Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Jeg vil reise

  • 17.10.2017 kl.22:37

 

 

 

 

Jeg har så lyst til å reise bort om dagen. Jeg vil dra til et varmere strøk, og bare komme meg vekk ifra alt som er her hjemme. Jeg har pratet på det en stund nå, og har planer om å reise etter vært. Jeg har faktisk lyst til å reise til Spania i leiligheten til bestemor eller pappa, og rett og slett ta med meg barna mine, og ikke ha noen bekymringer eller noen ting.

De har ikke fått vært med meg til noen sted noen gang. Jeg har så dårlig samvittighet for det, men jeg har ikke fått alt til å strekke helt til. Det er jo litt dyrere og skulle ha med seg barn på tur enn om jeg skulle ha reist alene. Jeg har kanskje en plan om å prøve å ta med meg barna til Spania neste år, men da er jeg litt avhengig av at det er noen flere voksne som kan være med meg. Jeg tør nemlig ikke å reise helt alene med tre barn. 

Marius har jo så lyst til å dra på ferie han også, og han har så lyst til å prøve å fly. Så han ville bruke spare pengene sine til å dra på ferie sa han. Jeg tror ikke jeg vil bruke opp alle spare pengene hans på tur, men jeg vil begynne å spare litt smått jeg. Det hadde jo vært så utrolig koselig for oss alle å bare kommet oss unna Norge litt. Og bare ligge på stranden og bade masse og bare kose oss. Også vil jeg jo prøve å se om det er noen fine opplevelser for barna der. Jeg har kun vært på den Spania plassen en gang, så jeg vet ikke helt hva som kan oppleves der for små barn, men jeg finner vel ut av det. 

Sist jeg var i syden, det var jo i 2013, det var da disse bildene over ble tatt. Siden da så har jeg nesten bare holdt meg her i nærheten. Eller jeg var på kiel tur i august i fjor da, men det kan ikke akkurat sammenlignes for å si det sånn. Føler det blir litt mer ferie med fly og være borte i en uke, enn å ta båten å bare bli borte i et par dager. Jeg har også utrolig lyst til å reise til utlandet en gang uten noen barn også, og bare ha det veldig gøy med venner eller noe. Åhh, jeg vil reise nå! Men jeg får nok vente til neste år - da er Niklas litt større og ting blir litt lettere.

2 Kommentarer

Victoria Larsen

17.10.2017 kl. 23:15
Åh, får lyst til det selv! Fine bilder :)

livetmitt93

18.10.2017 kl. 09:58
bare og spare :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits