Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Det har vært litt mye for oss i det siste!

  • 14.10.2017 kl.14:32

Hei! Jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har blogget så mye som jeg har ønsket i det siste. Jeg ser det fremdeles er mange som titter innom for å se om det har kommet noen nye innlegg, men så er det fremdeles bare de samme gamle innleggene og ingen nye. Jeg vil blogge mye mer en det jeg gjør, fordi det er så utrolig morsomt å se tilbake igjen til, og spesielt når jeg har barn som vokser fortere en noe annet rart, haha! 

Grunnen til at jeg ikke har fått blogget så mye i det siste er rett og slett fordi jeg har slitt litt om dagen etter alt som har skjedd. Jeg har rett og slett hatt det litt tungt i det siste, så jeg har prøvd å bare ha all fokus på barna. Marius har også vær litt ekstra krevende i det siste på grunn av alt som har skjedd den siste tiden. Ting har rett og slett ikke vært så enkelt om dagen for å være ærlig, men vi alle jobber med saken - så da er det bare å håpe på at ting roer seg litt snart. Det begynner jo å bli en liten fremgang i dette her, så det kommer til å ordne seg. Men det er tung for meg å se hvordan Marius er om dagen, så jeg håper virkelig at ting kommer til å bli bedre for hver dag som går!

Ellers om dagen så koser vi oss masse sammen. Marius har fått mange gode venner som han leker med her ute, noe som er veldig godt for han nå som ting har blitt slik det har blitt. Det er bra at han kan finne på litt sammen med andre og ikke tenke så mye over alt annet. Niklas vokser som bare det om dagen. Nå er det ikke lenge til at baby klærene er for småe, så nå har jeg fått kjøpt inn nye klær til han i str 62, det er noe han snart må bruke faktisk. Niklas forandrer seg så utrolig mye for hver dag som går, og det er stadig noe nytt som skjer med han. Merker at han begynner å bli stor i hvert fall ;-)

I går så var vi hos fysioterapeuten for å sjekke han litt. Han har alltid ligget litt i en "bananform" som de kaller det, men han blir bare bedre og bedre å kommer seg for hver dag. Han har også alltid vært litt sånn som presser hodet sitt bakover, og det er noe han gjør etter at han lå i magen min. Han har virkelig klart å ligget i en veldig merkelig stilling når han lå i magen min. Han snudde seg jo veldig sent når han lå inni der, så det er litt som har skjedd med han etter det. Men vi jobber med saken, og håper at han blir helt bra igjen. Både jeg og fysioterapeuten ser fremgang. Han har kommet seg mye bare etter sist jeg var der, og det var vel for ca 2-3 uker siden. Så det går fremover, og det er jeg veldig glad for! Nå er det faktisk bare rundt ca 3 uker til han skal på ny ultralyd av hoftene sine også, så da håper vi alle på at han er bra i hoftene sine, og kan ta av seg puta!

 

3 Kommentarer

livetmitt93

14.10.2017 kl. 14:34
søt liten gutt:)

Cecilie kristiansen

14.10.2017 kl. 19:24
Så fin han er <3 å så flink du er.

15.10.2017 kl. 21:10
Så søt😀han likner på deg😊

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits