Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Termin måneden min

  • 02.08.2017 kl.13:48

Nå er vi endelig i august måneden, noe som selvfølgelig betyr at i løpet av denne måneden her så er jeg trebarnsmor. Jeg begynner å bli veldig utålmodig nå, noe jeg tror er veldig normalt på slutten av en graviditet. Jeg har om noen få dager fullført et helt svangerskap fra start til slutt. Det har ikke vært en enkel graviditet, men jeg har virkelig klart meg selv om jeg har gått igjennom mange vanskelige perioder på mange måter. Nå er det bare spennende å se om jeg går helt frem til termin datoen, eller om jeg kommer til å gå noen dager over. Det blir i allefall noen spennende dager fremover. 

Jeg har begynt å grue meg litt til fødsel nå, fordi jeg vet ikke hva som kommer til å skje. Jeg har aldri hatt fødsels angst før, og kan vel ikke si at jeg har det nå eller, men samtidig så skal jeg innrømme at jeg er litt skeptisk på hvordan denne fødselen her kommer til å gå. Jeg både tror og håper at fødselen kommer til å gå fint. Jeg gleder meg i hvert fall til mitt første møte med lille gutt. Og jeg skal si jeg er spent på hvordan de to andre guttene kommer til å ta det første møtet. Jeg regner med at de begge to kommer til å få et fint møte sammen med sin lille bror, men jeg må si jeg er litt ekstra spent på Marius. Nå er Marius vandt til å være den minste, og nå blir han ikke lenger den minste i flokken. Jeg tror ikke at det kommer til å bli noe tull, men jeg må si jeg er spent på om han kommer til å bli små sjalu eller ikke. Jeg håper at alt kommer til å gå bra, og jeg tror egentlig at Marius kommer til å ta det veldig fint. Han er jo ganske stor gutt blitt også, så han forstår jo veldig mye. Det kunne kanskje ha blitt enda litt mer sjalusi hvis han hadde vært mindre, eller kanskje enda eldre.. 

Jeg er veldig sikker på at Joachim og Marius kommer til å bli kjempe flinke store brødre, og jeg tror de begge to kommer til å passe på lille gutt. Han kommer nok til å være heldig som har to store brødre til å passe på seg. Og som de fleste pleier å si "alle gode ting er tre". Jeg gleder meg kjempe masse til dagene fremover, og ser veldig frem til de årene som kommer. 

 

1 Kommentar

livetmitt93

02.08.2017 kl. 15:41
lykke til :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits