Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Hjemmebesøk av helsesøster

  • 30.08.2017 kl.21:34

I dag så fikk vi besøk av helsesøster for første gang. Jeg fikk masse papir om diverse ting som er greit å vite litt mer om når man har blitt mamma på nytt. Det er veldig mye jeg faktisk har glemt etter at jeg fikk Marius, samtidig som at det er noe jeg husker, men det er uansett veldig greit å få litt ny infomasjon om det å være mamma til en liten en. Jeg har også blitt tilbydd om å være med i barselgruppe, det tilbudet fikk jeg også sist gang, men da takket jeg nei. Nå er jeg fremdeles litt usikker, men jeg skal uansett tenke litt på det.

Niklas har jo som jeg sa slitt veldig mye med magen sin i det siste, men har heldigvis ikke vært like ille i dag, men jeg måtte allikevel bare ta det opp med helsesøster når hun først var her, og hun sa at jeg bare skulle gi det ett par dager ettersom at jeg nettopp har begynt å gi han en annen type morsmelkerstatning, men hvis han ikke ble bedre så skulle jeg kontakte henne også skulle hun gi meg noen andre råd, og kanskje noe annet jeg kunne gi han. Det er jo ikke noe morsomt for noen av oss at han er så urolig på grunn av magen sin.

 

Vi fikk også veid han i dag, og han veier nå 3350 gram, noe som var veldig bra med tanke på hvordan vekten hans har vært. Han spiser jo fremdeles ikke like mye som en baby på hans "alder" skal gjøre. Han drikker bare mellom 60-90 ml, og vanligvis så er det vel rundt 120 som er normalt. Men han er jo litt mindre en mange andre på samme uke, så det har nok litt med det å gjøre også, men helsesøster sa at det var en veldig fin vekt på han. Jeg ble nemlig litt bekymret over at det kanskje var litt for lite med tanke på at sist han veide seg så var han 3110 gram, og det var for 8 dager siden, men hun sa at han lå innenfor det som var normalt.

1 Kommentar

livetmitt93

31.08.2017 kl. 15:12
godt man har de:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits