Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Hadde angst for å miste et lite spedbarn

  • 16.08.2017 kl.21:06

Nå er jeg veldig stolt over lille Niklas. Som jeg har sagt så har jo han vært veldig vanskelig å få i mat, og er jo litt det enda også. Men i går kl 21 så fikk jeg faktisk i han mellom 75-80 ml på flaska. Og det samme skjedde ved 12 tiden i natt og en gang til i natt, og i dag tidlig. Men så har han vært litt vanskelig igjen, og jeg har da bare fått i han 40 ml, men istad ved halv 7 tiden så fikk jeg i han 80 ml. Så dette her går virkelig fremover og jeg kjenner jeg blir så utrolig glad. Det er så mye forandringer jeg merker på han siden da vi lå på sykehuset.

Når jeg lå på sykehuset så var jeg rett og slett små redd for hvordan ting ville bli. Ikke fikk vi i han mat nesten og han kom med mange rare lyder, og mistet pusten inni mellom. Jeg skal innrømme at jeg gikk rundt å var redd for at jeg kom til å oppleve at jeg kom til å miste et lite spedbarn.  Jeg ble deprimert mens jeg var på sykehuset fordi jeg konstant gikk rundt å hadde angst for hva som kom til å skje. Jeg fikk både mange gode nyheter på sykehuset, men jeg fikk også mange skuffelser mens jeg lå der. Jeg hadde aldri ro rundt hodet mitt, og gikk bare rundt å tenkte på alt mulig rart. Ikke nok med det at jeg lå på sykehuset med et sykt barn, jeg hadde også to barn som var hjemme som savnet meg, og jeg savnet de. Det gjorde ikke ting noe lettere for å si det sånn!

Nå er jeg hjemme og alt går så utrolig bra med Niklas. Det er akkurat som om at jeg har en helt ny baby i forholdt til på sykehuset, noe som er så utrolig positivt. Jeg blir så stolt hver gang jeg merker en liten forandring på han. I morgen så skal jeg en liten tur på helsestasjon igjen for å se om han har gått opp litt mer, og det håper jeg virkelig at han har gjort. Det er litt rart om han ikke har gjort det med tanke på hvor mye mat jeg faktisk har fått i han nå. 

5 Kommentarer

livetmitt93

16.08.2017 kl. 21:15
så bra:)

Tiril Sørensen

16.08.2017 kl. 22:46
Så fint innlegg du har publisert :-) Ha en fortsatt fin kveld!
Tiril Sørensen: Takk for det :-) Ha en fin kveld videre du også ;-)

Victoria Larsen

17.08.2017 kl. 00:40
Huff, kan ikke tenke seg hvordan det har vært <3
Victoria Larsen: Nei det har rett og slett vært forferdelig. Ikke noe jeg unner noen!

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits