt, bare for å leve et liv man egentlig ikke skal leve, og fordi alt tydeligvis skal handle om å være mest perfekt.

2 Kommentarer

livetmitt93

23.10.2017 kl. 17:37
ingen er perfekte :)

Hege Kristin

23.10.2017 kl. 20:03
helt enig! :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits