Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Ville ikke la Marius gå i toget

  • 16.05.2017 kl.18:28

Er det bare jeg som ikke ordner skikkelig i hjemmet til morgen dagen? Jeg ser så mange pynter opp huset sitt, og baker masse kaker med norges farger å alt som er. Jeg er ikke helt der enda har jeg merket, hehe. Kanskje jeg blir slik etter vært når jeg blir eldre, eller nei jeg tror faktisk ikke det. Jeg har aldri gjort så veldig mye ut av 17.mai! Selvfølgelig så pynter jeg meg og ordner barna mine, og jeg er med i barnehage toget sammen med Marius, og jeg får Joachim i toget å rekker og se han før jeg må være med Marius, og vi feirer jo dagen med masse god saker og grill mat, men å pynte hjemme å sånt det har jeg aldri gjort.


(17.mai i fjor)

Egentlig så er 17.mai en veldig stressende dag om jeg kan si det sånn. Men hva gjør man ikke for landet sitt. Barna setter også veldig stor pris på denne dagen utrolig nok. Det finnes mange barn som ikke synes det å gå i barnetog er noe stas, men Joachim har ikke noe i mot det, og Marius vil også selv gå i barnehage tog. Jeg hadde egentlig planer om å ikke gå i barnehage toget i år, og eller bare konsentrere meg om skoletoget, men så hadde Marius veldig lyst til å gå i barnehagetoget, så da får jeg bare bli med på det. Det er bare engang i året, så jeg overlever en sånn dag :-) I morgen så er det også min siste dag som 21-åring, det er veldig spesielt, haha! Panikken sniker seg frem for hver dag som går nå. Herregud jeg hadde aldri trodd at jeg skulle bli så redd for å bli eldre noen gang, haha det er nesten litt flaut! 

7 Kommentarer

Nina

16.05.2017 kl. 18:51
pynter ikke hjemme jeg heller:)
Nina: Godt vi er fler :-)

Ei_heks

17.05.2017 kl. 00:16
Smiler stort her jeg sitter å skriver. Er det noen trøst at jeg snart er 60 og ikke har tenkt å bli gammel på veldig mange år ennå?

Du kan velge vet du. Bli mange år eller gammel! ;)

Pynter ikke mye jeg heller forresten, bare en blomsterbukett og flagg på verandaen. Det holder i massevis for meg. Og 17mai-sløyfe. :)
Ei_heks: Hehe, ja man er selvfølgelig ikke eldre en man gjør det til selv. Har fått høre av mange at en alder er bare noen tall ;-) Kommer vel litt an på hva man gjør ut av det selv :-D

Ei_heks

18.05.2017 kl. 02:12
He he. Vet du, når noen sier det, nekter jeg plent. Alder har noen utvilsomme fordeler om man velger å fortsette å være leken, åpen og nyskjerrig på livet. Dessuten vil jeg da ha kreditt for hvert eneste år jeg har vært gjennom. Både de gode og de dårlige!

Men ung eller gammel, du har helt rett, det kommer an på hva men gjør ut av det. ;)

Hadde forresten ei venninne som fikk fullstendig alderspanikk i en alder av 26. Det gikk ganske fort over og etterpå var hun heldigvis ferdig med det. Men jeg tror også at det med alder, særlig relatert til utseendet, er værre for din generasjon enn min. Riktignok hadde vi idealer som var ganske vanskelig å måle seg mot den gangen også, men dere må konkurere med fotoshopa bilder av det "perfekte" utseendet.

Noen ganger er jeg ekstra glad for at jeg ikke er 20 lenger. ;)
Ei_heks: Ja det er sant :-) Er ikke bare enkelt å vokse opp i denne tiden her. Vil tro alt var litt lettere før i tiden :-)

Ei_heks

18.05.2017 kl. 11:54
Ikke alt, men veldig mye relatert til utseendet var nok det. Samtidig kan vi (kvinner) til dels takke oss selv. Vi lar samfunnet komme med det ene kravet værre enn det andre og følger viljeløst med. Som om utseendet vårt er det eneste vi har å bidra med og at ingen av oss er i nærheten av å holde mål. Så da kan vi jo bare betale i dyre dommer for kremer og kurer og operasjoner for å likne fotoshopidolene. Og når vi gjør det, kan man være helt sikre på en ting... de vil endre parametrene så vi må justere det som allerede er gjort. Hvordan ellers skal de tjene penger? ;)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits