Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Dette skjedde i helgen

  • 29.05.2017 kl.21:31


(Bilde fra i sommer)

I helgen mens jeg ikke blogget så har det vært helt fantastisk vær. På lørdag så var det faktisk 30 varmegrader her jeg bor, og det har vært både godt og litt for varmt. Man skal ikke klage når man får så mye varme, men jeg må jo innrømme at det er litt hardt å være gravid i denne varmen. Det var ikke lenge jeg klarte å sitte i solen før jeg ble svimmel å nesten gikk i bakken, så jeg måtte inn å sette meg opp til flere ganger på kort tid. Det er det som er så dumt når man er gravid på sommeren, men jeg må bare bli litt flinkere til å drikke masse, og kanskje bli enda litt mer flink til å huske isbiter. Jeg elsker jo isbiter i drikka så det burde ikke bli noe problem sånn sett. Men det er jo ikke så enkelt når jeg skal bort på noe. Jeg fikk også barnefri på lørdag, så da ble jeg med noen venner og hadde det artig. Det er litt godt inni mellom å være med noen andre en bare barna og familien :-)

I går så var det bare å slappe av med familien, og litt senere så fikk jeg igjen begge barna mine. Joachim har vært hos bestefaren sin på far sin side i helgen, mens Marius sov en natt hos besteforeldrene sine. Når de kom hjem igjen i går så fant vi ut at vi skulle grille noen pølser. Vi har nemlig fått ny gassgrill av min pappa, så vi måtte jo prøve den og se hvordan den grillen var. Vi sto faktisk i tordenvær og grillet i går, haha. Godt ingen av oss er redde for torden. Det værste var jo at det tordnet så utrolig at det ristet i terrassen min, haha! 

3 Kommentarer

Aylar Von Kuklinski

30.05.2017 kl. 01:01
Ah, hvis det hadde latt seg gjøre nå skulle jeg faktisk ha spurt deg om vi kunne ha byttet kropp for en dag eller tre sånn at jeg også kunne kjent på hvordan det er å være gravid i den heiteste sommervarmen, sånn at jeg kunne fått bittelitt mer perspektiv å rutte med når jeg føler for å klage ugravid i sommervarmen.

Du kunne godt med på det, du? :-)
Aylar Von Kuklinski: Haha, ja det hadde ikke gjort noe. Akkurat nå som sommeren kommer så kunne jeg ønske jeg ikke var gravid :-)

livetmitt93

30.05.2017 kl. 11:30
var så godt:)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits