Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Blir skuffet gang på gang

  • 22.10.2017 kl.12:51

 

Jeg er totalt ødelagt om dagen. Jeg har det så utrolig vondt og vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg vil bare legge meg ned og synes synd på meg selv, men jeg kommer meg ingen vei med det.

Jeg føler meg så mislykket. Er jeg så lite hvert? Betyr jeg ingen ting etter alt jeg har gjort i livet? Jeg har alltid vært den personen som har gjort alt for alle, og den som vil at alle rundt meg skal ha det bra. Det er alt jeg ønsker av alle som er rundt meg, og det jeg får tilbake er som regel ingen ting. 

Jeg har virkelig lært, jeg skal ikke være så dum snill lenger, det ender bare opp med at jeg blir såret gang på gang uansett. 

Gjør jeg en ting som kanskje er galt av meg så mister jeg alt, selv om jeg har gjort ting som er mer positivt enn negativt så kommer alt til meg, og det er jeg som straffes. 

Jeg søker hele tiden etter godskjennelse av utseendet mitt fordi jeg tror ikke jeg ser bra nok ut. Og jeg får alltid den bekreftelsen jeg søker etter gang på gang, men det hjelper ingen ting. 

Jeg vet ikke hva jeg vil frem til med dette innlegget. Men jeg er så usikker på mine egne følelser, og alt jeg kjenner er et tapet av noe bra!

2 Kommentarer

livetmitt93

22.10.2017 kl. 12:52
kanskje du bør snakke med en psykolog <3
tanken har slått meg ja ;-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits