Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Snart klar for bursdagsfeiring

  • 15.10.2017 kl.14:36

I dag så skal vi feire bursdag for søskene mine. Hun ene søsteren min hadde egentlig bursdag i august, men det er så mye som har skjedd hele tiden, så hun har ikke fått feiret bursdagen sin med familien til mamma. Og broren min hadde bursdag på fredag å ble hele 16 år gammel, så vi skal også feire han i dag. Så da blir det to bursdager i dag. 

Jeg synes det er helt sykt å tenke på at lille broren min allerede er 16 år gammel. Herregud jeg husker han som den plagsomme lille broren som aldri lot meg være i fred noen gang. Han var så plagsom når han var mindre han så jeg får ikke sagt det nok engang, haha. Det er 6 år mellom oss, og han har virkelig vært en pest å plage i alle år. Men nå som han har blitt så stor så er han veldig snill å hjelpsom. Han har vokst opp for å si det sånn. Han er ikke lenger en pest å en plage, men det kan kanskje ha noe med at jeg ikke bor i samme hus som han lenger, haha neida. Det er i hvert fall helt sykt at han allerede er 16 år, og om to år så kan han få førerkort på bil liksom. Det kan nok jeg utnytte litt etter vært ;-) 

Jeg og Niklas er hos mamma allerede og ser på alt dem ordner istand. Etter vært så kommer de andre barna mine igjen også. Litt usikker på når Marius kommer, men Joachim kommer i hvert fall rett før bursdagen starter. Niklas er dessverre litt urolig og sur i dag. Det er jo typsik det når det skal være selskap. Det er dessverre magen han hans som er litt vond igjen. Det er heldigvis ikke ofte han sliter med magen, men han har noen perioder der han er veldig urolig og har små vondt, og det er selvfølgelig slitsomt for oss alle. Det er ikke noe godt å se at han vrir seg i mage smerter, men det er sånn det er noen ganger. Vi skal i hvert fall prøve å ha en fin bursdagsselskap allikevel!

7 Kommentarer

livetmitt93

15.10.2017 kl. 14:49
kos deg :)

Victoria Larsen

15.10.2017 kl. 16:19
så koselig! :-)

Cecilie kristiansen

15.10.2017 kl. 19:00
Kos dere masse <3

15.10.2017 kl. 21:04
Jeg har blitt plaget av en jente i klassen min😭😭I 3 år altså 1-3 klasse.😔Hun ville ikke la meg være i fred😐 Men jeg er heldigvis glad

At den tiden er over😃
Anonym: Huff så utrolig leit å høre! Jenter er rett og slett fæle når det gjelder sånt. Men godt å høre at det er over ;-)

.

20.10.2017 kl. 22:26
Ser du skriver han sliter litt med magesmerter . Har du prøvt malt ekstrakt i melka? Vet om mange så bruker d å sier det skal være bra
.: Ja jeg bruker det :-) Problemmet er at han kan få litt vondt i magen hvis han får for mye i løpet av en dag, men det er så vanskelig å vite hvor mye å hvor lite maltekstrakt han trenger i melka :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits