Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Ikke dette livet jeg ville ha

  • 02.09.2017 kl.16:47

Det livet jeg sitter med nå er et liv jeg aldri hadde trodd at jeg skulle få for mange år tilbake. Jeg ble en mamma i en alt for ung alder, og jeg fortsette og bli en ung mor til tre gutter. Jeg sitter her i en alder av 22 år og har fått tre velskapte gutter, og jeg ble samtidig alene om dem. Det er ikke akkurat et sånt liv jeg trodde jeg skulle ha for noen år tilbake. Men jeg må si jeg klarer meg utrolig bra, nesten litt bedre en det jeg hadde trodd selv. Jeg sitter faktisk med en stolthetsfølelse. Nå mangler jeg bare fast jobb og hus også er livet mitt ganske så komplett. Står jeg på så kommer nok de drømmene i oppfyllelse også, jeg må bare gi ting litt tid. 

Nå skal jeg først og fremst bare kose meg med den lille babyen min og de to andre guttene. Når Niklas begynner i barnehagen etter vært så blir nok livet mitt slik jeg vil ha det! ;-)

Det er uansett en merkelig følelse og bli mamma på nytt igjen. Herregud så mye jeg egentlig har glemt fra tidligere. Mye kommer frem igjen når det er noe som skjer, men det er utrolig mye som har blitt glemt etter sist. Det er vel kanskje ikke så rart med tanke på at det er over 5 år siden jeg hadde en liten enn sist. Men jeg er uansett veldig takknemlig for at jeg faktisk har fått barn. Det finnes så mange som sliter med å få barn, og her sitter jeg som veldig ung og har allerede tre barn. Det er nesten så jeg får litt dårlig samvittighet med tanke på de som er eldre enn meg som sliter som bare det for å bli gravid. Jeg er tydeligvis veldig fruktbar etter som at jeg har klart å bli gravid tre ganger uten at det har vært meningen. Jeg hadde mine drømmer jeg også, sånn som mange andre. Jeg har alltid sagt at jeg skulle ha en fast arbeidsplass å gå til, og jeg skulle ha den villaen før jeg i det hele tatt skulle ha noen barn. Og når jeg da skulle få barn så skulle alle tre barna mine være med den samme mannen, og den mannen skulle jeg være sammen med resten av livet. Jeg var også veldig bestemt på at jeg skulle ha to gutter og ei jente. Men istedenfor så sitter jeg her uten fast jobb, og jeg leier hus av min pappa og jeg har ikke alle barna med den samme mannen, og jeg sitter her uten å være sammen med noen av de. Det er veldig trist at livet mitt ble totalt annerledes en det jeg så for meg. Men det er slik livet er. Man får ikke alltid det livet man trodde man skulle få, og det er jeg et levende bevis på!

 

 

Selv om livet mitt er langt ifra slik jeg så for meg livet mitt, så er jeg fremdeles lykkelig. Det blir man automatisk hvis man tenker litt mer positivt og gjør det beste ut av det livet man har fått. Det finnes faktisk noen som har det mye verre en det jeg har, eller kanskje du har! Så mitt råd til alle - vær glad for det livet du har fått selv om det ikke ble helt som etter planen din!

 

4 Kommentarer

livetmitt93

02.09.2017 kl. 17:59
du er flink synes jeg :)
livetmitt93: Takk, koselig å høre :-)

Gunvor

02.09.2017 kl. 20:34
Har ikke lest bloggen din på en god stund, pleide å følge deg fast før, så først vil jeg bare si gratulerer med den flotte gutten du har fått! :-) Men så lurte jeg på hva som skjedde mellom deg og barnefaren? Og om han fremdeles er involvert i livene til Marius og Niklas selv om dere ikke er sammen lenger? :-) Kan være du har skrevet om det før, men som sagt så har jeg ikke lest bloggen din på en stund! Ønsker deg masse lykke til videre <3
Gunvor: Tusen takk :-) Barnefar har kontakt ;-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits