Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Er han inne, så er jeg inne!

  • 26.08.2017 kl.20:23

Endelig så har det vært litt fint vær igjen i dag. Ikke det at jeg har fått nytet det så veldig mye som jeg kunne ønske, haha. Jeg er mye inne om dagen på grunn av Niklas. Han skal jo ikke være så mye i solen, så derfor har jeg ikke med meg han så mye ut. Jeg har vært borte en liten tur i dag, og hadde jo eller ikke med meg vogna. Hadde jeg tatt med meg den så kunne jo han ha fått sovet ute, men istedenfor så har han sovet inne, og jeg er litt beskyttende når det gjelder han, så når han sover inne så er også jeg inne. 

Niklas har sovet veldig mye i dag også egentlig, så jeg håper at han kan holde seg våken litt snart, sånn at det ikke blir mye våken kvelder i natt. Han er som regel mest våken om kvelden, også sover han om natten. Han våkner bare engang om natten og da vil han bare ha mat og ny bleie, å da sover han til tidlig om morgen. Han har fått en veldig grei rutine på mat tiden sin om natten, så jeg vet som regel alltid når jeg kommer til å måtte stå opp en tur, og det er stortsett rundt 3-4 tiden, også er han våken igjen rundt 7 om morgen. I dag så ble klokka halv 7 om morgen, og med tanke på at det var helg og de andre lå å sov enda, så gikk jeg faktisk å la meg litt igjen etter at han hadde spist mat. 

Joachim og Marius har fått klipt håret sitt i dag, det trengtes på de begge to for å si det sånn. Det er godt jeg har en bror som liker å klippe hår med maskin. Marius ble klipt over hele hodet, mens Joachim ville bare ta vekk litt på sidene å ha masse hår på toppen. Jeg har spurt Marius også om han vil klippe seg sånn at han kan få en liten sveis, men nei det var han ikke så interessert i, haha. De begge to ble i alle fall mye finere på håret etter at de fikk en liten klipp, og de begge to virker veldig fornøyde.

Ha en fin lørdags kveld!

2 Kommentarer

livetmitt93

26.08.2017 kl. 20:29
så godt at han kun våkner en gang :)
livetmitt93: Ja er fornøyd med det :-) Mange som sliter med masse våken netter uten at barnet vil sove, så jeg er veldig fornøyd ;-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits