Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Konfirmasjons dagen

  • 11.09.2017 kl.18:09

Jeg skulle egentlig komme med et innlegg i går, men jeg var så utrolig sliten etter dagen i går så jeg orket rett og slett ikke å blogge. I går så var vi i konfirmasjon til søskenbarnet mitt. Vi ble jo bare med på maten og sånt og ikke i kirka. Så når vi sto opp i går så måtte begge guttene i dusjen også ordnet de seg. Jeg prøvde også å ordne meg, men den ene gangen jeg skulle ordne meg så var Niklas veldig urolig, så jeg sto faktisk å sminket meg med han på armen, det var ikke enkelt, men sånn er det å være småbarnsmor, haha! 

Vi fikk da ordnet oss til slutt, og da tok vi turen bort hos moren min fordi jeg visste ikke veien dit vi skulle, også ville broren min sitte på med meg. Så vi kom vel frem til konfirmasjonen litt over kl 1, og da var det bare å gå og vente på at de andre skulle komme også. Vi var tidlig ute i går, fordi mamma hadde lagd noen kaker, så da måtte vi komme litt før de andre folkene. 

Det var en kjempe hyggelig dag, med masse barnebråk, men sånn blir det når det kom en del barn. Niklas lå faktisk å sov så og si igjennom hele dagen mens vi var der. For min del så var det ganske greit for da fikk jeg spist mat og kaker uten at han skulle slå seg vrang eller noe. Det er veldig hyggelig med en sånn dag, men herregud så sliten man blir etter en sånn dag. Jeg var seriøst helt utslitt når jeg kom hjem igjen. Vi var borte i mange timer også, så det er vel ikke noe rart man blir litt sliten. 

De fineste guttene som finnes!♥

 

 

 

 

 

 

3 Kommentarer

frkhansseen

11.09.2017 kl. 18:15
Så koslig :)

Amal Belaaouam

11.09.2017 kl. 18:56
skjønne gutter :)

livetmitt93

11.09.2017 kl. 20:54
fine bilder:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits