Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Mange tanker som surrer

  • 04.09.2017 kl.20:25

 

Nå om dagen så merkes det virkelig at høsten har kommet. Herregud så kaldt det er ute om dagen, og ikke minst trist. Jeg er ikke så veldig glad i regnvær og mørke skyer, det er så utrolig deprimerende, haha. Jeg har også så mange merkelige tanker som surrer i hodet på meg om dagen, eller sånn har det vært en god stund nå. Det hjelper i hvert fall å ha familien rundt meg hvis det skulle være noe. 

Jeg er litt overrasket over Niklas nå også. I to netter nå så har han sovet helt til kl 6 uten å ha vært våken midt på natten, og det har egentlig vært veldig godt. Jeg merker at jeg er litt små sliten om dagen, men det hjelper veldig på at jeg tar tidlig kvelden. Jeg skulle kanskje ha vært litt flinkere til å prøve og sove ut litt på dagtid, men jeg klarer det ikke alltid. Jeg føler det er så mye jeg må gjøre når han sover, men egentlig så er det da han sover jeg burde prøve å slappe av. I alle fall når de to store barna er på skole og i barnehage, men dagene blir jo så ødelagte også hvis jeg skal sove, haha. Så det er ikke noe synd på meg sånn sett. Nå så er det mulig jeg blir litt ekstra trøtt med tanke på at det er så trist vær ute, og det er små kaldt. Hadde det vært sol ute og kanskje litt varme så hadde jeg nok ikke vært så trøtt! ;-) Småbarnslivet kan være krevende til tider, men det er kun trøttheten jeg sliter med så langt, så jeg skal vel ikke klage. 

På søndag så skal vi i konfirmasjon, så det gleder jeg meg til. Jeg er glad i selskaper der vi alle treffes. Men jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg på søndag, og jeg vet eller ikke hva jeg skal ha på barna mine. Jeg har ikke så mange pynte klær for å være ærlig, eller lettere sagt - jeg har nesten ikke klær i det hele tatt. Tror jeg skulle ha tatt meg en ordentlig shoppingsrunde eller kanskje bare bestilt litt på nettet, det siste er forresten mye enklere. Mye av klærene mine har blitt ødelagt av at jeg har hatt en stor gravid mage. Guttene vet jeg har noe klær de kan ha på seg, men spørsmålet er jo bare om vi finner igjen noe av pynte klærene dems, og om det i det hele tatt er noe av de klærene de vil ha på seg. Niklas har vel ikke noe pynte klær, men han er så liten at jeg orker ikke å stivpynte han så mye. Det er litt lettere når han har på seg litt mer behagelige klær. Når han blir litt større så kommer jeg nok til å pynte opp han litt mer tenker jeg. 

3 Kommentarer

livetmitt93

04.09.2017 kl. 20:31
er sykt kaldt :/
livetmitt93: Ja det er helt forferdelig. Har en følelse på at vinteren kommer tidligere i år :/

due

06.09.2017 kl. 00:41
Jeg trive heller ikke når været er dårlig. Jeg passer selv på at barna er ordentlig kledd. Bare i dag var jeg å kjøpte en allversdrakt ( jakke og bukse), og støvler til 10 åringen. Det ble ca. 800 kr for alt. Fin klær skaffer jeg når de trenger det , eller bruker av det de allerede har. Barn vokser fort, så må fornye hele tiden.... Jeg har kun to å kjøpe til, men det er dyrt nok. Gaver så har jeg tre barn å kjøpe til. Jeg har en voksen sønn på 24 år. Håper du får skaffet klær til barna og deg selv. Eller at du allerede har :) Min sønn får finklær som han kan bruke som hverdagsklær etterpå :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits