Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Månedens oppsummering av august

  • 31.08.2017 kl.18:20

I august så var det mye som skjedde, og det var mye som ikke var helt som forventet. For å være ærlig så har august både vært en veldig fin måned, men den har også vært veldig ille!

Opptur

Etter å ha ligget på sykehuset i 10 dager, så var jeg utrolig lettet for å kunne få lov til å reise hjem til barna mine. Det var så utrolig fælt å måtte være borte fra barna mine så lenge. De begge to hadde jo vært borte fra meg enda lengere også på grunn av sommerferie. Så Joachim rakk jeg ikke å se før jeg kom hjem fra sykehuset, og Marius fikk jeg bare noen få dager sammen med før jeg ble innlagt på sykehuset. Så det var utrolig godt å kunne komme hjem igjen til de.

Nedtur

Nedturen i hele august må være den forferdelig fødselen jeg fikk. Jeg trodde det kom til å gå bra å føde vaginalt selv om Niklas lå med rumpa ned. Jeg fikk beskjed om at det kom til å gå veldig fint, fordi niklas var ikke så stor og det var Marius når jeg fikk han. Så derfor fikk jeg høre at jeg kom til å klare det veldig fint. Problemmet var jo at vannet mitt aldri gikk, så det endte med at de tok vannet selv, og da kom beina hans ut istedenfor rumpa, og da var det litt avhvert som skjedde. Det ble mye panikk rundt i rommet for å si det sånn. Niklas sluttet også å puste, og jeg ble borte en liten periode men kom meg veldig fort igjen, men da ble jeg lagt i narkose og fikk ikke med meg resten. For å være ærlig så er jeg veldig glad for at jeg ikke fikk med meg alt igjennom fødselen.

Været

Været i august har vært litt opp og ned. Det har vært en veldig god blanding mellom sommer og høst. Nå på slutten av august så har det faktisk vært helt nede til 4 grader om nettene og tidlig om morgen.

Bilder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Høydepunkt

Jeg har blitt tre barnsmor til tre fine gutter. Og de alle er friske. Det er ingenting som er bedre en det. Jeg kunne ha mistet Niklas, så jeg er evig lykkelig for at jeg har han her! Klarer ikke tanken på at jeg kunne ha fått et dødt barn!

Cravings

Cola og energi drikke. Det er kanskje ikke så rart at jeg har så mye lyst på energi drikke når jeg har holdt meg unna i hele svangerskapet. Men jeg har ikke vært så ille som jeg var før jeg ble gravid.

Mest leste innlegg

Velkommen til verden, Niklas♥

Det ble en dramatisk start på livet

Den verste barseltiden

Ja, jeg er alenemor til tre!

 

Instagram kontoen min

Følg meg på Instagram HER, du kan også følge meg på facebook HER!

3 Kommentarer

livetmitt93

31.08.2017 kl. 18:30
virker som en flott mnd :) fine bilder<3

:)

31.08.2017 kl. 20:33
Har ikke noe i mot det! Men lurer på hvorfor du velger og ikke amme? :)
:): Det er dessverre ikke alle som kan å amme, og jeg er en av dem :-) Også hadde det ikke gått så bra uansett etter det som skjedde på sykehuset, da måtte jeg i såfall pumpet meg heletiden istedenfor :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits