Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Mine beste minner så langt i år

  • 22.10.2017 kl.18:58

Mine beste minner i vinter -

Mine beste minner i vinter må være at jeg faktisk fikk kjenne mitt første spark av Niklas når jeg bare var 16 uker på vei. Det var en så ubeskrivelig følelse å få kjenne det første sparket av han. Jeg husker det så utrolig godt enda, og jeg kan fremdeles kjenne den følelsen jeg fikk i kroppen, og den lykkefølelsen jeg fikk når jeg kjente det. Det kan ikke beskrives engang!


Vi var også utrolig mye ute å aket i akebakkene i nærheten her, noe barna satte så utrolig stor pris på. Barna stor koste seg fra da vi kom til akebakken til vi reiste igjen. Det har vært så utrolig koselig, og det er noe jeg håper vi kan gjøre mye mer av til vinteren igjen!

 

 

 

 

 

Mine beste minner i vår -

Mitt beste minne i vår, det må være at jeg fikk endelig vite kjønnet på babyen som lå i magen. Jeg hadde først en følelse på at det var ei jente, fordi alle symptomene jeg hadde tydet veldig mye på at det var ei jente. Men når det nærmet seg ultralyd så hadde jeg ingen følelse på at det kunne være hverken ei jente eller en gutt, så jeg var så utrolig usikker. Men jeg fikk vite at jeg ventet en liten gutt, og ble rett og slett veldig glad for det!

 

Mine beste minner i sommer -

Tidlig i sommer så var det sirkus i barnehagen til Marius. Det er noe han hadde gledet seg veldig lenge til. Han var nemlig klovn denne gangen her, og det er noe de fleste barna ser frem til å være har jeg fått inntrykket av. Det var i hvert fall veldig morsomt å se at Marius var klovn!

 


Selv om vi ikke har hatt så veldig mange fine sommer dager nå i sommer, så var det fremdeles noen varme dager vi hadde. og da brukte vi mye av tiden våres på stranda. Det er noe barna mine virkelig har stor kost seg med, og det er ingen ting som gjør meg gladere enn å se at barna mine koser seg å har det morsomt. 

 

 


Jeg ble også trebarnsmor i slutten av sommeren, og det er virkelig et minne for livet. Det å bli mamma er en ubeskrivelig ting uansett hvor mange ganger man har fått opplevd å bli mamma. Jeg er så stolt over min lille gutt, etter alt som har skjedd. Det ble jo ikke en fin start på livet hans stakkar, men herregud som vi har klart oss for det!

 

 

 

Mine beste minner i høst -

Niklas kom med sitt første smil når han var rundt 5 uker gammel. Det var så utrolig morsomt å se han smile for første gang. Joachim og Marius har også hatt en veldig stor glede av at Niklas har smilt så mye fra da han var 5 uker og nå fremover.

 

Jeg har også fått vært i bryllup i løpet av høsten. Det var et kjempe fint bryllup. Det var bare så utrolig synd at jeg ikke fikk vært med i kirka, men de som skulle ha Niklas kunne ikke ta han før litt senere på dagen, så da fikk jeg bare vært med på det andre. Men det var uansett utrolig koselig, og et minne for livet!

 

Jeg har ikke hatt et så veldig fint år i 2017, så derfor er det viktig for meg å prøve og huske på alt det positive som har skjedd i år. Jeg må prøve og fokusere mer på de positive tingene som skjer i livet, enn å ha så mye fokus på det negative. Jeg har nemlig vært veldig flink til å glemme de positive tingene i livet mitt. Og det tror jeg er veldig fort gjort å gjøre hvis man opplever mye som man tar som negativt. Så jeg må jobbe litt med meg selv, og prøve å finne ut av hva som er bra i livet!

4 Kommentarer

livetmitt93

22.10.2017 kl. 19:03
koselig innlegg :)
livetmitt93: Så bra du likte innlegget ;-)

Pålita

23.10.2017 kl. 18:27
Og tiden går videre! Det er bra du ser de positive det som har skjedd de årstidene, månedene eller hva jeg skal si... men bedre tid kommer nok etterhvert. Jeg kjenner deg så vidt men for meg virker du allverdens snill og god! Ta vare på deg selv <3 stor klem fra meg
Tusen takk <3 Ikke helt sikker på hvem du er, men uansett koselig å få høre ;-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits