Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Jeg vil ikke pynte på sannheten om å være småbarnsmor

  • 29.08.2017 kl.20:25

Nå har det ikke vært så enkelt å få oppdatert bloggen fordi Niklas har hatt veldig mye vondt i magen sin i det siste, så han har krevd veldig mye av meg, og har ikke sovet så mye på dagtid. Nå har jeg fått kjøpt inn en annen type melk til han, så da håper jeg bare at det hjelper på. Jeg har gitt han NAN hele tiden nå, men har fått høre at den kan være veldig hard for magen hans, så jeg har blitt anbefalt å prøve hipp istedenfor, og hvis den ikke virker så kommer jeg til å kjøpe den man får på apoteket. Det er ikke noe morsomt å se at han har så vondt i magen. Jeg har også fått gitt han litt sukkervann, også har jeg gått rundt å massert han masse på magen. 

Den første leve tiden på babyer er ikke bare bare. Det er mye som er nytt for dem etter at de har ligget i magen, så på førsten så er det veldig normalt at de kan slite litt med mage smerter. Det gjør vondt for både barnet og foreldrene at barnet bare gråter av smerte, men det er noe som hører til dessverre. Jeg håper at han blir bedre snart. 

Det er ikke bare kos med de små, det må dere alle huske før dere selv får barn. Ett barn krever veldig mye. Det er ikke sånn det ser ut som på film, eller på sosiale medier. Det er selvfølgelig mye kos også, men det er utrolig mye jobb som hører med. Jeg vil ikke pynte på sannheten på bloggen, og kommer til å være ærlig om hvordan det er å være småbarnsmor. Det er nemlig ikke bare enkelt. 

2 Kommentarer

Nina c

29.08.2017 kl. 22:11
Stakkar:/

Karoline

10.09.2017 kl. 00:09
Sukkervann hjelper ikke på ungen. Det er som å ta et glass vin fordi du har vondt i foten. Bær ungen i sjal, det funker.

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits