Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Gravid uke 30

  • 29.05.2017 kl.10:46Nå kjenner jeg at jeg begynner å bli stressa! Nå er det 10 uker til termin, og for alt jeg vet så kan jeg få barnet før tiden, og jeg har enda ikke alt helt i orden til lille gutt kommer. Så nå må jeg virkelig begynne å ordne til, og må nok ta meg en liten tur på ikea snart. Jeg må prøve så godt jeg kan å ikke stresse for mye. Jeg har jo fremdeles litt tid på meg, men 10 uker føles ikke så lenge om jeg kan si det slik, haha. 

 

♥Termin: 10 august♥ 

Igjen til termin: ca 10 uker igjen av svangerskapet!

kynnere: Ja har fått smått med det nå :-)

Plager: Har litt vondt i bekkenet noen ganger, også sliter jeg med kraftig halsbrann.

♥Aktivitet innenfra: Babyen har fått søvnmønster nå, så nå er han like aktiv til samme klokkeslett for hver dag. Han både tar opp rumpa si, og jeg kjenner fingrene og tærene hans. Det er nå det er litt spennende og morsomt egentlig ;-)

♥Vektøkning: Sist jeg veide meg hadde jeg gått opp 12 kilo!

Neste kontroll: Jeg har jordmortime igjen 15 juni!

♥Om fødselen: Jeg både gruer meg å gleder meg til fødsel nå. Jeg vet ikke hvorfor jeg gruer meg, men jeg er så redd for når fødselen starter og hvor de andre barna mine er hen. Tenk om fødselen starter midt på natten, hvordan skal jeg få gjort alt da? Det er selvfølgelig noe som kommer til å ordne seg, men det er det jeg er mest redd for akkurat nå, haha. 

Om barnet

Vekt: 1600 gram

Lengde: 36 cm lang

Nå kontrollerer hjernen de rytmiske pusteøvelsene, og fosteret regulerer temperaturen selv.

Lanugohårene begynner å forsvinne, men forblir lengst på ryggen og skuldrene. Fosteret har nå ordentlig hår på hodet. Fettlaget like under huden blir tykkere og glatter ut huden. Fettet isolerer og fungerer som energikilde.

Fosteret fortsetter å bevege seg så mye som mulig på den begrensede plassen. Det sparker med føttene og dunker med hendene.

Noen fostre legger seg med hodet ned nå. Dette kjenner du når fosteret sparker og dunker mot mellomgulvet og ribbeina, og hodet presser mot bekkenbunnen.

5 Kommentarer

livetmitt93

29.05.2017 kl. 10:54
fin mage:)
livetmitt93: Takk :-)

Due

29.05.2017 kl. 11:39
Ønsker deg masse lykke til med resten av svangerskapet :) Vet du hvilket kjønn nurket blir?
Due: Tusen takk :-) Ja, jeg får en liten gutt <3

Victoria Larsen

29.05.2017 kl. 11:45
Så fin mage og flott innlegg <3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits