Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Niklas 1 måned gammel

  • 03.09.2017 kl.20:35

 

Det er helt sykt hvor fort tiden har gått etter at Niklas ble født. Nå er det allerede en måned siden jeg lå på fødestua der ting ikke gikk helt som planlagt. Han skulle komme i seteleie, men kom med beina sine istedenfor så det ble hastekeisersnitt, og vi begge to ble borte bitte litt. Jeg kom meg rimelig fort igjen før jeg fikk den maska over ansiktet, og da sovnet jeg. Jeg fikk høre at Niklas kom seg veldig fort når han var ute av magen min, men det var jo mye som skjedde i etter tid også. Det er veldig mye som har skjedd i løpet av denne måneden. Vi lå jo på sykehuset i 10 dager av hans første leve dager, der han måtte få oksygen av maske opp til to ganger i løpet av den tiden. Han fikk en veldig hard start på sine første dager, men fy som han har kommet seg. Han er nesten som en helt annen baby nå i forhold til da. 

Han har også endret litt på utseende sitt, og han har blitt veldig mye mer våken i de siste dagene. Han følger også med på det som skjer rundt han, og hvis vi prater med han så følger han med på den som prater. Han har også begynt så vidt å lage noen små "prate" lyder, og det er litt morsomt å høre på. Han er fremdeles en rolig baby. Han griner storsett bare hvis han er sulten eller hvis det er noe som virkelig plager han, og det er ikke så mye. Magen hans har blitt mye bedre etter at jeg byttet morsmelkerstatning, og det er jeg veldig glad for. Han har litt smått med magevondt enda, men ikke sånn som for noen dager siden. Jeg var faktisk redd for at han kanskje skulle få kolikk. Jeg må virkelig si at jeg beundrer de som har hatt kolikk barn, fordi jeg syntes det var fælt bare de dagene han hadde vondt i magen på grunn av feil melk. 

2 Kommentarer

03.09.2017 kl. 21:06
Så bra magen hans er bedre. Du er flink som har tre barn alene. Er faren til de to minste ofte innom og hilser på sønnene sine?

livetmitt93

04.09.2017 kl. 15:42
aww<3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits