Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Velkommen til verden, Niklas♥

  • 04.08.2017 kl.09:34

Nå har endelig dagen kommet. I går den 3 August så ble lille Niklas født. Han var ikke store gutten, han veide bare 3010 gram og var 33 cm lang. Han er nok litt større men de ville ikke måle han ordentlig i går, det ble en dramatisk fødsel!

Jeg våknet av rier i går når klokka var rund halv 6 på morgen. Når jeg da gikk på do så begynte det å renne litt blod av meg, så jeg ringte både mamma og føden på sykehuset, og da fikk jeg beskjed om å komme på sykehuset med engang.

Når vi kom frem så fikk jeg beskjed om at jeg allerede hadde 9 cm med åpning. Og lille gutt lå jo ikke i hodeleie, noe de skulle prøve å ordne på fort som mulig for noen dager siden egentlig, men fikk jo aldri høre noe. Så de fikk tatt en ultralyd av meg når jeg lå der i går, og da lå han med rumpa ned. De ville vurdere hvordan de skulle ta fødselen, om de skulle la meg ta en setefødsel eller keisersnitt.

De kom frem til at de ville ta setefødsel på meg fordi sist jeg fødte så var Marius veldig stor, og det var ikke Niklas. Så de regnet med at jeg kom til å takle en setefødsel veldig fint! 

Jeg lå i noen timer med masse vonde rier. Vannet mitt gikk aldri, så det tok litt tid. Etter vært så fant de ut at de bare skulle ta vannet mitt, så jeg skulle få bli ferdig - men det gikk ikke så bra! Da de tok vannet så var det beina på lille gutt som kom først, også skjedde det noe med navlestrengen, så Niklas sluttet å puste. Det ble mye dramatikk inne på rommet da. Lille gutt sluttet å puste og jeg ble borte litt, så da ble det hastekeisersnitt på meg i går. Jeg husker panikken det var rundt alle på sykehuset, og jeg hadde smerter som jeg aldri har kjent før. Plutselig så lå jeg på operasjonsbordet og fikk narkose og resten husker jeg ikke. Da ble jeg borte, og våknet igjen når klokka var ca 15:00! 

Derfor de ikke fikk målt Niklas ordentlig er fordi han ble liggende i klem inne i magen min, så de var redde for at det hadde skjedd noe med han. Så de ville ikke strekke på han i går. 

Det ble en hard start, med en nær døden opplevelse på oss begge. Men vi overlevde og vi har det bra nå!♥

14 Kommentarer

Karianne

04.08.2017 kl. 09:45
💕 hørtes ut som mye styr.. jeg er så glad for at det gikk bra med dere begge❤️ gleder meg masse til å se dere❤️
Karianne: Ja det ble litt hektisk for å si det sånn, men det gikk heldigvis bra!<3 Gleder meg til å få besøk også :-) <3

livetmitt93

04.08.2017 kl. 10:21
grattis, så søt:)
livetmitt93: Tusen takk :-)

Oda

04.08.2017 kl. 10:35
Så gått og høre at alt gikk bra til slutt!<3
Oda: Ja <3

Maiken

04.08.2017 kl. 10:37
Velkommen til verden lille Niklas <3 Før en herlig liten gutt du har fått og gratulerer så mye!

Fødsler er så vanvittig skumle og uforutsigbare og vi skal være glad vi har godt helsevesen i Norge. Jeg hadde en traumatisk fødsel selv så føler med deg <3 Masse god bedring til dere begge :-)
Maiken: Tusen takk :-)

Ja det er sant! Huff så trist at du også har gått igjennom en vond fødsel. Bra det gikk bra med deg også ;-)

Lisa

04.08.2017 kl. 17:57
Gratulerer med lille prinsen! :) Har Niklas og Marius samme far?
Lisa: Tusen takk :-)

05.08.2017 kl. 20:36
Jeg synes ikke 17 er så veldig ungt,å bli mamma☺

06.08.2017 kl. 22:53
gratulere med din tredje gull gutt<3 kos deg masse i barselstiden!

Kaja

07.08.2017 kl. 19:17
Gratulerer så masse💙💙
Kaja: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits