Mammaentiltre | 22 år, og gravid med nummer tre

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Kanskje det er ei jente i magen allikevel?

  • 21.04.2017 kl.14:18

Som dere sikkert har merket så har det ikke kommet så mange innlegg i det siste, og det har sin grunn. Det er ikke alt jeg ønsker å dele på bloggen, men jeg kan si så mye som at det er mye som har skjedd i løpet av april. Det har vært noen vanskelige dager, med både det ene og det andre. Men ting begynner å ordne seg litt heldigvis, så jeg håper bare at alt kommer til å bli fint! Formen min er litt så som så om dagen egentlig. Jeg har hatt veldig mye vondt i ryggen i det siste, så jeg har nesten ikke sovet i løpet av natten på en stund nå. Det er veldig irriterende igrunn - merker at jeg er ekstrem trøtt om dagen, og det har vel noe med at jeg våkner opp 2-3 ganger i løpet av natten også sovner jeg igjen på grunn av smertene. 

Nå har jeg vært hos jordmor igjen. Der var alt i orden som det pleier. Jordmora sa at hjerte lyden på babyen var såpass så høy at hvis hun ikke hadde visst at det var en gutt inni der så hadde hun trodd det hadde vært ei jente, hehe. Men det er uten tvil en liten gutt i magen min å ikke ei jente, det fikk jeg se veldig godt å tydelig når jeg var på ultralyd. I dag er det helt herlig vær ute forresten. Eneste som er noe dritt er at det blåser så utrolig mye ute. Solen varmer utrolig mye, men det hjelper ikke når den sure vinden kommer. Det er så typsik i norge det, sånn var det i fjor også. Når det først er sol ute da blåser det som bare det, helst sånn at det ikke går an å sitte ute, men hvis det er overskyet eller noe - da er det vind stille!

5 Kommentarer

Victoria Larsen

21.04.2017 kl. 14:36
Jeg ønsker deg en fin fredag :-)
Victoria Larsen: Takk for det! Ha en fin fredag du også :-)

liveterherlig93

21.04.2017 kl. 14:45
<3

22.04.2017 kl. 23:41
jenta i magen her ligger på 144 :p så hjertelyd har nok lite å si
Anonym: Ja var det jordmora sa til meg også. Hun trodde ikke at hjertelyden hadde så mye å si om det var gutt eller jente, det var nok bare noe folk har sagt og blitt spredd så alle tror det, hehe! :-)

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits