Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Stakkars babyen min

  • 13.09.2017 kl.20:39

I dag så var jeg på sykehuset med Niklas igjen. Han skulle ta ultralyd av hoftene sine, og nok engang så ble jeg litt skuffet. 

Vi satt lenge på venterommet for å i det hele tatt komme inn på ultralyden. Jeg hadde time klokka halv to, men kom ikke inn før klokka var rundt halv tre. Når jeg først fikk komme inn, så tok det veldig lang tid før hun som faktisk skulle ta ultralyden i det hele tatt kom. Når hun først kom så klagde hun litt på at Niklas lå urolig, så jeg fikk beskjed om å duppe smokken hans i noe sukker greier for at han skulle være rolig, men det varte jo ikke lenge før han ble urolig igjen, og da virket hun litt små sur og jeg fikk beskjed om å gi han mye mer. Hun brukte veldig lang tid på å få undersøkt han, og sa ingenting til meg om hvordan ting lå an. Hun ble heldigvis ferdig etter vært, og da fikk jeg bare beskjed om å kle på han og gå til neste plass og da skulle jeg få vite der hvordan ting var. 

Vi gikk bort til neste plass, og der tok det også litt tid - men heldigvis ikke så lang tid! Vi kom inn og jeg fikk beskjed om at Niklas hadde umodne hofter fordi han lå i seteleie samtidig som at fødselen min var slik den var. Så nå må han gå med pute mellom beina sine, og den tar veldig stor plass og jeg merker at Niklas blir litt små irritert for å ikke kunne bevege seg ordentlig. Jeg synes så utrolig synd på han, selv om legen sa at han ikke merket så veldig mye av det, og at det kanskje var jeg som kom til å synes at det var mest ubehagelig enn han, og det stemmer vel helt sikkert, hehe. Men jeg får så vondt av å se hvordan han har det nå, og sånn skal han gå i hele 6 uker. Jeg kan kun ta den av når jeg skal skifte på han eller bade han, men ellers så må han ha den på seg hele tiden. Men det er viktig at han gjør dette, jeg vil jo han alt godt. Hvis jeg ikke gjør det som har blitt sagt så kan han slite med hofte feil når han blir eldre og det er nok enda verre en å gå med pute i 6 uker.  

 

 

Det er helt utrolig at det skulle skje så mye med han i løpet av hans første tid her i verden. Jeg håper virkelig at han får bedre lykke når han blir eldre. Jeg synes det er utrolig mye som har skjedd med han i løpet av kort tid nå. Han har virkelig fått en veldig hard start på livet sitt, så da håper jeg bare på at alt blir i orden og at han får mer flaks i løpet av livet sitt når han blir eldre! ;-) 

9 Kommentarer

Aslaug

13.09.2017 kl. 20:56
Stakkar!! Vett hvordan du har det..Har sjøl ei jenta (14år) hun va og i pute i 4mnd..1mnd etter fødsel fikk eg en panikk tlf i frå sykehuset om at eg måtte komme inn på timen for hun måtte i pute..Men då va puta annerledes en den Niklas har fått..Men så å godt at di har hjelpemidler...Lykke til..går så bra!!
Aslaug: Huff, ja det er ikke så koselig at de små må gå med pute, men det er jo det beste for dem i etter tid. Niklas er heldigvis ikke så ille, han har bare litt umodne hofter så de regnet med at han barw trengte det i 6 uker. Men merker at han ikke trives helt, han er litt mer urolig en vanlig! Tusen takk :-)

hverdagslivetivollen

13.09.2017 kl. 21:05
forstår at du synes synd på gutten din i den putetingen <3 så liten og tøff <3
hverdagslivetivollen: Ja det er ikke noe moro, men som legen sa så trenger han mest sannsynlig ikke å gå med den noe lenger en i 6 uker, for han hadde bare litt umodne hofter, det finnes mange av de som må bruke det i flere månder med barna sine. Han er ganske så sterk å tøff til å være så liten ja :-)

13.09.2017 kl. 21:30
Hvorfor så ung når du får barn? Er det samme faren på alle ungene?

Victoria Larsen

14.09.2017 kl. 00:24
Huff da, så utrolig ekkelt for deg.. kan ikke sette meg inn i det selv, men det høres virkelig forferdelig ut i en slik situasjon! Varme tanker og klem <3

livetmitt93

14.09.2017 kl. 11:12
stakkars liten :/ huff får håpe det blir bedre:) virket ikke helt god ho dama der altså, frækk

Line

23.09.2017 kl. 07:28
Hvorfor lar du han sitte? Han skal overhode ikke ha noen form for belastning på ryggen sin!
Line: Han sitter ikke, der ligger han ganske så stiv og det var kun til bildet. Jeg vet hva jeg skal gjøre og ikke gjøre så slapp av :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits