Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Gravid uke 39

  • 31.07.2017 kl.11:47

 Nå har jeg kommet meg inn i uke 39, så nå er det ikke lenge til at svangerskapet er over. Jeg var på jordmor kontroll i stad, og da fant vi ut at den lille luringen i magen har nå klart å snu seg. Så nå ligger han ikke med hodet ned lenger. Det gjør meg litt bekymret fordi jeg vil jo naturligvis at hodet skal komme ut først, og jeg vil ikke gå igjennom keisersnitt igjen. At folk frivillig veldig keisersnitt det skjønner jeg ikke. Jeg er rett og slett livredd for at jeg må igjennom keisersnitt igjen, for det var ikke en koselig opplevelse for meg sist gang jeg gjorde det i 2008. Jeg skal heldigvis få en ny ultralyd time veldig fort, sånn at vi kan se hvordan han ligger, også skal vi prøve så godt vi kan å snu han. Jeg håper at alt kommer til å gå i orden og at det blir en fin naturlig fødsel på meg! :-)

♥Termin: 10 august♥ 

Igjen til termin: ca 1 uker igjen av svangerskapet! Altså bare 10 dager igjen.

kynnere: Ja det har jeg hatt litt av siden uke 25 :-)

Plager: Har vondt i ryggen, og har små vondt i magen. Sliter også med leggkramper, og veldig mye halsbrann.

♥Aktivitet innenfra: Han er en veldig aktiv gutt, og det er så koselig å kjenne bevegelsene hans. Det begynner å bli litt trangt i magen til han nå :-)

♥Vektøkning: Sist jeg veide meg hadde jeg gått opp 14 kilo!

Neste kontroll: Jeg har jordmor time igjen 8 august♥

♥Om fødselen: Nå som jeg har fått beskjed om at han ikke har hodet sitt ned lenger, så skal jeg innrømme at jeg gruer meg litt til fødsel. Nå vet jeg ikke hva som vil skje i det hele tatt, og det skremmer meg. Jeg håper at fødselen kommer til å bli fin, og at vi klarer å få han til å snu seg så hodet ligger ned.

1 Kommentar

livetmitt93

31.07.2017 kl. 11:59
spennende :)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits