Mammaentiltre | 22 år, og alenemamma til tre gutter!

SheIn -Your Online Fashion Cardigan Sweaters

Er så spent på å kunne få møte han

  • 19.04.2017 kl.12:05

Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er litt i babybobla om dagen, og gjør ikke noe annet en å tenke på den lille gutten i magen. Jeg har bestilt litt smått med ting til lille babyen, og jeg blir så forelska for hvert plagg som kommer. Det kan da ikke finnes noe som er mer søtere enn bitte små babysko og bittesmå babyklær. Det er så utrolig mye søtt å få tak i av baby ting. Det er egentlig ikke så mye til gutter som det er til jenter når det gjelder klær, men det er noen steder man kan få tak i så masse fint. Jeg fikk en kortarmet body og sko til babyen i posten i går, og det var så utrolig søtt♥ Jeg vil bare ha babyen ut jeg nå. Jeg klarer snart ikke å vente lenger, men når babyen kommer ut og det blir mye gråting og jeg ikke klarer å roe han ned med engang så kunne jeg vil sikkert håpe på at han kunne ha holdt seg i magen litt lenger, haha - så må nok bare nyte graviditeten og all spenningen som hører med før han kommer i armene mine. Men jeg ser så utrolig frem til å få møte han. Jeg er så spent på hvordan han er, og hvordan han egentlig ser ut. Er spent på hvem han kommer til å ligne på♥♥


 

8 Kommentarer

liveterherlig93

19.04.2017 kl. 13:28
blir kos:)
liveterherlig93: Ja :-)

Julie - Når 3 blir 5

19.04.2017 kl. 17:02
Kjenner følelsen :D
Julie: Det er spennende å gå gravid! :-D

Melissa

19.04.2017 kl. 22:18
Så koselig ;)

Har dere funnet navn?
Melissa: Nei ikke enda faktisk :-) Det er så vanskelig med navn synes jeg :-P

Caroline Torkelsen

21.04.2017 kl. 01:40
Så gøy søt body og sko da! :D Kjenner til følelsen selv.. Er 22 uker på vei så litt tidlig å ønske at hun kommer ut, men av og til skulle jeg ønsket graviditeten gikk fortere, selv om den generelt går ganske fort også. Håper du koser deg med siste tiden til den lille kommer!
Caroline Torkelsen: Ja ikke sant! :-) Er ikke noe lenger enn litt over 24 uker jeg eller, så jeg vil jo at han skal holde seg i magen mye lenger, men jeg gleder meg veldig mye til den dagen han blir født :-)

Tusen takk for det, også får du å nyte graviditeten din! :-) klem

Skriv en ny kommentar

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits