Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Har du det bra «Jada»

  • 19.10.2017 kl.19:02

 

...Men sannheten er kanskje en annen! Jeg har det ikke direkte vondt eller på mange måter. Jeg har det ganske bra som en mamma, og trives veldig sammen med barna mine. Jeg har det veldig bra sånn sett, og jeg har det ikke vondt på denne måten. Jeg har heller ingen problemer med å være alene med barna, jeg klarer meg veldig bra for å være ærlig. Jeg hadde faktisk trodd det skulle bli enda tøffere enn det det er. Det er selvfølgelig litt tøft å være alene med tre barn, men langt ifra så vanskelig som jeg først trodde det kunne bli. 

Men uansett tilbake igjen til det jeg skulle frem til. Jeg har det på mange måter ikke så bra heller. Jeg er ikke lenger sammen med den gutten jeg virkelig brydde meg om. Jeg har blitt singel, og jeg hater singellivet og har alltid gjort det. Jeg har vært i et forhold i godt over 6 år, så det å ikke være sammen med han lenger er veldig tungt på mange måter. Jeg er så utenfor at det hender seg at jeg sitter å gråter inni mellom på kveldene. Det hjelper på at jeg ikke er uvenn med han, og jeg håper jeg ikke blir det. Det er så mange grunner til at det ble slutt. Det er ikke bra at vi krangler hver eneste dag, det er noe jeg er veldig lei. Det har vært veldig mye som har skjedd i det siste, og det er det som har gjort at det har blitt slutt. Jeg har lenge slitet mye med at ting har vært slik det har vært. Alt jeg ønsket var at vi skulle klare alt sammen, og at vi kom til å ha det fint. Men jeg tror det er sunt for oss og se ting på en liten annen måte. Vi får begge to tid til å tenke litt etter alt som har skjedd. 

Det å gå igjennom et brudd er vanskelig uansett grunnen. Det er ikke sikkert at jeg hadde tatt det like tungt hvis jeg ikke hadde hatt barn med han, men når jeg har barn med en fyr så gjør det vondt når vi ikke klarer å få det til å fungere. Men det er sånn det pleier å bli. Mange som kan ha vært sammen i mange år, og har hatt det veldig bra i alle år, men så kommer det barn i bildet og forholdet tar slutt. Det å ha barn tar veldig mye energi og man blir kanskje litt fortere irritert når man har så mye å tenke på når det gjelder barna. For vår del nå så er det ikke bra for barna å se at vi foreldrene krangler, så da er det best at vi bor fra hverandre. Det at vi kan klare å være venner er det beste for barna, og jeg tror vi kommer til å klare det fint. Og så får vi bare ta ting der ifra, og se hva fremtiden bringer etter vært. Marius har også tatt dette her litt tungt, men det er jo ikke så rart med tanke på at han har vært vandt til å ha oss begge to hver dag, og nå så er det ikke sånn lenger.

9 Kommentarer

livetmitt93

19.10.2017 kl. 19:11
ting blir likar <3

Victoria Larsen

19.10.2017 kl. 19:56
Kjenner selv til det.. håper det går bra <3
Takk for det :-) Håper det går bra med deg ;-) <3

julietalivstil

19.10.2017 kl. 20:02
<3

Cecilie kristiansen

19.10.2017 kl. 21:16
<3

Iris Anti

19.10.2017 kl. 21:41
Du er verdifull <3
Iris Anti: <3

frodith

19.10.2017 kl. 22:24
Håper du får jobbet deg fint gjennom det. Det er vondt, og spesielt med barn i bilde. Men fint dere ikke er uvenner da :-)
frodith: Ja det gjør veldig vondt, men det går selvfølgelig litt bedre så lenge vi klarer å prate sammen å være venner :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits