Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Jeg får ikke flere barn!

  • 08.09.2017 kl.13:48

Når jeg fikk Niklas nå, så fikk jeg også en nyhet. Fødselen min ble jo litt dramatisk og jeg måtte ta en veldig rask keisersnitt for å redde Niklas ut av magen min. Han "døde" et lite øyeblikk i magen min. Når de hadde gjort det så måtte jeg prate litt med noen leger, både på grunn av fødselen og litt ellers. Jeg fikk da beskjed om at jeg forblir en guttemamma fordi jeg kan ikke få flere barn. 

Når de nok en gang snittet meg opp så fant de ut at det er alt for tynt der de tar keisersnitt så det kunne ende med at jeg kunne sprekke hvis jeg hadde valgt å få et barn til. Så dem hadde hvis blitt enige i at jeg ikke burde få flere barn igjen. Jeg verken tørr eller vil ha flere barn uansett så det gjør meg ingen ting, men allikevel så var det litt vondt å få en sånn nyhet. Men jeg vil ikke risikere å sprekke der de har snittet opp bare fordi jeg vil ha et barn til. Akkurat den risikoen tar jeg ikke. Jeg har tre fine gutter og det er mer enn nok. Jeg skal jo klare å forsørge dem i mange år fremover også. Jeg har jo også blitt alene med barna mine, og det hadde eller ikke blitt aktuelt å få et barn til med en annen gutt. Jeg vil ikke ha for mange fedre å forholde meg til for å være ærlig. Og hadde jeg vært sammen med den siste barnefaren så ville jeg ikke ha tatt en risiko med å få flere barn med han eller. 

 

Så nå skal jeg bare nyte tiden som småbarnsmor nå. også blir jeg vel tante en gang i fremtiden sikkert, og jeg kommer helt sikkert til å bli bestemor engang i fremtiden. Mest sannsynlig så blir jeg en ung bestemor så da skal jeg heller stille opp 100% for barna mine og eventuelt barnebarn engang i fremtiden. Så hvis jeg noen gang skulle ha funnet meg en ny type (noe som ikke frister meg i det hele tatt den dag i dag) men hvis det hadde skjedd engang i fremtiden så må han ha sin(e) egen barn, eller så måtte han ikke ha ønsket sine egne barn; men  heller stilt opp for de barna jeg har, for barn med meg er det ingen flere som får! :-)

6 Kommentarer

livetmitt93

08.09.2017 kl. 14:09
<3

due

08.09.2017 kl. 15:24
Dette var trist å høre. Men kanskje like greit, da du allerede har forskjellige fedre til de barna du allerede har. Barna skal også følges opp, og som alene forsørger så har du sikkert mer enn nok med de du allerede har. Jeg vet ikke om du har 2 eller 3 fedre til barna dine, men det blir en del rot og ustabilt for barn i slike situasjoner. Tenker da på forskjell på samvær, gaver osv... Du er heldig som har fått oppleve å bli mor. Mor til 3 gutter <3 Jeg synes at du er vel ung, men det virker som du virkelig greier ansvaret som ligger på dine unge skuldre. Ønsker deg masse lykke til, og jeg håper at alt går fint med deg og dine skjønne barn <3
due: Ja tre barn er mer en nok :-) Det er heldigvis bare to fedre inni bildet og ikke noe mer en det :) Tusen takk :)

due

08.09.2017 kl. 20:37
Godt å høre at det kun er to :) Ikke noe feil med det, altså. Jeg har selv 4 barn, men den siste var ikke planlagt. Er veldig glad i dag for at jeg fikk henne :) <3
due: Ja det er fort å få barn som ikke er planlagte. Ingen av mine var planlagt, men vi blir jo like glad i barna uansett :-)

due

08.09.2017 kl. 20:49
<3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits