Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Første høst dag

  • 01.09.2017 kl.17:47

Nå er vi faktisk inne i den første høst dagen, og det merkes for å si det sånn - herregud så kaldt det er i dag. Jeg er ikke så veldig glad i høst å vinter på grunn av kulde, også pleier jeg alltid å ha mine negative dager i de mørke dagene. Jeg håper jeg ikke får det denne gangen her, men noe sier meg at jeg kommer til å få det etter alt som har skjedd! 

Jeg hadde også tenkt til å gi dere et lite tilbakeblikk av september i fjor, men jeg har vært så smart at jeg har alle bildene mine på en ekstern harddisk, og den virker ikke lenger, så jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Der er alle bildene mine helt fra den dagen jeg fikk Joachim. Så hvis jeg ikke finner en løsning på dette så mister jeg både baby bilder av Joachim og Marius og mange andre minner opp igjennom årene. Jeg har seriøst lyst til å gråte på grunn av det. Jeg håper at det finnes en løsning så bildene mine kommer tilbake igjen til meg, eller så vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Jeg får aldri skrudd tiden tilbake så jeg hadde fått de tilbake, selv om jeg kunne ønske det akkurat nå, haha!

2 Kommentarer

Nina c

02.09.2017 kl. 01:21
Spør noen som kan med det:) trist og miste :(
Nina c: Ja, jeg har prøvd å levert den på elkjøp, men dem ba meg prøve å ringe en annen plass først, og det kommer til å koste meg 10000-12000 kr, og det har ikke jeg råd til :/

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits