Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Jeg er redd han ikke får i seg nok mat

  • 15.08.2017 kl.17:12

 

I dag så har det vært planleggingsdag i barnehagen til Marius, og det er det i morgen også. Hva vi skal finne på i morgen det vet jeg ikke. Merker det blir litt kjedelig for Marius å bare gå hjemme en hel dag, men det er liksom ikke så lettvint og bare reise bort akkurat når jeg vil nå som jeg har fått en baby i hus. Jeg må planlegge litt bedre før jeg kan finne på noe! 

I dag så har vi vært en tur på helsestasjon med Niklas. Han får jo nå tett oppfølging ang vekten hans. Han hadde bare gått opp 10 gram fra i går til i dag, og det er jo ikke akkurat så mye, men det går jo uansett den riktige veien, han hadde i hvert fall ikke gått ned i vekt. Han har spist litt mer mat i dag enn det han gjorde i går, så jeg håper at han har gått opp enda mer neste gang vi skal på kontroll igjen. Jeg skal innrømme at jeg er veldig redd for at han ikke skal få i seg nok, men samtidig så må han jo ha fått i seg litt også. Han har jo alltid noe i bleia når jeg skifter på han, og hadde han ikke fått i seg nok så hadde det jo ikke vært så mye i bleia hans de gangene jeg skifter på han.

Han er også en veldig rolig baby, og det er veldig godt. Han gråter bare hvis han er sulten eller hvis bleia er full og hvis han vil ha kos, noe han forresten vil ha storsett heletiden, haha. Det er tydeligvis bedre å ligge og sove på fanget til mamma en i senga si. Det gjør meg ingenting på kveldstid, men på dagen så kan jeg ikke sitte med han i fange heletiden. Jeg har jo andre oppgaver å drive med hjemme også, men der er jeg også litt heldig egentlig, for hvis jeg ordner til han på gulvet så ligger han der og er helt stille sånn at jeg får gjort litt smått allikevel. Og han har to store brødre som virkelig passer på han. 

4 Kommentarer

livetmitt93

15.08.2017 kl. 17:43
håper han legger på seg, og bra det går riktig vei:)
livetmitt93: Ja det håper jeg også :-)

:)

16.08.2017 kl. 06:36
Håper det ordner seg! Men hvorfor hører eller ser vi ingenting til barnefaren ?
:): Ja håper på det! :-)

Han vil ikke nevnes her og det må jeg respektere! Det er ikke alt som kan komme på en offentlig blogg! :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits