Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Gravid uke 28

  • 15.05.2017 kl.12:43


 

Da har jeg nok engang kommet i neste svangerskaps uke. Jeg synes denne tiden her har gått litt for fort, så jeg vil egentlig bare stoppe tiden litt. Nå har han også fått ordentlig søvnmønster som de kaller det. Han er aktiv rundt samme klokkeslett for hver dag, så nå vet jeg sånn ca når han er våken og når han er rolig :-) Det er også 90 prosent sjanse for at han kan overleve hvis han skulle bli født nå, men det beste er om han holder seg i magen i en god stund til!

♥Termin: 10 august♥ 

Igjen til termin: ca 12 uker igjen av svangerskapet!

kynnere: Ja har fått smått med det nå :-)

Plager: Har litt vondt i bekkenet noen ganger, også sliter jeg med kraftig halsbrann.

♥Aktivitet innenfra: Babyen har fått søvnmønster nå, så nå er han like aktiv til samme klokkeslett for hver dag. Han både tar opp rumpa si, og jeg kjenner fingrene og tærene hans. Det er nå det er litt spennende og morsomt egentlig ;-)

♥Vektøkning: Sist jeg veide meg hadde jeg gått opp 9 kilo!

Neste kontroll: Jeg har jordmortime igjen 19 mai, dagen etter bursdagen min faktisk :-)

♥Om fødselen: Jeg både gruer meg å gleder meg til fødsel nå. Jeg vet ikke hvorfor jeg gruer meg, men jeg er så redd for når fødselen starter og hvor de andre barna mine er hen. Tenk om fødselen starter midt på natten, hvordan skal jeg få gjort alt da? Det er selvfølgelig noe som kommer til å ordne seg, men det er det jeg er mest redd for akkurat nå, haha. 

Om barnet

Vekt: 1100 gram

Lengde: 33,5 cm lang

I begynnelsen av denne uken er fosteret 26 uker gammelt, og hjernebølgenes mønster ligner nyfødtes. Fosteret blir stadig flinkere til å åpne og lukke øynene, suge og svelge.

Lungene vil nå kunne puste luft, og fosteret gjør regelmessige puste­øvelser. Lungene begynner å bli bedre forberedt på et liv utenfor livmoren hvis barnet skulle bli født for tidlig. Sentralnervesystemet begynner å bli så modent at fosteret klarer å regulere kroppstemperaturen selv. Fosterets kropp består av mellom to og tre prosent fett.

For hver dag som går, bedres prognosene for å få et sunt og friskt barn hvis fødselen inntreffer for tidlig. Men det er fremdeles best for fosteret å forbli i livmoren og vokse seg større.

3 Kommentarer

Hege Kristin

15.05.2017 kl. 15:03
så spennende :D

liveterherlig93

15.05.2017 kl. 17:48
tiden går fort:)
liveterherlig93: Ja den går nesten litt for fort, hehe :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits