Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Fødsel på gang? Han presser nedover!

  • 15.05.2017 kl.20:02

Så utrolig mye stygt vær som er om dagen. Jeg er seriøst helt utslitt om dagen, og kan ikke si at jeg får noe energi av det triste været. Men sånn er det å bo i Norge :-) 

På lørdag så hadde jeg en kjempe koselig kveld med venner. Vi satt på terrassen og grillet, de andre drakk alkohol, mens jeg drakk alkoholfri drink - noe som var veldig godt egentlig. Ble litt kaldt med sånn drink, så burde vel kanskje vente til det blir litt varmere neste gang. Uansett så har jeg hatt en kjempe fin helg, og har virkelig fått slappet av i helgen. 


 

I går så gikk hele dagen i avslappning. Jeg gjorde nesten ingenting i går. Jeg føler meg som ei som bare sitter å tar livet med ro, haha. Men jeg er sykt sliten om dagen, noe som er utrolig slitsomt egentlig. Håper energien blir bedre snart. Babyen i magen er i alle fall veldig aktiv om dagen. Det som også er litt morsomt nå er jo at han er veldig aktiv rundt samme tidspunkt for hver dag. Så nå må jeg si jeg er spent på om det er slik når han blir født også. Jeg har også begynt å få mye med kynnere om dagen, men det var visst helt normalt fikk jeg høre. Det som også har skremt meg litt i det siste er at han presser litt nedover om dagen. Det er ikke heletiden det skjer, men det skjer inni mellom. Jeg blir jo selvfølgelig redd for at han er på vei ut snart, men det kan hende at han bare sparker ned dit eller kanskje han snur seg også kjennes det ut som at det presser nedover - jeg er faktisk ikke helt sikker. Jeg er ikke så bekymret at jeg trenger å finne ut av det akkurat nå, men jeg kommer til å prate med jordmor om det når jeg skal dit på torsdag. 

3 Kommentarer

Pernille

15.05.2017 kl. 20:11
Så fin babymage <3
Pernille: Takk <3

Nina

16.05.2017 kl. 10:46
<3

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits