Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

En ny hverdag med baby i hus

  • 19.08.2017 kl.20:51

 

Nå i det siste så har det vært lite med blogg oppdateringer, men det er rett og slett fordi det har vært noe som har skjedd hele tiden etter at jeg kom hjem i fra sykehuset. Jeg har hatt litt besøk, og jeg har vært litt på besøk hos folk. Det er mange som vil hilse på lille Niklas, og sånn er det vel på førsten når man får et barn. Jeg synes også tiden bare flyr av gårde etter at jeg fikk en liten baby i hus igjen. Jeg føler ikke at jeg gjør noe annet en å mater og skifter bleier på han, også er det jo å vaske flasker veldig ofte, og få ordnet en ny flaske til neste måltid. 

Med det sagt så synes jeg at jeg har kommet inn i denne rollen her veldig bra. Jeg har allerede klart å få en rutine på ting, så alt går utrolig bra selv om jeg har to andre barn å ta meg av også. De er forresten veldig flinke med Niklas de to også. Merker at Joachim og Marius er stolte brødre i hvert fall, og det er ingen ting som er bedre en det. Niklas er også bare våken en gang om natten, noe som jeg er veldig fornøyd med. Han får som regel sitt siste stell rundt 23 tiden, og da sover han til 3-4 om natten og da får han en flaske til og da sover han til klokka er rundt 7 på morgen. Så jeg skal ikke klage for å si det sånn. Han har hatt to netter nå da han har vært litt urolig på grunn av mage vondt, men det har ikke vært sånn skikkelig skriking eller, men da hjelper det at jeg bare sitter litt med han til han får sove igjen og da går det ganske greit resten av natten.

9 Kommentarer

hverdagslivetivollen

19.08.2017 kl. 21:20
Gratulere <3 for en herlig prins :) nyt tiden :D
hverdagslivetivollen: Takk for det :-) Ja jeg nyter hver dag som går. Babyer vokser så fort så må nyte baby tiden så mye jeg kan nå før han blir stor ;-)

Victoria Larsen

20.08.2017 kl. 07:02
Gratulerer så mye med en nydelig en <3
Victoria Larsen: Tusen takk <3

livetmitt93

20.08.2017 kl. 11:54
herlig <3

krist.in

20.08.2017 kl. 13:52
åh så fin <3 gratulerer! Min lille er allerede blitt 8 uker, og jeg er helt enig i at tiden bare flyr avgårde !
krist.in: Gratulerer til deg også :-D Ja tiden går så alt for fort, så det gjelder å nyte tiden så godt man kan :-D

Sølvi Birgitte Wærness

20.08.2017 kl. 19:03
Gratulerer så mye med gutten! :D Det er jo luksus at Niklas sover lenge på natten da ^^ Vi ligger jenta vår i 10-11 tiden på kvelden og hun kan sove til 4-5 tiden på morgenen, da vil hun ha mat og ny bleie. Da sovner hun igjen etterpå og sover som regel til 8-9 tiden igjen :)
Sølvi Birgitte Wærness: Tusen takk! :-D Ja jeg er veldig fornøyd :-D Så heldig dere er da! Er godt når det er sånn ;-) Verre for de som har babyer som ikke sover om natten i det heletatt.

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits